Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar nasılsınız ben pek giremiyorum topiğe bura çok sıcak oruç tutuyorum ve iftarı heyecanla bekliyorum su içmek için
bahar ne oldu canım kırmızılar geldimi
falazşhh sen ne yaptın canım belki baharla tedaviye birlikte başlarsınız çok iiii olur sizin için canım

iyiyiz cnmmm hoşgeldin :16::16:
neler yapıyorsun memlekette
evet cnm bende niyetliyim çok sıcakkkk ne yapcaz biliyorummm..
evden dışarıya çıkmıyorum.
iftardan sonra annemlere yürüyerek gidip döüyoruz vakitte geçmiyor sıcaktan.

kızlar merhaba.bayılacam şimdi sıcaktan.hiç çalışasım yok.ara ara girip sizlere bakıyom benim arkadaşlar neler yazmış diye geri çıkıp masamda yatıyorum.anlaşılan bu ramazan çok zor geçecek.ama mükafati büyük olsa gerek.ne yapalım bunada şükür.allah dışarıda çalışmak zorunda kalanlara yardım etsin inş.

kızlar merhaba.bayılacam şimdi sıcaktan.hiç çalışasım yok.ara ara girip sizlere bakıyom benim arkadaşlar neler yazmış diye geri çıkıp masamda yatıyorum.anlaşılan bu ramazan çok zor geçecek.ama mükafati büyük olsa gerek.ne yapalım bunada şükür.allah dışarıda çalışmak zorunda kalanlara yardım etsin inş.

merhaba:16:
bende aynı durumdayım evde sıcaktan ve sıkıntıdan patlıyacamm:19:
ama ramazan iyi geçiyor sadece su içiyorum yemek yiyemiyorum..
tüp bebekte epey kilo aldım heralde ramazanda ideal kiloma dönerimm:9:
evet inş mükafatını alırız ve bebişlerimie kavuşuruz..

merhaba:16:
bende aynı durumdayım evde sıcaktan ve sıkıntıdan patlıyacamm:19:
ama ramazan iyi geçiyor sadece su içiyorum yemek yiyemiyorum..
tüp bebekte epey kilo aldım heralde ramazanda ideal kiloma dönerimm:9:
evet inş mükafatını alırız ve bebişlerimie kavuşuruz..

her yer aynı canım ya annemler artvin de yanıyor diyor.eskişehir hakeza öyle.doğuyu,akdenizi düşünemiyorum.bebek konusunda siz bayağı yol katettiniz allahın izniyle.inanıyorum ki 2013 te bayağı yeğenlerimiz olacak.kendi adıma çok inancım yok ama bir umut işe belki diyorum.ey güzel allahım şu ramazan ayının yüzüsuyu hürmetine dindir artık şu özlemlerimizi.tek kelimeyle anne olmak istiyoruz.

her yer aynı canım ya annemler artvin de yanıyor diyor.eskişehir hakeza öyle.doğuyu,akdenizi düşünemiyorum.bebek konusunda siz bayağı yol katettiniz allahın izniyle.inanıyorum ki 2013 te bayağı yeğenlerimiz olacak.kendi adıma çok inancım yok ama bir umut işe belki diyorum.ey güzel allahım şu ramazan ayının yüzüsuyu hürmetine dindir artık şu özlemlerimizi.tek kelimeyle anne olmak istiyoruz.

evet heryer yanıyor cnm..
inşşş olsun tbi bebişlerimiz olsunda bizi mutlu etsinler..
Allahım bü mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inş..
calışmak daha zor Allah herkese sabır versin.

arkadaşlar nasılsınız ben pek giremiyorum topiğe bura çok sıcak oruç tutuyorum ve iftarı heyecanla bekliyorum su içmek için
bahar ne oldu canım kırmızılar geldimi
falazşhh sen ne yaptın canım belki baharla tedaviye birlikte başlarsınız çok iiii olur sizin için canım

iyiyiz cnm bizde sıcaklarla uğraşıyoruz burasıda çok sıcakkk
Allah kabuletsin tatlım orucunu
Yok cnmmm ikimizin kırmızılarda gelemediiiiiiiiii :19:

ben listedeki altı yedi kişinin adını okuyacaz sandım :(
neyse bugün hepsini okurum inşallah....

merhaba bende gecen gece kildim namazi sadece listedeki 3-4 kisi gordum onlara dua ettim,diger arkadslarin isimlerini bana yollarmisiniz onlarida sayayim

canım nasılsın ,nasıl gidiyor.orada havalar nasıl türkiye çok sıcak.

sagol canim iyiyim ,su aralar cok yogun oldugum icin topige cok ugrayamiyorum,oruc ,teravih, is derken hergun aksam oluyor
burasi da cok sicak ,bizde beklemedeyiz iste esim panaxlari kullaniyor 1 aya kadar bitecek 6 aylik almisti, huseyin ermisin macununu kullaniyor,buyuk bir umutla bekliyoruz belki olur insss...
sen nasilsin canim ramazan nasil gidiyor

cnm listede 70 kişiye dua ediyoruz

evet listeyi simdi gordum,bayagi isim varmis ,bu kadar kisi azomu ya ne kadar cokkk
birde namaz hakkinda bir sorum olacakti,bismillahhari dedikten sonra selam veriliyormu ayni namazlarda oldugu gibi?

Son düzenleme:
sagol canim iyiyim ,su aralar cok yogun oldugum icin topige cok ugrayamiyorum,oruc ,teravih, is derken hergun aksam oluyor
burasi da cok sicak ,bizde beklemedeyiz iste esim panaxlari kullaniyor 1 aya kadar bitecek 6 aylik almisti, huseyin ermisin macununu kullaniyor,buyuk bir umutla bekliyoruz belki olur insss...
sen nasilsin canim ramazan nasil gidiyor

canım Allah kabul etsin oruçunu teravih namazlarını,demek orasıda sıcak Allah güç guvvet versin .canım siz duyduğunuzu yapında elbet biri çare sebeb olacak inşşAllah bu emeklerinizin karşılığını alacaksınız.bende ramazanın ilk günü tuttum oruç sonra köyde işlerimiz vardı tutmadım tüp bebek üzeri yormuyayım vücudumu dedim köyden geldikten sonra dün yine tuttum.bugün adet sancım var gibiydi tutmadım gelmedide gerç. tedavide birdahaki aya kalacak gibi adetim cumaya kadar sabretse bu ay başlıycam hayırlısıyla, canım ben bu aşamayı geleceğimizi hayal bile edemezdim.Allahım bu mubarek ayın hürmedine senide bu aşamalara getirsin.:49:

canım Allah kabul etsin oruçunu teravih namazlarını,demek orasıda sıcak Allah güç guvvet versin .canım siz duyduğunuzu yapında elbet biri çare sebeb olacak inşşAllah bu emeklerinizin karşılığını alacaksınız.bende ramazanın ilk günü tuttum oruç sonra köyde işlerimiz vardı tutmadım tüp bebek üzeri yormuyayım vücudumu dedim köyden geldikten sonra dün yine tuttum.bugün adet sancım var gibiydi tutmadım gelmedide gerç. tedavide birdahaki aya kalacak gibi adetim cumaya kadar sabretse bu ay başlıycam hayırlısıyla, canım ben bu aşamayı geleceğimizi hayal bile edemezdim.Allahım bu mubarek ayın hürmedine senide bu aşamalara getirsin.:49:
AMINNN INS
insaalah canim hakiinizda hayirlisi olsun ,sonra kaza orucu tutattrsin
olsun sonucta tedaviniz basliyor ,ins tedaviniz basariyla sonuclnir..
,inssllh birgun bende beklerim adetimin bitmesini tedaviye baslamay ... bebek olmasini....:16::16::16:

Son düzenleme:
selam kızlar benim eşimde azolu 5 ay önce spermogram sonucu 0 sperm çıktı o günden bugüne başka bir doktora götüremiyorum napcamı bilmiyorum evde tek başıma hergün ağlamakla geçiriyorum adamı birtürlü doktora gitmeye ikna edemedim tamam diyo gidelim diyo randevu alıyorum ayarlıyorum ama gitmiyo evde huzur kalmadı her akşam bu konu nedeniyle kavga ediyoruz çok moralim bozuk lütfen bana dua edin yanımda içimi dökecek kimse olmadığı ve bu sorunu herkesle paylaşamadığım için beni en iyi sizin anlıcanızı düşüğnüp buryaya yazarak biraz rahatlamak istedim lütfen dualarınızdan benide eksik etmeyin..
aramıza hoşgeldin tez zamandaanne olup ayrılırsın
evet benim eşimde ilk zamanlar öyle idi sen yavaş yavaş usul usul örnek vererek anlat cnm
allh yardımcın olsun
selam canlarrrrrrrr nasılsınız bugün :16::16::16:
ben çok kötüyüm acayip sancım var bi türlü adet olamıyorum...
gece uyuyamadım sancıdan şimdi yine artmaya başladı çok kötüyüm...
bi an evvel sökülsede kurtulsam artık...
cnm ya seni mahvetti bu kırmızılıar yaaaaaaaaa:47:
olsada bi rahatlasan sende tatlım
evet canım ananem iki hafta önce histeroskopiden sonra o baktı bana şimdi ben diye gülüşüyoruz evdeyiz allahtan Allah acile düşürmesin biz özele götürdüğümüz halde çok zorlardık acilde 32 haftalık hamiş vardı onu seyredip hayallere daldım kadıncağız ağlıyor bende göbişine bakıyorum sıcaklardan çok zorlandığı için gelmişti
öyle önce sen sonra ananen geçmiş olsun
acile giden zaten beter oluyo ama genede allh eksik etmesin
kıyamam kadın ne kadar zorlanıyo kşmbilir
bizde razıyız olsunda allh dayanma gücü verir o haldeki kullarına
darısı bizlere olsun:49:

[COLOR="#FF000 "] Merhaba Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğinizi düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı ! :(((((:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: [/COLOR]

[COLOR="#FF000 "] Merhaba Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğinizi düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı ! :(((((:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: [/COLOR]

tatlım böyle günleri görürümüyüz acaba
:14::14::14::14::14::14::14:
İNŞALLLAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH BİZLERE NASİP ETSİN YARADANIM BÖYLE OLMAYI

Back
X