Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar::nazar:
tatlım bak hissetmiyorum bişey deyip duruyordun kendine eziyet ediyordun:20:
ne güzel değerlerin artmış hadi darısı 9 ay sonra doğuma olsun sağlıkla kucağına al bebişini cnm :emir_bebek::emir_bebek:

Vallah canim stress dendir ne yapim vallah cok sinirli olmusum. Amin canim allah razi olsun darisi hekesin basina insallah dualarimdasiniz hergün her saat her dakika vallah

selam canlarrrr nihayet istanbuldayım ve tedavim başladı :16:
ulun hoca muayenede "herşey çok güzel görünüyor yumurtalıkların cillop gibi" dedi :1:
puregon 200 doz ile tedavimi başlattı...
5 gün sonra çarşamba günü kontrolüm var...
ozamana kadar öncesinde kullandıklarına (glifor, folbiol, elevit) devam et dedi...
daha sonra beni hemşirelere gönderdi ve ilk iğnemi oldum :94:
hemşireyle beraber yaptık hissetmedim bile...
budefa otobüs yolculuğunda çok yorulduk...
hemen öğretmenevine geçtik...
biz çıktığımızda daha flzasklar gelmemişlerdi merkeze yoldalarmış görüşemedik...
inanılmaz yorgunum ama çok güzel bi duygu...
inş sonuna kadar herşey yolunda giderrrr :16::16::16:

gözünaydın olsun cnm ;) beklenen gün geldi nihayet.Allah yardımcın olsun.inş. bebişini alırda gelirsin topiğimize;))öptüm

KiZlar haklısınız su gunlerde kaynanamı düşünmemem lazım ama hergun görüşüyoruz öyle olunca düşünmemek imkansiz ...
Fazla iyiyim başka gelin olsa coktan iliskisini kesmişti zaten Abi'sinin eşi görüşmüyor kaynanamla..bide esim hiç anneci değildir evlendik habire annesine gidesi tuttu..hadi gittik bı biz değiliz Görümcem ve cocukları hergun kaynanamda... Bilmiyorum unları yazarken bile sınır geliyor bana ...
Neyseeeee gelelimmmm asil konuya yarın yine annelik icin ilk adımı alcam ins Rabbim tutundurur:) gecen cok su ictim cok sıkıştım transfer eziyete donmuştu...şimdi 3 barda su icecem okdr:) 11de transfer Olcak aksilik çıkmazsa :)

bitanemm benim:70:
tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.
dualarım sneinle canım. herşey gönlünce olsun.
allah bu yolda sana kolaylıklar versin.
İlk iğnemi vurdum diyince çok duygulandım kendi halim geldi gözümün önüne.
çook seviyorum seni. dualrım hep seninle bunu unutma

bebekimmmmmmmmmm çok teşekkürlerrrrrr :70:
biliyorum canım allah razı olsun benim için ettiğin duaların misliyle karşılığını görürsün inş :16:
bende çok duygulandım o an...
ilk heyecanlar ilk adımlar bunlar...
inş herşey çok çok güzel olacak :49:
bende seni çok seviyorum bebekimmmm öpüyorum kocaman :54::54::54:

ya ben flzaşkıda merak ettim naptı acaba inş. bu sefer sorunsuz bi şekilde tedaviye başlar cnm ya iptaller insanı o kadar üzüyorki Allah yardımıcısı olsun..hayırlı haberlerle gelir inş.

Cok sükür canlarim degerim 1500 den fazla cikmis cok sükür allahim herkese tatirsin bu sevinci insallah allahim tamamini erdirir insallah hergün dualarimdasiniz canlarim

:nazar::nazar::nazar: canım gözün aydın bebeişin sana sıkı sıkı tutunmuş :46:
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...
darısı bizlerin başına :16::16::16:

selam canlarrrr nihayet istanbuldayım ve tedavim başladı :16:
Ulun hoca muayenede "herşey çok güzel görünüyor yumurtalıkların cillop gibi" dedi :1:
Puregon 200 doz ile tedavimi başlattı...
5 gün sonra çarşamba günü kontrolüm var...
Ozamana kadar öncesinde kullandıklarına (glifor, folbiol, elevit) devam et dedi...
Daha sonra beni hemşirelere gönderdi ve ilk iğnemi oldum :94:
Hemşireyle beraber yaptık hissetmedim bile...
Budefa otobüs yolculuğunda çok yorulduk...
Hemen öğretmenevine geçtik...
Biz çıktığımızda daha flzasklar gelmemişlerdi merkeze yoldalarmış görüşemedik...
Inanılmaz yorgunum ama çok güzel bi duygu...
Inş sonuna kadar herşey yolunda giderrrr :16::16::16:

cnm benim hadi tedavin hayırlı olsun şansın bol ve açık olsun
herşey yolunda giderde inşlh ilk denemende bebişlerine kavuşursun
allahım bu gününün hürmetine beni ve benim durumumdaki kişileride o durumlara gelmeyi nasip etsin inşlh
heycanla sizi takip ediyorum...

cok sükür canlarim degerim 1500 den fazla cikmis cok sükür allahim herkese tatirsin bu sevinci insallah allahim tamamini erdirir insallah hergün dualarimdasiniz canlarim

cnm maşallah bak gördünmü durduk yere sitres yaptın bebişe sıkıntı verdin
olmasın bidaha yiyenimize iyi bak
senin darında bizlerin başına olsun inşlh..

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
bugün güzel olaylar olması dileğiyleeeeeeeeeeeeeeeee

tatlım hoşgeldinnnnnnnnnnnn istanbulaaaaaaaaaaaa
ii yumurtaların cillop gibi olmasına sevindim :46:
ilk iğnen hayırlı olsun devamı kolay, acısızzz ve bol yumöurtalaı olsun
aşağı yukarı 20 gün sonraaaaaaaaa:49::49::49:olup bol bol halay çekerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
flazsk da inşllh ii haberlerle gelir topiğe

hoşbulduk bitanemmmmmmmmmm :70:
evet yaa cillop gibiymiş :1:
inş 5 gün sonraki yorumuda bu olur ulun hocanın :16:
amin bitanemmmm inş bayrama bebişimle girerim ve halaylarla şenlendiririz burayı :64:
flzaskında durumu iyiymiş canım...
ikimizinde diğer randevusu çarşamba günü...

dün akşam bi hocaya mail çekmiştim cvbı gelmiş hiç iç açıcı bişey yazmamış bizim için:(
benim amh düşük olduğu için ve eşimin teseyle blunan sperm olduğu için(döllenme sorunu) bu gibi sorunlarla diğer tedavidede karşılaşma imkanımızın çok yüksek olduğunu ve belkide bidahaki tedavimde yumurta bile elde edemiyebileceğimizi yazmış...Allah yardımcımız olsun adam doğurları yazmış ona kızamıyorumda Allahım yarabbim bize yardım et.kızlar dua edin ne olur bizede umutlarımın tükendiği noktaya tekrar geri dönüyorum galiba:14:

gözünaydın olsun cnm ;) beklenen gün geldi nihayet.Allah yardımcın olsun.inş. bebişini alırda gelirsin topiğimize;))öptüm

saol tatlım geldide ilk iğne mi oldum bile :16:
amin inş bitanem bende hamişler arasına katılırım :49:
bende çok öptüm seni :54:

ya ben flzaşkıda merak ettim naptı acaba inş. bu sefer sorunsuz bi şekilde tedaviye başlar cnm ya iptaller insanı o kadar üzüyorki Allah yardımıcısı olsun..hayırlı haberlerle gelir inş.

canım şimdi konuştuk onlarda yeni çıkmış merkezden...
herşey yolundaymış ulun hoca budefa daha iyi durumda olduğunu söylemiş...
doğum kontrol hapı işe yaramış demekki...
öncekinde gonal f ile başlamış budefa değiştirmiş puregon 300 ile başlamış...
inş budefa hayırlısıyla tedavisini tamamlayacak :16:
kocişindede sizde olduğu gibi bi sürü sperm bulunacak ve hamişler arasına katılacak bitanem :49:

baharcım diğer topiktede sordum diyelim cumartesi hastalandım merkez pazar günüde açık mı daha çok erken benim için ama çok sancım var belkide üşütmüşümdür

canım cumartesi hastalanınca adetin 3. günü pazartesi başlıyorsun tedaviye...
ulun hoca böyle açıklamıştı :34:
demek erken adet olacaksın ohhh daha çabuk yetişeceksin bize :21::21::21:

cnm benim hadi tedavin hayırlı olsun şansın bol ve açık olsun
herşey yolunda giderde inşlh ilk denemende bebişlerine kavuşursun
allahım bu gününün hürmetine beni ve benim durumumdaki kişileride o durumlara gelmeyi nasip etsin inşlh
heycanla sizi takip ediyorum...

bitanemmmmmmmm çok teşekkürlerrrrrr :29:
allah razı olsun o güzel duaların için :16:
bitanem rabbim en kısa zamanda size ve diğer arkadaşlarıızada bugünlere gelmeyi nasip etsin :16:
inş biz diğer hamişleri bizden sonrakiler ve sende bizi takip edersin :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

dün akşam bi hocaya mail çekmiştim cvbı gelmiş hiç iç açıcı bişey yazmamış bizim için:(
benim amh düşük olduğu için ve eşimin teseyle blunan sperm olduğu için(döllenme sorunu) bu gibi sorunlarla diğer tedavidede karşılaşma imkanımızın çok yüksek olduğunu ve belkide bidahaki tedavimde yumurta bile elde edemiyebileceğimizi yazmış...Allah yardımcımız olsun adam doğurları yazmış ona kızamıyorumda Allahım yarabbim bize yardım et.kızlar dua edin ne olur bizede umutlarımın tükendiği noktaya tekrar geri dönüyorum galiba:14:

canım lütfen üzme kendini...
evet dr sana bi ihtimalden bahsetmiş ama bu kesin öyle olacak diye bişey yok ki...
sen hep iyi olanı düşünmeye çalış...
bak m.tesede de sperm bulunmama ihtimali vardı ama şükür bulundu...
inş bidahaki denemende de kötü olasılık sizin için söz konusu bile olmayacak herşey çok güzel olacak :16::16::16:

Slm kıslar nslsiniz ben cok heyecanlıyım ve korkuyorum bugun habire bı ağlama geldi dusundukce buyuk güne 1 gun kaldiiiii Rabbim hayirlisi ile bı aksilik olmadan sonunu iyi getirir ins...ilk gece otelde kalmayı düşünüyoruz doktor gerekli deil eve gidin diyor ama benim icime sinmiyor...ilk denemede 3 saat sonra eve donduk insan beyleri bahane arıyor istediği gibi olmayınca bende yolu bahane ediyorum.ilk tup bebek gibi zorlu bı süreç deil bu seferi cok rahat cok sukur sperm var yumurta var embriyo var..neyapalim olana kdr deneriz...isyerinden izin aldım yarın ufak tefek islerim kaldı onları halledeceğim...

bu ara kaynanama sınır olurum bu ilaçlarda beni hem duygusal hemde gergin yapıyor... Kaynananın torunları kendinde kalıyor hiç sevmiyorum günah olmasın saygıdan yoksun uyuz tipler...illa gel bizde bakayım sana dedi... Bende evimde olayım daha rahat ederim başka yerde tuvalete rahat gidemem kasarım kendimi dedim.. Buseferde biz size gelelim dedi ama canavar gibi torunları var kesin gerilirim gerek yok gelmene oğlun gelip iftar yapsın gelirken yemek getirir dedim olmaz dedi...evimde yalnız olmak istiyorum eşimde zaten Ramazan diye 2-3 saat ise gidip gelior gerek yok kimseye.esim baktı rahatsız oluyorum 3 gun gelseniz yeter dedi...bu ara benden Birsuru şey istiyor evimi taşırken yardım etti ama ne var ne yok alıp götürdü bana sormadan sen alırsın ben böyle farklı seyleri bulamam dedi ben alışkın deilim tenezzül etmem...habire bsyler istiyor içimden geldi iki tane avize aldım avizeleri yoktu diye bitane daha al diyor.... Kaynanama kıyafet aldım ablamada al dior ben onun ablasına niye kıyafet alayım cok sukur hepsinin durumu gayet iyi...habire yemeğe çağırıyor gideceğimiz zaman mutlaka tatlı falan ister.. Hiç düşünmez bunlar yeni taşındı tup bebek yaptırıyorlar insan kıyarmı oğluna ....cok soğudum ins gelip bakmaz bana transferden sonra... Esime soluyorum boşver salla gitsin diyor ama yapamıyorum...şimdi bana güya bakmaya gelcek evde ne var ne yok alır...esim bile yiyenlerini sevmiyor duşunun nsl bı cocuklar .. Araba aldık tutturdu Ramazan'da kurban kesin diyeamesin tmm dedi tum kurbanı aldı misafir çağırcakmis ramazana hemde yeni taşındık evimi merak edermis sülalesi bizde alacakmış misafirlerini... Ben kac kez dedi. Durumumuz ii deil 2-3 ay sonra keseriz..cok sinirlendim elimi veriyorum kolum gidiyor.. İyilikten anlamıyor ...cocuk olursa Rabbim nasip ederse çalıştığım icin kaynanam bakacak artık aynı evde yasarız bu gidişle ...uzun bı süre görüşmek istemiyorum offfff
Neyse cok doldum azıcık açılayım icim rahatlasın istedim...

Baharrrrrrrrrr flzaskkkkk KiZlar hadi hayırlı olsnnnnn rabbimmmmm,mm,mm,mm,mm,mm herseyi yolunda götürsün sonu iyi olsun ins ikiz ucuz olur bebisleriniz:)

canım benimmmmmmmm tüm olumsuzlukları sil aklından...
allahın izniyle yarın bebişlerini alacaksın göbişine ve onları evinize götüreceksin :49:
inş bu defa bebişlerin bidaha seni asla bırakmayacaklar...
bu dönemde okadar çok şey bulabilir ki kafaya takacak ama neye yarar ki...
olan sana ve bebişlerine olur...
bak bizde zordayız kociş şuanda işsiz borç harç başladık tedaviye ama inan ki umrumda değil...
tek düşündüğüm tek odak noktam bebişime kavuşmak...
gerisi gereksiz konular benim için...
sen öyle yap kayınvalide, görümce, yiğen, koca ne canını sıkıyorsa sil gitsin hepsini...
bebişlerinle olduğun anın tadını çıkar :34:

Son düzenleme:
BAHAR ve FLZAŞK canım arkadaşlarımmmmmm:16::16::16:
ikiniz içinde çoook heyecanlıyım...
yarın büyük gün bebişlerinize kavuşmanın ilk adımını atacaksınız..
bebiş haberlerinizi sabırsızlıkla bekliycem canlarım benim.
ikinizide çooooook seviyorum vede çoook dua ediyorum.
rabbim yardımcınız olsun bayramda çifte bayram yapıcaz inşallahhhhh....

bebekimmmmmmmm bitanem benimmmmmm :70:
ilk adımı attık şükürler olsun...
inş hayırlısıyla devamıda gelir :49::49:
canımın içi bende seni çooooook pek çooook seviyorum :16::16::16:
rabbim bu günleri sana da gösersin inş...
amin inş bu bayram bizim için gerçek bi bayram olur :49::49: :52:

canım bu sabah tam 9 da uyandım ve uyku sersemi eşime dönüp baharlar merkeze gitmiştir flzaskda ordadır belki dedim.ne diyosun sen diyo.anlattım Allah yardımcıları olsun diyor.flzaskcımın eşi m.tese olacak diyorum.tese öncesi test verse belki çıkardı Allahım büyük diyor.
baharım bizde seni çok seviyoruz.heyecanla sizden gelecek haberleri bekliyoruz tatlım.Allahım yar ve yardımcınız olsun.:54:

canımıniçi yaaa demek uyku arasında bile bizi düşünüyorsun :70:
allah senden razı olsun bitanemmmmmmmm :16:
bende snein ve bebişlerinin duacısıyım...
inş yiğenlerimize kuzen getircez flzaskla :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X