Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hasretim01 bebeğinin resmini çektirmişsin hayırlı olsun cnm inş. bundan sonra boy boy resimlerini çekmek nasip olur size ;))
zcu teyzeeee teyze olmuşsun ömürlü olsun bebiişiniz.inş rabbim sanada tatlı bi bebek verir.
minikgelin tarnsferini olmuşsun hayırlı olsun cnm inş. bu denemende pozitifi görürsün...
vck cnm eşin ameliyat olcakmış sonuçla ilgili bişey göremedim ama inş. ameliyatınız başarılı geçmiştir ve sperm elde etmişsinizdir umarım..
aruna tedavite başlamışsın progonlar yarasın inş. koca göbüşlü hamiş ol emi ;))
aklıma başka gelen yok kızlar inş hepinizin tedavisi hayırlı sonuçlarla sonuçlanır..
gelelim bana bende bugün eşimle genetik testlerimi yaptırdım ne çok genetik test varmış sırf bana 5 tn genetik yapıldı eşimede 1 tn inş. hayırlı sonuçlarla karşılaşırız.

Slm Kizlar

ben gecende buraya bizim durumumuzu yazmisdim okuyan bilir..
esimde azoosperm azf-c deletion,inmemis testisleri var almanyadaniz ve orda Tese yaprtirdik ve birsey bulamamislardi..
izinden yeni geldik2 haftaydi ve biz orda yine bir tahlihler yaptirdik Izmir ege ünirvesitesi Tüp bebek merkezinde esim Sperm vermesi Lazimdi aslinda 3-5 gün Iliskiye girmemek lazim biz bilemedik ve bizdede 1 gün iliski yokdu neyse..
uroloji doktor hayretler icinde kaldi tabi bize dediki bir doktor size bunu nasil yapar? bizde sorduk ne oldu diye?Doktor dediki esinde inmemis testisleri var bu problemi yaptirmadan bi doktor nasil Esinize TESE yaptirir diye bagirdi sinir oldu:( biz nerden bilelim dedik tabi..Neyse dedi 5 saat sonra sonuclari Profesör doktordan alirsiniz...eh tamam dedik..bisey unmadik tabiki..
sonuc saati geldi doktor demezmi 1 tane sperm bulduk ve oda Hareketliydi diye?
sasirdik kaldik olamaz dedik..Tesede bulamadilar bula bula normal sperm verirkene mi buldular?Hayret bisey...sevincen agladik gülüsdük ve dedikki birbirimize :
bi insan nasil bi sperm icin sevinir diye:))
Doktor dediki almanyaya döner dönmez inmemis testislerini ameliyat etirmesi lazim ve yarim sene sonra yine izmir gelip sperm vericek bulunca da dondurulacak bulamazsalar yine Bir Tese YAPILACAK!!!
esim keci boynuz pekmezi iciyordu 2 ay simdi türkiyeden yine yeni aldik 3 kavanoz keci boynuz ve pekmezini ve mesir macunu aldik..insallah yardim eder azda olsa..siz daha neler öneririsiniz bize?

Sunu hic bir zaman unutmadim ALLAH BÜYÜKTÜR ve bu hayirli ayda insallah yüce rabbimiz bizim dualarimizi kabul eder..

Canim tabiki ALLAH BÜYÜKTÜR bizde bir tane sperm icin nasil sevindik kurban oldugum allahim nasip ertimi ediyorum esim gecen ay tese ameliyati oldu ve sperm bulunamadi diye bize sonuc verdiler benide tüp bebek icin hazirladilar igneler falan yaptim bilmeme ney sonra benim doktorum dediki esinde sperm bulunamadi ama sen genede ameliyat olman lagzim yumurtalarin okadar cok gelismiski sana zarar verebilir icinde kalirsa bende tamam olsun ameliyat olim bari o aciyi cektim ertesi gün sonra doktor gelip demezmi sizin 18 tane yumurtanizi aldik 14 ü kaliteli esinizdede bir tane sperm bulundu biz havalara uctuk esimin yumurtaligindan alinan Parcayi 1 gün bekletmisler ertesi gün gittik 8 tane bulmuslar 2 tane dölenmis 1 si 1 ci kalite 2 de 2 ci kalite ikisinide bana transfer ettiler suandada hamileyim canim hic umudunuzu kesmeyin vallah ben inanmamisdim

hasretim01 bebeğinin resmini çektirmişsin hayırlı olsun cnm inş. bundan sonra boy boy resimlerini çekmek nasip olur size ;))
zcu teyzeeee teyze olmuşsun ömürlü olsun bebiişiniz.inş rabbim sanada tatlı bi bebek verir.
minikgelin tarnsferini olmuşsun hayırlı olsun cnm inş. bu denemende pozitifi görürsün...
vck cnm eşin ameliyat olcakmış sonuçla ilgili bişey göremedim ama inş. ameliyatınız başarılı geçmiştir ve sperm elde etmişsinizdir umarım..
aruna tedavite başlamışsın progonlar yarasın inş. koca göbüşlü hamiş ol emi ;))
aklıma başka gelen yok kızlar inş hepinizin tedavisi hayırlı sonuçlarla sonuçlanır..
gelelim bana bende bugün eşimle genetik testlerimi yaptırdım ne çok genetik test varmış sırf bana 5 tn genetik yapıldı eşimede 1 tn inş. hayırlı sonuçlarla karşılaşırız.

Canim insallah allahda senin gönlüne göre verir ve sende bebisine hayirlisiyla kavusursun canim

selam canlarım benim eşim biliyorsunuz yarın operasyon olacak dualarınıza çok ihtiyacım var.inşallah mikroteseye gerek kalmadan sperm bulunur
yarın sabah 8.30da hastanede olucaz benim içinde dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun:16::16::16::16::16::16:

arkadaşım inşallah yarın spermler çıkar ...hayırlısıyla bebeklerinizolur...

minikgelin canım hayırlı olsun transferin, inşallah bu defa yüzün güler. beraberinde benimde. beklemek gerçekten çok zormuş. zaman geçmiyor. bugün 7. günüm. 12. günden önce kan testi yapsam çıkar mı? hiç bir belirtim yok.

vck canım geçmiş olsun, inşallah bol bol sperm bulunur tedavinize başlayabilirsiniz.

Canım eşin ne operasyonu olcak bilmiyorum ama insallah rabbim yüzünü güldürür insallah ummadıgınız kadar cok sperminiz bulunur :16:

minikgelin canım hayırlı olsun transferin, inşallah bu defa yüzün güler. beraberinde benimde. beklemek gerçekten çok zormuş. zaman geçmiyor. bugün 7. günüm. 12. günden önce kan testi yapsam çıkar mı? hiç bir belirtim yok.

vck canım geçmiş olsun, inşallah bol bol sperm bulunur tedavinize başlayabilirsiniz.

evet zor bir döneme inşş bebeişin seninledir bizim dr 8. günden sonra varsa çıkar demişti ben 9. gün yaptırmıştımmm

Evt cnm busefer transfer güzeldi cidden ben ilkinde asiri sıkışık olduğumdan titreme ağlama falan gelmişti offff cok kotuydummm bu sefer tâm ayarladık asiri sıkışık olmadan girdim herseyi izledim ekrandan :)of en zor kısmı su bekleme kısmı bide hibor igne verdi yine cok ağrıtıyor yaaaa birazdan vuruncam tirsiorum:)

rabbim yüzünü gülüdürsün inşşş

bugün itibariyle tedaviye başladım Arkadaşlar lütfen benden dualarınızı eksik etmeyin
hayırlı uğurlu olsun bebişli olsun tedvain inşşş
Slm Kizlar

ben gecende buraya bizim durumumuzu yazmisdim okuyan bilir..
esimde azoosperm azf-c deletion,inmemis testisleri var almanyadaniz ve orda Tese yaprtirdik ve birsey bulamamislardi..
izinden yeni geldik2 haftaydi ve biz orda yine bir tahlihler yaptirdik Izmir ege ünirvesitesi Tüp bebek merkezinde esim Sperm vermesi Lazimdi aslinda 3-5 gün Iliskiye girmemek lazim biz bilemedik ve bizdede 1 gün iliski yokdu neyse..
uroloji doktor hayretler icinde kaldi tabi bize dediki bir doktor size bunu nasil yapar? bizde sorduk ne oldu diye?Doktor dediki esinde inmemis testisleri var bu problemi yaptirmadan bi doktor nasil Esinize TESE yaptirir diye bagirdi sinir oldu:( biz nerden bilelim dedik tabi..Neyse dedi 5 saat sonra sonuclari Profesör doktordan alirsiniz...eh tamam dedik..bisey unmadik tabiki..
sonuc saati geldi doktor demezmi 1 tane sperm bulduk ve oda Hareketliydi diye?
sasirdik kaldik olamaz dedik..Tesede bulamadilar bula bula normal sperm verirkene mi buldular?Hayret bisey...sevincen agladik gülüsdük ve dedikki birbirimize :
bi insan nasil bi sperm icin sevinir diye:))
Doktor dediki almanyaya döner dönmez inmemis testislerini ameliyat etirmesi lazim ve yarim sene sonra yine izmir gelip sperm vericek bulunca da dondurulacak bulamazsalar yine Bir Tese YAPILACAK!!!
esim keci boynuz pekmezi iciyordu 2 ay simdi türkiyeden yine yeni aldik 3 kavanoz keci boynuz ve pekmezini ve mesir macunu aldik..insallah yardim eder azda olsa..siz daha neler öneririsiniz bize?

Sunu hic bir zaman unutmadim ALLAH BÜYÜKTÜR ve bu hayirli ayda insallah yüce rabbimiz bizim dualarimizi kabul eder..

gözünüz aydın canım inşşşş bundan sonraki testde daha çok çıkar sperm

:nazar::nazar::nazar: canım gözün aydın mercimeğinin ilk fotosunu almışsın :52:
rabbim bebişinle boy boy fotolar çektirmek nasip etsin size :16:
darısı bizlerin başına inşşşşşş :16::16::16:

seninde önce güzel haberlerini arkadan fotolarını alırız inşşş

baharcim..tedavin hayirli olsun bol yumoslu olsun ve sana evlat olsunlar insaallahhh..benimde hastanede yatma durumum oldu erken dogumdan supelendi drlarim..hani kizler erken geliyormus ya o yuzden..ama sonra serumlarla felan eski halimize donduk cok sukur..tabi son aylar agir geciyor bunada sukur ne hallarden kazaniyoruz onun yuzunde hic birsey gozume gelmiyor..sagliktan dogurmami hayirlisiyla yavrularimizi kucaklarimiza almamizi nasip etsin insallahh..AMIINN
canım benim geçmiş olsunnnnn budan sonraki has aceranız doğum için olsun inşş
Canlarim bugün ilk ultrasonumu yaptim ve bebisim benimle ultrason kagitini aldim mercimek kadar. Canlarim darIsi insallah hepinizin basina gecmissi okumadim ama transfer olan arkadaslarim insallah bebisleriniz size tutunur ve hayirlisiyla insallah burda hamis oldugunuzu yazarsiniz cani gönülden istiyorum yemin ederim insallah allahim Herkese nasip eder kimsenin kucagini bos birakmaz insallah yarabbim sen büyüksün kimin ne dilegi varsa allah kabul etsin bu mübbarek ayda
rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla kucakladığın günleri göstersizn inşş
canım yeterim Allah razı olsun sen neler yapıyorsun eşin nasıl canımıniçi

canım köydeyim eşimle beraber annemlerdeyimmm köy işleryle uğraşıyorum iyi geldi banada işlerle uğraşmak kafamı dagıtım biraz kışlık yiyecek falanda yapıyorummm eşim aynı bir değişiklik yokkk çok şükür kötüye gitmiyor

Cnm Allah razı olsun beklemek cok zor bilirim benim daha 1. Gunum bugun 10 gunum var off:)
Benim 12. Gun cumartesine geliyor ondan 11. Gun cuma yaparım testi...genelde 10. Gun yapanlar cok 10-11-12 bu günlerden birinde yapabilirsin bence;) sen yarı yolu gecmisin bile ins daha hızlı gece b günden sonrasi:)
rabbim yüzünü gülüdürsün inşşş

Âmin cnm bnm insss Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün su iki gunluk dünyada ..

KiZlar dün hastahanede esime anlamış sekrete..
3 tane mikrotese yapmışlar gecen hafta..
Zaten bı taneyi gördüm gencecik çocuktu karısı opu olduktan sonra amlyt olacaktı onlarda çıkmamış sperm öle üzüldüm anlatamam hala cocuğun yüzü gözümün önünde :(
Diger biride gelmiş amlyta adamın babası doktora sperm bul nolur eğer bunların cocukları olmazsa boşanacaklar demiş:(
Diger bı çift gelmiş adam karısını azarlayip kufrediyormus tum sorun sende git babandan al tup bebek parasını demiş....ve test yapmışlarki adamda sperm hiç yok kadindada sorun yok...
Ne hikayeler varrrr /(

Sn. H. E. Sonuçları gördüm. Artık tüp bebeğe geçebiliriz. Eylül ayında yapalım. Eylül ayında eşinizin adetinin 2. günü Ankara Ünivrsitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Kadın Doğum Bölümü Üreme Sağlığı Merkezine gelirsiniz. Tüp bebek işlemlerine başalrız. Orada Doç. Dr. Batuhan Özmen eşinizin hazırlığını yapacak. Kenidisiyle de konuşabilirsiniz (İsterseniz 0532 412 9661'den kendisini şimdi de arayabilirsiniz). Tüp bebeği kurumnuz karşılar. Ama TESE'nizi yine özel bir hastanede yapabileceğim (Hastaneye toplam 2000 TL ödüyorsunuz). Tüp bebek ödemesi için gerekli evrakları 0312 5956815'den öğrenebilirsiniz. O zaman zaten sizinle görüşeceğiz de. İğneleri bulana kadar Testojel adlı jelden sabahları 1 tane sürseniz de olur. İğne ne zaman bulursanız, jeli bırakır iğneye devam edersiniz.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS

KIZLAR BİZE İLK DEFA TESTJELİ ÖNERMİŞ HOCA ÇOK ŞAŞIRDIM
HEM GEÇEN AY ÇIKAN ELONGELERLE TÜP DENERİZ DEMİŞTİ ŞİMDİ ÖZEL MERKEZDE MİKRO TESE DİYOR
KAAN HOCA HER ZAMANKİ GİBİ YİNE KAFAMI KARIŞTIRDI
BİZDE FSH YI DÜŞÜK GÖRDÜĞÜ İÇİN TANIŞTIĞIMIZ GÜNDEN (yaklaşık 15 aydır :( ) BERİ EŞİME CLOMEN VERDİ
ŞİMDİ İSE TESTO JEL NE ALAKA DEDİM?:47:
SABAH SABAH MORALİM ÇOK BOZULDU....:14::14:
DÜNDE ADETİMİN 5. GÜNÜYDÜ KENDİM DR.MUAYENEYE GİTTİM
KIŞIN 1 TANE 3 cm kist var denmişti iğne ilaç tedavisi olmuştum ama kontrole gitmemiştim :50: şimdi ise polikistik over var dedi dr.:43::43:
küçük küçük yumurtaların var dedi tüp bebekte 20-25 tane yumurtan olur sende bişi yok dedi
çok moralim bozuldu doğal yoldan hamile kalmam zormuş yani (hani olurda belki sperm çıkacak olursa)
eve geldim çok bunaldım hep ağladım:43: şimdi bende de sorun çıkarsa yumurtalarımı erken kaybedersem diye düşünmeye başladım
gece saat 3 e kadar uyumadım eşim noldu bişimi var diye ısrar etti ama ben söylemedim
gece boyunca ağladım sabahda kaan beyin maili ile iyice moralim bozuldu

ne yapacağım derseniz
yine clomen pregni 5000 proxeed plus,com vitex bitkiseller
ve ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanmaya devam edicem
ameliyatla tüp bebeği şimdilik düşünmüyorum
normal yolda çıkış bekliyeceğim eğer olmazsa seneye yaza bu zamanlara bi mikro tese olabilir diye düşünüyorum
birazdan eşime kaan beyin mailini göndericem zaten şimdi oda mikro tese düşünmüyor
testo jel demesi beni şok etti şuanda çok üzgünüm
bu adam ın çokmu kafası karışık anlayamadım:43::43:
hakkımızda hayırlısı bakalım
içim çok acısada bebeğimin olmayacağını hiç düşünemiyorum hep olacak hissi var bende ve bende o günü hep bekliyorum
bebeğimin olacağına inanıyorum çok üzülsemde o duygu içimde hep var:14::14::14::43::43::43::43:

günaydın canlarrrrrrrrrrr :16::16::16::16::16:
kocaman öpücükler sizeeeeeee :54::54::54:
nasılsınız bugünnnnnnnnnnnnnn kızlarrr ??

Back
X