- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
bugün benim 10. günümdü. dayanamadım test yaptım. şükürler olsun rabbime
gözün aydın canım sağlıkla inşşşşşşşşşşşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahhh kıyamam dr yumoşların boyutunu yazdırırken sen o sayıları yumoş mu sandın
canımsın yaaaaaaaaa
tatlım zekilikle alakası yok sende çok zekisin...
senin heyecanla kafan karışmış da ondan yanlış anlamışsın
canım benim 2. iğneye başladığımız güne kadar hiç iğne yaptığım yerler kanamadı...
zaten kanayınca morarıyor...
flzask bile demişti canım negüzel senin hiç morarmamış diye...
ogün onunla beraber iğnemizi yaptığımızda puregunu yaptığım yer kanadı biraz ertesi güne azıcık morardı...
bugün 8. günümdü orgalutranla birlikte toplam 11 iğne yaptım başka da morluk yok şükür...
canım benim orgalutranı yaparken sadece ilk gün biraz zorlandım okadar...
hiç canını yakmıyor ama biraz zor giriyor gibi gelmişti...
2 gündür kolay giriyor bi sıkıntım yok...
tabi kişiden kişiye değişir flzask hala zor giriyor diyor mesela...
sen takılma bunlara hepsi gelip geçici...
sonu güzel olur inş![]()
![]()
s.a kızlar
nasılsınız nasıl gidiyo neler oluyo topikte geçmişi okumadım da
ben de iyiyim kırmızıları gördüm gene
gecikmişti bu ay ben de ümitlendim galiba gelmicek diye ama nasip değilmiş daha demek.
Selammmmmmmm kızlarrrrrrr
dün akşamdan beri net yoktuuuuuuuuu yeni hallettikk..
uf ff çok sıkıldım bennnnn sizlerideeee özledimmmmmmm
neysekii kavuştumm allahtan sayfalar çok ilerlememişşşşş![]()
ramazan bereketi :))) rabbime şükür darısı sana we flzaşka we isteyen herkese insallahhh
eslemsena
canım hayırlı olsun transferin..
RABBİM tamamına erdirsin.
seinde halayını çekeriz inş.
hepinize iyi geceler.![]()
sen yinede kalbini bozma arkadaşım allaha sığın dua et
ama yinede dikkkatli ol bak ne güzel buraya kadar gelmisin
bide biz gelebilsek nerde yaptırdın sen tüp bebeği bide sorun neydi tam olarak kısca bahsedersen sevinirim
canım bizim çift taraflı sorun bende yumurtalıklarım yavaş çalışıyor.. eşimdede ilk testlerde 0 sperm vardı sonra 15 tane falan hareketsiz spermler çıktı bu şekilde denedik ilk tedavimiz iptal oldu embriolar gelişmediği için.
bu tedavimizi ankara gürgan klinikte yaptırdıkk eşimde tıkanıklık olduğu tespit edildi ve pesa yöntemiyle epidiidmlerden iğne ile yani sperm alındı 5dk lık işlem orda birsürü canlı sperm çıktı bendede 3 yumurta çıktı sadece 2 si döllenip embriyo oldularr onlarda transfer edildii inşallah benimledirlerr dua edinn ne olurr
Slm KiZlar neyapiyosunuz neguzel bı haber okudum :)
Aaumut hamilesin allahım bizlerde nasip etsin bu ay mercan aaumut hamile Temmuz uğurlu sanırım :)
ins ben aruna eslemsena flaskh bahar hamis olur :)
Aruna cnm nslsin:)
Eslemsena transfer sonrasi nsl gidiyor bugun 5. Gunümüz zaman geçmiyor:)
Bahar flaskh yumoslarini görmeye gitti az kaldı az transfere:)
Bende dün aksam dışarı çıktım açık alanda arkadaşlarımla oturdum 3 saat cok keyifliydi unuttum transferi :)
Arkadaşımın akrabası var oda 3. Denemesinde negatif oldu..goz göze geldik birbirimize üzüldük hiç konuşmadık ama bir bakış bile yetti
Bügünde arkadasıma kalmaya gitcem :)
Hafif hafif ara ara adet agrim oluyor geçiyor her wc ye gidince adet oluyormuyum diye korkuyorum ilk tedavide 8. Gun adet oldum simdide elim yüreğimde![]()
transfer sonrası bende ilik iki gün kasıklarımda batma ağrı olmuştu ama şuan hiç bir şeyy yokk sadece göğüslerimm çokk şiştii ve ağrıyorr adet önceside normalde böyle olurr
sen nasılsın canım benim test tarihim 11 i ama bende 10 nnda yaptırayım diye düşünüyorumm.. inşallah bizde hamile kalırız canımm olmazsa benim ne dondurulmuşum var ne de spermimiz var herşey sil baştan olurr
Cnm benimde ilk iki gun cidden baya bı batmalarım oldu kasıklarımda ..ama ondan sonra neredeyse hiç olmadı cok nadir ...
Ayakta durunca fazla belim agriyor yatinca geçiyor ...
Bide su gibi akıntım var ilaçlardan olurmuş ama lk transferimde bukdr olmamıştı...
Bide memislerim ne sis ne arıyor pamuk gibi ..normalde adetimde tas gibi olurdu ..
Elle tutulur bı belirtim yok ilki gibi cok ağrımda yok sukur ....beklemek cok zor demi
Bende herkese 11 de dedim test tarihini ama 10 da yaptırcam..
Ayrıca kötüyü düşünme dondurulmusun olmasın zatn hamilesin şimdi ins gerek yok dondurulmuslara :)
İnternetten bakıyorum hep bizim gibi olanlar hamile cnm...ins bizde hamileyizdir
inşallahh canımm evet beklemek çok zorrbirde ben çok hareketli davrandımdan kuzenimi falan kaldırdımdan korkuyorumm benimde belim ağrıyor hafif hafif
cnm biz ilk tüp denememizi yaptık sonuç negatif
eşim mikro tese oldu haraketsiz sperm nbulundu ama tutmadı
şimdi ara ara spermiogram testi veriyoruz ama sonuç sıfır.
canım aynı sorun bizdede var.dr sinan özkavukçu eylül ayında başlayacakmış göreve.o zaman randevu alıp gelin dedi sekreteri.biz de mecbur eylül ayını bekleyeceğiz ve eylül ayını iple çekiyorum.umarım güzel sonuçlar alırız.bizde iğnelere devam edeceğiz.bugün klomene başlıyoruz.
Slm KiZlar neyapiyosunuz neguzel bı haber okudum :)
Aaumut hamilesin allahım bizlerde nasip etsin bu ay mercan aaumut hamile Temmuz uğurlu sanırım :)
ins ben aruna eslemsena flaskh bahar hamis olur :)
Aruna cnm nslsin:)
Eslemsena transfer sonrasi nsl gidiyor bugun 5. Gunümüz zaman geçmiyor:)
Bahar flaskh yumoslarini görmeye gitti az kaldı az transfere:)
Bende dün aksam dışarı çıktım açık alanda arkadaşlarımla oturdum 3 saat cok keyifliydi unuttum transferi :)
Arkadaşımın akrabası var oda 3. Denemesinde negatif oldu..goz göze geldik birbirimize üzüldük hiç konuşmadık ama bir bakış bile yetti
Bügünde arkadasıma kalmaya gitcem :)
Hafif hafif ara ara adet agrim oluyor geçiyor her wc ye gidince adet oluyormuyum diye korkuyorum ilk tedavide 8. Gun adet oldum simdide elim yüreğimde![]()