• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam gamzesezer
esimde klomen kullandi iki ay simdi birakti fsh yükseldigi
fransa'da bir merkezde tedaviye baslicak
kaan aydos ilaca pozitif cevap verdigini soyledi esime devam etmesini istemisti
senin esin ne zamana kadar klomen kullanacak

samsak arkadaşım 1.de bulunmayip 2.de bulunabilir allah izin verirse bir amaliyatın üstünde en az 6 ay gecmesi gerekiyor fakat tek taraftan olduysa diger tarafı hemen acabilirler gamze hocamı dedi ısırgan tohumunu falan

gamze ve umut olsun cevaplarınız için teşekkürler. ya zaten eşim tekrar ameliyat olmayacağını herşeyi oluruna bırakacığını söyledi onu ikna edene kadar 1 sene geçer zaten. Allah kimsenin umutlarını boş çıkarmasın. hayal kırıklığına uğramak gerçekten çok yıkıcı oluyor. sonucu öğrendiğimizden beri birbuçuk ay geçti ama o öğrendiğimiz günün travmasını hala atlatabilmiş değilim.
neyse gece gece fazla karamsar oldum. rabbim hepinize Afiyet ve muradınızı versin

selam gamzesezer
esimde klomen kullandi iki ay simdi birakti fsh yükseldigi
fransa'da bir merkezde tedaviye baslicak
kaan aydos ilaca pozitif cevap verdigini soyledi esime devam etmesini istemisti
senin esin ne zamana kadar klomen kullanacak

canım süresi belli değil takip edicek.2 ay kullandı ama devam dedi kaan bey.her ay hormon tahili yapılcak duruma göre ilaçlar ve dozları değişebilir.

samsak arkadaşım 1.de bulunmayip 2.de bulunabilir allah izin verirse bir amaliyatın üstünde en az 6 ay gecmesi gerekiyor fakat tek taraftan olduysa diger tarafı hemen acabilirler gamze hocamı dedi ısırgan tohumunu falan

evet hoca dedi.tohum mu tazesi mi o da bilmiyo.araştır dedi bana.belki o da gelen hastalardan duymuştur. bide keçi boynuzu tozu dedi.

arkadaşlar kaan hocanın telefon nosunu yakınlarda arayıpta ulaştığınız. 3tane tel. nosu var ama çalıyo açan yok. belgin canım sizin kaan hoca ya arayıp ulaştığınız tel. nosunu verirmisin.
canım bende bir kaç tane no var eşim arıyor genelde hangisinden ulaştığını bilmiyorum denersin.03125956815, 5956832,3623030dan 6832 yi baglat bılmiyorum hansi ulaşmanı saglıyacak ulaşınca banada yaz canım eşim dün aramış ulaşamamış..

gamzesezer canım keçi boynuzu nasıl kullanılıyo bilgin var mı suya falan karıştırılıyo kaan hoca tam olarak ne dedi.

aslında ibrahim saraçoğlunun kaynatılarak yapılan bi kürü var. ama hoca keçi boynuzu tozu dedi sabahları balla bir kaşık al dedi.ben keçi boynuzu pekmezi almştım yeni o bitince tozuna başlıcam.kürün tarifini de saraçoğlunun sitesinden bulabilirsin canım

napim gamze işte regli olmzyı bekliyorum daha dogrusu bekliyoruz koçiş arayıp varmı diyor yok diyorum eh iyi peki ne zaman olcan diyor işte bizim gündeöde bu

ooooo hoşgeldin jklm
buarada sen ansılsın gamze sormayı unuttum kız kusura bakma

iyim canım dünkü olayı anlatmıştım.devam edicez artık.git okula gel eve hayat devam ediyo işte.hadi bakalım hepimiz bekliyoruz walla senin reglini:)) hayırlısıyla başlada ver artık bize müjdeyi

ooo herkes toplandı.ya kızlar var mı bu ısırganı duyan.hani dün kaan hoca dedi yazmıştım ya..

gamze mrb ben ısırgan tohumu bal ve corek otu karısımını yedrmıstım esıme.sıtede bu formul yazyrdu fakat bır sakıncası var ısırgan tohumu kemık erımesı olanlarda erımeyı hızlandıryrmus.saracoglunun sıtesındede yazıyr bu

Back
X