Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam gamzesezer
esimde klomen kullandi iki ay simdi birakti fsh yükseldigi
fransa'da bir merkezde tedaviye baslicak
kaan aydos ilaca pozitif cevap verdigini soyledi esime devam etmesini istemisti
senin esin ne zamana kadar klomen kullanacak
samsak arkadaşım 1.de bulunmayip 2.de bulunabilir allah izin verirse bir amaliyatın üstünde en az 6 ay gecmesi gerekiyor fakat tek taraftan olduysa diger tarafı hemen acabilirler gamze hocamı dedi ısırgan tohumunu falan
nurunay kaan aydos'un numarasi bu fakat ankara kodu yok
İŞ TEL : 595 68 15 FAKS NO: 362 60 05
evet hoca dedi.tohum mu tazesi mi o da bilmiyo.araştır dedi bana.belki o da gelen hastalardan duymuştur. bide keçi boynuzu tozu dedi.
öyle yapıcam artık zamncım sabırdan başka çarem yok.beklerim 2 yıl 3 yıl yeterki sonu ii olsun be canım.....
mrb arkadaşlar.
tedavinin sonuna geldim. cumartesi günü transferim var. dua edin lütfen.
canım bende bir kaç tane no var eşim arıyor genelde hangisinden ulaştığını bilmiyorum denersin.03125956815, 5956832,3623030dan 6832 yi baglat bılmiyorum hansi ulaşmanı saglıyacak ulaşınca banada yaz canım eşim dün aramış ulaşamamış..arkadaşlar kaan hocanın telefon nosunu yakınlarda arayıpta ulaştığınız. 3tane tel. nosu var ama çalıyo açan yok. belgin canım sizin kaan hoca ya arayıp ulaştığınız tel. nosunu verirmisin.
gamzesezer canım keçi boynuzu nasıl kullanılıyo bilgin var mı suya falan karıştırılıyo kaan hoca tam olarak ne dedi.
ooooo hoşgeldin jklm
buarada sen ansılsın gamze sormayı unuttum kız kusura bakma
ooo herkes toplandı.ya kızlar var mı bu ısırganı duyan.hani dün kaan hoca dedi yazmıştım ya..