fatoşcum eşinin fsh 40 lardaydı ve buna rağmenmi sperm bulundu yanlışmı anladım
bu arada canım anlattığın olaya şaşırdım erkekler işte güven olmuyo bunlara... dikkat etmeliyiz biz kendi adımıza... benimde böyle bir durum vardı aslında böyle derken laubali konuşma şeklinde birazda belki fazla rahat olmalarından mı kaynaklanıyodu nedir anlamadım.. fakat uzaklaştım.. yani dikkat etmek lazım gerçi bende kapalıyım ama karşıdaki temiz kalpli olmadıkça fark etmiyor
sıkma canını ve bence mesafe koy eşi evde oladğı saatlerde görüşün derim ben nacizane fikrim bu...
nıılaycım canım...lıstenız cok guzel olmus...ellerıne saglık..
ınsallah o lıstede kımse kalmayacak..tum burda bulunan arkadaslar bırgun hamıs oluup bebıslerıne kavusacak..ben ınanıyorum..
hamıs lıstenızdede ne guzel orneklerınız var...
sarı cıvcımız,acelyamız,ealsnas sızlerın umut kaynagı olsun...
ınsallah sızlerde hamıs arkadaslarımız gıbı mujdelı haberlerı vereceksınız..
dualarım sızlerlee...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
vavelya hosgeldin kizzzz
merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye üye olmama rağmen bu ilk mesajım sizlerin yazdıklarını okuyordum hep
benim eşimde azolu.temmuz ayında mtese oldu ve sperm bulundu şimdi bu ay tüp bebeğe başlayacağız.tüm dualarım sizlerle hepiniz bu problemden kurtulursunuz inşallah.2009 yılında herkes bebişlerine kavuşsun.
fsh nin normal degeri 1.27-19.26 bizimkisi 49.08
testesterom 1.75 - 7.81 bizimki 2.28
yani bizim fsh de bayagi yuksek ve anlatmistim biliyorsun 2006 da birkere normal yolla bulunmustu tese degildi..fsh yi duzeltemiyorlar ama cok önemli olan testesteron canim bizim dr onu görünce cok rahat konustu buluruz diye..temiz ciktigina sevindim canim en azindan o sorundan kurtuldun
senin adına çok sevindim canım allah büyük bakmışsın herşey yoluna girmiş ve hamile kalmışsın allahım hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:Günaydın herkese arkadaşlar,
Size cumartesi günk randevumuzdan bahsetmek istiyorum.Sperm testlerimiz ve hormon testlerimizi aldık.Sperm testinde yıkama ve santrifürüj işleminden sonra 80 tane cansız sperme rastlandı Allaha çok şükür bu bir mucize oldu bizim için.Hormon testlerimiz fhs 35 testestron hormonuz düşük çıktı ama Emre bey bununla ilgili bir ilaç vermedi bize ilaça gerek yok dedi.3 ay belirli aralıklarla bu testlerimizi yaptıracağız.Sadece Emre bey GNC nin antioksidanların bitkisel bir hap tavsiye etti onu aldık.İçinde E vitamini,Çinko gibi önemli vitaminlerin bulunuduğu ve hücre oluşumunda etkili bir bitkisel ilaçmış.Bunun dışında keçiboynuzu kürünü uyguluyacağız 3 ay boyunca Allah nasipe ederse bu 3 ay içerisinde sperm sayısında artış olursa ameliyata gerek kalmayacak ama hareketli sperm olursa tabi.
Birde Emre bakırcıoğluna giden arkadaşlara bir sorum var kimseye ilaç vermedimi?
Neden doktor ilaç kullanmak istemiyo ki?Böyle olan arkadaşlar varmı varsa yazarmısınız.
Allahım herkese yardım et.Herkesin bebekleri olsun (AMİNNN)
senin adına çok sevindim canım allah büyük bakmışsın herşey yoluna girmiş ve hamile kalmışsın allahım hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:
selam arkadaslar nasilsiniz dicem gine kimse cvp vermicek burda nedense herkez gecmisi okuyor ama kimse cvp yazmiyor...
umuddumnerde sana yazmistim..hayrunnisa sana yazdim..umutolsun sana yazdim ama hic baktimda geri yazilmis göremiyorum sanki kendi kendime konusuyorum
mrb canim benim en son7 ocekta randuvusu var yazilmis duzenleme yapin , o randovumde ikinci test sonucumuzda 0 cikti ,doktor bize tup bebek merkezine gonderdi bizde pariste tup bebek merkezinden randovu aldik5 martta randovumuz var
tese ameliyati olcak sanirim
tabiki randovuye daha var ,ben gidene kadar keci boynuzu ve nohut kuru kullanicam
turkiyeden aktardan karisim aldim onu macun yapip hem esim hem ben kullanicam ,
bide ari poleni getirttim insallah onu kullancam
bide bi arkadas demisti e vitamini bi ilac varmis bulursam onu kullanicam
ha bu arada 6 senelik evliyim ,canim artik sen gereken bilgiyi yazarsin
nıılaycım canım...lıstenız cok guzel olmus...ellerıne saglık..
ınsallah o lıstede kımse kalmayacak..tum burda bulunan arkadaslar bırgun hamıs oluup bebıslerıne kavusacak..ben ınanıyorum..
hamıs lıstenızdede ne guzel orneklerınız var...
sarı cıvcımız,acelyamız,ealsnas sızlerın umut kaynagı olsun...
ınsallah sızlerde hamıs arkadaslarımız gıbı mujdelı haberlerı vereceksınız..
dualarım sızlerlee...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın herkese arkadaşlar,
Size cumartesi günk randevumuzdan bahsetmek istiyorum.Sperm testlerimiz ve hormon testlerimizi aldık.Sperm testinde yıkama ve santrifürüj işleminden sonra 80 tane cansız sperme rastlandı Allaha çok şükür bu bir mucize oldu bizim için.Hormon testlerimiz fhs 35 testestron hormonuz düşük çıktı ama Emre bey bununla ilgili bir ilaç vermedi bize ilaça gerek yok dedi.3 ay belirli aralıklarla bu testlerimizi yaptıracağız.Sadece Emre bey GNC nin antioksidanların bitkisel bir hap tavsiye etti onu aldık.İçinde E vitamini,Çinko gibi önemli vitaminlerin bulunuduğu ve hücre oluşumunda etkili bir bitkisel ilaçmış.Bunun dışında keçiboynuzu kürünü uyguluyacağız 3 ay boyunca Allah nasipe ederse bu 3 ay içerisinde sperm sayısında artış olursa ameliyata gerek kalmayacak ama hareketli sperm olursa tabi.
Birde Emre bakırcıoğluna giden arkadaşlara bir sorum var kimseye ilaç vermedimi?
Neden doktor ilaç kullanmak istemiyo ki?Böyle olan arkadaşlar varmı varsa yazarmısınız.
Günaydın herkese arkadaşlar,
banban hadi hayırlısı devamı gelsin inşallah iyi gelişmelerin:içelim::dance:yerimseniben
askboceği caınım sen biraz daha ayrıntılı nilgi verebilir misin ? hormonlar kullanılan ilaç yada bitkiseller vs
canım biz de mere beye gittik fakat bize o dediğin GNC yi bile vermedi iyice umutsuz mu gördü ki.Size üç ay bekleyin diye emtre bey mi dedi siz mi böyle karar verdiniz?Emre bey çıkan ölü spermler hakkında bişey dedi mi yani bu olumlu bi gelişme falan dedimi ben kendimce olumlu gibi düşünüyorum öyle değil mi?kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?