Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynı canım bizde de hücre bile yok.kaan hca yuvarlak hücre bulunursa bir umur olur dedi.şimdilik klomen ve proxeed kullanıyo.umarım işe yarar

merhaba kızlar..........................azarı yedik yine malum şahıştan(((delüüü desek yerüüü)) geldik..............
belgin sevgi izaman harzem diger kardeşlerim nasılsınız.....harzemim bide seni bulabilsek bak yine yoksun sende.....ama yinede sen iste yeterki bak bitiverdik hemencik.........

aynı canım bizde de hücre bile yok.kaan hca yuvarlak hücre bulunursa bir umur olur dedi.şimdilik klomen ve proxeed kullanıyo.umarım işe yarar

valla bizimki ilaç bile vermedi. başka bi doktora gitmeyi istiyorum ama eşim yanaşmıyor. artık bu konuyu açmak bile istemiyor. denedik olmadı deyip kestirip atıyor.

sende durum nedir ben sitede yeniyim ve 884 sayfa var okumakta zorlanıyorum:)
canım benim eşimde 2007de tese oldu gelişmemiş spermatidler bulundu tüp denendi fakat tutmadı şimdi kaan hocayla tedavideyiz hayırlısı canım sizde bi görüşseniz kaan beyle..

allaha şükür iyiyim canım sen nasılsın neden arada bir giriyorsun özliyoruz kız...

hayırlı cumalar kızlar allahım edilen dualarımızı karşılıksız bırakmasın..

hele şükür gördük seni...........yani fırça kaymasak gelmicen ha delüyüm emme ne delüüü..........arada gel haber ver ne yapıyon ediyon sohbet edek azcık ama girdiğimiz saatler uyuşmuyor sen gece kuşusun.......bende geceleri pek girmiyorum genelde film izliyorum yanlış anlaşılmasın yabancı ve korku filmlerine bayılırım tek olunca anca vakit geçiriyorum eşim genelde olmadığı için.....bide fatoşu81 getirebilsem oda uğramıyor artık........... neyse canım seni çok ama çok öpüyorum Şeniz ..........ay kız belgin senide unutmayımŞeniz

ooooo dün baya kaynamış sayfalar maşallah uzun süredir böyle kaynamamıştı kızlar nedendir bilmem üzerimde tuhaf bir uyku var gözlerim kapanıyor kendimi bıraksam üç 30luk karı gibi dapıhlıcam oldugum yerde:1closedeyes:
bu arada hayırlı cumalar dualamız dualarınız kabul olsun inşallah

merhaba kızlar ben giremiyordum bir süredir evdeki internette problem vardı bugün yapıldı

bende seni çok öpüyorum harzem bacım karşılaşamıyoruz dogru canım ama unutmuyoruzda birbirimiziŞeniz

canım benim eşimde 2007de tese oldu gelişmemiş spermatidler bulundu tüp denendi fakat tutmadı şimdi kaan hocayla tedavideyiz hayırlısı canım sizde bi görüşseniz kaan beyle..

tüp bebek denemesinden yeni çıktık dah 1,5 ay oldu. sonuçta eşimde sperm bulunamayınca bizimki birdaha konuyu açmamaya yemin etti ve benden de bi daha bu konuyu açmamamı istedi. ama hergün bunu düşünmekten zaten sıyırıcam kafayı haberi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…