canım ben siteyi yeni çözüyorum tek tek okumak çok zor oluyordu bugün kısa yolunu buldum bana yazılan mesajları artık görebiliyorum. baya geç bi cevap olacak kusura bakma.
gamzecim hücre de bulunamadı. sizde durum nedir
sympathique diye arkadasin esi testojel kullaniyor oda türkiye'den aldi
aynı canım bizde de hücre bile yok.kaan hca yuvarlak hücre bulunursa bir umur olur dedi.şimdilik klomen ve proxeed kullanıyo.umarım işe yarar
canım benim eşimde 2007de tese oldu gelişmemiş spermatidler bulundu tüp denendi fakat tutmadı şimdi kaan hocayla tedavideyiz hayırlısı canım sizde bi görüşseniz kaan beyle..sende durum nedir ben sitede yeniyim ve 884 sayfa var okumakta zorlanıyorum:)
allaha şükür iyiyim canım sen nasılsın neden arada bir giriyorsun özliyoruz kız...merhaba kızlar..........................azarı yedik yine malum şahıştan(((delüüü desek yerüüü)) geldik..............
belgin sevgi izaman harzem diger kardeşlerim nasılsınız.....harzemim bide seni bulabilsek bak yine yoksun sende.....ama yinede sen iste yeterki bak bitiverdik hemencik.........
hele şükür gördük seni...........yani fırça kaymasak gelmicen ha delüyüm emme ne delüüü..........arada gel haber ver ne yapıyon ediyon sohbet edek azcık ama girdiğimiz saatler uyuşmuyor sen gece kuşusun.......bende geceleri pek girmiyorum genelde film izliyorum yanlış anlaşılmasın yabancı ve korku filmlerine bayılırım tek olunca anca vakit geçiriyorum eşim genelde olmadığı için.....bide fatoşu81 getirebilsem oda uğramıyor artık........... neyse canım seni çok ama çok öpüyorum Şeniz ..........ay kız belgin senide unutmayımŞenizmerhaba kızlar..........................azarı yedik yine malum şahıştan(((delüüü desek yerüüü)) geldik..............
belgin sevgi izaman harzem diger kardeşlerim nasılsınız.....harzemim bide seni bulabilsek bak yine yoksun sende.....ama yinede sen iste yeterki bak bitiverdik hemencik.........
hele şükür gördük seni...........yani fırça kaymasak gelmicen ha delüyüm emme ne delüüü..........arada gel haber ver ne yapıyon ediyon sohbet edek azcık ama girdiğimiz saatler uyuşmuyor sen gece kuşusun.......bende geceleri pek girmiyorum genelde film izliyorum yanlış anlaşılmasın yabancı ve korku filmlerine bayılırım tek olunca anca vakit geçiriyorum eşim genelde olmadığı için.....bide fatoşu81 getirebilsem oda uğramıyor artık........... neyse canım seni çok ama çok öpüyorum Şeniz ..........ay kız belgin senide unutmayımŞeniz
nasılsın menekşecim..internetin düzeldiğine sevindim..
canım benim eşimde 2007de tese oldu gelişmemiş spermatidler bulundu tüp denendi fakat tutmadı şimdi kaan hocayla tedavideyiz hayırlısı canım sizde bi görüşseniz kaan beyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?