Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımm Allahım yardımcınız olsun
çekerim ben nekadar istersen

ya burası nasıl bir topik o kadar hızlı ilerliyorki inanın yetişemiyor birbirini tanımayan insanlar bir yerde buluşuyor ve arkadaş oluyor sonra birbirimizi tanımamıza rağmen acılarımızı ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz sanki kırk yıldır birbirimiz tanıyormuş gibi

diyorum ki iyi sizi tanımışım iyiki sizinle dertlerimi paylaşıp acılarımı hafifletmişim iyiki sevinçlerimi paylaşıp mutlu olmuşum iyiki iyiki iyiki .................... Sizi tanımışım

iyiki cnm hepimiz burda derdimizi paylaşıyoruz:16.
sen neler yapıyorsun bebiş nasıl nasıl gidiyor hamilelik ?

İnaşllah gelirsiniz cnmmmm ne güzel olurrrrr....birgün seninlede tanışmak kısmet olur inşallahhhhhh..ben burdan kaç arkadaşlarr birebir tanıştım hepside çok tatlı
insanlarrrrr....bahar cemrem vck ,zaman..seninlede neden olmasın cnmm..ahhhhhh inşallahhhhhhh cnm inşallahhhhh...çok şükür sperm bulundu sevindim ettim ama
olmayınca yine olmuyo cmmm..demekki daha zamanı gelmemiş biizm bıcırığınnnnnnnnnn...
hepmiizin duası odur cnmm doğal yoldan olmasııııı keşek olsaa ama ...ne yapalımm.böyle olucaksa olsunn..ben uğraşmaya razıyımm...
hepimi nasıl uğraşıyoruzzz.. elimizden geldiğinceeeee gerisi rabbim takdirii..
ohhhhhhh mavimi almışş kardeşinnn inşallahhhh onu giydireceğinnnn tombiş bi oğlun olurrrrrrrrr cnmm..

cnm senin bıcırık naz yapıyor kaç senedir
bellimi olur belki olur benim içime doğdu belki bu ameliyattan sonra olabilir
bitanem olmasada sperm var nasıl olsa testlerinizi yaptırın bidahaki sefere inş bebişin seninle olacak
evettt mavi erkek kız hiç farketmez sağlıklı sıhatli olsunda inş..

nasılsınız kzlar
nasıl gıdıor
baharcıgım ne var ne yok
ıstıyorum bebegım falan nasıl
herkes ıyıdır ınsallahhhh
pek bakamıorum
gercı bakmakta ıstemıorum
bu cocuk olayı gene bugunlerde psıkolojımı alt ust ettı
psıkolojımı toplayıp bır turlu baslayamadım 2. tedvıye
sizi cok opuyorummmm
rabbım hepımızın kucagını doldursun ınsallah
hayırlı evlatlarlan

Evt cnm ya hemde ne nazlı yaniiiiiiii gelemedi 10 senedirrrrrrrrr
bi gelsin göstericem ben ona ama
öylemi diyosun canımmmmmm keşke...ben eşimi daha sperm testine bile götüremiyorumkii..
ben istiyorumki bişeyler kullansa şimdii çünkü içerde sperm varr niye dışarı çıkış olmasınn
biraz bişeyler kullansa içse belki bişeyler olur ama bizimkii hiçç bişey yapmak istemiyo ona göre ameliyat oldu bitti herşeyyyyy
mavi olduğu için öyle dedim cnm biizim için bundan sonra kız erkek farketmez yeterkii sağlıklı hayırlı evlatlar olsunn ..biizim olsunnnnnn

canım çok geçmiş olsun ah nasıl isterdim sizlerle sohbet edebilmeyi ancak girebildim gözümden uyku akıyor hem yemek yapıyorum hemde dualarımı okuyorum canım Rabbim acil şifalar versin

vckciğimin dualarını okudum Allah kabul etsin

GÜNAYDIN CANIM.
istersen aşağıda ki linki bir tıkla incele.
üniversite mezunlarına sınavsız 2. üniversite okuma hakkı verildi.bildiğim kadarıyla maliye mezunları da ilahiyatta okuyabiliyor.bende ilahiyat okumayı aklımdan geçirmedim değil.buarada bugün kayıtların son günü.ayın 19 kadar da kayıtlar yapılabiliniyor diye duymuştum ama.önce internetten başvuru yapıyosun.sonra bankaya para yatırıyosun sonrada okula gidip kayıt oluyosun.google amcaya sınavsız 2. üniversite okuma de zaten birsürü link açılacak.zamanın varsa incele canım.
Sınavsız İkinci Üniversite | Anadolu Üniversitesi

arkadaslar hepinizde allah razı olsun allahım hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşAllah

ben okudum
Allah okuduğumuz yasinlerin hürmetine vck arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah amin

herkese ii günlerrrrrrrrrr
asbebek cnm bende okurum ne kadar okursam yazarım bide ne zamana kadarsa söle daha iiolur

CNM MAŞALLAH 15 TANE YUMURTANIN HEPSİ DOLU DOLUDUR İNŞLH
BU BAHSETTİĞİN GEBELİK AŞISI NEDİR NASIL OLUYOR EŞİN AZOSPERMİMİ İMSİ TEKNİĞİDE NEDİR DAHA GELİŞMİŞ BİRŞEYMİ NASIL YAPILIYOR MERAK ETTİM
İNŞLH ÇOK KALİTELİ 15 TANE EMRİYOLARIN OLUŞUR VE ONLARDAN 2 SİNİ KUCAĞINDA BEBEĞİN OLARAK GÖRÜRSÜN İNŞLH AMİN...

sağol canım dün girip baktım evet sınavsız girebiliyorum ama ücerti fazla geldi
bu günlerde kayıt yapamam diye artık össye girerim nasip olursa o şeklde okurum
ben zaten medrese eğitimş aldım o yüzden dersleride rahat geçerim
sonrada inş kauran kursu hocası olurum benim için çokkkk iyi olur biraz geç kaldım ama
yaş sınırı varmı bilmiyorum

herkese ii günlerrrrrrrrrr
asbebek cnm bende okurum ne kadar okursam yazarım bide ne zamana kadarsa söle daha iiolur

allah razı olsun tatlım iyiki böyle tatlı arkadaşlarım var inan belkide yüzyüze görüştüğüm kişiler
bu kadar duyarlı olmazlar canım ne kadar okursan cuma günü sela vaktine kadar yazın cuma saatinde bağışlayacağım kimin duası kabul olunur bilinez
bu cuma saatine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…