- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
baharlar kullanmıstı com viteks.
o fikir verir mutlaka..
cnım benim biraz çıkayım ben .
sonra görüşürüz inş..
yorgunumda biraz..
ama senle konuştuğumuza sevindim..
öpüyorum kokulu kokulu
NİYETİMİZ: Asbebeklerin en kısa zamanda borçlarını hayırlısıyla ödeyip maddi sıkıntılarından kurtulmaları...
AKBEBEK=1 ihlas
BAHAR85=100 ihlas
HASRET=100 ihlas
YAREN16=200 ihlas=OKUDU
SEDA_ECRİN=100 ihlas
NOT: Arkadaşlar bu diğer dualarımızdan bağımsız sadece gönüllü arkadaşlarımızla okuyacağımız bi dua...
arkadaşım ben okudum okudu yazabilirsinNİYETİMİZ: Asbebeklerin en kısa zamanda borçlarını hayırlısıyla ödeyip maddi sıkıntılarından kurtulmaları...
AKBEBEK=1 ihlas
BAHAR85=100 ihlas
HASRET=100 ihlas
YAREN16=200 ihlas=OKUDU
SEDA_ECRİN=100 ihlas
MERCAN2011=100 ihlas
MİXER07=100 ihlas
SU1838=100 ihlas=OKUDU
NOT: Arkadaşlar bu diğer dualarımızdan bağımsız sadece gönüllü arkadaşlarımızla okuyacağımız bi dua...
eksiğimiz 200 ihlas...
tatlım benim kaçtane okumam gerekirse yaz okuyayım allah razı olsun hepinizden
Canim benim toplam 250 ihlas oldu.
150yazmissin hani fazla olmasin dualar diye yazayim dedim.
canlarım nasılsınız ......sizleri ihmal ettim ama zor bir hamilelik geçiriyorum. inanın hep aklımda ve dualarımdasınız.artık hamileliğimin 13. haftasındayım. hem öksürüğüm var hemde sık sık kanamalarım iki günde bir hastanelerde hatta acillerdeyim. bu yazıyıda size annemin komşusundan yazıyorum yine gelirim ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin
canlarım nasılsınız ......sizleri ihmal ettim ama zor bir hamilelik geçiriyorum. inanın hep aklımda ve dualarımdasınız.artık hamileliğimin 13. haftasındayım. hem öksürüğüm var hemde sık sık kanamalarım iki günde bir hastanelerde hatta acillerdeyim. bu yazıyıda size annemin komşusundan yazıyorum yine gelirim ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin
arkadaşlar yasinleri tamamladığımız için diğer dualara geçecektik bayramdan sonra...
ama benim bayramdan sonra 2 hafta misafirim olduğu için ilgilenemedim...
artık zamanı geldi...
canlar daha önce bu topikte okuduğumuz dualar:
*7 yasin 7 meryem
*salatı tefriciye
*teheccüd namazı
*41 yasin
şimdi ben size bulduğum duaları ekleyeyim hepiniz kaydedin ve uygun zamanlarınızda yapın...
Eki Görüntüle 556715 Eki Görüntüle 556727 Eki Görüntüle 556726 Eki Görüntüle 556725 Eki Görüntüle 556724 Eki Görüntüle 556723 Eki Görüntüle 556722 Eki Görüntüle 556721 Eki Görüntüle 556720 Eki Görüntüle 556719 Eki Görüntüle 556718 Eki Görüntüle 556717 Eki Görüntüle 556716 Eki Görüntüle 556728
arkadaşlar ben bu duaların içinde aşağıdaki duaları okumayı düşünüyorum...
BEBEK OLMASI İÇİN
*41 yasin=okuduk
*41 amme (nebe)
*41 tebareke (mülk)
*41 vakıa
*41 kıyame
*41 meryem
*1000 ihlas
*5000 salavat
*6666 ayetel kürsi
*4444 salatı tefriciye=okuduk
arkadaşlar yine katılmak isteyenler isimlerini yazdırsın listemizi hazırlayayım...
cuma günü hayırlısıyla başlarız...
önce ihlas, salavat ve ayetel kürsi listelerini tamamlarız herkes için...
daha sonra yine yasin gibi amme, tebareke, vakıa, kıyame ve meryem surelerini okuruz...
yer gök dua ile yaratılmış...
elimizden geleni yapıyoruz tedavilerimiz için...
onun haricinde bol bol dua etmeliyiz...
burada biçok ağızdan dua almak dua okumak çok değerli...
kimin duasnın kabul olacağı belli olmaz...
allah dualarımızı kabul eder inş...
evet kızlar katılmak isteyenler yazsınlar isimlerine cuma günü başlarız hayırlısıyla
*ASKBEBEK
*BAHAR85
*BENGUSUU
*CİCEK00
*FLZASK2003
*HASRET
*HMTNZL
*KADER60
*KADER_NL
*MAVİMENEKŞE
*MİXER07
*NURSEN
*NİLDA035
*PITIRCIK_43
*SEVAL0817
*SU1838
*TULAY_20
*UMUT99
*VCK
*YASEMENSU
dualara bende katılmak istiyorum
canım sen fazladan okuyacağını haber vermediğin için işler karıştı...
bu durumda ben sadece 50 tane okuycam :26:
iyi ki okumamışım yoksa fazladan okunmuş olacaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?