Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba cicekcigim,gecmis olsun canim .
Moralini bozma tatlim bizim pakettede bal kirilmisti, ertesi gün aradim söyledim kirildigini, sorunsuz ,ücretsiz yenisini yolladilar. saracoglunun sifali bitkiler kitabinida yollamislardi hatta balla birlikte.

Baharcım günaydın canım bende ihlas süremi okudum.arkadaşımıza okuduğumuz ihlas süresinin hatrına inşallah yüzünü güldürsün.

“Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” M.K.ATATÜRK

Bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatan da, köleliğe, yoksulluğa düşüren de eğitimdir… MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

BAŞ ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUNN.....

teşekkürler
ben de tüm öğretmen arkadaşlarımın ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum

öğretmenler öğretmenler gününüz kutlu olsun
öğretmenlerin emeği büyüktür

gelecek nesillere umut , o minik beyinlere
sevgi aşılayan,bizlere çok daha ii dünya hazırlamaya çalışan öğretmenler
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

ya kıyamammmmmmmm bitaneme sen bizi mi arıyordunnnnnnnnn
ahhh tatlım bi denk gelemedik sen ceza ver bize
canım ben de pek giremiyorum dua topiklerine girip düzenleyip çıkıyorum...
bilseydim güzeller güzeli hamişimiz topikte bizi bekliyor hiç çıkar mıydım
yerim ben o kızlarııııııııııı
söyle yiğenlerime teyzesi onları çokkkkkkkkkkk seviyorrrrrrrrr
tabi ki senide tatlım
şöyle doya doya bi sohbet edemedik uzun zamandır inş en kısa zaanda telafi edicez...
allaha emanet olun canlarım öpüyorum üçünüzüde

ARUNA--------------------------------------------------42
ASKBEBEK----------------------------------------------42=OKUDU
BAHAR85-----------------------------------------------34
BBMM---------------------------------------------------42
BENGUSUU---------------------------------------------50=OKUDU
CİCEK00------------------------------------------------42
DENİZBULUT-------------------------------------------42
FLZASK2003-------------------------------------------OKUYAMIYOR
HASRET------------------------------------------------42=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------42
KADER60-----------------------------------------------42=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------42=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------42
MİXER07-----------------------------------------------42=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------42
NİLDA035----------------------------------------------42
NZLYLN-------------------------------------------------42
PITIRCIK43---------------------------------------------41=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------41=OKUDU
SU1838-------------------------------------------------41=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------41
UMUT99-------------------------------------------------41
VCK------------------------------------------------------41
YASEMENSU--------------------------------------------41
YAREN16------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------41

NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

"Milleti kuranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet namını almak istidadını keşfetmemiştir."

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

BAŞÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE TÜM ÖĞRETMENLERİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...

Merhaba canım sagol.. Tamam canım bızde ararız. Kıtabı zaten gondermısler bıze
Insallah once rabbımın sayesınde sonra bu kurler vesıle olurda eslerımız sıfa bulur rabbım yardımcımız olsun

Bahar canım ben duamı okudum...nursencıgım allahım gonlunun muradını versın en kısa zamanda

ben NURSENin ihlas surelerini okudum.
RABBİM kabul etsin.

öğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
baya öğretmenimiz var değilmi.
kimler öğretmendi bi yazın bakıyım..

Baharcım günaydın canım bende ihlas süremi okudum.arkadaşımıza okuduğumuz ihlas süresinin hatrına inşallah yüzünü güldürsün.

canım senin eşin neden hormon tedavisi olmadı?enim eşim o tedavi sebebiyle ergenlğe gec girmiş ve şuan hala hormon tedavisi görüyor.ayrıca her ay iğne vurulmakta sustanon.yalnız bu iğne hormonlar içinmiş.hatta sperm üretimini baskılıyormuş.yeni öğrendik.eşim suan istanblu kabul etmedi celalttn peruyu,yıllar önce yaklasık6,7 yıl evelcocuğun olmaz diyen doktora gtmekte ısrar ediyor, drun adıda erol bolu tanıyan var mı burda bilmiyorm endokronoljı uzmanı,ben de sırf olmsuz konsmus diye gtmek istemiyorm :-( bugun ve dun cok ağladım... artık ailem basta cocuk sormaya basladılar,ne diceğimide bilemiyorm olmuyor deyip kacıyorm ortamdan:-( bazen smdiden yoruldgmu bazen de çok güçlü oldğmu hssediyorm karmakarısk bir sürec?umarım herkes için hayırlısıyla bebekli sona erer.amin diyorm. subatta ankaraya gidiyoruz. nolacak subatı beklemek cok zor gelio şimdiden.allah yardmcınız ve yardmcmız olsun...

merhaba canım seni okadar iyi anlıyorum ki.benden sonra evlenen kız kardeşimin bebeği olduktan sonra ailem tarafından baskılar dahada arttı.bense hep aynı şeyi söylüyorum problem bende ve ilaç kullanıyorum,kendiliğinden olmazssa ilerde tüpbebek yapacağız diye. diye.allah affetsin.başka çarem yok.
Hormon tedavisine gelince eşim kaç yaşında erginliğe girmiş hiç bilmiyorum hiçte sormak aklıma gelmedide.bu akşam sorarım.benim eşimin hormon değerleri aslında normal.buyüzden hormonal ilaçlar verilmedi hiç.senin eşinin LH,FSH,Total Testosteron ve Serbest testosteronu kaç ?biliyorsan değerlerini yazar mısın?
Benim eşime hiç bir doktor iğne falan vermedi.Kaan hoca da vermedi.Buarada Kaan hoca e-mail atmış gelin mikrotese ameliyatı yapalım diye.bende daha hazır değiliz dedim.adama ameliyat yapmak için can atıyor.eşimi Celalettin Peru için ikna etmeye çalışıyorum.bakalım

baharcığım ben 42 dua okudum sen 1 eksik oku ok ... öğretmenler günümüz kutlu olsun ...kendimi ve tüm öğretmen arkadaslarımın gününü kutlarım:)

arkadaşlar merhaba saraçoğlu hocayla bende görüşmüştüm bizim kürlerde geldi bugün itibariyle başlıyacaz bizde, bize iki aylık gönderdiler içinde bal polen karışımı,hayıt tohumu,biri de at kuyruğu otu galiba size de mi aynı kürler geldi merak ettim yoksa herkesin ki farklı mı?

canlarım benim güzel gönüllü arkadaşlarım
Rabbim hepinizden razı olsun ne muradınız varsa versin inşallah
beni düşündüğünüz için nasıl mutlu oldum anlatamam baharcım canımmmm
aşkbebekkkk canım hakkını helal et sıranı bana verdiğin için ve
Rabbim maddi manevi bütün sıkıntılarını gidersin

benim için okuyan,dua eden arkadaşlarım
Rabbim gönlünüzdeki bütün muradlarınızı versin inşallah.
Allah razı olsun hepinizden.

canım benim sen kendin iyi ol da
Allah yardımcın olsun canım
sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah.

canımmm sevindim iyi olmanıza ne güzel
Rabbim ömür versin evlatlarına
hep beraber daima mutlu olun inşallah
sağol güzel duaların için.

ben de ihlası okudum canım
Rabbim kabul eder inşallah
pazartesi günü olacak opum Allah nasip ederse
eşim de test verecek inşallah bol bol kaliteli sperm çıkar da
bir aksilik olmaz.

merhaba canım ben nursen arkadaşımız için 42 ihlas okudum inşallah tedavisi olumlu geçer ve evladına hayırlısıyla kavuşur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…