Merhaba arkadaslar nasilsınız? ben grip oldum hastayim
Kizlar biz gecen hafta saracoglunu aradık kur verdi bugun geldi kurler... Fakat bizdeki sansa bakin siz, bir suru para verdik bal kavonozu kirilmis gelirken aramayı dusunuyoruz anlatırız durumu..sızın boyle bısey geldımı basınıza gonderırlermıkı takrar bal
Moralım bozuldu paylasıyım sızınle dedım
“Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” M.K.ATATÜRK
Bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatan da, köleliğe, yoksulluğa düşüren de eğitimdir… MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
BAŞ ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUNN.....
kızlaarrrrrrrrrrr,beni uyutup uyutup sohbet ediyorsunuz.ben varken tık yok topikte. ben ve 5 ziyaretçi sizi bekliyoruz.
bahar ve flzask,sizi bulucam diye hafiyelik yapıyorum valla.siteye gir.topiği aç.sizin profili görüntüle.en son nerelerde yazmışsınız bul.anacım yoksunuz işte.
benim işim zor
kızlar teyzelerini soruyor kimsecikler yok.ben ne diycem şimdik onlara
Merhaba cicekcigim,gecmis olsun canim .
Moralini bozma tatlim bizim pakettede bal kirilmisti, ertesi gün aradim söyledim kirildigini, sorunsuz ,ücretsiz yenisini yolladilar. saracoglunun sifali bitkiler kitabinida yollamislardi hatta balla birlikte.
Baharcım günaydın canım bende ihlas süremi okudum.arkadaşımıza okuduğumuz ihlas süresinin hatrına inşallah yüzünü güldürsün.
canım senin eşin neden hormon tedavisi olmadı?enim eşim o tedavi sebebiyle ergenlğe gec girmiş ve şuan hala hormon tedavisi görüyor.ayrıca her ay iğne vurulmakta sustanon.yalnız bu iğne hormonlar içinmiş.hatta sperm üretimini baskılıyormuş.yeni öğrendik.eşim suan istanblu kabul etmedi celalttn peruyu,yıllar önce yaklasık6,7 yıl evelcocuğun olmaz diyen doktora gtmekte ısrar ediyor, drun adıda erol bolu tanıyan var mı burda bilmiyorm endokronoljı uzmanı,ben de sırf olmsuz konsmus diye gtmek istemiyorm :-( bugun ve dun cok ağladım... artık ailem basta cocuk sormaya basladılar,ne diceğimide bilemiyorm olmuyor deyip kacıyorm ortamdan:-( bazen smdiden yoruldgmu bazen de çok güçlü oldğmu hssediyorm karmakarısk bir sürec?umarım herkes için hayırlısıyla bebekli sona erer.amin diyorm. subatta ankaraya gidiyoruz. nolacak subatı beklemek cok zor gelio şimdiden.allah yardmcınız ve yardmcmız olsun...
Merhaba cicekcigim,gecmis olsun canim .
Moralini bozma tatlim bizim pakettede bal kirilmisti, ertesi gün aradim söyledim kirildigini, sorunsuz ,ücretsiz yenisini yolladilar. saracoglunun sifali bitkiler kitabinida yollamislardi hatta balla birlikte.
allah senden de razı olsun bitanemmmmmm rabbim dualarımızı kabul eder inş...
canım herkes için sırayla okuyacağız zaten çok kalabalık değiliz...
çok aciliyeti olanlar olursa öne alırız tabi...
mesela nursen tedavide önce cma günü ona başlayabiliriz...
sonra senden devam ederiz
hayırlı cumalar canlar rabbim bu mübarek günde tüm dualarınızı kabul etsin inş
canlar bildiğiniz gibi bu akşam dualara başlıyoruz...
sırayla aşağıdaki duaları okuyacağız...
BEBEK OLMASI İÇİN
*41 yasin=okuduk
*41 amme (nebe)
*41 tebareke (mülk)
*41 vakıa
*41 kıyame
*41 meryem
*1000 ihlas
*5000 salavat
*6666 ayetel kürsi
*4444 salatı tefriciye=okuduk
bu akşam ihlas suresi ile başlıycaz dualara...
daha önceki dualarımızda olduğu gibi sırayla okunacak herkese...
ama tedavide olan arkadaşları öne alıcaz...
nursencim tedavide olduğu için bu akşam ondan başlıycaz okumaya...
sonrasında yine sıraya göre devam edicez...
adetli olan arkadaşlara adetli oldukları süre boyunca sure vermiycem...
temizlendikten sonra tekrar devam edecekler okumaya...
şimdi kimler uygun değil okuyamayacak haber versin kızlar...
benim bildiğim flzask ve yaren hasta onlar okuyamayacak...
başka varsa haber versin...
şimdilik listede 25 kişiyiz kişi başına 40 tane düşüyor...
tabi adetli olan arkadaşlara verilmeyeceği için yaklaşık 40-50 tane düşecek herkesin payına...
bunuda 1 günde rahatlıkla okuyabiliriz...
her akşam saat 8'e gelmeden lütfen okuyanlar okuduklarını haber versin...
rica ediyorum kimse okumayı geciktirmesin...
her akşam bi arkadaşım duasını yapıp yeni arkadaşın listesini paylaşıcam...
1 aya kalmadan listedeki herkese 1000 ihlas okunmuş olacak...
sonrada 5000 salavata geçicez...
ben katılmak isteyen arkadaşları yazdım...
eğer gözden kaçırdığım varsa yazın lütfen...
*ARUNA
*ASKBEBEK
*BAHAR85
*BBMM
*BENGUSUU
*CİCEK00
*DENİZBULUT
*FLZASK2003
*HASRET
*HMTNZL
*KADER60
*KADER_NL
*MAVİMENEKŞE
*MİXER07
*NURSEN
*NİLDA035
*NZLYLN
*PITIRCIK_43
*SEVAL0817
*SU1838
*TULAY_20
*UMUT99
*VCK
*YASEMENSU
*ZAMBAK06
rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizi sağlıklı sıhatli evlatlara erdirsin inş
canım benim sen kendin iyi ol dacanlarım nasılsınız ......sizleri ihmal ettim ama zor bir hamilelik geçiriyorum. inanın hep aklımda ve dualarımdasınız.artık hamileliğimin 13. haftasındayım. hem öksürüğüm var hemde sık sık kanamalarım iki günde bir hastanelerde hatta acillerdeyim. bu yazıyıda size annemin komşusundan yazıyorum yine gelirim ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin
slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah... biz iyiyiz çok şükür... ikizlerde iyiler teyzeleri ellerinizden öperler... ben eskisi gibi giremiyorum ama hiç bi zamanda bu topiği unutamam çok şey öğrendim burdan sizlerin sayesinde dileğim mücadele veren evlat isteyen herkese Rabbim nasip etsin... hamile olan arkadaşlarımda hayırla kucaklarına alsınlar inşallah gün geçtikce topikte hamilelerimiz çoğalacak bende biliyorsunuz zor bir hamilelik geçirdim her günüm korku içerisindeydi ama şükür atlattım darısı sizlere inşallah tüm hamişler... hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?