Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bitanem denizbulut (sakine) arkadaşımızın duasını okudum. Allah kabul etsin inşallah. Tez vakitte bebeklerine kavuşmayı nasip etsin . Âmin

Eşin için de okuyacağım inşallah kısmet ederse. Şimdi dışarı çıkıyoruz çok bunaldık evde biraz hava alalım dedik. Dönüşte kısmetse ben de okumak istiyorum. Sen bizim dua yapmamıza vesile oldun Allah senden razı olsun. Biz de senin eşinin şifası için dua edicez. Tez vakitte iyileşecek inşallah. Biz 1 ayda atlatabilmiştik. Ağrısı 1-2 hafta sürdü ama çıkan o şeyler biraz zor iyileşti. Hatta biraz iz kaldı yanık izi gibi. Önemli olan ağrısı zaten inşallah o da hemen bitecek.

canlar ne güzel düşünmüşsünüz baharımın eşi için bende okumak istiyorum.geçen sefer bana nasip olmamıştı.geç görmüştüm. şimdi nasip olur inşallah.

bende 100 tane okuyayım hemen.kızlar bu duayı bir sayıya tamamlamak gerekiyorsa daha fazla okuyabilirim.

baharcığım,bütün sıkıntılar geçecek ve Allahın izni ile herşeyiniz tam olacak.bütün güzellikleri hakeden arkadaşım benim.

canım ben okudum Allah kabul etsin

ah kuzum güzel arkadaşım baharım bende zona geçirdim zordur bilirim Rabbim acil şifalar versin şu an ilaçtan çok senin güzel gülen yüzün ilaç olacak cnm evet bugünlerde geçecek bencede iki arada kalacaksan antalya yı yazma büyükşehirlerden bursa eskişehir hem güzel hem de istanbul kadar pahalı değil Rabbim acil şifalar versin

canım ben okudum Allah kabul etsin

caanım ben okudum rabbım kabbul etsınn

canım ben çicek00 arkadaşımzn dualarını okumuştum dün yazdım ama galiba gözünden kaçmış olabilir denizbulut arkadaşımzn dualarınıda okudum allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

bahar tatlım ben eşine şifa olsun diye 100 tane okuyorum
rabbim şifa versin amin

canım bugün hep kocişimle ilgilendim zaten bişey yapmadım...
deli bide "hasta olmak güzelmiş hep benimle ilgileniyorsun her dediğime evet diyorsun" diye
sanki normalde ilgilenmiyorum işte hastalığından bile kendine gülecek bişey çıkarıyor aşkımmmm benim yaaa
valla canım bilmiyorum bakalım zaman ne gösterecek...
hiç bilmediği bi yere gidip yeni biyere alışmak istemiyor...
antalyaya kafayı takmış durumda bende çok istiyorum ama işte endişelerim var bakalım neye karar vericez

cemremcim baharın eşi için 100 tane bende okurum

allah razı olsun bitanemmmm rabbim dualarınızı kabul etsin

baharcık denizbulutcummun ihlaslarını okudum canımm..
Allah gönlüne göre versn.Rabbim tüm dualarını kabul etsin inşAllah...

arkadaslar benıde alın lısteye bende okurum

arkadaslar alıomusunuz listeye

canım eklerim tabi senide listeye yeterki düzenli oku bizi zorda bırakma...
adet olma dışında hergün payımıza düşeni okuyoruz...
ben seni bugünki listeye ekliyorum...
alfabetik sırayla okunuyor herkese...
okadar şanslısınki seni listeye ekledim ve bu akşam sıra sende

çok mutlu oldum canım Allah razı olsun tabıkı duzenlı okurum arkadaslarıma...39 tane mı okucam arkadasım

heyyyyyyy kuzucuklarrrrrr.
naasılsınızzzz???????
baharcım noldu canım eşine..?? okuyamadım geçmişi...

çok mutlu oldum canım Allah razı olsun tabıkı duzenlı okurum arkadaslarıma...39 tane mı okucam arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…