Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm duanın sayısı yok okuya bilen ne kadar okursa okusun biz yazıcaz cnm

kızlar biliyorsunuz baharın eşi zona hastalığına yakalandı
bizlerde ona şifa ayeti okumak istiyoruz duanın sayısı belli değil istediğiniz kadar okuya bilirsiniz
okumak isteyenler yazsın sonra duayı kaç tane okuduğunu yazsın
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen
allahümme ezhibil be'se,rabbennasi eşfi la şifai illa şifaüke,şifaen layuğadirü sekama

ANLAMI
"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

CEMREM.........
FLZASK...........
ESRA1982.......100 OKUDU
HASRET...........100 OKUDU
SAĞANAK.........100 OKUDU
ASKBEBEK........100 OKUDU
MERCAN...........100
ARUNA..............100
YAREN.............100 OKUDU
NURSEN..........
PITIRCIK.........

selam kızlar nasılsınızsizleri çok özledim nihayet bilgisayarıma ve sizlere kavuştum

hoşgeldin cnm gözlerimiz yollarda kaldı bee
nasılsın tedavi sürecin nasıl gidiyo rapor ne durum da kız

vck hanım hoşgeldiniz sizi burada görmek ne güzel nasılsınız efendim görmeyeli:))))

İNŞALLAHHH arkadaşım inşallah aminnn hepimizin evlerini şenlendirsin rabbim dualarımızı kabul etsinn

hakkım helal olsun tabıkı arkadasımm İNŞALLAHHH arkadaşım inşallah aminnn hepimizin evlerini şenlendirsin rabbim dualarımızı kabul etsinn

bahar geçmiş olsun arkadaşım Allah yardımcınız olsun. umarım en kısa zamanda problemleri aşarsınız

herkese hayırlı geceler.
birkaç günür giremedim topiğe.ne var ne yok bakalım?
umarım herkes iyiydir.öpüyorum hepiniziiiii

Selamm canımmm özledikk seniiiiiii
ben iyiyimm tatlımmmm sen nasılsınn ...akşam yattım erkendenn görmedimm sizlerrri..
bugün misafirler varr şimdide erken den kalktımmmm biraz sonra işlere girişicemmmmmm
öpüyorummmmmmmm seniiiii tatlı arkadaşımmmmmm

selam kızlar nasılsınızsizleri çok özledim nihayet bilgisayarıma ve sizlere kavuştum

Hoşgeldinnnnnnn cnmmmm sonundaaaaa bizde sana kavuştukkk...
nasılsın bakalımm...neer yaptın son durum nedirr askbebekten alıyorum haberlerini ama senden de duyalımmmm..

Slm cnmm .sen nasılsınnnnnn
sağollllll cnmm Allah razı olsunnn inş şifa bulurr baharımın eşiii
sende benimm çıtırımsınnnnnnn

Son düzenleme:
Canim esine allahtan sifa diliyorum gecmis olsun
Gercekten zor gunler geciriyorsunuz
insallah once sagliginiz sonra da is durumunuz
duzelsin tekrar o neseli bebis icin tedaviiye
gun sayan arkadasimiz geri gelsin insallah
hersey yoluna girecektir...

günaydın kızlar hayırlı pazarlar nasılsınız umarım bugün herkese hayır getiri ve bu ay hepimiz hamile oluruz

canım ben baharcımın eşi için 100 tane okudum.Allahım şifasını versin ve okunan duaları kabul etsin (amin)

flzaskcım,misafir gelicek diye hırpalama kendini.

hepinizi öpüyorum.Alllaha emanet olun.

canım benim güzel gönüllü arkadaşım
Allah razı olsun senden
sağol canım güzel duaların için
dediğini yapıcam canım

canım benim güzel gönüllü arkadaşım
Allah razı olsun senden
sağol canım güzel duaların için
dediğini yapıcam canım

kızlar nasılsınızzz benım çok canım sıkılıyo sanırım stresımden dolayı böle hıssedıyorum 1 hafta sonra eşme tekrar test yaptırcaz ınsallah bı mucıze ıle karsılaırız

Hayırlı pazarlar kızlar.

BAHARCIM
Bitanem ecrin23 arkadaşımızın duasını okudum. Allah kabul etsin inş.

ECRİN23
Tatlım rabbim bi an evvel yüzünü güldürsün inşallah. Testinizde bol bol sperm görmenizi nasip etsin. Tez zamanda bebişlerine kavuştursun. aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…