Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım ben kendi ihlaslarımı okudum benim niyetime okuduğumuz ihlasları rabbim kabul etsin inşlh

okuyan bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun ettikleri dualar kendilerine kat be kat geri dönsün inşlh hepimizin muradı gerçek olusun inşlh amin....

canım ben okudum Allah kabul etsin

tatlım ben ECRİN23 ve ESMA arkadaşların ihlaslarınıda okudum okunan ihlasların hürmetine tez zamanda kendi canlarından kanlarından hayırlı salih ve saliha evlatları olsun kucakları dolsun inşlh AMİNN.....

cnm ben okudum Allah kabul etsin

merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir inş..biraz bakmaya çalıştım sayfalara nurşennnnnin transferi olmuş hayırlı olsun inş test gunu kendini ve bizi sevindirirsin hayırlısı ile benimde test taihim 11 idi 9 una test yapmıstım senle aynı inşşşş sevinç gözyaşlarına bogulursun ogunnnn...anlatılması tuhaf bi duyguuuu 1 gun boyunca sevincten aglamıştık eşimle..şimdi 5 aylık hamileyim inşşş rabbim hepinize nasip eder...
hep dua ediyorum rabbim bizim gibi bebek isteyen her çifti anne baba duygusundan mahrum bırakmasın...

Merhaba canım hoşgeldinnn...
iyiyim cnm ben sende iyisinn inş.
maaşallah cnmm 5 aylık olmuşşsunuz,dün gibi sankii hamiş oluşunnn..
rabbim bizede inşallah nasipp ederr bu güzel duyguyuuuuu
arada gel cnmm bizi unutmaaaaaa

Canım Allah razı olsun...Hiçbirinizi tanımıyorum ama gönülden diliyorum,hep dualarımdasınız...Ben çok uğraştım..Sizi çok ama çok iyi anlıyorum...İnan bebeğim olduktan sonra ona her baktığımda sağlıklı düşünemediğimi fark ediyorum.. O kadar endişelerle büyütüyorum ki...Rabbim sizlerede nasip etsin,bizi evlatsızlıkla,evlat acısıyla sınamasın...

Baharcigim ben duami okudum canim..

Esmacigim rabbim bebeklerine kavusmani nasip etsin bir an evvel..

cnm yaa çok üzüldüm geçmiş olsun neler yaşıyorsunuz böyle rabbim beterinden korusun
inşlh çabucak atlatır okunacak 40 sayfam var yeni gördüm yazını inşlh tez zamanda şfa bulur cnm allah c.c. Yardımcınız olsın..(

nasılsınız bacılar
uzun süre girmedim topiğe ne var ne çok varmı yeni hamiş yada dogum yapan
flzask bacım sen nasılsın
celalettin peru bu doktor kimdir ne yapar yeri nerdedir netten baktım iç hastalıklar diyor azoyla ilgisi nedir merak ettim bilgilendirirseniz bacılar sevinirim

canım hoşgeldin
maşallah 5 ay oldu demek senin haberine sevineli
inşallah bu ayın 11 inde de benim için seviniriz
inşallah canım çok istiyorum olduğumu öğrenmeyi
Rabbim nasip eder inşallah.
amin canım Allah razı olsun
seni de tez vakitte yavruna kavuştursun Allahım inşallah.

canım hoşgeldin

canım hoşgeldin

hoşgeldin bacımm nerelerdesinn sennnnnnnnn
ben iyiyim cnm aynıı herşeyyyyy
sen neler yapıyosunn yoğunmusun yineeeee
canım Celalettin peru karşıdaaa Bezmialem Vakıf üniversitesinde tıp fakültesi hast..
evt iç hastalıkları doktoruu daha detayları arkadaşlardaa yazarrrr ona gidenlerde var zatennnn

nasılsınız kızlar
ben de iyiyim çok şükür dinleniyorum bol bol :)

Selammm canımmmm nasılsınn
ben iyi valla temizlik yaptımm birazdanda pazara gidicemmm
ohhhhhh dinlennn cnmmm inşallah bebişlerin seninledirrrrrr bize güzel haberini verirsin

arkadaslar esimin arkadaşı kısırlık tedavsnde belli zamandan sonra 1,5 yıl ara vermek sart demiş yasal olarak.bu ne demek anlamadım

çok şükür bacım ben hiç boş olurmuyum :)
inşallah arkadaşlar detaylı bilgi verir çok merak ettim

Selammm canımmmm nasılsınn
ben iyi valla temizlik yaptımm birazdanda pazara gidicemmm
ohhhhhh dinlennn cnmmm inşallah bebişlerin seninledirrrrrr bize güzel haberini verirsin

iyiyim canım bi sorun yok çok şükür
pazartesi günü demiştin pazarınızı yap da kurtul bari bir an önce
inşallah benimledir canım bebişlerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…