Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkeze slm bugun transfer gunum 9.cu gunu test yapsam cıkarmı acaba

hayırlı olsun canım benim de transferimin 5. günü bugün
inşallah hayırlı haberler alırız
bi arkadaş vardı minikgelin diye o 9. gününde yaptırmıştı ama kan tahlili
ve hamile olduğunu öğrendi
kandan baktırırsan çıkar canım.
sonucu alınca bizimle paylaşırsın.

flzaskcığımın ihlasını okudum canım

canımcım Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün
inşallah haberini verirsin bize canım.

arkadaslar istanbul maltepe de bir azerı hanım varmış hıc sperm çıkmayan kışılerde bıle olumlu sonuc alıomuş 1 aylık tedawı yapıomuş sadece bıtkısel macun hazırlıomuş o ilçlarla bırlıkte esınede kolay hamıle klması ıcın bıtkı veromus ama eşinin sperm tahlılınden snra kullndırtıomuş daha önce duyan varmı_?

Baharcigim ven flzask in dualarini okudum canim.

Flzask , canim rabbim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin bir an evvel sana.

okudum canım ben allah kabul etsin

banada bir arkadaşım söylemişti dünyahanım adında azeri uyruklu bir kadın , arkadaşımın kardeşi fayda gördüğünü söyledi sperm sayısını 400 binden milyonlara çıkarmış , ben de aradım kadını telefonda konuştum , bana ilaçları yolladı kargoyla 350 tl tuttu, yaklaşık 5 çeşit şurup ve ot vardı hepsini kullandık ama sonuç yine sıfır , kötü niyetli bir kadın değil hatta bana kitabını da yollamıştı, şifalı reçeteler diye ,

Tatlım ben flaskcığımın ihlaslarını okudum okunan ihlasların hürmetine tez zamanda rabbim evlatla mükafatlandırsın
cnm arkadaşımı inşlh amin

sızdekı sorunuda sordumu canım ılk doktor teshısını soruyo çünkü,sonucun sıfır olduğunu bıldırdınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…