Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm benim sürecini takip ediyorum çok sevindim raporunu çıkardığın için hiç korkma güzel haberlerinle sevineceğiz inşallah

cnm ben okudum Allah kabul etsin

cnm ben okudum Allah kabul etsin

cnm sabah okurum okudu yazabilirsin Allah kabul etsin

bızde azosperm yolundan geçtık ıkı olumsuz mıkrotese bılırım ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN dualarınıza ben katıla bılırım

canım ben kader arkadaş için okudum allah kabul etsin amin

bızde azosperm yolundan geçtık ıkı olumsuz mıkrotese bılırım ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN dualarınıza ben katıla bılırım

Merhhaba canım hoşgeldinn
ne güzel siz azoyu yenmiş ve hamiş kalmışsınnnnnnn
rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla bebğini kucağına alırsın inş..
darısı bizlerin başınaaaaa
cnm ya seni üzmek istemem ama biraz bahsedermisin 2 olumsuz mikroteseden sonra nasıll hamile oldun neler yaşadınızz.
belki bizede umut olurrrr..o yüzden soruyorumm..
dualarlada bahar arkadaşımız ilgileniyoo. senide listeye ekler cnmmmmmmm..
tekrar hoşgeldinn bu yollardan geçen biri olarak bizi çokkkkkk iyi anlıyosundurrrr

Günaydınnnnnnnnn canlarımmmmmmmmm
Hayırlı cumalarrrrrr
Rabbim bu günde ettiğimiz tüm duaları kabu etsin. inş.:26:

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud Tac c 5 s 210
canım arkadaşlarım bana ihlas okuyan ve okuyamayan arkadaşlarımız dan ALLAH razı olsun herr nefesinizde rabbim muratlarınızı yerine getirmek için melek görevlendirsin ben inanıyorum rabbimin bir gün bizim yüzümüzü gülderecegine hamd olsun rabbime.sabredenlerden olalım arkadaşlar kısaca simdiden agzınıza gönlünüze saglık.misafirlerim gelecek büyük ihtimalle bu gün nete giremiyecem ALLAH hepinizden razı olsun HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR.

Canım ben kendi ihlasımı okudum rabbim kabul eder insallah.rabbim banada burdaki bütün arkadaşlarımıda hayırlı evlat sahibi yapar insallah rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürür insallah

herekese günaydınnnnnn
bu gün hep mutlu ,huzurlu olalım

cnm benim çok az girebiliyorum sabah sekizde okula çıkıyorum 3 akşam gece 11 de giriyorum o yüzden sizden sohbetlerinizden uzak kalıyorum okudum cnm ama yazmayı unuttum

tmm cnm evet zaten bitmiştir dedik te ne olur ne olmaz sağol allhım kabul etsin

kızlar biliyorsunuz baharın eşi zona hastalığına yakalandı
bizlerde ona şifa ayeti okumak istiyoruz duanın sayısı belli değil istediğiniz kadar okuya bilirsiniz
okumak isteyenler yazsın sonra duayı kaç tane okuduğunu yazsın
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen
allahümme ezhibil be'se,rabbennasi eşfi la şifai illa şifaüke,şifaen layuğadirü sekama

ANLAMI
"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

CEMREM.........500 OKUDU
FLZASK...........500 OKUDU
ESRA1982.......100 OKUDU
HASRET...........100 OKUDU
SAĞANAK.........100 OKUDU
ASKBEBEK........100 OKUDU
MERCAN...........100 OKUDU
ARUNA..............100 OKUDU
YAREN.............100 OKUDU
NURSEN.......... 100 OKUDU
NZLYLN............100 OKUDU
PITIRCIK......... 50 OKUDU 3 TANEDE KENZÜL ARŞ OKUDU
KADER_NL......50 OKUDU
HMTNZL.........2 KENZÜL ARŞ OKUDU

TOPLAM........2 BİN ŞİFA AYETİ 5 KENZÜL ARŞ OKUNDU

DUASI:YARBBİM bizi yoktan var eden ,varlığından haberdar eden yüce mevlam,sana açılan elleri,sana yakaran dilleri,sana edilen duaları sen katında kabul eyle.
bahar arkadaşımızın eşine okunan şifa ayetini,
kenzül arş süresini peygamber (s.a.v) efendimizin yüzüsü hürmetine kabul et.bu kuluna şifa,sağlık,sıhhat ihsan et.
bahar arkadaşımızın eşine şifa, evine dirlik düzen, yuvasına hayırlı bebekler,eşinede hayırlı bi iş nasip etAMİN (ECMAİN )

günaydın kızlar nasılsınızzzz hayırlı cumalar rabbim CUMA HÜRMETİNE gönlümüzden geçeni nasip etsin inşşş

BAHARIM GEÇMİŞ OLSUNNNNNNNN

KIZLAR BİR SÜREDİR GELEMEDİM BURALARA KENDİ DERTLERİMLE SİZLERİ ÜZMEK İSTEMİYORUM HAYATIMDA BAZI SIKINTILAR VAR BUNLARDA EŞİMİN SAĞLIĞINI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEDİ MALESEF ( pskolojik olarak)BİRDE KIZ KARDEŞİM TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTI (yazdım mı buraya bilmiyorum )MUALAKTA BİR DURUM YAŞIYOR DEĞERLERİ GEÇ VE AZ YÜKSELİYOR VS HER ŞEY ÜST ÜSTE GELDİ ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN HEPİMİZE

amin cnm evet cnm başka topikte ben okudum kardeşinin olayını
allhım sabır versin inş değerler gerçeği ile aynı anda yükselir de hamişliği devam eder
eşine de rabdan şifa dilerim cnm
hep hayatımızın bi olumsuz anları oluyo ya ne yapalım allh beterinden saklasın deyip dayanmaya çalışıyoruz
rabim yolumuzdan saptırmasın bizi inş bi gün dualarımız yerini bulur cnm

aminnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

maşallah arkadaşım hamilesiniz
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu.
darısı bizlere olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…