Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim slm nasilsin??
Ilaclarini almissiniz hadi gözün aydin bitanem Allah sonunu hayir ve mutlu etsin insallah.
Canim ya bugün sana Yasin-i serif okuyamadim esimle ilgilendim kusuruma bakma tatlim hakkini helal et.

Canim yarin yapacak oldugunuz testte insallah cok büyük bir mucize ile karsilasir ve en kisa zamanda bebislerinize kavusursunuz..
Dualarim sizinle.

inşallah arkadaşım dualarınız ile güzel sonuç alacağımıza inanıyorum,en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah,duaların için Allah razı olsun.

Canim slm nasilsin??
Ilaclarini almissiniz hadi gözün aydin bitanem Allah sonunu hayir ve mutlu etsin insallah.
Canim ya bugün sana Yasin-i serif okuyamadim esimle ilgilendim kusuruma bakma tatlim hakkini helal et.

selam canım iyiyim şükürler olsun sen nasılsınevet canım aldık inşallah işe yarar sonucu hayırlı olur bebişime kavuşurum Allah'ın izniyle Allah razı olsun.canım benim ne kusuru asıl sen hakkını helal et hem hergün okumak zrunda değilsin ki düşünmen bile yeterli eşinin bir sıkıntısı yoktur inşallah

Bende iyiyim canim cok sagol.
Insallah canim insallah en kisa zamanda bebislerine kavusursun.
Ne demek canim benim helal olsun okumak istiyordum ama zamanim olmadi.
Yok canim bugün benimle dolasmak istedi buralarda kar var duygusal takilalim dedik..

hergünün bugününden daha güzel olsun ne güzel eşinlede romantik birgün geçirmişsin
inşallah en yakın zamanda bebişlerinle beraber karda kartopu oynamaya çıkarsın bol bol fotoğraf çektirir bizlerede yollarsın
olsun canım istediğin zaman fırsatın olursa olursun .amin canım duaların için tekrar Allah razı olsun.aslında ben senden istihare yapmanı istiyorum yaparsan çok sevinirim.eşim annesine yaptırmış oda hayırlı demiş ama o herşeye hayırlı diyor artık gerçek gelmiyor bana onun dedikleri

iyi geceler gece kuşları
BAHAR ım daha iyisindir umarım. sendende ALLAH razı olsun.
KADER_NL in ihlaslarını okudum.
Rabbim kabul buyursun.ne muratları varsa versiin

Amin canim hepimizin her günü digerinden daha mükemmel gecsin.
Amin canim ama insallah ilk önce senden yegenlerimin resimlerini bekliyorum siz bizden öndesiniz..
Tamam canim ne zaman istersen yaaparim istihareyi.
Insallah canim hayirlisi olur hakkinizda.

iyi geceler gece kuşları
BAHAR ım daha iyisindir umarım. sendende ALLAH razı olsun.
KADER_NL in ihlaslarını okudum.
Rabbim kabul buyursun.ne muratları varsa versiin
iyi geceler canım hoşgeldin bende neden yazmıyor arkadaşım diye düşünmeye başlamıştım geçmişimi okuyordun kusura bakma çok kaynatmışız

amin inşallah canım Rabbim hepimize yaşatsın o günleri tabiki bir olsunlar ben dünyaya duyuracam merak etme sengörmemişin oğlu olmuş
teşekkür ederim canım sen ne zaman müsait olursan yaparsın ben haberini bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

kızlar ben kaçıyorum hepinize tatlı rüyalar rüyanızda meleklerinizi görmeniz dileyiğle

canım adet olmadan önce okudum diye yazmıştım gözden kaçtı herhalde.HMTNZL ile beraber okumuştum.

canım ben yazdığını gördüm ama sen yazdığında daha hmtnzl'nin duası okunuyordu...
ben kader60'ın dua listesini paylaşmamıştım bile sen okudum diyorsun da neye göre okudun anlamadım ben ??
dün yazdım acaba yanlışlık mı yaptın diye ama cevap vermedin...
bugün tekrar yazdığına göre gerçekten liste yayınlanmadan önce okudun...
canım lütfen önceden kafamıza göre okumayalım duaları...
hergün aynı sayı olmadığını hepiniz görüyorsunuz işte sürekli değişiyor...
önceden okuyup herşeyi karıştırmanın anlamı yok...
sanırım sen adet olucam diye önceden okuyayım dedin ama böyle karışır tatlım...
rica ediyorum bidaha liste paylaşılmadan okuma...
hmtnzl'nin listesinde payına düşen 41 iken kader60'ın listesinde payına düşen 44...
eğer eksik okuduysan kalanları ben okurum...

Son düzenleme:

canım kader_nl için okudum allah kabul etsin amin

hayırlı hafta sonları
rabbim bizleri kimseye muktaç etme
rabbim bizden sıkıntılarımızı gider
rabbim bize hayırlı iş kapıları aç
rabbim hayırla borçlarımızı ödemeyi nasip et
rabbim bizi fakirliğe düşmekten koru
rabbim karşımıza kötü insanları çıkarma
rabbim dualrımızı kabul buyur
rabbim bizi senin yolundan ayırma
rabbim bize sağlık ver
rabbim bize hayılı evlatlar ver
rabbim sana sığınıyoruz
rabbiz bize hayırlı rızık ver
rabbim bizi koru amin
amin peygamberimize bizi yoldaş et amin

aminnnnnnnnnnn aminnnnnnn aminnnnnnnnn

Günaydınnnnnnnnnnnn herkeseeeeee
Güzel bi haftasonu geçirirmeniz dileğiyleeeeee
burda hava çok güzel güneşliiiiiiiiiiii

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canlarrrrrrrrrrrr
hepinize mutlu hafta sonları diliyorummmmmmmmm

günaydın canlarrrrrrrrrrrr
hepinize mutlu hafta sonları diliyorummmmmmmmm

Baharımmmmmmmm yenimi kalktın sennnnnnnnnnn
canım sıkıldı yaaaa kimsecikler yok sabahtan beri bekliyorumm
seniiiiiiiiiii gördümmmmmmmmm çokkkkkkk sevindimmmmmmmm tatlımmmmmmmm

hayırlı günler kızlar kociş annesine çıktı dün gece uykusu kaçtı gecenin 3 de evin içinde dolanıyor ben uyumıycam sende kalk diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…