- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
olsun canım napcan iş bitmez zaten yap yap
ben de artık bu son günlerde fazla yatmıyorum
bazen de rahatsız oluyorum otururken
sonra mecburen yatıyorum
burası da öyle canım güneşli,güzel bi hava var
inşallah canım bakalım sonuç ne olacak
Rabbim inşallah umduğumuza nail eyler.
ne zaman geliyosun ki canım kurstan
geç gelirsen eve artık erken öğrenen birinden alırsın haberimi
inşallah canım inşallah
halaylar çekeceğimiz haberle gelirim.
slm cnm anca girebildimcanlarım benim yaaaaaa hemen duydunuz sesimiiiiiiiiii
öncelikle bana okuyan ve okumayan arkadaşlarıma coooooooooooooook tesekkür ederim misafirlerim gitti kızlar carsıya indik cok tatlı bir arkadasım var tabikiiiiii 5 aylık hamile rabbim hayırlısıyla dogurmayı nasip edr insallah ona hamiş pantolonu aldık cok güzellerdi bir anlık düşündüm rabbim banada nasip edermi acaba hamiş kıyafetleri almayı diye düşünürken gözlerim dolmuş farkında deilim eşimle bir an göz göze geldim tabiki aynı yastıgı paylasınca eslerin ne düşündü bakışlarımızdan anlıyabiliyoruz bir anlık kötü oldum rabbim insallah bu günleri unutturacak bize.bilemiyorum arkadaşlar cok tuhafffım ruh gibiyim rabbim bizi sabredenlerden eylesin...insallah bu sınavdabn rabbimin izniyle güler yüzle cıkmayı nasip etsin hepimiz
bu arada hakkınızı benimde size hakkım helal olsun iyiki varsınız dualanızla içimi serinlettiniz ALLAH hepinizden razı olsun
tedaviye baslıyacak olan arkadaşlarımıza rabbim yardımcı olsun
sperm testi veren arkadaşlarımızın sonuçları iyi cıkar insaallah
ve nursen canım benim az kaldı canım sabırlı bekleyişin ALLAHIN izniyle güzel sonuçlarla yüzünü güldürsün
slm cnm anca girebildim
misafirlerim biraz önce gitti bende arkalarından ortalık topla o bu derken bu saat oldu
ben sadece 3 kişi gelecek zannederken bi geldiler 9 kişi olduk
allha şükür bitti atlattım hamiş ıin karnı bayağı çıkmış biraz garip oldum ama ne yapalım
şükür bitti ya sizden naber bugün herkes seni yanlız bırakmış he
slm cnmm ..
iyi canım atlattınnnnnnn misafirleri ama 9 kişi gelmişlerrrrrrrrrrr
cnm benim ya yorulddunmuuuuuu çokkkkkkkk
cnm bende tam yazdım nerdesiniz diye bi baktım senle bahar gelivermişsiniz hemen
evdeydim valla biraz işler vardı onları yaptım öyle böyle vakit geçirdim işteeeeeeee
kader60 ınsallah dualarımız kabul olur canım ve tez vakıtte sanada bızlere hamiş kıyafetlerımızı almak nasip olur:) bız bugun sperm testımızı verdık pazartesı alacakmısız umarım rabbımın ıznıyle bu sınavdan hepımız basarıyla çıkarız ınsalah aminn
merhaba ben yine geldim
fazla oldum sanırım dimi:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?