hay hay cnm hemen okurum adı hasret mi arkadaşımızın niyetimi ona göre yapayım inş
daha iyi olursun her daim inşallah.evet canım gezdim eğlendim çok stersliydim çok iyi geldi bu eğlence bana
ne iyi etmişsin canım ya kafan dağılmış
tedaviyede hayırlısıyla başlıyorsun canım
hakkında hayırlısı canım benim
rabbim gönlüne göre versin
aynen canım ne zamandır hiç bir şeyden mutlu olmuyordum herşey bana anlamsız ve boş geliyordu gerçekten çok iyi geldi allah sebep olanlardan razı olsun.amin allah razı olsun dualarınız için sizlere ne kadar teşekkür etsem az inşallah sizlerin vesilesiyle evlatlarıma kavuşurum ve sizlerde en yakın zamanda tedaviye başlar evlatlarınıza kavuşursunuz amin
Allah iyilik versin canım .bende iyiyim şükürler olsun.evet canım raporumu aldım önümüzdeki ay kısmetse başlıyorum tedavime .amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimize ikiz yaramaz evlatlar nasip etsin
haklısın canım Rabbim bana bugünleri yaşattı ya bunada şükürinşallah canım
başlamak bitirmenin yarısıdır derler
tedaviye başladın işte hayırlısıyla sonuda hayırlı olacak ben inanıyorum canım
her daim aklıma geldiğinde dua edicem inşallah
gezmeklede en iyisini yamışın canımmoralde çok önemli bu durumlarda
sağol canım Allah razı olsun canım Rabbim sanada bebişlerini kucağına almanı nasip etsin dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirimamin cnm cümlemize ne güzel önemli bir şeyi halletmissin inş raporunu aldığın gibi kolaylıkla her işin rast gider ve rabbim yüzünü güldürür cnm
Bahar eksik var galiba bende ala bilirim yarin okurum ....
iyiyim birtanem sen nasılsınevet çıkardım şükür Allah razı olsun amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimler geldi kimler geçti topikten ben halen buralardayım hemde hiç tedaviye başlamamış durumda bıktınız artık benden değilmi inşallah sizlere bir dahaki ay halay çektirmek nasip olur bana
haklısın canım Rabbim bana bugünleri yaşattı ya bunada şükür
benim bu aşamalara bile gelmem benim için bir mucizeydi
benim için herşey bitti derken kapalı bütün kapılar tekrar açıldı
inşallah bunları bana yaşatan Rabbim evladımı kucağıma almayıda nasip eder amin
dualarını inşallah sizide bulsun hayırlı tüm dileklerinizi Rabbim tez vakitte versin inşallah
sağol canım Allah razı olsun canım Rabbim sanada bebişlerini kucağına almanı nasip etsin dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim
bahar cnm hasret arkadasımız için 40 tane okudum rabbim inş kabul eder ne muradı varsa nasip etsin inş başka varsa okurum yine cnm hazır burdayken
tamam canım kader60 için 43 tane eksik var onları sen al okuyunca haber ver olur mu ??
canım kader_nl için eksik 44 tane ihlas suresi var okur musun ??
Tamam canim haber veririm... Kadernl nin eksik sureleri okundumu
Varsa baska essik okurum onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?