canim ben hastalandim dualara katilamiyacagim daha once yazmisdim gormedin galiba hastaligim bitince devam ederim canim
slm kızlar nasılsınızzzzzzz
ben kayınvaldemdeydim annesi geldi köyden gelir gelmez beyin felci geçirmiş bugün hastanedeydim
ooo sayfalar ilerlemiş yaaaaaa daha okuyorum yaniiii
nursennnn cnm yanlış anlamada kız siz daha önce ameliyat oldunuz mu
aklıma takıldı hatırlayamadım eee bazen benim kafa böleoluyo da
Celalettin hoca sistemde ismi olmasına rağmen bazen hastanede olmuyor...Yerine asistanları bakıyor (eşim asistanı değil bu arada birisi yakıştırmış bizde şakalaşıyoruz) Şehir dışından gelenlere irtibat için yardımcı olmaya çalışıyoruz...Hocanın teli var internette arayın gel derse uygun bir zamanda gelirsiniz...merhaba arkadaşım uzun zamandır yazdıklarını takip ediyorum benin eşimde mikrotese oldu emre hocaya hiç ilaç kullanmadık hormonlar normal delesyon ve genetik testler normal .gec indirilmiş testisi var 1tane mikrotese çıkış olmadı .saracoglununun kurlerini kullandık teseden önce açıkçası ne yapacağımızı bilmiyorum kaan hocaya gidelim diye dusunduk ama celalettin hoca kafama daha cok yattı istanbul da yaşa sam hiç düşünmem şehir dışından geleceğiz birde hoca devlet hastanesinde olunca eşiniz de hocanın asistanı olmuş bize de randevu ayarlayabilirmibirde arkadaşım hastane yakınlarında kalabilecegimiz yerler varmı cok şey mi istedim tsk ederim
Bildiğim kadarı ile 10 gün kadar sürüyor...Hocanın hastanesinde yapılmıyor gene bildiğim kadarı ile bir iki yerde yapılıyor sadece hocanın gönderdiği laboratuvar 120-130 tl gibi bir fiyata yaptırıyormuş....arkadaşlar ınhibin b testinin sonuçları ne kadar zaman da çıkıyor, birde celalettin hocanın çalıştığı hastanede yapılıyor mu bilen var mı?
Tekrar yazayım özel bir test olduğu için heryer yapmıyor...Faiş fiyatlarda isteyebiliyorlarmış dikkat edin...inhibin b devlet hastanesinde yapılır mı
ben eşimin yaptırmasını istiyorum
dahiliye doktoru ;tese ne iş ne alaka
merhaba cnmm.
ben 2 hafta kadar önce zeynep kamilde yaptırmıştım sonuçlarım çıktı bileeeee
orda yapdırabilirsin.
sağol şekerimcemrem geçmiş olsun bitanemmmmmmmmmmmmm
Canlarim ya ne kadar cok kaynatmissiniz oylee bi gecmise bakayim dedim bi baktim saat 1 olmus. Yarin sabah bide ise gidicem. Masada pcnin basinda uyuklariim artik :) sizinle muhabbet edemiyorum yazamiyorum uzun uzun soyle yogunluktanallahtan dualar var da yazilanlarida gozden gecirme firsati bulabiliyorum arada. Simdilik hoscakalin. Allaha emanet olun. Mevlam bizi bebislerimize kavustursun 2013 u koca gobuslu ve bebisli gecirmeyi nasip etsin. Gerci bana bi mucize gerek e malum hic sperm beylerle tanisamadik :) neyse canlar opuyorum hepsinizii. Hayirli gecelerrrr
kaan hocaya mail atmıştım kızlar inhibin b ile alakalı.
bazı doktorların bu teste bakarak ameliyata karar verdiklerini vede %90 kesin sonuç verdiğini yazdım.
siz bizlerden neden bu testi istemediniz bu testin sonucuna göre m.tese olsaydık daha doğru olmazmıydı yazdım vs. vs.
bakın nasıl bir cevap yazmış:
Ben bunun yerine başka parametrelere bakıyorum. Ama inhibin B üzerinden de sperm üretimi konusunda tahminde bulunulabilir. Saygılarımla.
klasik kaan aydos cevaplarından birini daha okumuş olduk.
komik gerçekten çok komik...
yazdıklarımın hiçbirine itiraz etmiyor sadece başka parametrelere bakarmış okadar.
dün de yazdığım gibi olan oldu çırpınmak boşuna bu saatten sonra yapılacak bişey yok.
birsürü insanı ameliyat masasına yatırdı 2 bin lirayı cebe attı yarım saatlik ameliyat sonrası ''bulamadık ama çok sayıda elongeler var bunları olgunlaştıralım.
6 ay tedaviye devam daha sonra tekrar m.tese yapalım aslında şimdide elongelerle tüp bebek deneyebiliriz ama şansınız düşük olur''
bu sözleri muhakkak biryerlerden hatırlıyorsunuzdur...
vicdansızlık başkada birşeey değil...
DENİZBULUT
bitanem eserde yaptırdılar
bizden sonra gelip yaptırdılar ya
sizde bi yaptırsaydınız tekrar orda
biz ens on memorialde yaptırdık cnm .......
kaan hocaya mail atmıştım kızlar inhibin b ile alakalı.
Bazı doktorların bu teste bakarak ameliyata karar verdiklerini vede %90 kesin sonuç verdiğini yazdım.
Siz bizlerden neden bu testi istemediniz bu testin sonucuna göre m.tese olsaydık daha doğru olmazmıydı yazdım vs. Vs.
Bakın nasıl bir cevap yazmış:
Ben bunun yerine başka parametrelere bakıyorum. Ama inhibin b üzerinden de sperm üretimi konusunda tahminde bulunulabilir. Saygılarımla.
Klasik kaan aydos cevaplarından birini daha okumuş olduk.
Komik gerçekten çok komik...
Yazdıklarımın hiçbirine itiraz etmiyor sadece başka parametrelere bakarmış okadar.
Dün de yazdığım gibi olan oldu çırpınmak boşuna bu saatten sonra yapılacak bişey yok.
Birsürü insanı ameliyat masasına yatırdı 2 bin lirayı cebe attı yarım saatlik ameliyat sonrası ''bulamadık ama çok sayıda elongeler var bunları olgunlaştıralım.
6 ay tedaviye devam daha sonra tekrar m.tese yapalım aslında şimdide elongelerle tüp bebek deneyebiliriz ama şansınız düşük olur''
bu sözleri muhakkak biryerlerden hatırlıyorsunuzdur...
Vicdansızlık başkada birşeey değil...
Canlarim ya ne kadar cok kaynatmissiniz oylee bi gecmise bakayim dedim bi baktim saat 1 olmus. Yarin sabah bide ise gidicem. Masada pcnin basinda uyuklariim artik :) sizinle muhabbet edemiyorum yazamiyorum uzun uzun soyle yogunluktanallahtan dualar var da yazilanlarida gozden gecirme firsati bulabiliyorum arada. Simdilik hoscakalin. Allaha emanet olun. Mevlam bizi bebislerimize kavustursun 2013 u koca gobuslu ve bebisli gecirmeyi nasip etsin. Gerci bana bi mucize gerek e malum hic sperm beylerle tanisamadik :) neyse canlar opuyorum hepsinizii. Hayirli gecelerrrr
geçen sene eserde yaptırdık biz.çıkmadı.
Bidahada yaptırmadık
Siz antalya memorialde mi yaptırdınız.
Biz ist. Memorial de ...
Nasılsın canım karşılaşamıyoruz.
geçen sene eserde yaptırdık biz.çıkmadı.
bidahada yaptırmadık
siz antalya memorialde mi yaptırdınız.
biz ist. memorial de ...
nasılsın canım karşılaşamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?