Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ben NZLYLN arkadasimizin dualarini okudum.
Allahim kabul etsin en kisa zamanda bebislerini ona nasip etsin insallah.. AMINN..

canim ben hastalandim dualara katilamiyacagim daha once yazmisdim gormedin galiba hastaligim bitince devam ederim canim

canım gördüm yazını bugün ki listede (nzlyln için) vermedim sana sure zaten...
ancak sen dualara katılamayacağını dün gece yazmışsın...
biliyorsun ki listeleri 8 de paylaşıyorum...
onun için nilda için okuman gerekenler eksik görünüyor...
uygun olunca okursun artık...

cemrem geçmiş olsun bitanemmmmmmmmmmmmm

Celalettin hoca sistemde ismi olmasına rağmen bazen hastanede olmuyor...Yerine asistanları bakıyor (eşim asistanı değil bu arada birisi yakıştırmış bizde şakalaşıyoruz) Şehir dışından gelenlere irtibat için yardımcı olmaya çalışıyoruz...Hocanın teli var internette arayın gel derse uygun bir zamanda gelirsiniz...
arkadaşlar ınhibin b testinin sonuçları ne kadar zaman da çıkıyor, birde celalettin hocanın çalıştığı hastanede yapılıyor mu bilen var mı?
Bildiğim kadarı ile 10 gün kadar sürüyor...Hocanın hastanesinde yapılmıyor gene bildiğim kadarı ile bir iki yerde yapılıyor sadece hocanın gönderdiği laboratuvar 120-130 tl gibi bir fiyata yaptırıyormuş....
inhibin b devlet hastanesinde yapılır mı
ben eşimin yaptırmasını istiyorum
Tekrar yazayım özel bir test olduğu için heryer yapmıyor...Faiş fiyatlarda isteyebiliyorlarmış dikkat edin...
dahiliye doktoru ;tese ne iş ne alaka

Ben bir şey yazmıyorum artık giden arkadaşlar yazar....Beni ünvandan çok tedavisi ilgilendiriyor, bu tip hastalıklardaki bilgi ve tecrübesine kefilim...

Son düzenleme:
Canlarim ya ne kadar cok kaynatmissiniz oylee bi gecmise bakayim dedim bi baktim saat 1 olmus. Yarin sabah bide ise gidicem. Masada pcnin basinda uyuklariim artik :) sizinle muhabbet edemiyorum yazamiyorum uzun uzun soyle yogunluktan allahtan dualar var da yazilanlarida gozden gecirme firsati bulabiliyorum arada. Simdilik hoscakalin. Allaha emanet olun. Mevlam bizi bebislerimize kavustursun 2013 u koca gobuslu ve bebisli gecirmeyi nasip etsin. Gerci bana bi mucize gerek e malum hic sperm beylerle tanisamadik :) neyse canlar opuyorum hepsinizii. Hayirli gecelerrrr

merhaba cnmm.
ben 2 hafta kadar önce zeynep kamilde yaptırmıştım sonuçlarım çıktı bileeeee
orda yapdırabilirsin.

canım inşaallah sonuçların iyi çıkar yarın.Zeynep Kamil benim de aklımdaydı,çoğu giden memnun,bana yakın,orada yaptırayım ben de.sağol canımm

cemrem geçmiş olsun bitanemmmmmmmmmmmmm
sağol şekerim
bayağıdır seni görmüyorum topikte
duaların dışında senle hiç yazışamadık güzelim olsun inş iisnizidir

ahhh ahhhh cnm o spermcikleri bi görsem kulaklarını çekecem ya dicem
nerdesiniz len niye geç geldinizzzzzzzz
inş 2013 bu topiğin yılı olur ve tüm bebek isteyenlerin de olsun

kaan hocaya mail atmıştım kızlar inhibin b ile alakalı.
bazı doktorların bu teste bakarak ameliyata karar verdiklerini vede %90 kesin sonuç verdiğini yazdım.
siz bizlerden neden bu testi istemediniz bu testin sonucuna göre m.tese olsaydık daha doğru olmazmıydı yazdım vs. vs.
bakın nasıl bir cevap yazmış:
Ben bunun yerine başka parametrelere bakıyorum. Ama inhibin B üzerinden de sperm üretimi konusunda tahminde bulunulabilir. Saygılarımla.
klasik kaan aydos cevaplarından birini daha okumuş olduk.
komik gerçekten çok komik...
yazdıklarımın hiçbirine itiraz etmiyor sadece başka parametrelere bakarmış okadar.
dün de yazdığım gibi olan oldu çırpınmak boşuna bu saatten sonra yapılacak bişey yok.
birsürü insanı ameliyat masasına yatırdı 2 bin lirayı cebe attı yarım saatlik ameliyat sonrası ''bulamadık ama çok sayıda elongeler var bunları olgunlaştıralım.
6 ay tedaviye devam daha sonra tekrar m.tese yapalım aslında şimdide elongelerle tüp bebek deneyebiliriz ama şansınız düşük olur''
bu sözleri muhakkak biryerlerden hatırlıyorsunuzdur...
vicdansızlık başkada birşeey değil...

sana katılıyorum canım.hemde çokkk...çok çıkmazdayım.kendimi çok yalnız hissediyorum.bizim son bi sperm fısh testi var onuda yaptırdık mı doktor bu spermin tüp bebek de tutma şansını söyliyecekmiş.ama ben ne olursa olsun o şansımı denemek istiyorum.%20 olsa dahi.çünkü iğne ilaç nereye kadar.eşim yinemi yaa dediği zaman az kaldı aşkım son diyorum.ne yapalım onuda çocuk gibi kandırıyorum işte.iğneler iyice şişirdi vücudunu.boy da olmadığı için çok kilo aldı.şimdi onları nasıl verecek. geleceğinden şüphe duymaya başladım.Ama ben genart tüp bebek merkezine gideceğim.orda şartlar daha iyi bence.üniversitede başlamayı düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
DENİZBULUT

bitanem eserde yaptırdılar
bizden sonra gelip yaptırdılar ya
sizde bi yaptırsaydınız tekrar orda
biz ens on memorialde yaptırdık cnm .......

geçen sene eserde yaptırdık biz.çıkmadı.
bidahada yaptırmadık
siz antalya memorialde mi yaptırdınız.
biz ist. memorial de ...

nasılsın canım karşılaşamıyoruz.[/QUOTE]

CNM BİLİYOSUN TEDAVİMİZİN 6.VE 7.AYLARINDA ESERDE TEST YAPTIRDIK
İLK TESTTE 1 ÖLÜ YAZIYORDU 100 BİN ANLAMINDA İMİŞ
SONRA LÖKOSİT İÇİN SPERM KÜLTÜRÜ YAPTIRDIK VE BİR SÜRE EŞİM ANTİBİYOTİK
KULLANDI HAMAM SAUNA SEANSI YAPTI VS.
SONRA İKİNCİ SPERM TESTİNDE 200 BİN ÖLÜ DEDİ
ANKARADA BOYAMALI SPERM TESTİ YAPTIRDIĞIMIZDADA SPERME DAİR BİŞEY GÖRÜNMEDİĞİ İÇİN BEN
ESERLE TARTIŞTIM ADAMIN GELMİŞİNE GEÇMİŞİNE OKUDUM
O YÜZDEN ORAYA YAPTIRTMIYORUM BEN
ANTALYA MEMORİALDEE YAPTTIRDIK ENSON ONDA DA YİNE SIFIRDI MALESEF....
EVT CNM KARŞILAŞAMIYORUZ YAAA
BENDE MÜSAİTSEN SENİNLE GÖRÜŞELİM CUMARTESİ DİYORDUM
BANA GELİRDİN BİRAZ KONUŞUR DERTLEŞİRDİK CNM YİNE TELDE GÖRÜŞÜRÜZ TATLIM
SEN AYARLAMAYA ÇALIŞ..

cnm nerdeyse hiçbir şey yazmamış paramatiklere bakıyorum derken
direk para için mikrotese yapıyorum mu diyor acaba
Off sinir oldum yaaa
iyice soğuttu kendinden bunlar ne demek oluyor eğerki böyle birşey vardı neden bizlerden istemedi
neden onun sonucuna göre bizde çıkıp çıkma olasılığını söylemedi
bizi mikro teseye çağırırken %50 demişti
peki bunu neye göre demiş offfffff sinirden ölücem bi gideyim varya o adama herşey sölicem

canım süpermenler gelecek emin ol Allahın izniyle .ameliyattan sonra kendiliginden cıkış da oluyormuş .bildigim kqadarıyla hormanlar yüksekti sizde biraz bitkisel takviyelerle düşürün canım. 3 ay falan sonra bir daha test yaptırın canım .Allah büyük canım .

Nilda 015 ve Nzlyln arkadaşların ihlas sürelerini okudum allah kabul etsin inşallah evleri bebeklerinin sesleriyle seslenir.Allah hayırlı evlatlar versin cümlemize

Bidahada yaptırmadık
Siz antalya memorialde mi yaptırdınız.
Biz ist. Memorial de ...

Nasılsın canım karşılaşamıyoruz.

cnm biliyosun tedavimizin 6.ve 7.aylarında eserde test yaptırdık
ilk testte 1 ölü yazıyordu 100 bin anlamında imiş
sonra lökosit için sperm kültürü yaptırdık ve bir süre eşim antibiyotik
kullandı hamam sauna seansı yaptı vs.
Sonra ikinci sperm testinde 200 bin ölü dedi
ankarada boyamalı sperm testi yaptırdığımızdada sperme dair bişey görünmediği için ben
eserle tartıştım adamın gelmişine geçmişine okudum
o yüzden oraya yaptırtmıyorum ben
antalya memorialdee yapttırdık enson onda da yine sıfırdı malesef....
Evt cnm karşılaşamıyoruz yaaa
bende müsaitsen seninle görüşelim cumartesi diyordum
bana gelirdin biraz konuşur dertleşirdik cnm yine telde görüşürüz tatlım
sen ayarlamaya çalış..[/quote]

bidahada yaptırmadık
siz antalya memorialde mi yaptırdınız.
biz ist. memorial de ...

nasılsın canım karşılaşamıyoruz.

CNM BİLİYOSUN TEDAVİMİZİN 6.VE 7.AYLARINDA ESERDE TEST YAPTIRDIK
İLK TESTTE 1 ÖLÜ YAZIYORDU 100 BİN ANLAMINDA İMİŞ
SONRA LÖKOSİT İÇİN SPERM KÜLTÜRÜ YAPTIRDIK VE BİR SÜRE EŞİM ANTİBİYOTİK
KULLANDI HAMAM SAUNA SEANSI YAPTI VS.
SONRA İKİNCİ SPERM TESTİNDE 200 BİN ÖLÜ DEDİ
ANKARADA BOYAMALI SPERM TESTİ YAPTIRDIĞIMIZDADA SPERME DAİR BİŞEY GÖRÜNMEDİĞİ İÇİN BEN
ESERLE TARTIŞTIM ADAMIN GELMİŞİNE GEÇMİŞİNE OKUDUM
O YÜZDEN ORAYA YAPTIRTMIYORUM BEN
ANTALYA MEMORİALDEE YAPTTIRDIK ENSON ONDA DA YİNE SIFIRDI MALESEF....
EVT CNM KARŞILAŞAMIYORUZ YAAA
BENDE MÜSAİTSEN SENİNLE GÖRÜŞELİM CUMARTESİ DİYORDUM
BANA GELİRDİN BİRAZ KONUŞUR DERTLEŞİRDİK CNM YİNE TELDE GÖRÜŞÜRÜZ TATLIM
SEN AYARLAMAYA ÇALIŞ..[/QUOTE]
Arkadaşlar bende antalya da oturuyorum eser de bizde yaptırdık burda niro arkadas ido dedi diye gittik lab.eşim testi vermeden ordaki sorumlu kişi ole görüştü adam sanki üroloji uzmanı gibi burda sperm çıkmaz ise hiç uğraşmayın göç çıkmaz dedi eşim o psikoloji ile test verdi tabi sonuç kocaman sıfır m.tese olduk onda da çıkmadı ama adam in tavrı gıcık ti canım hemen umutlarımızı yıkmaya kimsenin hakkı yok biz ugras caz allah verirse verecek Allah tan umut kesilmez .paylaşmak istedim eser lab.duyunca.

oofffff kızlar nereye gitcez hangi doktora gitcez kime güvencez şaşırdık vallahi zaten eşimi ikna etmekte çok zor hep bu yüzden kavga ediyoruz tam kaan hocaya gidelim diye zor ikna ettim ama artık onada hiç güvenim kalmadı hepsi para peşinde senin derdin onların hiç umrunda değil,eşimse ayrı bi dert zaten doktora gitmek adama işkence geliyo.7 ay önce öğrendik azo denen şu illeti ama daha hiçbişey yapmadık bekliyoz bakalım ne bekliyosak kayseride doktora gittik o da hiçbişey söylemeden hemen tese yapmaya kalktı ilaç falan tedavi etmez diye eşime başka doktorlara gidelim diyorum hiç dinlemiyo hemen bir kavga gürültü ne yapacağımı şaşırdım zorla bitkiselleri kullandırmaya çalışıyorum çok bunaldım ailemden kimseye birşey anlatamıyorum eşimle ne yapcaz nasıl tedavi olcaz diye konuşmaya çalışıyorum sonu hep kavgayla bitiyo Allahım ne olur bize yardım et kafayı yemek üzereyim..

Merhaba arkadaşlar
Tüp bebek raporu çıkaran var mı aranızda bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Eşimin sayısı 8milyon total cc'de 2milyon rapor için hangisi esas alınıyor acaba bilgisi olan var mı?

nzlyln için okudum Rabbim daha fazla aratmadan evlatlarını onlara bağışlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…