herkese selammmm
canım sperm sayısı 1 ml de 5 milyonun altında olan hastaların aşılama olmaksızın direk tüp bebek rapor alma hakları var...
sizin 1 ml de 2 milyonmuş...
başvuru yaptığınız taktirde aşılamayı zorunlu tutamayacaklar size ve tüp bebek raporunuzu alabileceksiniz...
bizde aldık mayıs ayında raporumuzu bu şekilde...
rabbim en kısa zamanda kavuştursun bebişinize inş
Canım ne güzel bir haber verdin bana sabahtan beri o kadar telaş yaptım ki alamayacağız raporu diye:26:
Hemen başlıyorum o zaman işlemlere Allahımın izniyleee ortalama ne kadar sürüyor canım bu rapor çıkarma süreci?
Bir de ihlas okuyorsunuz sanırım bu hafta regliyim okuyamam ama bende okuyarak destek vermek isterim sizler içinde sakıncası yoksa tabi kiiii
kaan hocaya mail atmıştım kızlar inhibin b ile alakalı.
bazı doktorların bu teste bakarak ameliyata karar verdiklerini vede %90 kesin sonuç verdiğini yazdım.
siz bizlerden neden bu testi istemediniz bu testin sonucuna göre m.tese olsaydık daha doğru olmazmıydı yazdım vs. vs.
bakın nasıl bir cevap yazmış:
Ben bunun yerine başka parametrelere bakıyorum. Ama inhibin B üzerinden de sperm üretimi konusunda tahminde bulunulabilir. Saygılarımla.
klasik kaan aydos cevaplarından birini daha okumuş olduk.
komik gerçekten çok komik...
yazdıklarımın hiçbirine itiraz etmiyor sadece başka parametrelere bakarmış okadar.
dün de yazdığım gibi olan oldu çırpınmak boşuna bu saatten sonra yapılacak bişey yok.
birsürü insanı ameliyat masasına yatırdı 2 bin lirayı cebe attı yarım saatlik ameliyat sonrası ''bulamadık ama çok sayıda elongeler var bunları olgunlaştıralım.
6 ay tedaviye devam daha sonra tekrar m.tese yapalım aslında şimdide elongelerle tüp bebek deneyebiliriz ama şansınız düşük olur''
bu sözleri muhakkak biryerlerden hatırlıyorsunuzdur...
vicdansızlık başkada birşeey değil...
kızlar eşim gitmişti ya celalettin hocaya
Allah razı olsun hoca çok iyi ilgilenmiş
hormon tahlilleri istemiş onları hastanede yaptırmış ve 3 günde çıkıyomuş
bizim buralarda yaptığımız hastanelerde 3 saatte çıkıyo
demek ki daha iyi bir şekilde araştırılıyo
inhibin b testi istemiş bizim gittiğimiz doktorların hiç birinin istemediği testi
onu dışarıda bir laboratuvarda yaptırmış
ultrason istemiş onu da ayrı özel bir yerde yaptırmış
ürolog sormuş küçükken kabakulak geçirdin mi diye ama geçirmemiş eşim
ultrasonu çeken dr da testisin hasar görmüş demiş varikosel çıkmış
bakalım tahlillerin hepsi çıkınca ona göre tedavi belirlenir
bunların dışında bitkisel bir ilaç önermiş
keçiboynuzu ve polen kullan demiş
panaxa devam etmesini söylemiş
inşallah hayırlı olur bizim için
Rabbim hepimizin eşlerine şifalar versin.
alırsınız canım hayırlısıyla telaş etme...
canım yaklaşık 1-2 ay sürüyor raporun tam anlamıyla elinde olması...
adetinin 2. günü rapor çıkarmak istediğin üniversite yada araştırma hastanesindeki tüp bebek bölümüne başvuruyorsun...
onlar senden ve eşinden belli tahliller istiyorlar...
onların söylediği günlerde testlerinizi yaptırıyorsunuz...
sonrasında raporunuz heyete giriyor...
sperm sayısı 5 milyondan az olduğu için heyetten hemen geçiyor zaten...
biz izmirden 1 ayda çıkarmıştık raporumuzu...
bazı hastanelerde 2 ayı bulduğuda oluyor bulunduğun yere göre yani...
tamam canım temizlenince okumak istersen yaz topiğe eklerim senide listeye...
hahahah klasik kaan hoca cevabı
para .... metre......
kaçmetre paranız var der gibi
Allah a havale ediyorum.daha da bişey demiyorum....
canım hadi hayırlısı
inş şifa olur.eşim celalettin hocaya gitti dediğinden beri inan hep dualarımdaydın.
sevindim senin adına .
inş çıkmayan tahlillerinizde çok güzel çıkar... veeee normal yolla bebişine kavuşuverirsin.
Allah yar ve yardımcın olsun tatlım benimmmm
slm canım .
nasılsın?
eşin nasıl oldu?
baharım canım nzlyn nin ihlası tamam .gerçi yazmışsın okudu diye .....teşekkürler
nzlyn canım Rabbim çok aratmadan hayırlı ikiz ikiz evlatlar nasip etsin.amin.
evinizi çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.
İyiymiş canımmm zaten benim hsg sonucum ve hormon tahlillerim var elimde eşim için de sanırım 3tane spermogram istiyorlarmış bizde 2tane mevcut bi tane daha yaptrdık mı bir de karyotip ve y kromozmu koyduk mu başka bişey istemezler sanırım başka da bişey kalmadı çünkü verecek herşeyi verdik
2ay bile olsa sıkıntı yok ben daha uzun sürer diye düşünmüştüm canım yüreğime su serptin vallaaaa
acaip heyecan yaptım canım yaa belki bebişimin gelme süreci -Allahımın izniyle tabi- kısalıyor ondan inşallahhhh
Tamam canım haftasonu iletirim kime kimlere okunuyorsa elimden geldiğince bende okumak isterim
çok oluyorsun diyeceksin ama canım tüp yaptınız mı birde izmirde mi yaptırdınız ben istanbuldayım da bu süreçte merkez arayışına da başlamam lazım sanırım ancak karar veririz herhalde ben biraz gıcığımdır da
iyiyim canım bi girip bi çıkıyorum foruma
eşim daha iyi canım bazı yerler iyileşmeye başladı...
dün kontrolü vardı 3 hafta daha devam edicez tedaviye demiş dr...
sen nasılsın tatlım
merhaba arkadaslar hayırlı akşamlar.eşimin karyotip analizi de normal çıktı.genetikteki doktor obstrüksiyona bağlı dedi ama görüştüğümüz ürolog meni haci 1.5 ml altında ise tıkanıklık düşünürüz dedi bizimki 2.8-3.0 ml civarı.tıkanıklığa bağlı olduğu zaman sperm bulma ihtimali yüksek oluyor umarım öyledir.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?çalıştığım hastanede inhibin b testi yapılmıyormuş üniversite hastanesi oysa ki yapılması lazım.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN DUALARIMIZI GERI CEVIRMESIN INSALLAH
Arkadaslar bizde gitmek istiyoruz celalettinn hocaya ama suan imkansiz turkiyede olsam sorun degildide uzakta olunca sorun
Hangi tahlilleri istiyor burda o tahlilleri yapip yollasak olurmu maillere cevap veriyormu
Pıtırcık kendime kür yapmaya kalkıyorum..Ballı su,içine limon:))) Bende eline düştüm:)Eşin yetmedi,sıra bana gelddi:)))))
Hepinize hayirli geceler nasilsiniz canlarr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?