6haftam kaldı cnm,kuzucuk beklerse...cok sukur ıyıym,bayag agırlastım hp ytıorum,sızler nasılsınz hersey yolundadır ınsallah.
VCK VCK CNM nasılsın ilaçlar nasıl gidiyo içmeyi bıorakmıyosun inş
ayın 5 inden sonra mutluluk seninle olsun heppppppppppppppppppp
Tüm dileklerimiz için kün fe yekun duasını okuyalım mı?dua topiğine katılan ve katılmak isteyen arkadaşların dikkatine
arkadaşlar kün feyekün duamızla birlikte fetih suresinide okuyorduk ve adetliyken okunamaması sebebiyle listemiz ilerlememeye başladı aynı zamanda çalışan arkadaşlar için duayı okumak çok zor geldiği için yeni aldığımız karara göre sadece kün feyekün duası okuycaz haberiniz olsun bu arada duaya katılmak arkadaşlar isimlerini yazdırabilirler
6haftam kaldı cnm,kuzucuk beklerse...cok sukur ıyıym,bayag agırlastım hp ytıorum,sızler nasılsınz hersey yolundadır ınsallah.
canım bende linkli ekleyeyim arkadaşlar topiğe ulaşsın
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...iz-icin-kun-fe-yekun-duasini-okuyalim-31.html
iyiym canımcım sağol sen nasılsın kusura bakma geçen gün çıkmak zorunda kalmıştım seninde şarjın bitmiş
ilaçalrımı içiyorum yemeğimide daha düzenli yiyorum daha sağlıklı beslenmeye başladım bebiş gelmeden bu kadar beni değiştiryorsa gelirse neler olur bilemiyorum
amin canım Allah razı olsun duaların seni de bulsun amin
canım babana gitmişsin kardeşlerinlede güzel vakit geçirmişsin çok sevindim hergünün bu kadar güzel geçsin
keşke kardeşine gelseydinde seni görebilseydim ama senin kocan hayatta getirmez seni
şükür cnm bu günümüze geyip yaşıyoruz ben aynı tedavi filan yok öle free takılıyoruz kocamla kısmet
oyyy bakalım ufaklık beklicekmi bekler inş sağlık olsunda vakti gelince zaten o durmaz
nslsınız,hnımlarrr?
hoşbulduk canım kız ben hep burdayım sizleri habersiz bırakırmıyım bazen elimde olmayan sebeplerden dolayı giremiyorum
ama o zamanda cezamı çekiyorum saatlerce yazılanları okumaktan az kalsın yemeğimi yakıyordum
canım ayın 5inden sonra herhalde başlarım yinede hakkımızda hayırlısı olsun
hoşgeldin canım senindemi eşin azolu keşke olmasaydı ama yine Allah kurtarsınbende girdim bu aleme selamlar
tamam canım eklerim seni listeye topiğe gelirsin takip etmek için birde dua topiğimde bulunuyorkün feyekün ben varım kardeş
Allah razı olsuncanım bende linkli ekleyeyim arkadaşlar topiğe ulaşsın
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...iz-icin-kun-fe-yekun-duasini-okuyalim-31.html
sayılı gün çabuk geçermiş canım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına inşallah
canım bebişin ve senin sağlığınız yerindedir inşallah
üzülme tatlım ben halimden oldukça memnundum ve yatınca bile kendi kendime gülüyordum hala
yatarım canım ne olacak bunca zaman yattım azıcıkta yorulsun sıpacıklar
bırak canım doktoru tam numunelikti.teyzenin kafası karıştı ama ben etrafa duyura duyura konuştum.o sırada dışarda doktorun ilaçlar için raporu çıkarmasını bekliyordum.eşim diyorki biz böyle ders anlatsak tefe koyarlar bizi.müstahak bu millete.bizi nere şikayet edeceklerini şaşırırlar.odadan çıkınca anladığımız yerleri birleştirip bütün oluşturdukda
neyse bakalım yarın ola hayır ola.
çalışmayana ekmek yok çalışın kızlaaarrrrrrrr.
kızlar hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum hatta öpüyoruz.bana müsade.arayı açmadan en kısa zamanda uğrarım canlar.Allaha emanet olun.
bu akşam eylem olmasın herkes erkenden yatsın.okulda okumak zor oluyor.çocuklara konsantre olamıyorum.işlerim aksıyor
öyle tabi cnmm..her zaman müsait olamıyo insan..
Ama sonrasında da görüyosunnnn...sayfalar okuoku bitmiyooooooo
Az kalmış cnmm..hakkınızda hayırlısı:26:
selam kızlar
evet deli oldum sinir krizi geçirdim ya yazamadım ya
Ama yazdım içim açıldı geçti bak benim küsmem zaten bi toik sayfası kadar sayfa bitince küsmede
nslsınız,hnımlarrr?
hosbuldum cnm bnmmmm,,,,selam cnm hoşgeldin..
az kalmış cnm günlerinnnnnn..inşallah hayırlısıyla doğum haberlerinide alırız..
öyle tabi cnmm..her zaman müsait olamıyo insan..
ama sonrasında da görüyosunnnn...sayfalar okuoku bitmiyooooooo
az kalmış cnmm..hakkınızda hayırlısı:26:
hoşgeldin canım senindemi eşin azolu keşke olmasaydı ama yine Allah kurtarsın
eşlermizin azolu olması bizim burda çok güzel dostluklar edinmemize sebep oldu sende aramıza hoşgeldin
tamam canım eklerim seni listeye topiğe gelirsin takip etmek için birde dua topiğimde bulunuyor
sağolsun mavimenekşe arkadaşım mesajında topiğin linkini ekledi üzerine tıklayıp topiğimi bulabilirsin
Allah razı olsun
selam tatlım yemeği koydum burada ondan geç yazdımmmmmmmmm nasılsın canım
neyseki bugün burdasın bidenem
iyiyiz canımmmmm sen nasılsın
az kalmış canımmmm rabbim sağlıcakla kavuştursun seni bebişineeeeeeeee
tatlım kendinden bahsetsene eğer anlattıysan kusura bakma
ben okumaıdm da :26:
2yıllık evliyim . eşim azolu hiç sperm çıkışı yokmuş.. 6-7 ay kadar önce tese oldu ondanda birşey çıkmadı.. bekliyoruz. bitkisel tedaviler olmaya çalışıyoruz ve işte elimizden geldiğince dua... sizin nasıl durumunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?