Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
6haftam kaldı cnm,kuzucuk beklerse...cok sukur ıyıym,bayag agırlastım hp ytıorum,sızler nasılsınz hersey yolundadır ınsallah.

şükür cnm bu günümüze geyip yaşıyoruz ben aynı tedavi filan yok öle free takılıyoruz kocamla kısmet
oyyy bakalım ufaklık beklicekmi bekler inş sağlık olsunda vakti gelince zaten o durmaz

VCK VCK CNM nasılsın ilaçlar nasıl gidiyo içmeyi bıorakmıyosun inş
ayın 5 inden sonra mutluluk seninle olsun heppppppppppppppppppp

iyiym canımcım sağol sen nasılsın kusura bakma geçen gün çıkmak zorunda kalmıştım seninde şarjın bitmiş
ilaçalrımı içiyorum yemeğimide daha düzenli yiyorum daha sağlıklı beslenmeye başladım bebiş gelmeden bu kadar beni değiştiryorsa gelirse neler olur bilemiyorum
amin canım Allah razı olsun duaların seni de bulsun amin
canım babana gitmişsin kardeşlerinlede güzel vakit geçirmişsin çok sevindim hergünün bu kadar güzel geçsin
keşke kardeşine gelseydinde seni görebilseydim ama senin kocan hayatta getirmez seni

canım bende linkli ekleyeyim arkadaşlar topiğe ulaşsın
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...iz-icin-kun-fe-yekun-duasini-okuyalim-31.html

6haftam kaldı cnm,kuzucuk beklerse...cok sukur ıyıym,bayag agırlastım hp ytıorum,sızler nasılsınz hersey yolundadır ınsallah.

sayılı gün çabuk geçermiş canım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına inşallah
canım bebişin ve senin sağlığınız yerindedir inşallah

aman ii iç cnm evet düzenli beslen ki sonradan bari sorun çıkmasın
evet ama nerde benimki oralara gelecek sen bile çözmüşsün onu
inş bigün ablam da kalma olasılığım olursa seninle görüşücem

şükür cnm bu günümüze geyip yaşıyoruz ben aynı tedavi filan yok öle free takılıyoruz kocamla kısmet
oyyy bakalım ufaklık beklicekmi bekler inş sağlık olsunda vakti gelince zaten o durmaz

oyle cnm hep oyle ınan. bazen akısına bırakmak enıyısıı ..amınn cnm,ıns ben ne ısterım kı sadece sagsaglım saglıklı dogmasını yavrumn...

nslsınız,hnımlarrr?

selam cnm hoşgeldin..
az kalmış cnm günlerinnnnnn..inşallah hayırlısıyla doğum haberlerinide alırız..

öyle tabi cnmm..her zaman müsait olamıyo insan..
ama sonrasında da görüyosunnnn...sayfalar okuoku bitmiyooooooo
az kalmış cnmm..hakkınızda hayırlısı:26:

bende girdim bu aleme selamlar
hoşgeldin canım senindemi eşin azolu keşke olmasaydı ama yine Allah kurtarsın
eşlermizin azolu olması bizim burda çok güzel dostluklar edinmemize sebep oldu sende aramıza hoşgeldin
kün feyekün ben varım kardeş
tamam canım eklerim seni listeye topiğe gelirsin takip etmek için birde dua topiğimde bulunuyor
sağolsun mavimenekşe arkadaşım mesajında topiğin linkini ekledi üzerine tıklayıp topiğimi bulabilirsin
Allah razı olsun

tatlım kendinden bahsetsene eğer anlattıysan kusura bakma
ben okumaıdm da :26:

Esma16 canım gözün aydın demek yarın bebeğini görmeye gidiyorsun hakkınızda hayırlısı olsun rabbim güzel gönlünün muradını versin amin.yarın güzel haberini bekliyoruz

amın canmmm amının ınsalllah...bebegmleılglı olumlu ve umutlu konusmuyo doktorlar ama ben hep ıyı dusunyorum.Allah ın ıznıyle hersey guzel olcak ınanıorum. sen naslsn cnmmm

aman öyle ol tatlım bigün kaçamak yaptın işte
ahhh canım 2 kişi zor sökmüşsünüz drun dediklerini acaba o teyze ne yaptı

bende seni ve minnaklarını çooooooooookkk seviyorum bitanemmmmmmmm
dün çok yoruldunuz bugün dinlenin tatlım...
allaha emanet olun kocaman öpüyorum sizi

öyle tabi cnmm..her zaman müsait olamıyo insan..
Ama sonrasında da görüyosunnnn...sayfalar okuoku bitmiyooooooo
Az kalmış cnmm..hakkınızda hayırlısı:26:

aynen canım evde değildim ama cemremin dediği gibi sizi yine takip ediyordum taki dün takip edemedim birde ne göreyim topik almış başını gitmiş
en komik olanıda neydi biliyormusun mercan ve baharın yazdıklarını okuyordum neyse vedalaştılar falan bir baktım yaren geldi senle mesajlaştı
allah yandım ben baharla mercanın sohbeti bitti sıra geldi yarenle flzaskın sohbetine allah'ım ben ne günah işledimde dün uyudum arkadaşlarımla sohbet etmedim

selam tatlım yemeği koydum burada ondan geç yazdımmmmmmmmm nasılsın canım

evet deli oldum sinir krizi geçirdim ya yazamadım ya
Ama yazdım içim açıldı geçti bak benim küsmem zaten bi toik sayfası kadar sayfa bitince küsmede

neyseki bugün burdasın bidenem

nslsınız,hnımlarrr?

iyiyiz canımmmmm sen nasılsın
az kalmış canımmmm rabbim sağlıcakla kavuştursun seni bebişineeeeeeeee

hosbuldum cnm bnmmmm,,,,
ınsallahhh...Allah ısteyen herkese nsıp etsın ınsallahh.doguma gırerken hepınıze dua etcemm.

şimdiden iyi ki varsınız.. ban bazen o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi.. Rabbe dua etmek ondan istemekten başka gidecek kapımız yok.. O dilerse bizi daha çok güldürecek..
Şifa Ondan

cok,sukur cnm bnde ıyıyım..evett az kldı canım,korku ve heyecan hatsfhada:18:amınnnn cnmmm amınnn.

tatlım kendinden bahsetsene eğer anlattıysan kusura bakma
ben okumaıdm da :26:

2yıllık evliyim . eşim azolu hiç sperm çıkışı yokmuş.. 6-7 ay kadar önce tese oldu ondanda birşey çıkmadı.. bekliyoruz. bitkisel tedaviler olmaya çalışıyoruz ve işte elimizden geldiğince dua... sizin nasıl durumunuz

inş spermin çıktığı günleride görürüz
cnm ben 6,5 senelik evliğim eşim çoçukken ateşli kabakulak geçirmiş ondan azolu diyo drlar
eşim 2 ameliyat geçirdi ikisindede sertolly cell çıktı 0 sperm yani
bitkiseller,ilaçlar,iğneler,macunlar herşeyi yaptık kısmet bi tane ölü bile görmedik
şimdi eşim hiç bişey kullanmıyo ara verdi kısmetse bizde göreceğiz şu spermcikleri inşşşşşşşşşşşş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…