Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kıymetli arkadaşlar bu duanın çok faziletli olduğunu ve bizzat bunu hisseden yaşayan bir arkadaştan tavsiye alarak paylaşmak istiyorum..

“Mevlâya salli ve sellim dâimen ebedâ,Alâ habibbike hayri’l-Halkı Küllihimi”
Hüve’l-Habibüllezi türca şefaatühü.Li-külli havlin mine’l-Ahvâli muktahimi” .. hergün 100 kere okumak Rabbimizin o kişinin muradını vermesi için inş.

Kaside-i Bürdenin Hikayesi

Büyük bir şair ve edib olan Muhammed İbn Said el-Busirî Hazretleri (ö: 1295m./İskenderiye) bir gün evine giderken, yaşlı bir zat önüne çıkarak sorar:

- Ey Busirî! Bu gece Rasulullah’ı rüyanda gördün mü?

- Hayır, görmedim.

İhtiyar, başka bir şey demeden uzaklaşır. Busirî’nin gönlünde ise, o andan itibaren müthiş bir şekilde Peygamber aşkı ve muhabbeti yerleşir.

İşte o gece rüyasında Rasul-i Ekrem (A.S.)’i görür. Uyanınca, içinin neşe ve huzurla dolup taştığını fark eder. Bunun üzerine Rasulullah’ı metheden birçok kaside yazar.

Bir zaman sonra, şairin vücudunun yarısı felç olur. Artık yürümekten acizdir. Nihayet, Peygamber’e olan sevgisini dile getirdiği 161 beyitlik muhteşem kasidesini yazarak, bunun hürmetine Yüce Allah’tan şifa diler. Kaside-i Bürde adıyla meşhur bu şiiri bitirdiği gece, Peygamber Aleyhisselâm’ı rüyasında görür ve kasidesini huzurunda okur. Allah Rasulü bundan memnun kalarak, mübarek elleriyle Busirî’nin felçli azalarını sıvazlar, bürdesini (hırka-i şerifini) de ona giydiriverir. Busirî Hazretleri uyanınca, hastalıktan şifa bulduğunu görür ve hayretle Allah’a şükreder.

Sabah dışarı çıkınca, karşılaştığı dostu şeyh Ebu’r-Reca der ki:

- Ey Busirî! Peygamber Aleyhisselâm’ı methettiğin Kasideyi bana getiriver!

Dün yazdığı kasideyi henüz kimseye göstermemiş olan Busirî sorar:

- Bende kaside çok. Hangisini istersin?

- Rasulullah’ın huzurunda okuduğun kaside! Dün gece onu Peygamber’in huzurunda okurken duydum ve O’nun da bundan çok memnun olduğunu gördüm!..

merhaba arkadaşlar nasılsınız emin olun kı sizleri çok özlemişim sizi çok merak ediyorum ama eşim bilgisayarı almişti benden neyse dün getirdik çok şükür biz iyiz 18 haftalık olduk kızlarımız olacak rabbim sizlere de nasip etsin inş kib sık sık ugrarım sizi yalnız bırakmam :49::49::49:

Allah bagislasin canim sorununuz neydi kacinci denemem

Canim insallah sana ve diger tum arkadaslarima da nasip olur
bizim sorunumuz siddetli oligospermi hatta asterotozospermi gibi bisey yaziyor
İlk testinde esimin 0 yaxiyordu sayi ama yeterli inceleme yapilmamisti sanirim
sonra fakultedeki testlerde 100 bin canli cikti en son testte tedavide onceki testte 24bindi
dusmustu deger ama sonucta 12 yumurtam vardi dollenecek
bu cikanlarla tedavi olduk biz ve mucize budur ilk denemede oldu.
5 embriyo oldu 1 tanesi ksliteliydi o da karnimda digerleri dondurulamadi.
Onun icin 3-5 spetm ciksa da keske hepiniz de olacagina inaniyorum
Okuyorum ya simdi ben de aynen siz gibi 5-6 ay once ne yapcaz diyordum ya senelerce ugrasmak zorunda kalirsam korkuyordum
esim 41 yasinda ben 33 zaman kisa geliyordu rabbim mucize verdi
insallah sizlere de sabir guc ve mucixenizi verir elimden dua etmekten baska bisey gelmiyor
İnsallah o mucize birgun seni de bulsun canim....

canim senin adina cok sevindim inan insallah esimdede sperm bulunur ve bende yasarim o guzel duygulari arkadaslarla bir araya geldigimde inan gebelk cocuk lafi acilmasin diye surekli konulari degistiriyotum ama nereye kadar bilmiyorum

yağmurdmls ben bir şey sormuştum ama cevap vermedın ya da verdin de ben gormedın yıkamalı test yaptırdınız mı?

canım ben dualarımı okudum Allahım kabul etsin...Sormak istediğim birşey var 1000 ihlas okunduktan sonra okumam gereken bir dua var mı yada yapmam gereken birşey.Teşekkürler

Baharcim
yasemensu arkadasimizin ihlaslarini okudum canim. Allah kabul etsin insallah

yasemensu
canim en kisa zamanda cennet kokulu meleklerine kavusursun insallah. Rabbim evinizi cocuk sesleriyle neselendirsin

merhaba arkadaşlar benimde eşim azospermi 2011 de mikrotese olduk olumsuz sonuçlandı bizde umudumuzu kesip bıraktık
uzun süredir girmiyorum kk ya
sıfır spermden daha sonra sperm çıkışı olan arkadaşlar varmı sanırım birazcık umuda istiyacımız var:26:

Iyi geceler herkese uyuyamadim aglamaktan icim yanıyor cok allaha isyan etmiyorum ama güç istiyorum.bugün yeni hamile arkadaşımla vakit geçirdim 6aylık hamile alışveriş yapmış onu anlattı teknelerini anlattı cok mutlu gözlerinden belli inşallah allah kucağına almayı da nasip eder kullanmıyorum ama ne bileyim içim acıdı iste.birde benim mesleğim ebelik doğumla ilgili bir sürü soru hepsine gülümseyerek cevap verdim kiskanmiyorum ama içim açıyor.öğrenciyken stajda ilk doğumu gördüğümde harika bir olay olduğunu ve allah in kadınlara verdiği en kutsal durum olduğunu düşündüm ve o günden sonra en cok bebek sahibi olmak istedim.ama olmadı bu azosperm benim evimide vurdü.ama şunu düşünüyorum artık kutsal olan bizleriz içimizde bu duygu varken bebeği olmayıp bu acıya katlananlar .bunları neden yazıyorum içimdekileri sizden başka kimse bilemez.annem geçen gün ne duruyorsunuz diyor senin kundagini kimseye vermedim senin bebegin için saklıyorum diyor.nasıl söyleyim olmayacağını arkadaşlar hakkınıZı helal edin eğer sizi uzduysem ama başka kimseye anlatamazdim .
canım bir de bu işlerle meşgul olduğundan daha da üzülüyorsundur
her gün hamile,bebek görmek...gerçekten zor Allah yardımcın olsun
inşallah sen de tez zamanda bebeğine kavuşanlardan olursun.
herkese iyi geceler diliyorum sizleri cok ozledim hepinizi cok merak ediyorum bahar nur.sen vck esma 16 FLAZSK MERCAN NZLYN SEVAL 5816BURSA MAVIMENEKSE BANGI AUMUT DENIZBULUT ARUNA CEMREM29 CERVAN YAREN16 HMTNZL ASKBEBEK NUREFSAN PITIRCIK SIZLERI COK MERAK EDIYORUM BAHARCIGIM HAMIS TABLOSUNDA HIC DEGISIKLIK OLDUMU INSALLAH OLMUSTUR UZUN BIR ARA VERICEM DEMISTIM SIZE ARKADASLAR REJIMI BIRAKTIM AMA KILOMU KORUYORUM ; TURKIYEYE GITTIM GELDIM DOKTORUMUDA DEGISTIRDIM BU ARADA ARTIK KENDISINE BIR GUVENIM KALMADI BURDA NUREFSANIN GITTIGI HASTANEYE GITTIM YENIDEN BANA TETKIKLER YAPILDI AYRICA HISTERESKOPIDE YAPILDI SONRADA 4 OCAKTA PROFOSORLE RANDEVUM VAR BAKALIM NE DIYCEK BU YOL COK MESAKKATLI YOL BE ARKADASLAR BAZEN OKADAR CARESIZ HISSEDIYORUMKI SANKI HIC EVLADIM OLMAYACAK HISSI KAPLIYOR HER YERIMI HER GECE BEBEK RUYALARI POZITIF TEST SONUCLARI BENI DAHA COK YIPRATIYOR SANKI BIRDE INADIMA CEVREMDE TANIDIGIM TANIMADIGIM HERKES YA HAMILE YA DA DOGURUYO ALLAH HERKESIN EVLADINI BAGISLASIN AMA BU IMIHAN COK AGIR COK ZOR INSALLAH KAZANIRIZ BENDEN BUKADAR KIZLAR HEPINIZI HASRETLE KUCAKLIYORUM ALLAHA EMANET EDIYORUM
canımmm hoş geldinnnnn :16::16:
maşallah topikteki herkesi yazmışsın nerdeyse.
Allah yardımcın olsun canım işlerinde
arada gel canım sen de özletme kendini
bir önerim var azosperm hastalığı olup hamile kalmış mucizeleri bir konu oluşturup yazalım bize umut olsun bence 17 aralık ta örendim bunu ve
9800 konunun hepsini tek tek okumaya başladım umut aradım resmen
öyle bir konu var zaten canım
eşi azospermi olup hamile kalanlar diye
oraya bakabilirsin
Allah hepimize kolaylık versin. O kadar zor bir imtihan ki bu.. Kalbim acıyor, aklıma geldiği an ağlamaklı oluyorum. Etrafımdaki herkes hamile kalmaya, çocuk doğurmaya başladı. Bize de soruyorlar, insan ne diyeceğini şaşırıyor. Şuan yaşadıklarım kötü bir rüya gibi geliyor. Sanki uyanıcam ve bütün sorunlar geçecekmiş gibi... Keşke öyle olsa. 10 gün sonra genetik sonuçlarımız açıklanacak. Sonuçların güzel çıkmasını ve bir an önce bebeğimize kavuşmak istiyorum. İnşallah Rabbim hepimize gönlümüzdeki hayırlı evlatları doğurma şansını, onları büyütmeyi, hep sevmeyi nasip eder.
inşallah test sonuçlarınız güzel çıkar canım
amin inşallah.
merhaba arkadaşlar nasılsınız emin olun kı sizleri çok özlemişim sizi çok merak ediyorum ama eşim bilgisayarı almişti benden neyse dün getirdik çok şükür biz iyiz 18 haftalık olduk kızlarımız olacak rabbim sizlere de nasip etsin inş kib sık sık ugrarım sizi yalnız bırakmam :49::49::49:
hoşgeldin canım ben iyiyim elhamdülillah
sevindim senin de iyi olmana
maşallah demek ikiz kızların olacak
Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ara ara gir kendinden haberdar et bizleri canım
dualarında bizleri de unutma.:54:
Kıymetli arkadaşlar bu duanın çok faziletli olduğunu ve bizzat bunu hisseden yaşayan bir arkadaştan tavsiye alarak paylaşmak istiyorum..

“Mevlâya salli ve sellim dâimen ebedâ,Alâ habibbike hayri’l-Halkı Küllihimi”
Hüve’l-Habibüllezi türca şefaatühü.Li-külli havlin mine’l-Ahvâli muktahimi” .. hergün 100 kere okumak Rabbimizin o kişinin muradını vermesi için inş.

bu duayı biliyorum ben
hatta arapça bir ilahide geçiyor sözleri
çok severim o ilahiyi
bu duanın hikayesini de duymuştum
sağol bilgilerin için canım.

merhaba arkadaşlar benimde eşim azospermi 2011 de mikrotese olduk olumsuz sonuçlandı bizde umudumuzu kesip bıraktık
sıfır spermden daha sonra sperm çıkışı olan arkadaşlar varmı sanırım birazcık umuda istiyacımız var:26:

biz varız canım sıfırları gördükten sonra 1 milyona yükseldi sayı
tabi bir kerede değil 1-2 canlıdan yükseldi bu sayı
ermiş aktarın macunundan ve böğürtlen kökü suyundan kullandı eşim birkaç ay
sonrasında panax ve e1 kullandı işte o zaman sayı 1 milyona yükseldi.
hala kullanmaya devam ediyor.

Slm arkadaşlar benim eşimdede azosperm var
.10 yıllık evliyim.2 kere tüp bebk yaptırdık birincide canlı sperm bulundu ama ikincide bulunamdı . şimdi 3 deniyecegiz eşime doktor tedavi uyguluyo 6 ay olacak galiba gelecek ay yaptıracağız eger canlı sperm buluna bilirse. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Baharcıgım ben yasemensu nun duasını okudum canım ama bır tane fazla okumusum sonra farkettım
Cok ozur dılerım.. Sen okudunmu duanı bır eksık okusan... Allah kabul etsın

Canım yasemınsu nun duasını okudunmu sen okumadıysan bır tane eksık oku canımm bemım ıcın

biz varız canım sıfırları gördükten sonra 1 milyona yükseldi sayı
tabi bir kerede değil 1-2 canlıdan yükseldi bu sayı
ermiş aktarın macunundan ve böğürtlen kökü suyundan kullandı eşim birkaç ay
sonrasında panax ve e1 kullandı işte o zaman sayı 1 milyona yükseldi.
hala kullanmaya devam ediyor.

canim senin diger tup bebek ne zaman birde mikrotese de mi sifirdi da sonra yukseldi birde szospermi nedenin

buraya gelen sayısı her geçen gün artıyor.hiç artmasını istemiyorum ama kader işte.:((
malesef canım
bu zamanda herşey hormonlu
daha da artacaktır bu tv de de duymuştum zamanla
tedavi olmadan çocuğu olmayacakmış çiftlerin
Allah bilir tabi en doğrusunu ama
Allah sonumuzu hayretsin.
.10 yıllık evliyim.2 kere tüp bebk yaptırdık birincide canlı sperm bulundu ama ikincide bulunamdı . şimdi 3 deniyecegiz eşime doktor tedavi uyguluyo 6 ay olacak galiba gelecek ay yaptıracağız eger canlı sperm buluna bilirse. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

hoşgeldin arkadaşım
Allah yardımcınız olsun tedavinizde.

canim senin diger tup bebek ne zaman birde mikrotese de mi sifirdi da sonra yukseldi birde szospermi nedenin

3. denememizi kısmetse mart gibi düşünüyoruz canım
hayır canım testte çıkmıştı 0
hiç tese olmadı eşim
nedenimiz belli değil canım
son yaptırdığı testlerde de bir sorun çıkmadı.

kızlar celalettin hocanın istediği testlerin hepsi çıkmış
ve eşim hocaya mail atmış sonuçları
sonrasında hoca aramış ve
sonuçlarının güzel olduğunu bir sorun olmadığını söylemiş
bir macun önermiş takviye olarak
çok şükür bir sorun yok yani canlarım:16::16::16:

herkese iyi geceler diliyorum sizleri cok ozledim hepinizi cok merak ediyorum bahar nur.sen vck esma 16 FLAZSK MERCAN NZLYN SEVAL 5816BURSA MAVIMENEKSE BANGI AUMUT DENIZBULUT ARUNA CEMREM29 CERVAN YAREN16 HMTNZL ASKBEBEK NUREFSAN PITIRCIK SIZLERI COK MERAK EDIYORUM BAHARCIGIM HAMIS TABLOSUNDA HIC DEGISIKLIK OLDUMU INSALLAH OLMUSTUR UZUN BIR ARA VERICEM DEMISTIM SIZE ARKADASLAR REJIMI BIRAKTIM AMA KILOMU KORUYORUM ; TURKIYEYE GITTIM GELDIM DOKTORUMUDA DEGISTIRDIM BU ARADA ARTIK KENDISINE BIR GUVENIM KALMADI BURDA NUREFSANIN GITTIGI HASTANEYE GITTIM YENIDEN BANA TETKIKLER YAPILDI AYRICA HISTERESKOPIDE YAPILDI SONRADA 4 OCAKTA PROFOSORLE RANDEVUM VAR BAKALIM NE DIYCEK BU YOL COK MESAKKATLI YOL BE ARKADASLAR BAZEN OKADAR CARESIZ HISSEDIYORUMKI SANKI HIC EVLADIM OLMAYACAK HISSI KAPLIYOR HER YERIMI HER GECE BEBEK RUYALARI POZITIF TEST SONUCLARI BENI DAHA COK YIPRATIYOR SANKI BIRDE INADIMA CEVREMDE TANIDIGIM TANIMADIGIM HERKES YA HAMILE YA DA DOGURUYO ALLAH HERKESIN EVLADINI BAGISLASIN AMA BU IMIHAN COK AGIR COK ZOR INSALLAH KAZANIRIZ BENDEN BUKADAR KIZLAR HEPINIZI HASRETLE KUCAKLIYORUM ALLAHA EMANET EDIYORUM

canım beni seni görmek ne güzelllllllll ,merak ediyodum seniiiiiiiiii:46::46:
bu sürede boş durmamışsın cnm ne güzell..doktorunu değiştirmişsinn histeroskopi olmuşsunn...geçmiş olsunn..
inş 4 ocakta doktorunda senin için iy işeyler söyler cnmmmmmmm...aynen o kadar zor bi yolkii..bazen insan gerçekten çok çaresiz hissediyo ama
sonra yine bişeyler yapmaya çalışıyoruz...:19::19: bende öpüyorum seniiiii arada uğra cnm haber ver kendinden olurmuuuuu:54::54::54::54:

Aman da aman kimler gelmişşşşşşşş:46::46:
ne güzel cnm seni görmekkkkkk...demek enişte getirdi sonunda pc yiii:1::1::1:
uğra cnmm haber ver kendindennnnnn merak eder arkadaşlarrrrrrrr:16::16::16::16:

Merhaba arkadaşlarrrrr..
her gün aramıza bir iki arkadaşlar katılıyo veeeee bende gerçekten çokkkkkk üzülüyorummmmm..:5::5::5:
Rabbim yardımcınız olsunnnnnnn..inşallah spermleri görürsünüz en kısa zamandaaaaaa..sonrada bebişleriniziiiiiiiiii:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar celalettin hocanın istediği testlerin hepsi çıkmış
ve eşim hocaya mail atmış sonuçları
sonrasında hoca aramış ve
sonuçlarının güzel olduğunu bir sorun olmadığını söylemiş
bir macun önermiş takviye olarak
çok şükür bir sorun yok yani canlarım:16::16::16:

Gözünnnnn aydın tatlım
testler temiz çıkmışşşşşşşşşş:46::46::46::46:
sevindim cnmmmmmm...
inşallah o macunda şifa olur cnmmmmmmmm:34::34:

Son düzenleme:
Back