merhaba çok sevindim sperm çıkmasına bizde celalettin hocanın hastasıyız bizede iki ayrı yerden bitkisel macun hazırlatmamızı üç ay kulanmamaızı eğer sperm çıkmazsa bir kaç ayda iğne teedavisi vereceini söyledi kendisi gerçekten mükemmele bir doktor Allah razı olsunHerkese günaydın arkadaşlar
Dün eşimin azospermi olan internetten siteden tanışıp yıllardır görüştüğü bir bey ve ailesi ile tanışmaya gittik.Ben de eşi ile tanıştım.Şuan bir çocukları var.4,5 sene sonra olmuş.Onun da eşi azospermi tedavisi görmüş.Tüp bebek denemişler.3 ay sonra hamileliği bitmiş.Ardından normal yolla hamile kalmış.Ve bu şekilde tanıdıkları çok fazla kişi var.Bir ailenin 3 erkek çocukları olmuş.Bir aile evliliklerinin 19.yılında tek yumurta tek sperm ile çocuk sahibi olmuşlar.Bu konuda hepsine yardımcı olan ortak bir isim var.Dr.Celalettin Peru.Kendisi de aynı şekilde çocuk sahibi olamayan birisiyken 2 evlat sahibi olmuş.Bu yüzden en çok o anlıyor azospermilerin hallerini.Azospermi olan ve sonradan çocuk sahibi olanlarla birlikte her hafta düzenli olarak bir yerde toplanıp sohbet ediyorlar.Eşimde her hafta bu sohbetlere katılmaya çalışıyor.Bu arada eşimin spermiogram testinin sonucu salı günü çıktı.400 tane sperme rastlanmış.Doktor artık azosperm değilsin demiş.Çok mutlu oldu.Sonucu almaya birlikte gitmiştik.Gülümseyerek geliyordu.Her zaman gülümseyerek gelir.Ama genelde ona sonuçları sormaya korkuyorum üzülmesin diye.O gün de birkaç havadan sudan sohbetten sonra sonucu aldın mı ne oldu dedim.Hiç sormayacaksın sandım dedi.Artık azosperm değilim dedi.Çocuğum olmuş gibi sevindim dedi,gülmemden anlamadın mı? dedi.Heyecanlandım tuhaf oldum.Dünki tanıştığım bayana hiç çocuğunuzun olmayacağını düşündünüz mü dedim.Hayır hiç bu duyguya kapılmadım dedi.Çok şirin,keyifli bir bayandı.Bana sen neler yapıyorsun bu konuda diye sorunca utandımçünkü hiçbir şey yapmıyorum.sadece yumurtalıklarıma ve hormonlarıma baktırdım.hepsi normal dediler.Yumurta sayımı yaptır hemen dedi.Yumurtlama dönemini öğren dedi.Ama sperm 5 milyona ulaşmadıkça zaten hamile kalma ihtimali yokmuş.sadece kaç yumurta var bunlardan emin olmam,hatta dondurtabileceğimi söyledi.Hayatın binbir türlü hali var.siz elinizdekilerin de kıymetini bilin dedi.
Arkadaşlar hakkımızda hayırlısı.Tedbir bizden takdir Yüce Allah'tan.Ve unutmayalım herşey sebepler çerçevesinde oluyor.Bu arada Dr.Celalettin Peru çocuk sahibi olanlarla sürekli iletişim halinde.Bu yolla çocuk sahibi olanların çocuklarına pregly çocukları diyormuşpregyl kullananların erkek çocukları oluyor.Bu tedavi de pregly erkek çocuğu daha baskın yapıyor demiş.Tanıştığım bayan da tanıdıklarının hep erkek çocuğu var diyor.Kız çocuğu isteyen birisiymiş.9 ay boyunca her ay ultrasondan cinsiyetine tekrar tekrar baktırdık.Ama erkek oldu diyor.Ama bunun da sevgisi ayrı dedi.Yüce Allah hayırlı,sağlıklı evlatlar versin hepimize.
Tevekkülü en güzel yaşayan ve gösteren arkadaşlar Yüce Allah'a emanetsiniz
tatlım yazdıklarını okudum.
telefondada konuşmuştuk..teldede söylediğim gibi
tatlım inhibin b testi öyle pahalı bir test değil.
biz 120 tl ye yaptırdık özel bir merkezde.hadi fiyat bazı yerlerde değişsin 150 tl olsun .......
tese ücretini görünce inhibin b evet çok pahalıymış
maden ilkel yöntemmiş
neden makalelere dökmüş inhibin b yi ???!!
canım ümidini kırmak istemem ama pregly ile çıkış olmaz
pregly sadece hormon değerlerini ayarlayan bir iğneymiş.
inan bizde ümitle pregly ile çıkış olacak diye bekledik 2 yıldır.
maalesef çıkmadı.
ben celalettin hocanın yanına gidince net olarak anladım ki pregly çıkış yapmaz.
canım o kadar çok uğraşıyorsun kiiiiii. inan bebişlerine kavuşmanı çok istiyorum.
boşa ümitlenipte ümidinin kırılmasına inan çok üzülürüm....
Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inş.
inş RAbbim zamanını getirmiştir de fısh testinde görürsünüz spermleri.
hakkında hayırlısı olsun tatlım.
dualarım seninle.....
Herkese tünaydın. Benim transferim perşembe günü yapıldı. İki tane doktorun dediğine göre çok kaliteli embriyo verildi 2 ocakta test yapıcam inşallah üçüncü ve son tedavim olur bu çok yoruldum. Bu transferimde sadece bir gün yattım bakalım allah bizim için hangi sonucu nasip edecek.
merhaba çok sevindim sperm çıkmasına bizde celalettin hocanın hastasıyız bizede iki ayrı yerden bitkisel macun hazırlatmamızı üç ay kulanmamaızı eğer sperm çıkmazsa bir kaç ayda iğne teedavisi vereceini söyledi kendisi gerçekten mükemmele bir doktor Allah razı olsun
Herkese tünaydın. Benim transferim perşembe günü yapıldı. İki tane doktorun dediğine göre çok kaliteli embriyo verildi 2 ocakta test yapıcam inşallah üçüncü ve son tedavim olur bu çok yoruldum. Bu transferimde sadece bir gün yattım bakalım allah bizim için hangi sonucu nasip edecek.
cnm çok sevindim sperm çıkmasına darısı bizlere olsun inşHerkese günaydın arkadaşlar
Dün eşimin azospermi olan internetten siteden tanışıp yıllardır görüştüğü bir bey ve ailesi ile tanışmaya gittik.Ben de eşi ile tanıştım.Şuan bir çocukları var.4,5 sene sonra olmuş.Onun da eşi azospermi tedavisi görmüş.Tüp bebek denemişler.3 ay sonra hamileliği bitmiş.Ardından normal yolla hamile kalmış.Ve bu şekilde tanıdıkları çok fazla kişi var.Bir ailenin 3 erkek çocukları olmuş.Bir aile evliliklerinin 19.yılında tek yumurta tek sperm ile çocuk sahibi olmuşlar.Bu konuda hepsine yardımcı olan ortak bir isim var.Dr.Celalettin Peru.Kendisi de aynı şekilde çocuk sahibi olamayan birisiyken 2 evlat sahibi olmuş.Bu yüzden en çok o anlıyor azospermilerin hallerini.Azospermi olan ve sonradan çocuk sahibi olanlarla birlikte her hafta düzenli olarak bir yerde toplanıp sohbet ediyorlar.Eşimde her hafta bu sohbetlere katılmaya çalışıyor.Bu arada eşimin spermiogram testinin sonucu salı günü çıktı.400 tane sperme rastlanmış.Doktor artık azosperm değilsin demiş.Çok mutlu oldu.Sonucu almaya birlikte gitmiştik.Gülümseyerek geliyordu.Her zaman gülümseyerek gelir.Ama genelde ona sonuçları sormaya korkuyorum üzülmesin diye.O gün de birkaç havadan sudan sohbetten sonra sonucu aldın mı ne oldu dedim.Hiç sormayacaksın sandım dedi.Artık azosperm değilim dedi.Çocuğum olmuş gibi sevindim dedi,gülmemden anlamadın mı? dedi.Heyecanlandım tuhaf oldum.Dünki tanıştığım bayana hiç çocuğunuzun olmayacağını düşündünüz mü dedim.Hayır hiç bu duyguya kapılmadım dedi.Çok şirin,keyifli bir bayandı.Bana sen neler yapıyorsun bu konuda diye sorunca utandımçünkü hiçbir şey yapmıyorum.sadece yumurtalıklarıma ve hormonlarıma baktırdım.hepsi normal dediler.Yumurta sayımı yaptır hemen dedi.Yumurtlama dönemini öğren dedi.Ama sperm 5 milyona ulaşmadıkça zaten hamile kalma ihtimali yokmuş.sadece kaç yumurta var bunlardan emin olmam,hatta dondurtabileceğimi söyledi.Hayatın binbir türlü hali var.siz elinizdekilerin de kıymetini bilin dedi.
Arkadaşlar hakkımızda hayırlısı.Tedbir bizden takdir Yüce Allah'tan.Ve unutmayalım herşey sebepler çerçevesinde oluyor.Bu arada Dr.Celalettin Peru çocuk sahibi olanlarla sürekli iletişim halinde.Bu yolla çocuk sahibi olanların çocuklarına pregly çocukları diyormuşpregyl kullananların erkek çocukları oluyor.Bu tedavi de pregly erkek çocuğu daha baskın yapıyor demiş.Tanıştığım bayan da tanıdıklarının hep erkek çocuğu var diyor.Kız çocuğu isteyen birisiymiş.9 ay boyunca her ay ultrasondan cinsiyetine tekrar tekrar baktırdık.Ama erkek oldu diyor.Ama bunun da sevgisi ayrı dedi.Yüce Allah hayırlı,sağlıklı evlatlar versin hepimize.
cnm hayırlı olsun transferin inş 2 ocak en mutlu günlerinin başlangıcı olurHerkese tünaydın. Benim transferim perşembe günü yapıldı. İki tane doktorun dediğine göre çok kaliteli embriyo verildi 2 ocakta test yapıcam inşallah üçüncü ve son tedavim olur bu çok yoruldum. Bu transferimde sadece bir gün yattım bakalım allah bizim için hangi sonucu nasip edecek.
eşinle birlikte mi gitmiştiniz? dün çok sözü edildi.merak ettim.
evet eşimle birlikte gittim ama neyin sözü edildi anlamadım canım
Celalettin Bey'in tedavisi ile çocuk sahibi olan bir aile ile tanıştığımı,Celalettin Bey'den çok fazla sözettiğini,ve benim de Dr.'u merak ettiğimi söyledim.Dün akşam tanıştığım hanımefendi doktora eşinle gidip Celalettin Bey'le görüşmelisin demişti.Sizden de Celalettin Bey'i duyunca siz de mi eşinizle birlikte gittiniz diye sordum:26:
Celalettin Bey'in tedavisi ile çocuk sahibi olan bir aile ile tanıştığımı,Celalettin Bey'den çok fazla sözettiğini,ve benim de Dr.'u merak ettiğimi söyledim.Dün akşam tanıştığım hanımefendi doktora eşinle gidip Celalettin Bey'le görüşmelisin demişti.Sizden de Celalettin Bey'i duyunca siz de mi eşinizle birlikte gittiniz diye sordum:26:
mikelaze arkadaşım sizin azo sebebiniz nedir nasıl bir tedavi gördünüz ve daha sonra sperm çıkışı sağlandı bilgi verirsen sevinirim
herkese merhabaa.. bi arkadaşımdan bahsetniştim bi ara eşi azo luydu inmemiş testisten dolyı.. şimdi hindistandaki ilaçtan sipariş verdi gelmek üzere ve aynı anda çok iyi bir aktar olduğunu bildiğimiz(aslında dr olup da istifa edip alternatif tıpla ilgilenen biri ve şimdi de fethiyede hastane gibi bir tedavi kliniği açıyormuş) birinden 63 aylık tedavi protokolüne başladılar. Allah nasip eder se 6 ay sonra size sonuçları özellikle yazacağım.. knedisi azolu hastaları olduğunu ve 6 ay içinde tedavi ettiğini söylemiş. inşallah olur da sizlere de umut olur..ayrıca geçen günde haberlerde en kısa zamanda kök hücre tedavi protokolünün tr de de uygulanmaya başlanacağını duydum son anda haber bitmek üzereydi.. siz şimden paralarınızı biriktirin kızlar..Allah yardımcınız olsun inşallahhhhhhhhhh hepimizin
Herkese günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?