- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Kızlar Allah hepinizin şifasını en kısa zamanda versin inşallah. Ben kocişi hala ikna edemedim celalettin hocaya gitmeye içim çok burukbugün numarasını verdim araması için ama hiç sanmıyorum arayacağını niye bilmiyorum inat etti iyice. Olumsuz mikroteseden galiba çözemiyorum bi türlü kızlar dua edin ne olur kocişimin içinden aramak gelsin bi an önce
arkadaşlar eşlerinizin total testosteron değerleri kaç bizimki 3.45 alt sınıra çok yakın düşük gibime geliyo hep normal dedi doktorlar ama onu artırsak sperm çıkışı olur mu acaba?
tatlım ben 50 adet daha okumuştum elif için ama gözünden kaçmış sanırsam
daha önce yazmıştım sana dalgınlığına geldi galiba tatlım.
sayı fazla olmasın diye yazayım dedim.
Allah kabul etsin.
elif en kısa zamanda iyleşsin inş.
ihlas tamam tatlım.Allah kabul etsin.
RAbbim arkadaşımızın gönlünün muradını tez zamanda versin.amin.
2 yıllık evliyiz çocuğumuz olmadı.eşimin teşhisi olioastenozoospermi bizde tüp bebeğe yönlerdiler bursada yaptırıcağız bir türlü karar vermedik çok üzgünüm allah hepimizin yardımcısı olsun.rabbim hepimize güzel evlatlar nasip etsin ...
canım celalettın hocaya ulaşabıleceğimiz numarayı özelden atarmısın_?
benim eşiminde düşük 2.30canım fsh yükselince testesteron düşüyor fsh yükselince zaten sperm oluşmuyor demekmiş yani beyin fshı yükselterek sinyal veriyormuş sperm oluşsun diğe
sizde sperm çıkmasına çok sevindim darısı başımıza canım sizin sebep fıtık ameliyatımı yoksa inmemiş testismi benim eşimde fıtık ameliyatı olmuştu biraz sıkıntılı geçti ardından hidrosel oluştu ilk testimizde eşimde sperm çıkmıştı daha sonra çıkış olmadı acaba bizimde fıtık ameliyatı çıkışın olmasına engelmi oldu diye merak ediyorum aslında bizim azo sebebimiz belli genetik ama belki azda olsa sperm içeride vardır diye umutlanıyorum işte
NOT:arkadaşlar gelincik'ten öğrendiğimize göre kızının sağ böbreğinde genişleme çıkmış...
şimdilik takip ediliyormuş ama ilerde ameliyat olma durumuda olabilirmiş...
niyetimiz; elif'in hayırlısıyla sağlığına kavuşması, şifa bulması...
BAHAR85=194
BANGİ=250
CEMREM29=1000
CİCEK00=150
FLAZASK2003=200
ECRİN23=200
ESMA=50
GEGONYA=200=OKUDU
GOZDEMMM=100
HMTNZL=200
MAVİMENEKŞE=100
MERCAN=200
MİKALEZE=500
NURSEN=200
PITIRCIK43=300=OKUDU
SAGANAK=150
SU1838=150
SONSUZ=100
VCK=200
NOT: en geç cumartesiye kadar tamamlanması gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?