Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ah canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki bende eşime korkarak söylüyorum artık hiç birşey duymak istemiyorum diyor
çok ısrar edersen mikrotesede olmam diye tutturdu.sonra çok üzüldüğümü görünce ver telefon numarasını arıyayım ama işime gelmezse gitmem dedi.daha sonra aradı hem doktorla hemde gözdemin eşiyle görüştü ve şükürler olsun gitmeyi kabul etti.hem bak cemremin eşide senelerdir inatla hem ilaçlardan hem tedaviden kaçarken celalettin beye gitmiş ve umutları arttı inşallah Rabbim herkesin gönlünün muradını verir celalettin hocada bir vesile olur bebişlerimize kavuşmamız için amin

arkadaşlar eşlerinizin total testosteron değerleri kaç bizimki 3.45 alt sınıra çok yakın düşük gibime geliyo hep normal dedi doktorlar ama onu artırsak sperm çıkışı olur mu acaba?

arkadaşlar eşlerinizin total testosteron değerleri kaç bizimki 3.45 alt sınıra çok yakın düşük gibime geliyo hep normal dedi doktorlar ama onu artırsak sperm çıkışı olur mu acaba?

benim eşiminde düşük 2.30canım fsh yükselince testesteron düşüyor fsh yükselince zaten sperm oluşmuyor demekmiş yani beyin fshı yükselterek sinyal veriyormuş sperm oluşsun diğe

Son düzenleme:
evet canım öyle bir döngü var sebep bulmaya çalışıyorumbende 2 aydır androloji profesörü oldum hemşireliği bırakıcam androloji kliniği açıcam :)))

kusura bakma canım görmüştüm yazını listeyede eklemiştim ama kaydetmemişim galiba...
söylemen iyi oldu...
kendimden düştüm artık

Zambak , 34bc, asbelove arkadaşların ihlaslarini okudum allah kabul etsin inşallah tez elden bebeklerine kavuşur lar evleri bebeklerinin sesleriyle şenlenir.

NOT:arkadaşlar gelincik'ten öğrendiğimize göre kızının sağ böbreğinde genişleme çıkmış...
şimdilik takip ediliyormuş ama ilerde ameliyat olma durumuda olabilirmiş...
niyetimiz; elif'in hayırlısıyla sağlığına kavuşması, şifa bulması...

BAHAR85=194
BANGİ=250
CEMREM29=1000
CİCEK00=150
FLAZASK2003=200
ECRİN23=200
ESMA=50
GEGONYA=200=OKUDU
GOZDEMMM=100
HMTNZL=200
MAVİMENEKŞE=100
MERCAN=200
MİKALEZE=500
NURSEN=200
PITIRCIK43=300=OKUDU
SAGANAK=150
SU1838=150
SONSUZ=100
VCK=200

NOT: en geç cumartesiye kadar tamamlanması gerekiyor...

oligoastenoteratozoospermi demek teşhis değilde sonuç gibi...
spermiyogramınızın sonucu sayı morfoloji ve yapı olarak bozuk çıkmış; buna ne sebep oluyor onun araştırılması gerekir...
Eğer sağlıklı sperm elde etme şansı varsa tüp bebek olabilir....Bizede morfoloji kötü tüp bebekten başka şansınız yok dediler ama normal yolla bebek sahibi olduk...Dikkatli olun derim...

Canim ben ASBELOVE arkadasimizin dualarini okudum.
Rabbim tez zamanda muradini versin insallah..AMIN..

Baharcigim 34bc ve abslovenin dualarini okudum. Allah her ikinisinide muratlarina nail eylesin tez vakitte insallah.

Gec haber verdim kusura bakma baharcigim.

Baharcim
canim ASBELOVE arkadasimizin ihlaslarini okudum tatlim. Allah kabul etsin insallah.

Asbelove
canim rabbim cocuk sesleriyle evinizi neselendirsin insallah

benim eşiminde düşük 2.30canım fsh yükselince testesteron düşüyor fsh yükselince zaten sperm oluşmuyor demekmiş yani beyin fshı yükselterek sinyal veriyormuş sperm oluşsun diğe

Allah sifa versin kizlar. Bizdede FSH disinda tum hormonlar normal. Bi tek FSH 40 larda felandi mikroreseden once. Simdi kaclardadir bilmiyoruz. İnsallah daha fazla cikmamistir

Aaaa selam vermeyi unutmusum kizlar:)
Hepinize gunaydiiinnnnnnnn
Bugun hic bir olumsuzluk uzuntu bizi bulmasin hep sevincli gecsin insallah.

günaydın canım
biliyorsun bizim azosper sebebimizde fıtık ameliyatı idi. sebep olabiliyor. ameliyat sonrası kanallarında tıkanıklık olmuştu.

asbelove için ihlas duasını okudum.rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.

500 tefriciyeyi okudum.Rabbim gelincik kardeşimizin kızına sağlık,sıhhat versin.Dualarımız şifa olsun inş.

Son düzenleme:
Slm kızlar bu celalettin beyin ismini çok duydum daha bizim genetik testimiz çıkmadı ve mikrotesede olmadık ama yinede bu doktorun numarasını alsam sizden inşallah mikrotedemizde bol sperm bulunurda hiç gerek kalmaz.

Canım yaren16 zambak06 ve 34bc arkadaşlarımızın ihlaslarını okudum Allahım kabul etsin inşallah
Bir kaç güzdür giremediğimden haber veremedim kusuruma bakma lütfenn
Rabbim tez zamanda bebişlerini yollar inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…