Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben asbelovenın duasını okudum canım ALLAH kabul eylesın ınsllhh

canım 34bc ve asbelove arkadaşlarımın dualarını okudum allah kabul etsin allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.....

canım sıkma canını bak önlemini aldıktan sonra sorun olmuyomuş Allahın izniyle
birşey olmaz canımcımmmm

baharcım canım yaa
günleri karıştırıyosun kızzz
yerim seni bennn

derdi veren dermanıda verir deyip avunuyoruz..Rabbim kolaylaştırsın

Canlarim ya esinin FSHsi 40 lardan fazla olupta celalettin beye giden var mi ? Yada bu FSH de sperm cikisi saglayan var mi ? Biliyosunuz bizim kocisin bisey yapacagi yok . Bende umut ariyorum iste kendime napiimm

Canlarim ya esinin FSHsi 40 lardan fazla olupta celalettin beye giden var mi ? Yada bu FSH de sperm cikisi saglayan var mi ? Biliyosunuz bizim kocisin bisey yapacagi yok . Bende umut ariyorum iste kendime napiimm

tatlım benim eşimin fsh 34lerde bize celalettin bey macun verdi bide çay karışımı vermiş eşim aktardan aldı kullanmaya başlayacak

tatlım benim eşimin fsh 34lerde bize celalettin bey macun verdi bide çay karışımı vermiş eşim aktardan aldı kullanmaya başlayacak

canım siz de gittiniz demek hadi hayırlısı
şifa olur inşallah aldıklarınız
eşim de macun ve çay karışımından kullanıyo
extra polen,keçiboynuzu,epimedium bi tane daha vardı ama unuttum şimdi

canım siz de gittiniz demek hadi hayırlısı
şifa olur inşallah aldıklarınız
eşim de macun ve çay karışımından kullanıyo
extra polen,keçiboynuzu,epimedium bi tane daha vardı ama unuttum şimdi

inş cnm faydasını görürüz hepimiz
evet eşime çay ve macun verdi ama polen epimedyum vermedi
2 aylıkmış bu macun eşim kullandıktan sonra galiba sperm testti ister gibi geliyo bana
bakalım şu inhibin b yide yaptırıp sonucu dr gösterelimde bakalım gidişat nereye olacak
sizden inhibin b istedimi yaptırdınız mı:26:
tatlım bu arada yeni profilin çok hoşmuş yaaaaaaaaa :)

Son düzenleme:

cnm ben okudum Allah kabul etsin

cnm ben okudum Allah kabul etsin

canım baharm ben arkadaşın duasını okudum allah kabul etsin amin rabbim muaradını versin

evt cnm ben söylüyorum anlatıyorum ama tablomuzu görünce ne kadar bu dertten muzdarip insan olduğunu gördü
oda istiyor ama elimizden birşey gelmiyorki
şimdi kürlerini verdim canım benim istemesede çeviremiyor işte inşlh şifa olurlar herşeyi yapıyorum ama
1 arpa boyu yol alamadığımızı görüyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
olacağına inanıyorum ama bu kadar şeye rağmen hala elonge (

evt cnm kısmetse gidicez ama 16 ocakta benim mahkemem var(param çalınmıştı ya) biraz önce konuşurken hatırladık
gidincede bi kaçgün kalınması gerektiği için diğer hafta gideriz heralde ama öncesinde celalettin beyle konuşmamız lazım o bizi hangi gün kabul eder...
off cemrem sperm tahlilini hiç sorma bir adım ileri gidemedik
iğne ilaç onca bitksel kür karışım adamı zehirleyeceğim allah korusun
başı rakamlı o bol sıfırlı spermleri görebilirmiyiz hiç bilmiyorum((
allah c.c hepimize acil şifalar versin bu sıkıntıdan bizi kurtarsın inşlh..

cnm merhaba nasılsın
dün gece özellikle sana bakmak için topiğe girdim
topikteydin ama geç olduğu için eşim aramama izin vermedi bu saatte rahatsız edilmez dedi
bugünde iş çıkışı kayınvaldemlere gitmiştim biraz önce geldik yine arayamadım
ne zaman müsait olursun cnm

yaaa ben geldim ama kimse yok ufff kayınbabamı yine hastaneye yatırdılar eşim bugun yanında yatacak bende fırsattan istifade gireyim dedim ama kimse yok neyse inş herkes iyidir geçmişi okuma fırsatım çok olmuyor zaten hiç bişeyden haberim yok BAHARCIM tel msj atmıştım ama dikkat etmedin sanırım cnm neyse herkesi çokkkkk öpüyorum rabbim herkese şifa versin dayanmak için bizlere sabır versin inş selam ve dua ile allaha emanet olun bacılar:

Canim ben SONSUZ arkadasimin dualarini okudum...
Allahim tez vakitte bebislerini nasip eder insallah..

benim ihlas suresi sallandı gitti.34 bc topiğe girdi herkezinkini okudum diye yazdı ama benimkini halen okudum diye yazmadı.ya görmedi yada karıştırdı herhalde.Halbuki ben onunkisini okudum ama.neyse daha fazla sallanmadan ben okuyup bitirip duasını yapayım mı bir an önce.ne dersin.yada mesaj gönderelim????

Bu arada sonsuz kardeşimizin duasını da okudum.Rabbim tez zamanda gönlünün muradını versin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

asbelove arkadaşımızın ihlasları okundu biraz geç haber verdim kusura bakmayın
Allah ona eşiyle birlikte hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…