Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım işte kardeş sonuçta ama babasız büyüyüp bu günlere geldiğini görünce etkilenmiş...
çok üzdü kardeşi abisini pek söz dinleyen biri değildi çok yanlışları oldu...
inş bundan sonra kendine bi çekidüzen verir...
güzel bi adım attı inş bundan sonrada hep böyle mutlu eder ailesini...
aminnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmm inş şenlenecek evlerimizgelicek o nazlı bebişler

baharımm hayırlı uğurlu olsunn,allah onları biribrlerine hayırlı eş eylesin:)

burda geçmişi okurken çok duydum o doktorun ismini.. inşallah siz de iyi sonuçlar alacaksınız.. hiç umutsuz olma, bak sperm çıkmış işte, o yüzde onluk şanslı kısımdasın, tedaviyle devamı da gelecek inşallah.. sanırım bu süreçte pozitif olmak en önemli şey, zor tabii söylemesi kadar kolay değil ama inanıyorum başaracağız , yeneceğiz bu illeti..

biz finlandiyada yaşıyoruz.. burda herşey kurallı nizamlı, illa o kurallara uygun hareket ediyorlar. sperm bulunursa da inşallah, devlet deneme sınırı koymadan tüp bebek masraflarını karşılıyor, tek koşul her seferinde sadece 1 embriyoya izin veriliyor. aman biz o aşamaya bi gelelim de artık tek mek , sonuçta tutacaksa kısmetimizde varsa öylede tutacaktır..

İnşallah bizi de bebekli mutlu günler bekliyordur ve çok yakında kavuşuruz o günlere..

sizinde başınız saolsun canım allah mekanını cennet etsin babanın...
senin kardeşinde zor zamanlar geçirmiş...
kolay değil tabi babasız büyümek...
rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar ve onları eşlerimizle büyütmeyi nasip etsin inş

nisan ayı itibariyle topik şenlenecek kısmetseee:)

sevinçtenn bol bolll halayyylarr çekerrrr göbecikkklerr atarızzz inşallah..

Evt cnm baharın gelişiyle birlikteeee bizlerde inşallah güzel şeylere adım atacağızzzz..
inşallahhhhhhhh

Son düzenleme:

saol canım amin...
evet hem baba hem abi yerinde...
duruma alışmadığı için değilde bu zamanlarını görmesi duygulandırdı onu...
öyle tatlım kızlar tutturdu mu babanın elinden ne gelir
aminnnn canım inş evlatlarımıza kavuşur hep güzel günlerini görürüz

sağol baharcım.. amiiiiiiiin inşallah.. bence bunca zorlukdan sonra burda ki herkes dünyanın en iyi anne babaları olacaktır..

saol canım benimmmm hayırlı olur inş...
negüzel sözler bunlar tatlım teşekkür ederim
aminnn tatlım inş evimizdeki hüzün son bulup bebişlerimizle mutluluğumuza mutluluk katıcaz

biçok arkadaş celalettin beyde tedavi oluyor daha yeni tanıdık inş hayırlı olur bizim için
canım umutsuz değilim mücadeleye devam ama insan hemen olsun istiyor sabretmek lazım
etrafında hamileleri görünce canın yanıyor etraftan baskılar geliyor kimse halden anlamıyor derdimiz bize yetmezmiş gibi
inş sperm çıkar sizde bir iki ay tedavi uygulansa çıkış olur ben inanıyorum doğru doktoru bulmak lazım
hakkınızda hayırlısı

bi doğsunlar da sağlıklı sıhatli gerisini yaşayıp görürüz artık
hayaller hayalller hayaller
inş tüm hayallerimiz gerçekleşecekkkkkkkkkk

amin canım çok saol...
damat iyi biriymiş bizim kızı yola getirir inş

amann diyeyimm sizin kız damadı yoldan çıkarmasınn :))) şaka bu aradaaa birbirlerini idare etsinlerr yeterrr canım..

Evt cnm baharın gelişiyle birlikteeee bizlerde inşallah güzel şeylere adım atacağızzzz..
inşallahhhhhhhh

umarım tatlımmmm azoylaaa savaşan herkezin yüzü gülsün inşallah.

saol canım benimmmm hayırlı olur inş...
negüzel sözler bunlar tatlım teşekkür ederim
aminnn tatlım inş evimizdeki hüzün son bulup bebişlerimizle mutluluğumuza mutluluk katıcaz

inş canım
o günlerde gelecek inş
bebişler bi gelsin evimiz şenlenecek huzurlu mutlu bir yuvamız olacak inş

bi doğsunlar da sağlıklı sıhatli gerisini yaşayıp görürüz artık
hayaller hayalller hayaller
inş tüm hayallerimiz gerçekleşecekkkkkkkkkk

Evt cnmm bi doğsunlar hayırlısylaaaa gerisi bakalımm neler olucak kimbilirrr
inşallahhhhhh canımmmmm
hepimizin hayelleri gerçek olurrrrr..:26::26::26:

nisan ayı itibariyle topik şenlenecek kısmetseee:)

sevinçtenn bol bolll halayyylarr çekerrrr göbecikkklerr atarızzz inşallah..
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah canım

Allah iyilik versin canım
bu gün kalabalığız konuşacak çok şey birikmiş
kimse yetişemez bizeee

sağol canım
evet haftayı iyi kaynatarak kapatmak lazım dimi amaaaa

inşallah esma.. bilmez miyim, hem beklemek çok zor hem de sen debelenirken şıp diye hamile kalanları görünce böyle insanın boğazına bir yumru oturuyor.. kimse halden anlamaz tabii, insan sınamadığı acıyı bilemez.. ya da işte böyle basitçe, ee olsun üzme kendini kısmet böyleymiş, herkesin çocuğu olacak diye bişey yok falan diyorlar ya, kendi çocukları kucaklarında... yani kötülükten değil ama hani o kadar rahat söylüyorlar ki, insanın içi bi tuhaf oluyor.. bizimde dünyadaki imtahanımız buymuş demek.. sonu güzel olsun da, bugünlerimizi anar bebişlerimizden konuşuruz ilerde..

ben hepinize iyi geceler diler ufaktan kaçarım.. malum sabah okul var, dil okuluna gidiyorum.. iyi geceleeeeer

amann diyeyimm sizin kız damadı yoldan çıkarmasınn :))) şaka bu aradaaa birbirlerini idare etsinlerr yeterrr canım...

aman canım allah korusun
bizimki biraz başına buyruktur çok üzdü ailesini...
neyseki tüm onun geleceği ile ilgili korkularımıza rağmen doğru bi karar verdi...
çocuk efendi biriymiş...
damat mayısta askere gidicek döndükten bisüre sonra evlenecekler...
kociş burdayken gülüp dalga geçiyordu keşke hemen evlenseler diye
ama bugün kardeşini verdikleri için duygulanıp ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…