CNM YA EŞİN BABSIZLIĞINI YAŞAMIŞ DEMEKKİ O AN
bide kendisi zorluklarla yaşayıp savaşıp bu günlere gelmesinde çabası olmuş ya
o anlar ona zor gelmiştir cnm daha güzel günlerinide görün inş
tabii cnm ne kadar kıssakta,küssekte,bizi anlamayıp kalbimizi parçalayıcı tavırlar sergileselerde
biz EŞLERİMİZDEN AYRILAMAYIZZZZZZ
RABBİMDE AYIRMASIN HİÇBİR ZAMAN ALLAHIM SEN KORU RABBİM YUVALARIMIZI
BİDE EVLAT NASİP ET DAHADA ŞENLENSİN YUVALARIMIZ SEVGİMİZ KATLANSIN ÖLÜNCEYE KADAR
canlar hepinize selamlarrrrrrrrrr
dün akşam görümcemi istediler bu akşamda sözü vardı...
bi ara kocişimle konuştuk benim büyükbabamda gelmiş söze onu eve götürmüş dönüyormuş...
kıyamam çok duygulanmış kocişim kardeşi sözlendi diye...
ben çok kötü oldum zor tutuyorum kendimi dedi sonra başladı ağlamaya
canımın içi yaaa nasıl duygulanmış...
kardeşi babasını hiç göremedi babası öldüğünde kayınvalidem 5 aylık hamileymiş...
dedim bak negüzel kocaman oldu kardeşin en mutlu günlerini görüyorsunuz...
sen kardeşinde böyle yapıyorsun kızımızı nasıl vericen dedim
aşkım ben kızımı falan vermem bak ona göre diyor
nasıl tutabilecekse artık
kendini tut belli etme eve gidince sizinkilerde etkilenmesin dedim...
bu hallerini öyle seviyorum ki tüm zorluklarımıza, tüm çektiklerimize rağmen çok seviyorum ben kocişimi
bu evlilik takvimide iyi oldu gerçekten...
her zorluğa rağmen onca gün sevdiğimizin yanında olduğumuzu gösteriyor...
rabbim inş eşlerimize, bize sağlıklı sıhat versin ve evimizi şenlendirecek hayırlı evlatlar nasip etsin inş
canım siz yurdışındamısınız ?
sperm olması çok iyi eşinde daha önce herşey normalmiş tedaviyle tekrar eskisi gibi olur inş
ne umutsuz arkadaşlarımız şuan hamile evet hemen olmıyacak ama sabırla mücadeleyle olacak
sen çok daha iyisin eşinde daha önce sperm varmış
bizim sorun genetik çokk zor bi rahatsızlık mış
1 senedir tedavi oluyoruz sonuç alamadık konyadayız doktoru bıraktık şimdi istanbula gitmeyi düşünüyoruz celalettin beye
azfc delasyonu var eşimde mikro tese oldu sperm bulundu Allaha şükür tek tesellim sperm olması içerde çünkü bu rahatsızlık da sperm çıkma şansı yüzde on muş
çıkış için tedavi olduk ama çıkış olmadı şuan bişey kullanmıyoruz
Allahım hepimizin yardımcısı olsun
allah sevginizi, mutluluğunuzu daim etsin, eviniz çocuk cıvıltılarıyla şenlensin inşallah..benim benden 11 yaş küçük erkek kardeşimde babasız büyüdü, tanımadı hiç babasını, hatta daha çocukken hayali anılar üretiyordu babasıyla ilgili, yok babası ona bebekken şunu yaprmış falan filan diye.. yok öyle bişey tabii ama ellemezdik, yok demezdik, ihtiyaç duyuyordu sanırım o yalandan anılara.. her seferinde ağlardım çok onun haline.. hatta bir keresinde komşumuzun kocasına ben sana baba desem nasıl olur demişti de, allahım türk filmlerindeki gibi bir sahneydi, koca adam eşi annem ben salya sümük ağlamıştık.. o yüzden eşinin duygularının aynısını birden bende hissettim .. allah ömür boyu mutlu etsin onu..
inşallah canım
biz de kısmetse mart nisan gibi düşünüyoruz
hakkımızda hayırlısı bakalım
baharımm hayırlı uğurlu olsunn,allah onları biribrlerine hayırlı eş eylesin:)
hem de ne kaynatmak
zor yetişiyorum yani
ben de iyiyim canım şükür Allaha
nisan ayı itibariyle topik şenlenecek kısmetseee:)
sevinçtenn bol bolll halayyylarr çekerrrr göbecikkklerr atarızzz inşallah..
canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
duygulanmaz mı canım kız kardeş bu hem de baba yerine şimdi kocişin
inşallah mutlu olsun da o da alışır bu duruma
yaaa babalar kıyamıyolar ama mecbur vercek babası kızınıben evlencem diye tutturdu mu
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım en önemlisi o
sizinde başınız saolsun canım allah mekanını cennet etsin babanın...
senin kardeşinde zor zamanlar geçirmiş...
kolay değil tabi babasız büyümek...
rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar ve onları eşlerimizle büyütmeyi nasip etsin inş
as canımm
görümcen nişanlanmış hayırlı olsun inş
babasızlık çok zor bişeydir Rabbim kimseye yaşatmasın herkesin imtihanı farklı farklı
kocişin hem baba hem abi olmuş kardeşine
çok erken yaşta çok şeyler yaşamış
canım iyiki seninle evli iyiki yanındasın enişte çok şanslı ki Rabbim senin gibi biriyle ödüllendirmiş
inşş mutluluğunuz dallanıp budaklanacak bebişlerle bu günleri tebessümle hatırlayacaksınız
biçok arkadaş celalettin beyde tedavi oluyor daha yeni tanıdık inş hayırlı olur bizim içinburda geçmişi okurken çok duydum o doktorun ismini.. inşallah siz de iyi sonuçlar alacaksınız.. hiç umutsuz olma, bak sperm çıkmış işte, o yüzde onluk şanslı kısımdasın, tedaviyle devamı da gelecek inşallah.. sanırım bu süreçte pozitif olmak en önemli şey, zor tabii söylemesi kadar kolay değil ama inanıyorum başaracağız , yeneceğiz bu illeti..
biz finlandiyada yaşıyoruz.. burda herşey kurallı nizamlı, illa o kurallara uygun hareket ediyorlar. sperm bulunursa da inşallah, devlet deneme sınırı koymadan tüp bebek masraflarını karşılıyor, tek koşul her seferinde sadece 1 embriyoya izin veriliyor. aman biz o aşamaya bi gelelim de artık tek mek , sonuçta tutacaksa kısmetimizde varsa öylede tutacaktır..
İnşallah bizi de bebekli mutlu günler bekliyordur ve çok yakında kavuşuruz o günlere..
Evt cnm ya bilmezmiyimm az çok anlatmıştınnn..yaşadıklarını..
hakikatten zorr ne yaşadığını en iyi o bilir..
her baba kız evlatlarına karşı öyledir..
hayırlısıyla olsunda evlatlarımız..bilmiyorum artıkk nasıl evlendireceğiz onlarııııı..
bu kadar bekledikten sonraaaaaaaaaaa
valla bizimkide öylee kskanç olucak kızı olursaa bazen öyle şeyler söylüyokiiiiiiii
amin canım çok saol...
damat iyi biriymiş bizim kızı yola getirir inş
Evt cnm baharın gelişiyle birlikteeee bizlerde inşallah güzel şeylere adım atacağızzzz..
inşallahhhhhhhh
saol canım benimmmm hayırlı olur inş...
negüzel sözler bunlar tatlım teşekkür ederim
aminnn tatlım inş evimizdeki hüzün son bulup bebişlerimizle mutluluğumuza mutluluk katıcaz
bi doğsunlar da sağlıklı sıhatli gerisini yaşayıp görürüz artık
hayaller hayalller hayaller
inş tüm hayallerimiz gerçekleşecekkkkkkkkkk
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah canımnisan ayı itibariyle topik şenlenecek kısmetseee:)
sevinçtenn bol bolll halayyylarr çekerrrr göbecikkklerr atarızzz inşallah..
Allah iyilik versin canım
bu gün kalabalığız konuşacak çok şey birikmiş
kimse yetişemez bizeee
biçok arkadaş celalettin beyde tedavi oluyor daha yeni tanıdık inş hayırlı olur bizim için
canım umutsuz değilim mücadeleye devam ama insan hemen olsun istiyor sabretmek lazım
etrafında hamileleri görünce canın yanıyor etraftan baskılar geliyor kimse halden anlamıyor derdimiz bize yetmezmiş gibi
inş sperm çıkar sizde bir iki ay tedavi uygulansa çıkış olur ben inanıyorum doğru doktoru bulmak lazım
hakkınızda hayırlısı
amann diyeyimm sizin kız damadı yoldan çıkarmasınn :))) şaka bu aradaaa birbirlerini idare etsinlerr yeterrr canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?