Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

allah iyilik sabır versin canım toparlanacaksınız ve en kısa zamanda yeniden tedaviye başlayacaksınız
çarşamba günü canım benim opu ve aynı zamanda eşim ameliyat olacak
allah razı olsun düşünmen yeter rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

kaderdaşlarım hakkınızda hayırlısını versin Rabbim. alnınızın akıyla çıkın inşallah bu sınavdan dört gözle iyi haberlerinizi bekliyor olucam umudumuz olun inşallah.

kaderdaşlarım hakkınızda hayırlısını versin Rabbim. alnınızın akıyla çıkın inşallah bu sınavdan dört gözle iyi haberlerinizi bekliyor olucam umudumuz olun inşallah.

Amin inşallah oluruz
sonucumuz olumlu olurda sizide sevindirebiliriz
sizin tedavinizde hayırlı olsun eşin m.tese olacaktı galiba yanlış hatırlamıyorsam..

Amin inşallah oluruz
sonucumuz olumlu olurda sizide sevindirebiliriz
sizin tedavinizde hayırlı olsun eşin m.tese olacaktı galiba yanlış hatırlamıyorsam..

evet canım daha yeni başlıyoruz biz pazartesi gidiyorum adetimin 2. günü oluyor bakalım işte inşallah bi aksilik çıkmazda herşey yolunda gider.

Aruna ve asbelove icin okudum cnm allahim kabul etsin... buarada ozelden gonderdigim mesaj icin cvp vermedin hala merak ettim

herkese ii pazarlarrrrrrrrr
bugün hep mutlu ve umutlu olalım
tedavide olan arkadaşlar hepiniz ,inş tedavi sonunda haberlerinizi yazarsınınz bu topiğe

arkadaşlar kırmızılarım geldi çok şükür pazartesi gidiyorum ilk iğnemi olur gelirim inşallah.bu arada alttan da muayene ediyorlarmış heralde.biraz bahseermisiniz aşamalardan.
cnm iğnenle birlikte bütün tedavi sürecin kolay ve sorunsuz olsun
evet cnm allttan muayne oluyo dr yumurtaların büyüdükçe belli günlerde bakıyo nasıl son durumları diye...

herkese hayırlı pazarlar canlar
nasılsınız ben bildiğiniz gibi çalışıyorum evden işe işten eve
başkada bir hayatım yok olsun şükürler olsun şimdi çalışayımda güzel günler gelecek inş
kmseyi göremiyorum kimseyi arayamıyorum konuşamıyorum vck aradı ama ona gidemedim dün gidecektim nasip dünde
vck yoktu artık müsait bir zamanda giderim
hamiş olanlar varsa hayırlı olsun tedavide olanlar vaarsa inş güzel sonuçlar alırlar
benim gibi bekleyenler varsada rabbm tez vakitte hayırlı bereketli kapılar açsın sıkıntılar bitsin spermcikler bulınsun
bebişler olsun inş hepimizin sizleri seviyorum
ve sizlerin duası beni çok rahatlatıyor allaha şükürler olsun
allaha emanet olun ve dualarda beni lütfennnnnnnnn unutmayın

arkadaşlar biliyorsunuz "selin31" tüp bebek tedavi sürecinde...
pazartesi sabah 7:30 da eşi m.tese olacak...
ilk tedavileri inş hayırlısıyla bol bol sperm bulunur...
arkadaşımızın eşinde bol bol kaliteli spermler bulunması niyetiyle tefriciye okuyacaz...
katılmak isteyen arkadaşlar varsa kaç tane okuyacaklarını yazarlarsa iyi olur...
allah herkesten razı olsun...

BAHAR85=244
CEMREM29=200
BEYLEM=300
FLZASK2003=300
MEHTAP2550=100
SELİN31=500

KALAN=2800

tedaviye baslayan arkadaslara hayirli olsun diyorum. insallah Rabbim yuzlerini guldurur. bol spermler bulunur. yavrularina bebislerine kavusurlar. bizde insallah martta baslamayi dusunuyoruz. esimin icmedigi yemefigi ot ilac kalmadi insallah sifa olmustur. ameliyat olmadan son bir kez test daha verecez insallah onda bulunurda ameliyata gerek kalmaz.

canım senin için ayetel kürsi duasını okudum.rabbim kabul eylesin,güzel kalbinin hürmetine sana boy boyy, sıra sıraa,ikiz ikizz evlatlar versinn

selin arkadaşımız için 200 tefriciye ben de alayım..eğer daha okuyabilirsem haber veririm.

hangi merkezde başlayacak tedavin canım.biz de nisan adetinde başlamayı düşünüyoruz kısmetse.benimkide eylülden buyada bir sürü ilaç alıyorr ama kür kullanmayı reddediyor,bizde tese öncesi sperm vereceğizz,fazla çıkarsa amel,yattan kurtulacak eşim.

pazartesi ünvst hastanesinde randevumuz var,hormonları yüksek çıkmıştı onlara baktıracağız, inhibin b,birde spermde dna hasar testi yapılıyormuş onların isteyeceğiz.
sperm testide yaptıralım diyorum eşim yine koca bir sıfır çıkacak boşver yaptırmayalım diyor..bakalım artık..hakkımızda hayırlısı olsunn.
inşallah senin eşindee teseden kurtulurrr ,normal yoldan bol bol spermciklerr çıkar..

inşAlaah canım benimmmmmmmm
baharcım inan ikinci testi yaptırana kadar moralim o kadar bozuktu ki..
kendime çok zor geldim diyebilirim.
eşim üzülmesin diye mutluluk rolleri yaptım ama adam beni 9 senedir tanıyo.anladı tabiki.
ama Rabbim ikinci testte yüzümüzü güldürdü.
hiç umudumuz yokken içimize bir umut tohumu attı..
inşAllah herşey çok daha güzel olacak..
spermciklerimiz hareketlensin diye dahada üstüne düşeceğim bu işin..
tüm arkadaşlarımın en kısa zamanda annelik duygusunu tatmasını istiyrum Allahtan..

canım benimm...
inanki istanbuldayken aklımda hep sen vardın.
dedikki eşimle test sonucu bi çıksın iki üç gün daha kalırız.
o zaman görüşürüz.
ama pazartesi sonuç sıfır çıkınca büyük yıkım yaşadık dyebirim.
sanırım sperm göreceğimize kendimi çok şartlandırmıştım..
o akşam apar topar otobüse bindik.
üzüntüyle..
eşimin arkadaşında kalacaktık ya onda kaldık eşiylede pek durumumuzu konuşamadım.
stresten çatlayacaktım..
öyle işte canım.
ama antalyada ki testle biiraz kendimize geldik.
sonucta spermimiz var ölüde olsa.
Rabbime hamdolsun..
szizde geç haber verdim merak ettirdim
yanımda hep eşim vardı o yoksa başka birileri vardı.
arayamadım..
şimdi herşeye yeni baştan başlıyoruz..
ama spermleri hareketlendirmek..
öpüyorum canım benimmm

Allah razı olsun canım benimm..
darısı sizlerin başına inşAllah..
siz canlılaerını görürsünüz..
cervancım sizde saraçoğlunun kürlerini kullandınız değilmi??
ne durumdasınsız şimdi??
sende kendine iyi bak tatlişkomm.öptüm

sağolasın canım..
bundan sonra daha dikkatli kullanacağız herşeyi..
laboratuar hakkında bişeyler söyleme ihtiyacı hiissettim.
öyle çok aham şaham lüks biryer değil.
ama biyokimya uzmanı bir doktoru var ve sonuçları o değelendiriyor.
doktor herşeyi açık açık söylüyo.
biz tabi inanamadık sperm gördüğüne üstüne basabasa sorduk.
oda kitapta nasıl bi sperm gördüğünü bize gösterdi.
normal gelişmiş spermin hareketssiz haliydi dedi.
ve kendine bu konuda çok güveniyo.
ben tıp bitiridim üzerne .uzmanluğımıdaa biyokimya üzerine yaptım.
laborantlarla benim yaaptığım testi kıyaslamayın diyor.
işte böyle canım..
siz bilirsiniz..

bu yumurtalara bakarken demi hep alttan bakılıyo peki veya ultrasonlamı bakılıyor sadece.bidegünlük iğneler yapılırken belirli bi saati oluyormu yoksa gün içinde herhangi bi zamanmı gerçi doktor söyler ama ben meraklı işte duramıyorum napim.iğnenin yanı sıra başka bi ilaç veriliyormu peki.

canım benimm yazdıklarını okyunca zaten öyle düşündüm bende
çıkıcağını umut ederken o sonuçu görünce üzüldün tabii..
haklısın canım benim..
olsun başka bi zaman inşallah buluşuruzz daha güzel haberlerle..
ama antalyadaki test sonucunuz sizi sevindirmiş iyiki gitmişsiniz orayadaa
canımmm bencee çok az kaldııı...o spermler hareketlenecekkkkkk...
şimdii dahada üzerine gidin tabiiii...
inş. bi dahaki test verdiğinizde sonuççççç daha güzel olucakkkk
canlı kıpır kıpır spermler çıkıcakkk..
bende öpüyorummmm tatlımmm

burcuu canim hayirli olsun.
yumurta takibi alltan ultrasonla yapiliyo(baska yolu yok canim)
igneler hergun ayni saatte olacak.zaten sana iyice anlatirlar sakince dinle tammammi
merakli olman cok dogal ilk tedavin ins hemen kavusursun bebegine birdah gerek kalmaz.
onceden folikasit iceren bi hap kullanmaya baslamistim ben sana vermedilermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…