Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlar yaa acaba kök hücrele ilgili bilgisi olan sizce bizlere kök hücreden umut varmı şimdi tedavi sürecine girdik ama malum tedavimiz çok umutlu değil tek umudumuz bebekleri olan arkadaşlar onlara gülen mevlam bizlerede gülsün insallahh

sağol canım ben iyiyim elhamdülillah
tam bir bilgim yok ama birkaç yıla gelecek diye duyuyoruz
umut her zaman var zaten canım
bu can bu bedende olduğu müddetçe umudumuz hep olmalı.

kızlar eşim bugün test yaptırdı 200.000 çıktı sayı
ayrıca lökosit de <1.000.000 diyo
çok yüksek çıkmış
eşim celalettin hocaya mail attı bakalım cevap gelir inşallah
sayıya fazla takılmıyorum zaten çok şükür çıkış var ya
tabi insan kullandıklarıyla daha iyi olur diye umut ediyo ama
kısmet tabi herşey
Rabbim hiç birimizi evlat sevgisinden mahrum etmesin
hepimize sağlıklı,akıllı,hayırlı,güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin tez zamanda.

ben adet oldum canım bahar247 için de okuyamadım
temizlenince okurum canım
yeni listeye eklemezsin beni canım.

ben de ultrasona girdim yumurtalıkların daha iyi göründüğünü söyledi dr
inşallah bakalım daha iyi olur 3. tedavimiz sonu da inşallah hayırlısıyla :49: olur.

selam kızlar eşimin test sonucu çıktı yine sıfır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah mikrotesede çıkar

seda ecrin canım Rabbim sabır versin inşallah tez vakitte yeni mucizen gelsin bu sefer sağlıkla ve sıhhatle kucağına alırsın inşallah:16::16:

çok yüksek çıkmış
kısmet tabi herşey
hepimize sağlıklı,akıllı,hayırlı,güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin tez zamanda.

daha önceden kaçtı canım gelişme var mı yani

selam kızlar eşimin test sonucu çıktı yine sıfır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah mikrotesede çıkar

hayırlısı olsun canım inşallah m.tesede çıkar..
benim başıma gelenleri okudun mu canım yinede hayırlısı diyorum
beraber başlayabilseydik keşke dedik ama kısmete bak sen benden önce başlamış olacaksın..
eşin sürekli tekrarlıyo mu testleri?

olsun canım be hayırlısı tesede çıkar inşallah
daha önceden kaçtı canım gelişme var mı yani
1 milyondu canım
Kızlar rüyamda hamilelik takvimi yapıyodum inşallah gerçekte de nasip olur yapmak :)

inşallah canım tez vakitte nasip olur gerçeğini yapmak

hayırlısı olsun canım inşallah m.tesede çıkar..
benim başıma gelenleri okudun mu canım yinede hayırlısı diyorum
beraber başlayabilseydik keşke dedik ama kısmete bak sen benden önce başlamış olacaksın..
eşin sürekli tekrarlıyo mu testleri?
hayırlısı tabiki
ay canım okumazmıyım cevap yazmadım çünkü çok sinirlendim
yani senin yumurtaların ziyan oldu sen biyolojik olarak yıprandın
1 ayın boşa geçmiş oldu.çektiğin sıkıntı ve acılar cabası
kaçmıyordunuzya belki sperm çıkmazsa birdaha gelmezsiniz diye düşündüler herhalde
sonuçta ne olursa olsun prosedür falan yinede sizi anlamaları ve özverili olmaları lazımdı
evet belki sizinde hatanız olmuş olabilirdi ama ne bileyim insanlık hali onların bu durumda daha özverili olmalarını
ve bize para gözüyle değil hasta gözüyle bakmaları gerektiğini düşünüyorum

zaten eşime test yaptırtmamın bir sebebide bu belki yaptırdığı merkezde sperm bulurlar diye düşündüm
böylelikle o merkezde tedaviye başlamayı düşünüyordum
eşime söylemedim çünkü çok etkileniyor böyle şeylerden zaten daha önce emre beyi aramış kendisine biraz velyansında bulunmuştu
şimdi bunu duysa kesin tedaviden kaçar en iyisi söylemiyeyim ama gerçekten çok sinirlendim
hakkınızda hayırlısı olsun evet canım ben hep geri duruyorum ama yine sizin önünüze geçicem gibi görünüyor:1::1::1::1:
neyse üzmeyin canınızı ben sizden yaşlıyım nede olsa bebişimde sizinkilerden büyük olsun fark etmez

olsun canım be hayırlısı tesede çıkar inşallah

1 milyondu canım

inşallah canım tez vakitte nasip olur gerçeğini yapmak
inşallah canım inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
senin eşinde çıkıyor bunada şükür:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:keşke seninle aynı zamanda başlasaydık iyi olurdu
ama ben 10 gün sonra kısmetse başlıyorum tedaviye

inşallah canım inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
senin eşinde çıkıyor bunada şükür:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:keşke seninle aynı zamanda başlasaydık iyi olurdu
ama ben 10 gün sonra kısmetse başlıyorum tedaviye

amin canım biz ne desek boş
evet canım zaten bunu sıkıntı yapsam kendime ya da isyan etsem nankörlük etmiş olurum
çok şükür 0 lardan buralara getirdi Rabbim
yaa demi ne güzel olurdu
bugün gittik ya dr.a o da şubat ayında başlıcaz diye not etmiş
yok dedik martta başlıcaktık :1:
bugün başlasaydık senden 10 gün önce başlamış olacaktım yani :1::1:
kısmet bakalım mart adetimle bismillah deyip başlıcaz inşallah bir aksilik çıkmazsa tedavimize.

canım bende sağlık çalışanıyım biraz olsada endokrin sistemi bildiğimi düşünüyorum. önce rabbime sonrada doktoruma güveniyorum inşallah. tıpta gerçekten 2 kere 2 4 etmiyor.
Canım herkez bu endokrin sistemi bildiğini düşünüyor, iyi güzelde fsh ın yüksekliği iyi diyen adama niye sormadın fsh yüksekliği üretimin olmadığı veya bozuk olduğunu gösterir nesi güzel diye?(hipofizinde sağlam olduğunu gösterir fakat konuyla alakası yok)
çok yüksek çıkmış
kısmet tabi herşey

nursen hoca dönmezse arayın hoca büyük ihtimal antibiyotik başlatacaktır lökosit için... vakit kaybetmeyin sayı 1.000.000 sa yüksek bu sayının altında olmalı diyor tıp ama en iyisi olmaması özellikle bu tip durumlarda lökosit spermi yok edici gibi düşünülmeli.

kafam şişti bi tanesi çok sert geldi:26:
evet canımm sorunlar insanı yoruyor inan çok zormuş insanın hayatıyla ilgili kararlar vermesi
ben çocukluğumu özledim oyundan başka bişey düşünmezdik şimdi hayat ne zormuşş gelecek bize hep iyi şeyler getirsin
evlatlarımıza kavuştursun inşşşşşşşşşşş:16:
canımm havalimanını beğenmemiş müdür yapsalar gitmem diyorr salı günü kesinleşecek hakkımızda hayırlısı
eşimde öyle diyor senin için daha zor olur sen annenlerden hiç ayrılmadın diyor haklıda ailemden ayrılmak istemiyorum
yaaniii ne kadar canım yandı anlatamam seni ne ilgilendirir diyeceksinn:47::47: sonra kötü gelin olursun
benim derdim bana yeter zaten Allahım yardımcımız olsunn canımm
sizin tedavi nasıl gidiyorr??
haklısın cnm ailenden uzak kalma bencede eğer mani yoksa
ben nasıl olayım eşim iğnelere devam ediyo dr. verdiği çay bitti şimdi macunu kullanıyo
mayıs ortasında bakalım tetste bi değişiklik olacak mı:26:
çok yüksek çıkmış
kısmet tabi herşey
nursen cnm hiç değilse sperm çıkışı var öle yada böle inş lokositlerde biter kalmaz
mart sana vetüm tedavidekilere uğurlu gelsin hep :103::103:bakın dünyaya
olsun cnm zaten ameliyat olacak inş orda çıkar spermler:16:

Canım herkez bu endokrin sistemi bildiğini düşünüyor, iyi güzelde fsh ın yüksekliği iyi diyen adama niye sormadın fsh yüksekliği üretimin olmadığı veya bozuk olduğunu gösterir nesi güzel diye?(hipofizinde sağlam olduğunu gösterir fakat konuyla alakası yok)

nursen hoca dönmezse arayın hoca büyük ihtimal antibiyotik başlatacaktır lökosit için... vakit kaybetmeyin sayı 1.000.000 sa yüksek bu sayının altında olmalı diyor tıp ama en iyisi olmaması özellikle bu tip durumlarda lökosit spermi yok edici gibi düşünülmeli.
hoca mail atmış sorun yok endişe etmeyin diye
hormon tahlili istemiş görüşelim demiş
sağol canım ilgilendiğiniz için eşin de aradı eşimi sağolsun uzun uzun konuştular
onlar konuştukça ben duygulandım inan yardımcı olduğunuz için
Allah razı olsun canım eksik olmayın.
haklısın cnm ailenden uzak kalma bencede eğer mani yoksa
ben nasıl olayım eşim iğnelere devam ediyo dr. verdiği çay bitti şimdi macunu kullanıyo
mayıs ortasında bakalım tetste bi değişiklik olacak mı:26:

nursen cnm hiç değilse sperm çıkışı var öle yada böle inş lokositlerde biter kalmaz
mart sana vetüm tedavidekilere uğurlu gelsin hep :103::103:bakın dünyaya

olsun cnm zaten ameliyat olacak inş orda çıkar spermler:16:

öyle tabi canım çok şükür çıkış var
bakalım lökosit için ilaç verecek mi hoca
inşallah canım Allah razı olsun hep beraber inşallah.

canım senin için ben dualarımı okudum rabbim kabul eylesin en yakın zamanda anne olmanı nasip etsin inşallah...

Back
X