Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsın canımmm neyaptınız tedavi işinii merak ediyorum vee dört gözle bekliyorum çünkü bizede umut olacaksınız inşallahh en hayırlısından:)
iyiyim canım kısmetse ayın 28de başlıycaz günler şaşmazsa tabiki
inşallah canım umut olabilirim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

canım bence çok üzülme her şerde bi hayır vardır zaten eşin celaleddin hocnın yanına birkere gitmek nasip olsa olsa sende göreceksin nasıl oda umut bağlıyacak benim eşimde pek istekli değildi o gün akşama kadar başımın etini yedi boşuna geldik sadece gezmiş olcağız dedi ama akşam celaleddin hocayla görüşünce ve gözdemin eşiyle inan ben bile inanamıyorum şimdi benden daha umutlu daha hevesli inşallah seninkide öyle olacak gözdeminnn eşine çok ama çooook teşekkür ediyoruz ALLAH ne muradı varsa versin çok ilgilendi bizimle

iyi pazarlar kızlar netten bi şeye baktım bi slm verip kapatayım dedim :16::16::16::16:

iyiyim canım kısmetse ayın 28de başlıycaz günler şaşmazsa tabiki
inşallah canım umut olabilirim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

amin amin amiiiiiiiiiin canım mevlam geriye ellerin dolu doluuu gönderiri inşallah sonrada biz gideriz bizlerinde elleri kollarıı dolu dolu döneriz inşallahh :)

özeline bakk bitanemmmmm:16::16::16:

geçte olsa gördüm canım :16: :16: dün Celalaettin Peruyu aradım,internet sitesinden telefonu vardı aradım,önceden mail atmıştım,hemen tanıdı Allah razı olsun konuştu,gelin tedaviye başlayalım dedi,umut verdi,belki de Prof.lerin bize dediği çocuğunuz olmaz cümlesini yıkacak.Eşimi ikna edersem haftaya gitcez inşallah,anlattım benim durumumu bebeği olanlar var dedi şimdi,umutlu olun dedi,o kadar iyi bir insan ki...Umutsuz geçen bir hafta nefes bile alamıyordum,hep dua ettim bir ışık olsun ,bir umut ver Rabbim diye...bir baktım Celalettin hoca mailime cevap vermiş,dünde tlfda anlattı ,gitmeliyim herşeyi denemeliyim...Bu ağrıyla yaşamak çok zor çünkü...

geçte olsa gördüm canım :16: :16: dün Celalaettin Peruyu aradım,internet sitesinden telefonu vardı aradım,önceden mail atmıştım,hemen tanıdı Allah razı olsun konuştu,gelin tedaviye başlayalım dedi,umut verdi,belki de Prof.lerin bize dediği çocuğunuz olmaz cümlesini yıkacak.Eşimi ikna edersem haftaya gitcez inşallah,anlattım benim durumumu bebeği olanlar var dedi şimdi,umutlu olun dedi,o kadar iyi bir insan ki...Umutsuz geçen bir hafta nefes bile alamıyordum,hep dua ettim bir ışık olsun ,bir umut ver Rabbim diye...bir baktım Celalettin hoca mailime cevap vermiş,dünde tlfda anlattı ,gitmeliyim herşeyi denemeliyim...Bu ağrıyla yaşamak çok zor çünkü...

ne güzel cnm inşallah şifa olur sizee...:16::16::16:
tabi cn bu durumda olan tek siz değilsiniz sonraan çıkış olan hamile kalan bile var.
bak en umutsuz kaldığın anda celalettin hoca çıktı karşınıza inşallah derdinize derman olurr..
herkesinn olur inş..:26::26:
böyle ol cnm işte kendini sakın bırakma biliyorum çok zor ben bile hala alışamadım aklıma geldikçe bazı şeyler ağlıyorumm..
ama rabbim güç veriyoo..sabır veriyoo dayanıyosunn umutla bekliyosunn..
çünkü hala umudumm var benimmm..
seninde olsun cnm benimm..:16::16::16::16::16::16:

ne güzel cnm inşallah şifa olur sizee...:16::16::16:
tabi cn bu durumda olan tek siz değilsiniz sonraan çıkış olan hamile kalan bile var.
bak en umutsuz kaldığın anda celalettin hoca çıktı karşınıza inşallah derdinize derman olurr..
herkesinn olur inş..:26::26:
böyle ol cnm işte kendini sakın bırakma biliyorum çok zor ben bile hala alışamadım aklıma geldikçe bazı şeyler ağlıyorumm..
ama rabbim güç veriyoo..sabır veriyoo dayanıyosunn umutla bekliyosunn..
çünkü hala umudumm var benimmm..
seninde olsun cnm benimm..:16::16::16::16::16::16:

Çok zor bir sınavdayız Rabbim hepimizin sonunda yüzünü güldürür inşallah :16:

gözdemmm nasılsın canım

Canım,tabiiki de umutlu olup,her yolu denemelisin...Rabbim ol desin yeter..Belki biraz uzun sürüyor ,tese gibi akşamdan sabaha belli olmuyo evet ama sonunda yüzün gülüyor..Meyvesi çok tatlı:)) Rabim tez vakitte kavuştursun inşallah..Hep dualarımdasınız..Celalettin Hoca nın bi de yüznü görsen tamamen için rahatlar..Gidince bana hak vereceksin diğer arkadaşlar gibi....

Back
X