Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar merhaba ben yine sizlere guzel haber veremıyorum.sonucum 2.kez negatif beta hcg 1.00 cıktı.. cok üzgünümm :(((((

cnm merhaba nasılsın troidlerin normale döndü
tedaviye başlıyosun artık gözün aydın cnm inşlh herşey umduğunuz gibi güzel sonuçlanır
dualarımdasın cnm herşey gönlünce olsun...

canım merhaba başladık tedaviye Salı günü iğnelerimi vuruluyorum bu gece yine gitçem Ankaraya canım bana aşamaları anlatırmısın kaç gün sürüyo mesala

selam kızlar :16::16::16::16:ben geldim:10::10::10::10::10:kızlar size bir haberim ben hastalandım erken geldi benim kırmızılar ve kısmetse cumartesi günü tedaviye ilk adımı atıyorum ulun beyden randevu aldım cumartesi günü için eşimde emre beyi aramış tedaviye başlıyalım mı müsaitmisiniz diye başlıyabilirsiniz demiş.sizlere haber vermek istedim:34::34::34:

baharcığım kusura bakma dua listesinde bu hafta bulunamıycam özür dilerim benimde haberim yoktu ben 28de bekliyorudm kırmızı kartı:17::17::17:

nasılsın canım
azosperm tablomuzu arada eklemen iyi oluyo
aramıza yeni katılan arkadaşlar çocuğu olan var mı diye soranlar için umut olur.

canım kusura bakma dün mesajını görmedim...
bende o sebepten paylaşıyorum tabloyu canım güzel olan sonuçlar herkese umut olsun diye :16:
inş hepimize nasip olur :49: olmak bebişlerimize kavuşmak :emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

arkadaslar merhaba ben yine sizlere guzel haber veremıyorum.sonucum 2.kez negatif beta hcg 1.00 cıktı.. cok üzgünümm :(((((

canım çok üzüldümmmm ikinci kez aynı acıyı yaşıyorsun ne diyeyim allah güç kuvvet versin :26:
inş rabbim en kısa zamanda nasip eder bebişlerine kavuşmayı...

selam kızlar :16::16::16::16:ben geldim:10::10::10::10::10:kızlar size bir haberim ben hastalandım erken geldi benim kırmızılar ve kısmetse cumartesi günü tedaviye ilk adımı atıyorum ulun beyden randevu aldım cumartesi günü için eşimde emre beyi aramış tedaviye başlıyalım mı müsaitmisiniz diye başlıyabilirsiniz demiş.sizlere haber vermek istedim:34::34::34:

selam canımmmmmmmm demek başlıyorsun tedaviye inanamıyorum vallaaaa :52::52::52:
hadi hayırlı olsun şimdiden canım inş sonu güzel olur :49: :16:
çok heyecanlı bi sürece giriyoruz sayende :46:
sadeciğin yaşadığı mutluluk sizede nasip olur inş :16::16::16:

baharcığım kusura bakma dua listesinde bu hafta bulunamıycam özür dilerim benimde haberim yoktu ben 28de bekliyorudm kırmızı kartı:17::17::17:

canım sorun değil temizlenince okursun artık süpriz yaptı sana kırmızılar :34:

selam canımmmmmmmm demek başlıyorsun tedaviye inanamıyorum vallaaaa :52::52::52:
Hadi hayırlı olsun şimdiden canım inş sonu güzel olur :49: :16:
çok heyecanlı bi sürece giriyoruz sayende :46:
Sadeciğin yaşadığı mutluluk sizede nasip olur inş :16::16::16:
Evet canım kimse inanmıyor sonunda demek başlıyorsun kaçmıycaksın değilmi diyorlar yok kaçmıycam:9::9:
Allah razı olsun canım inşallah rabbim hepimize mucizesini yaşatır amin
evet artık topik biraz canlanır belki beni yalnız bırakmak yok söz vermiştiniz
inşallah canım sadecik bana tamda tedavi öncesi çok güzel moral oldu inşallah bende o mutluluğu yaşarım
ayağımı sürürüm sizlerde peşimden hamiş olursunuz inşallah:49::49::49::49:

Canım sorun değil temizlenince okursun artık süpriz yaptı sana kırmızılar :34:
tamam canım ben notumu aldım okuyunca haber veririm :34::34:

ooooooo erken gelmiş kırmızlarrrrr:46::46::46:
hayırlı olsun cnm hadi başlıyosun tedavineeeeeee:16::16::16::16::16:
inşallah Rabbim yüzünüzü güldürür.:26::26::26::26:
sadecikten aldığımız haberi sizdende alırız cnmmmmm:16::16:

canım ya üzüldümm gerçektennn..:26::26:
bu seferde nasip değilmiş cnmm.
inşallah bi dahaki denemende nasip olur yada beeişin kendiliğinde gelirrrr:34::34::34:

ooooooo erken gelmiş kırmızlarrrrr:46::46::46:
hayırlı olsun cnm hadi başlıyosun tedavineeeeeee:16::16::16::16::16:
inşallah Rabbim yüzünüzü güldürür.:26::26::26::26:
sadecikten aldığımız haberi sizdende alırız cnmmmmm:16::16:
EVET CANIM SÜPRİZ YAPMIŞ BEN STRESTEN GEÇ GELİR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM:1::1::1::1:
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN:16::16::16::16:
İNŞALLAH CANIM BİZDE AZOYU YENENLERDEN MELEĞİNE KAVUŞANLARDAN OLURUZ:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

nurisimam ;))) hayırlı olsun nihayet başlıyorsun tedavine heycan dorukta hepimizde rabbim yüzünüzü güldürsün...inş.

nurisimam ;))) hayırlı olsun nihayet başlıyorsun tedavine heycan dorukta hepimizde rabbim yüzünüzü güldürsün...inş.
:1::1::1::1:nihayet canım şeytanın bacağını kırdık banada inandırıcı gelmiyor ama randevu aldık yarın ilaçlarımı alıyorum gerçek herhalde:9::9::9::9:
Aynen canım heyecan dorukta sonucu hayırlı olsun inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz amin

:1::1::1::1:nihayet canım şeytanın bacağını kırdık banada inandırıcı gelmiyor ama randevu aldık yarın ilaçlarımı alıyorum gerçek herhalde:9::9::9::9:
Aynen canım heyecan dorukta sonucu hayırlı olsun inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz amin

aman cnm yarın ilaçlarını almayı ihmal etme cumartesi günü bulmakta zorluk çekersin gerçi sizin anlaşmalı eczaneniz vardır heralde hastaneyle...hayırlısı olsun.

hayırlı Akşamlar herkese.esra kardeş soğol iyi temennilerin için.bursada yaşıyorum eşim azospermi .bugün bir ürologla görüştük çok moralimizi bozdu geldğimden beri ağlıyorum.bizi tüp bebek merkezine gönderdi ama ne ypacaz nasıl olacak hangisine gideriz bilmiyorum .ayrıca doktor eşimin sadece sonucuna bakarak çok düşük ihtimal çocuğunuz olur dedi ki daha eşime hiç bir işlem uygulanmadı sperm testi hariç.bursada olana arkadaşlar ben burda napabirim nereye gideyim.ayrıca burdaki arkadaşlarım destege yardıma ihtiyacım var.aileme açamadım konuyu kimseye söyleyemedim.bana lütfen yardım edin napalım biz şimdi.elim ayagıma dolanıyor sanki.Rabbim hepimize yardım etsin

Özellikle Bursada yaşayan arkadaşlar nereyi önerirsiniz bana nereye gitmeliyim ben .pembe mavi yi önerdiler bilginiz var mı?

Back
X