Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba nasılsınız?
Bana tüp bebek aşamalarını anlatırmısınız kaç gün sürüyor
cnm merhaba nasılsın troidlerin normale döndü
tedaviye başlıyosun artık gözün aydın cnm inşlh herşey umduğunuz gibi güzel sonuçlanır
dualarımdasın cnm herşey gönlünce olsun...
nasılsın canım
azosperm tablomuzu arada eklemen iyi oluyo
aramıza yeni katılan arkadaşlar çocuğu olan var mı diye soranlar için umut olur.
arkadaslar merhaba ben yine sizlere guzel haber veremıyorum.sonucum 2.kez negatif beta hcg 1.00 cıktı.. cok üzgünümm((((
selam kızlarben geldim
kızlar size bir haberim ben hastalandım erken geldi benim kırmızılar ve kısmetse cumartesi günü tedaviye ilk adımı atıyorum ulun beyden randevu aldım cumartesi günü için eşimde emre beyi aramış tedaviye başlıyalım mı müsaitmisiniz diye başlıyabilirsiniz demiş.sizlere haber vermek istedim
![]()
baharcığım kusura bakma dua listesinde bu hafta bulunamıycam özür dilerim benimde haberim yoktu ben 28de bekliyorudm kırmızı kartı![]()
tamam canım ben notumu aldım okuyunca haber veririmselam canımmmmmmmm demek başlıyorsun tedaviye inanamıyorum vallaaaa
Hadi hayırlı olsun şimdiden canım inş sonu güzel olur![]()
çok heyecanlı bi sürece giriyoruz sayende
Sadeciğin yaşadığı mutluluk sizede nasip olur inş
Evet canım kimse inanmıyor sonunda demek başlıyorsun kaçmıycaksın değilmi diyorlar yok kaçmıycam![]()
Allah razı olsun canım inşallah rabbim hepimize mucizesini yaşatır amin
evet artık topik biraz canlanır belki beni yalnız bırakmak yok söz vermiştiniz
inşallah canım sadecik bana tamda tedavi öncesi çok güzel moral oldu inşallah bende o mutluluğu yaşarım
ayağımı sürürüm sizlerde peşimden hamiş olursunuz inşallah
Canım sorun değil temizlenince okursun artık süpriz yaptı sana kırmızılar![]()
selam kızlarben geldim
kızlar size bir haberim ben hastalandım erken geldi benim kırmızılar ve kısmetse cumartesi günü tedaviye ilk adımı atıyorum ulun beyden randevu aldım cumartesi günü için eşimde emre beyi aramış tedaviye başlıyalım mı müsaitmisiniz diye başlıyabilirsiniz demiş.sizlere haber vermek istedim
![]()
arkadaslar merhaba ben yine sizlere guzel haber veremıyorum.sonucum 2.kez negatif beta hcg 1.00 cıktı.. cok üzgünümm((((
ooooooo erken gelmiş kırmızlarrrrr
hayırlı olsun cnm hadi başlıyosun tedavineeeeeee
inşallah Rabbim yüzünüzü güldürür.:26::26::26::26:
sadecikten aldığımız haberi sizdende alırız cnmmmmm
EVET CANIM SÜPRİZ YAPMIŞ BEN STRESTEN GEÇ GELİR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN
İNŞALLAH CANIM BİZDE AZOYU YENENLERDEN MELEĞİNE KAVUŞANLARDAN OLURUZ![]()
selam kızlarben geldim
![]()
nurisimam)) hayırlı olsun nihayet başlıyorsun tedavine heycan dorukta hepimizde rabbim yüzünüzü güldürsün...inş.
nihayet canım şeytanın bacağını kırdık banada inandırıcı gelmiyor ama randevu aldık yarın ilaçlarımı alıyorum gerçek herhalde
Aynen canım heyecan dorukta sonucu hayırlı olsun inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz amin