Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız:16::16::16::16:benim yarın kontrolüm var umut tüpbebeğe gidicem bakalım yumurtalar ne alemde inşallah sorun çıkmaz eşimdede sperm çıkar
ama bugün çok üzüldüm malesef efulumun eşinde sperm çıkmadı inşallah patolojide bulunur Rabbim kimsenin umutlarını söndürmesin hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin

cnm inşlh yumoşlor büyümüştür
yarın güzel sonuçlar alırsın inşlh
efulum için çok üzüldüm allah yardımcıları olsun inşlh:(((

canım bu bizim 3. ameliyatımız..ilk 2 sini üniversite hastanesinde yaptırmıştık ilk seferde sperm çıktı tüp yaptık tutmadı..
2. sinde sperm çıkmadı zaten ..geçtiğimiz ağustostada emre beyde 3. yü olduk çok şükür bundada sperm bulundu ama ..
tumad ı yinee..sperm testinde hiç sperm görülmedi bizimm.tesede çıkıyo ama spermiogramda çıkmıyo.
emre beyde hormonlarımıza baktıı.tekrar şans veriyorum dedi bizde olduk..
eşimi ikna etsemm burdaki arkadaşlar gibi duyduğum doktora götürecem ama maalesef test yaptırmaya bile zor götürüyorum..
cnm sizdende bazı testler ister hormon , genetik gibi ona göre az çok bellli olur nedenini.
hayır cnm emre bey öyle ameliyat diye direten bi doktor değil neyse onu söyler ameliyat olmamanız gerekiyosa açıkça söyler.:31:
benim neden tutmadı bilmiyorum.ama bu negatiften sonra doktorum benden genetik testlerimi istemişti kanımda pıhtılaşma çıktı belki bundanda olabilir.
herşeyy nasipp..
siz emre beyemi gitmeyi düşünüyosunuz..
.

evet canım emre beyi duyduk ona gitmeyi düşünüyoruz,genetik testini beklicez 15 gün sonra gitcez ama doktor tercihi çok önemli diye düşünüyorum o yüzden bukadar soruyorum..siz de çok emekler vermişsiniz Allahım en hayırlı zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah..peki sen kontrolden geçmedinmi tüp bebek için ? bir de sperm testinde çıkmayıp ameliyatta görünmesi tıkanıklık olduğunu göstermezmi neden doğal yoldan denemediniz ?

ARUNA--------------------------------------------------257
ASBELOVE----------------------------------------------257=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------257
AYYUZLUM---------------------------------------------257
BAHAR85-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR247----------------------------------------------257
BANU_K-------------------------------------------------257
BENGUSUU---------------------------------------------257
BEYLEM-------------------------------------------------257
BİRUMUT99---------------------------------------------257
DENİZBULUT-------------------------------------------257
ECRİN23------------------------------------------------256
ENFAL33------------------------------------------------256=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------256
GVNF---------------------------------------------------256=OKUDU
HASRET------------------------------------------------256=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------256
KADER_NL----------------------------------------------OKUYAMIYOR
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------256
MİXER07------------------------------------------------256
NİLDA015----------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURUSİMA81------------------------------------------256
SAGANAK-----------------------------------------------256
SEVAL0817---------------------------------------------256=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------256
TULAY20------------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99-------------------------------------------------256=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------256
YMEL-----------------------------------------------------256
ZAMBAK06----------------------------------------------256

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

ben okudum allah kabul etsin amin

ARUNA--------------------------------------------------224
ASBELOVE----------------------------------------------224
ASKBEBEK----------------------------------------------224
AYYUZLUM---------------------------------------------224
BAHAR85-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR247----------------------------------------------224
BANU_K-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
BENGUSUU---------------------------------------------223
BEYLEM-------------------------------------------------223
BİRUMUT99---------------------------------------------223
DENİZBULUT-------------------------------------------223
ECRİN23------------------------------------------------224
ENFAL33------------------------------------------------224
ESMA----------------------------------------------------224
GVNF---------------------------------------------------224
HASRET------------------------------------------------224
HMTNZL------------------------------------------------224
KADER60-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER_NL----------------------------------------------224
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------224
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURUSİMA81------------------------------------------OKUYAMIYOR
SAGANAK-----------------------------------------------224
SEVAL0817---------------------------------------------224
SONSUZ-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
TULAY20------------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99-------------------------------------------------224
YASEMENSU--------------------------------------------224
YMEL-----------------------------------------------------224
ZAMBAK06----------------------------------------------224

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

ben duamı okudum allah kabul etsin amin

Kaan hoca ısrarla çağırıyor bizi gelin tese yapalım artık diyor.1 yıl oldu kaan hocanın ilaçlarını kullanıyoruz.
geçen ay birde isterseniz birde sperm testi yaptırın dedi ama benim eşim hiç oralı olmuyor.
dediği şey şu:gelin tese yapalım çıkmazssa ikinci aşamaya geçelim diyor.
ikinci aşama prengly kullanımını veriyor genelde.

inşallah canım topikteki herkes mutlu sona ulaşırız ya.hepimizde kımıl kımıl spermcikler çıksın inşallah.
demek bu iğne testosteronu yükseltiyo iyiymiş.

Neden kolay yol olan tedaviyi ugulamıyor bu adam önce ameliyat sonra ilaç tedavisi; biraz ilaçlarla desteklese belki tesedeki şansıda katlıyacak bu kadar hastası var görmüyormu bu ilaçlarla çıkış olduğunu. Teseyle ilgili bir takıntısı var ama anlamadım.

Bu arada bu topikte hocanın çocuk sahibi olarak yazan hastası birtek biziz heralde fakat bu sayı allahın izni ile tedaviler ilerledikçe artıcak buna tüm kalbimle inanıyorum.
Hoca bu hastalıkla özel olarak ilgileniyor ve tedavideki tüm hastaları çocuk sahibi oldu allaha şükür bu güne kadar.Biz bir 10 tanesini bizzat biliyoruz ve bunların bir çoğu başka doktorların imkansız dediği hastalar.Memorial tüp bebeğin başı olan Semra hanım hocayı arayıp bu işi nasıl yapıyorsun diyerek teşekkür etmişti hipogonadizm com da umman diye yazan arkadaş için...

Kaan hoca ısrarla çağırıyor bizi gelin tese yapalım artık diyor.1 yıl oldu kaan hocanın ilaçlarını kullanıyoruz.
geçen ay birde isterseniz birde sperm testi yaptırın dedi ama benim eşim hiç oralı olmuyor.
dediği şey şu:gelin tese yapalım çıkmazssa ikinci aşamaya geçelim diyor.
ikinci aşama prengly kullanımını veriyor genelde.

inşallah canım topikteki herkes mutlu sona ulaşırız ya.hepimizde kımıl kımıl spermcikler çıksın inşallah.
demek bu iğne testosteronu yükseltiyo iyiymiş.

Neden kolay yol olan tedaviyi ugulamıyor bu adam önce ameliyat sonra ilaç tedavisi; biraz ilaçlarla desteklese belki tesedeki şansıda katlıyacak bu kadar hastası var görmüyormu bu ilaçlarla çıkış olduğunu. Teseyle ilgili bir takıntısı var ama anlamadım.

Bu arada bu topikte hocanın çocuk sahibi olarak yazan hastası birtek biziz heralde fakat bu sayı allahın izni ile tedaviler ilerledikçe artıcak buna tüm kalbimle inanıyorum.
Hoca bu hastalıkla özel olarak ilgileniyor ve tedavideki tüm hastaları çocuk sahibi oldu allaha şükür bu güne kadar.Biz bir 10 tanesini bizzat biliyoruz ve bunların bir çoğu başka doktorların imkansız dediği hastalar.Memorial tüp bebeğin başı olan Semra hanım hocayı arayıp bu işi nasıl yapıyorsun diyerek teşekkür etmişti hipogonadizm com da umman diye yazan arkadaş için...

kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

yeter cim:70::70::70:
uzulme ...uzuluyorsan bir kutlu teselli kapisinin onunde bekletiliyorsun demektir
gozlerini kaldir vefasiz dunyanin esiginden
gonlunun elinden cikar sebeplerin bos avuntularini
umudunu kes sahte doymalardan
yuregini kustur coskulardan
kapi acildi, aciliyor demektir

kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

Allahın selamı rahmeti berekati ihsanı ve irfanı üzerine ve üzerimize olsun ''İMANI KUVVETLİ OLANIN İMTİHANI AĞIR OLURMUŞ'' burada kucağına almadığımız bebeklerimiz bizleri cennette bekliyecekler eteklerimizden çekiştirecekler İMTİHANIMIZ CENNETİMİZ OLACAK ,birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir A.e.ol üzülme canım seninde eşininde canı sağolsun mevlam nelere kadirdir ...Allaha emanet ol:16:

gözdemcim canım senin mesajların öyle umutlandırıyor ki beni sanki spermleri görüyorum o derece mutlu oluyorum yani:)))))).başaracağımıza inancım artıyor..hoca ile tedaviye başladığımızda bile hiç umudum yoktu birçok yerde okudum tek çarenin tese olduğunu 3 doktor bizzat söyledi"tek yol tese başka yolu yok ondada sperm bulunursa tabi" ama artık inanıyorum ki zamanı gelince Allah'ın izniyle bende anne olucam eşimde harika bir baba olucak:)))) Bu siteyi bulmamıza, seni,eşini ve tabiki celalettin hocayı tanımamıza vesile olan Rabbime şükürler olsun....

Canım hastalandım arkadaşların yarım kalan duaları içinde aile büyüklerinden yardım alıp en yakın zamanda bitirip haber veririm.

saat gecenin 2 si gözümde birdamla uyku yok çünkü yine düştü aklıma yokluğu yaa bu acı gitgide daha zorlaşıyo eltimin bebeği yanımda ben ağlıyorum oda masum masum gözüme bakıyo mevlam bu günahsızların yüzüsuyu hürmetine onların sevgisinden tattırsın bizlerde inşallah yarın camiiye bayan hoca gelecekmiş çocuğu olmayanlar için dua yapılacaklarmış çok gitmek istiyorum ama ordaki acıyan bakışları görmemek için gitmek istemiyorum insallah hepimiz ordaki dulara nail oluruz iyiki siz varsınız iyiki karsıma çıktınız hepiniz ALLAHA emanet olun

oyyyy arkadaşım rabbim sabır versin biliyorum ne desek boş ben o anımda kimse benle konuşmasın yanıma gelmesin dedim babamla bile konuşmak zor geldi heleki ben babamla arkadaş gibiyim ama seni gerçekten anlayan bizleriz HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR unutma benim ozamanki tek avuntum buydu

saat gecenin 2 si gözümde birdamla uyku yok çünkü yine düştü aklıma yokluğu yaa bu acı gitgide daha zorlaşıyo eltimin bebeği yanımda ben ağlıyorum oda masum masum gözüme bakıyo mevlam bu günahsızların yüzüsuyu hürmetine onların sevgisinden tattırsın bizlerde inşallah yarın camiiye bayan hoca gelecekmiş çocuğu olmayanlar için dua yapılacaklarmış çok gitmek istiyorum ama ordaki acıyan bakışları görmemek için gitmek istemiyorum insallah hepimiz ordaki dulara nail oluruz iyiki siz varsınız iyiki karsıma çıktınız hepiniz ALLAHA emanet olun

canım neden öyle düşünüyorsun yarın git camiye bir güzel duanı yap, sıkılması gereken bizler değiliz Allah verdi bu derdi bize elbet dermenınıda verecek yeterki iste.ben buranın eski takipcisiyim.dokuz yıllık evliyim çok mücadele ettim eşim tese ameliyatıda geçirdi spermde bulunmadı ne Ankara kaldı gitmediğimiz ne İstanbul doktor doktor gezdik .sonunda birkaç sperm normal yoldan çıktı .geçen yıl ilk tüp bebek denememi yaptım tutmadı bak bu yıl tekrar denedim şimdi 28 haftalık hamileyim inşAllah sağlıkla kuçağımada alırım. Rabbim sizlerede nasip etsin dua ile kalın.

yeter cim:70::70::70:
uzulme ...uzuluyorsan bir kutlu teselli kapisinin onunde bekletiliyorsun demektir
gozlerini kaldir vefasiz dunyanin esiginden
gonlunun elinden cikar sebeplerin bos avuntularini
umudunu kes sahte doymalardan
yuregini kustur coskulardan
kapi acildi, aciliyor demektir

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

gözdemcim canım senin mesajların öyle umutlandırıyor ki beni sanki spermleri görüyorum o derece mutlu oluyorum yani:)))))).başaracağımıza inancım artıyor..hoca ile tedaviye başladığımızda bile hiç umudum yoktu birçok yerde okudum tek çarenin tese olduğunu 3 doktor bizzat söyledi"tek yol tese başka yolu yok ondada sperm bulunursa tabi" ama artık inanıyorum ki zamanı gelince Allah'ın izniyle bende anne olucam eşimde harika bir baba olucak:)))) Bu siteyi bulmamıza, seni,eşini ve tabiki celalettin hocayı tanımamıza vesile olan Rabbime şükürler olsun....

Evet inan ki bizler çok şanslıyız yinede.Hamdolsun rabbimize.Zaten inanmak ve güvenmek başka yapacak bir şey yok yinede.He şer de mutlaka bir hayır vardır.Bunu düşünerek yol alıyoruz hep.Rabbim hepimizn yardımcısı olsun inşallah.

oyyyy arkadaşım rabbim sabır versin biliyorum ne desek boş ben o anımda kimse benle konuşmasın yanıma gelmesin dedim babamla bile konuşmak zor geldi heleki ben babamla arkadaş gibiyim ama seni gerçekten anlayan bizleriz her şerde bir hayır vardır unutma benim ozamanki tek avuntum buydu

canım benim çok üzüldüm:(((( allah sabır versin dayanma gücü versin sana şuan ne desek boş ama umudunu kaybetme ne olur zamanı vardır mutlaka...

allahın selamı rahmeti berekati ihsanı ve irfanı üzerine ve üzerimize olsun ''imanı kuvvetli olanın imtihanı ağır olurmuş'' burada kucağına almadığımız bebeklerimiz bizleri cennette bekliyecekler eteklerimizden çekiştirecekler imtihanımız cennetimiz olacak ,birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir a.e.ol üzülme canım seninde eşininde canı sağolsun mevlam nelere kadirdir ...allaha emanet ol:16:

cnm allah sabır versin inş bu son umutsuzluğun olur rabbim muradını versin

sağolun kızlarrrrrrrrr her şey kısmettt benim kısmetimde bu kadarmışş

gözdemmcim merhaba,
1 yılı geçti Kaan Hocayla tedavideyiz.aslında ben eşimi ikna edebilseydim çoktan tese ameliyatı olurduk çünkü daha ilk görüşmede tese yapalım dedi.allahtan eşimi ikna edemedim.hani herşeyde vardır ya bir hayır.hoş son çareyse tabikide olacak ama spermin kendiliğinden dışarı çıkma olasılığı varsa yada,son çare mikro tese de olsa ilaç mı verecek,iğne mi verecek yada kür mü önerecek hepsini bitirdikten sonra yapmalı mikro teseyi bence.olmadı bidaha,bu da olmadı daha sonra deyip sürekli kesip biçmememli.maddiyatı bir kenara bırak zaten umutsuz vakayız hepten dağılıp gidiyoruz.moral bozkluğu,işe yaramama duyguları,acı çekme bunları haketmiyoruz ya.
allah senden razı olsun.Celaletttin Hoca bizim işimize yara yada yaramaz bilinmez ama 1 kişi bile olumlu sonuç olsa o bile çok güzel birşey.
rabbim herdayim iyilerle karşılaştırsın bizleri.

Back
X