Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar canım :16: ,bende çıkmak üzereydim, gözün aydın çoğundan geçmişsin

sağol cnm evet aslında hepsnden geçmek isterdim ama belli bi yaştan sonra kafa almıyo
ne yapalım pes etmicem zaten hedefim üniv.li olmak
sen nasılsın cnm celalettin beyle başlıcaksınız inş tedaviye en kısa zamanda ve güzell sonuçlar alacaksın ben inanıyorum tatlım
ahhh şu kök hücre de çıksa da bari onuda denesek:26:

ark benım anlamak ıstedıgım oncelıkle bıtkısel kokenlimi yoksa ilaç takvıyelımı tedavı edıyor..yanı kandakı fsh mı yukseltıyor kaan hoca gıbı yoksa tamamen kendı kısısel bılgılerı ısıgında mı yapıyor ornegın hasta krıterı nedır gıbı tedaylı tedavı oykusu olan varmı acaba ben hocayla gorusmeye calıstım da bu hafta cok mesgulmus bende cok merak ettım :)

Merak etmeniz normal, sebepler;
1-hipofiz kaynaklı yani beyinden lh ve fsh salnımı yetersiz bu durumda eksik olan lh ve fsh yerine ilaç olarak konuluyor...
2-testiskaynaklı durumda ise lh fsh normal veya yüksek çıkıyor bu durum biraz daha karmaşık varikosel,kemoterapi,sertoli,travma,inmemiş testis,orşitler(kabakulak) liste uzayıp gidiyor ve buna göre tedavi şekilleniyor...
Birde herşey düzgün olup çıkışta epidim veya kanallarda anormallik olabiliyor buda ayrı bir durum...

Hoca her durumda endokrin yani hormonal sistemi kontrol altına alıyor, özellikle primer (testis kaynaklı) durum biraz daha karmaşık olduğu için bu gurupta bitkisel tedaviyle destek yapmaya çalışıyor...Varikosel veya tıkanıklık durumu biraz daha farklı mekanik durumlar...Eğer çok ağırsa ameliyat, hafif seyrediyorsa damar açıcı olarak tabir edilen panax tarzı bitkiseller işe yarayabiliyor...

İlk başta tam kan tahlilleri özellikle hormonal kısım(inhibin b dahil),
Testis ultrasonu,
Spermiyogram,
Hipofiz mr ı, gibi teşhise yönelik ne gerekiyorsa hasta hikayesi ve fiziksel muayene ile birlikte genel olarak bu tip hastalarda istediği şeyler tabi bu tip hastalıklar bir çok hastalıkta olduğu gibi kişiye özel... Öncelikle yapılması gereken eşinizde bu duruma neyin sebep olduğunun tesbit edilmesi gerekli ki ona göre tedavi planlansın...

Anlıyacağınız spermiyogram yaptırıp azoyu göreni ertesi gün teseye almıyor,
basma kalıp aynı iki ilacı verip 6 ay sonra tese demiyor...

Merak etmeniz normal, sebepler;
1-hipofiz kaynaklı yani beyinden lh ve fsh salnımı yetersiz bu durumda eksik olan lh ve fsh yerine ilaç olarak konuluyor...
2-testiskaynaklı durumda ise lh fsh normal veya yüksek çıkıyor bu durum biraz daha karmaşık varikosel,kemoterapi,sertoli,travma,inmemiş testis,orşitler(kabakulak) liste uzayıp gidiyor ve buna göre tedavi şekilleniyor...
Birde herşey düzgün olup çıkışta epidim veya kanallarda anormallik olabiliyor buda ayrı bir durum...

Hoca her durumda endokrin yani hormonal sistemi kontrol altına alıyor, özellikle primer (testis kaynaklı) durum biraz daha karmaşık olduğu için bu gurupta bitkisel tedaviyle destek yapmaya çalışıyor...Varikosel veya tıkanıklık durumu biraz daha farklı mekanik durumlar...Eğer çok ağırsa ameliyat, hafif seyrediyorsa damar açıcı olarak tabir edilen panax tarzı bitkiseller işe yarayabiliyor...

İlk başta tam kan tahlilleri özellikle hormonal kısım(inhibin b dahil),
Testis ultrasonu,
Spermiyogram,
Hipofiz mr ı, gibi teşhise yönelik ne gerekiyorsa hasta hikayesi ve fiziksel muayene ile birlikte genel olarak bu tip hastalarda istediği şeyler tabi bu tip hastalıklar bir çok hastalıkta olduğu gibi kişiye özel... Öncelikle yapılması gereken eşinizde bu duruma neyin sebep olduğunun tesbit edilmesi gerekli ki ona göre tedavi planlansın...

Anlıyacağınız spermiyogram yaptırıp azoyu göreni ertesi gün teseye almıyor,
basma kalıp aynı iki ilacı verip 6 ay sonra tese demiyor...

gozdemmmmmm'e katılıyorum. bizde ünlü bir doktorun maduruyuz.tabi kader planında yaşamamız gerekiyormus. bu derde düşen tüm arkadaşlara sesleniyorum tetkikleri heryere göstersinler muhakkak ve hemen ameliyat diyen tüm doktorlardan kaçsınlar. bu iş de meyve için biraz sabır lazım. hassas bi tedavi süreci var. hamdolsun ben buradaki arkadaşlar vasıtasıyla Celalettin beyle tanıştım. gerçekten ilgili bunun ötesinde derdimizle dertlenen biri. hiçbirşey kaybetmezsiniz muhakkak imkan dahilinde Celalettin bey e gidiniz

sağol cnm evet aslında hepsnden geçmek isterdim ama belli bi yaştan sonra kafa almıyo
ne yapalım pes etmicem zaten hedefim üniv.li olmak
sen nasılsın cnm celalettin beyle başlıcaksınız inş tedaviye en kısa zamanda ve güzell sonuçlar alacaksın ben inanıyorum tatlım
ahhh şu kök hücre de çıksa da bari onuda denesek:26:

inşallah canım inşallah :16: Keşke Celalettin hocanın adını daha önce duysaydım inan miktoreseyi bile durdururdum,ama napalım herşeyde vardır bi hayır,ben hemen başlamak istiyorum eşimde napsın o da nasıl istersen diyor,aslında hala ağrıları bile geçmedi .Ama benim bu ruh halinden kurtulmam lazım,kötüyüm,işe bile zor gidiyorum,zaten aileden uzaktayım ruhum nasıl daraldı anlatamam, kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum,hala hastane enkazında gibiyim ve çıkamadım canım,aslında annemi bir görsem bir sarılsam belki biraz rahatlıycam ama işte uzaklık....Ben cumartesi gitmek istiyorum,hoca inşallah müsait olursa gitcez,buna ihtiyacım var,yeniden ayağa kalkmak için umuda ihtiyacım var,ben çok inanıyorum Celalettin hoca derman olacak ...Belkide kök hücreye gerek kalmayacak :16: :16:

inşallah canım inşallah :16: Keşke Celalettin hocanın adını daha önce duysaydım inan miktoreseyi bile durdururdum,ama napalım herşeyde vardır bi hayır,ben hemen başlamak istiyorum eşimde napsın o da nasıl istersen diyor,aslında hala ağrıları bile geçmedi .Ama benim bu ruh halinden kurtulmam lazım,kötüyüm,işe bile zor gidiyorum,zaten aileden uzaktayım ruhum nasıl daraldı anlatamam, kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum,hala hastane enkazında gibiyim ve çıkamadım canım,aslında annemi bir görsem bir sarılsam belki biraz rahatlıycam ama işte uzaklık....Ben cumartesi gitmek istiyorum,hoca inşallah müsait olursa gitcez,buna ihtiyacım var,yeniden ayağa kalkmak için umuda ihtiyacım var,ben çok inanıyorum Celalettin hoca derman olacak ...Belkide kök hücreye gerek kalmayacak :16: :16:

ah bi tanem inş kök hğcreye gerek kalmadan bizlerde anne baba oluruz
evet cnm insan keşkeleriyle dolu ama ne yapalım aderde bunu yaşamakta varmış
ben 2 kere aynı acıyı yaşadım zor ahhh anenciğin olsa yanında nasıl iileşir bütün sıkıntıların
olsun cnm sen sığın yaradana gör bak nasıl yoluna girecek herşey
eşin hala ağrıları oluyo demek normal cnm inş bi daha ameliyat olmadan normal yolla çıkar
cumartesi sizin gününüz olsun ve devamında mutluluk koşsun peşinizden cnm benim:16::16:

kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun hayırlı gecelerrrrrrrrr:54:

s.a. canlarım nasılsınız ben çok heyecanlıyım çünkü tam 5 dakika sonra çatlatma iğnemi yapıcam.​

sende öpüldün canım :16: yarın akşam eve erken gelirsem ararım seni,sesini duymaya ihtiyacım var,bana yine herşey güzel olacak de ben yine sakinleşeyim :16:

s.a. canlarım nasılsınız ben çok heyecanlıyım çünkü tam 5 dakika sonra çatlatma iğnemi yapıcam.​

ii akşamlar kızlarrr:3:
aa kimseler yok bu akşam herkesler nerdeee:44:
kızlar benim sınav sonuçlarım açıklandı
14 dersten 12 tanesinden geçmişim matematiği 1 puanla kaçırmışımyaaaa:50:
vede geometriden kalmışım olsun genede sevindim 2 taneden fazla kalmamışım diye:1:
bundan sonra daha sıkı çalışıcam derslerimeee sizlerle paylaşayım dedim:54:

cemroşşşşş tebriklerrrrrrrr canımmmmm:46::46::46::46::46::46::46:
çok iyi cnmm sadece 2 dersten kalmışsın olsunnnn.
onlarıdaa geçersinn cnmmmm güveniyorumm ben sana benim arkadaşım yaparrrrrrr:16::16::16::16::16:

a.s canımmmmm ayy kıyamamm bizim kızz çatlatma iğnesini yapıcakmışşşşşşşş:52::52::52::52::52:
oyyyyyy oyyyyyyyy:16::16::16::16::16:
yapp cnm yapppppppp bende heyecanladımmmmm:18::18::18::18::18:bende 12 yapmıştımmmmm:31:

Tebrikler sekerim sen bu isi koparacaksin.
Basarilarinin devamini uni sinavlarinda da dilerim canim.
Opuyorum Allaha emanet ol.

Canim benim bende heycanlandim senin adina.
Hakkinda hayirlisi olsun insallahh...
Veee sonu bebisli olsun....Amin...

sende öpüldün canım :16: yarın akşam eve erken gelirsem ararım seni,sesini duymaya ihtiyacım var,bana yine herşey güzel olacak de ben yine sakinleşeyim :16:

bende öptüm cnm bende sana yazacaktımm ..
sonra facede oyuna dalmışımm:1::1::1:
kendim bu ara öyle oyaliyorummm:34::34:
ara cnmmmm benimmmm ben her zaman konuşurum seninle tabiki her zamankiiii sözümüz herşey güzel olucakkkkkkkk:16::16::16::16:

Canim nasilsin??
Yazdiklarini okuyunca yuzumde bi gulumseme olustu yazmadan gecemedim.
Cok tatlisin ya demek futbol takimi kuracaksin cok hosuma gitti..
Insallah canimcim Rabbim gonlune gore versin...

a.s canımmmmm ayy kıyamamm bizim kızz çatlatma iğnesini yapıcakmışşşşşşşş:52::52::52::52::52:
oyyyyyy oyyyyyyyy:16::16::16::16::16:
yapp cnm yapppppppp bende heyecanladımmmmm:18::18::18::18::18:bende 12 yapmıştımmmmm:31:
yaptım canım ama birazı geri çıktı iğne yaptıktan sonra artık vücudum kabul etmiyor sanırım:1::1::1:
neyse ki bitti artık iğneler sıra geldi süpermenlere ve bebişlere inşallah herşey güzel olur
Canim benim bende heycanlandim senin adina.
Hakkinda hayirlisi olsun insallahh...
Veee sonu bebisli olsun....Amin...
heyecanlanmamak mümkün mü:1::1::1::1:
Allah razı olsun birtanem amin inşallah Rabbim nasip eder evlat sahibi olmamı
Rabbim kimsenin umudunu yitirmesin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Canlar altta kimler online goremiyorum.
Cunku telden giriyorum.
Eger birileri varsa herkese canli slm...

yaptım canım ama birazı geri çıktı iğne yaptıktan sonra artık vücudum kabul etmiyor sanırım:1::1::1:
neyse ki bitti artık iğneler sıra geldi süpermenlere ve bebişlere inşallah herşey güzel olur

heyecanlanmamak mümkün mü:1::1::1::1:
Allah razı olsun birtanem amin inşallah Rabbim nasip eder evlat sahibi olmamı
Rabbim kimsenin umudunu yitirmesin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

haadiiiii hayırlı olsun cnmmm:26::26::26::26::26:
gerisi siizin süpermenlee kaldıııııı ve olucak kalitelii embriyolara:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X