Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
NOT: Arkadaşlar biliyorsunuz nurusimalar tüp bebek tedavisindeler...
perşembe günü saat 9 da eşi m.tese olacak ve sonrasında opu gerçekleşecek...
Niyetimiz; arkadaşımızın eşinde bol bol kaliteli sperm bulunması ve hayırlısıyla ilk denemesinde :49: olması :16:
allah dualarımızı kabul eder inş...
arkadaşlar lütfen perşembeye sarkıtmadan dualarımızı tamamlayalım :34:

ARUNA--------------------------------------------------290
ASBELOVE----------------------------------------------290=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------290
BAHAR85-----------------------------------------------290=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------290
BANU_K-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
BENGUSUU---------------------------------------------290
BEYLEM-------------------------------------------------290
BİRUMUT99---------------------------------------------290=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------290=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------290
ENFAL33------------------------------------------------290
ESMA----------------------------------------------------290
GVNF---------------------------------------------------290=OKUDU
HASRET------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HMTNZL------------------------------------------------290
KADER60-----------------------------------------------290
KADER_NL----------------------------------------------290
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------290
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------290=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------290
NURUSİMA81------------------------------------------OKUYAMIYOR
SAGANAK-----------------------------------------------289
SEVAL0817---------------------------------------------289
SONSUZ-------------------------------------------------289=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------289=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

nurusima için okudum Allah kabul etsin
inşallah yarın güzel haberlerle gelir halay çekeriz

Kızlar herkese merhaba,
Bugün eşimle memorial hastanesine gittik. Tekrar kan testi yaptırdık, Doktor testesteron değerlerini yükseltmişiz, yalnız karaciğer değerlerin yükseldiği için arimidexi keselim dedi. Preglny 5000 iğneyi yine haftada 1 vurulacaksın 1 ay sonra tekrar değerlere bakalım dedi. Ama değerler ne olursa olsun tese ameliyatı şart dedi. Yani eninde sonunda ameliyatla tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olacaksınız dedi. Yani anladığımız kadarıyla bizi şuan en iyi şartlarda ameliyata hazırlıyor. İlacı temin etmeye gelince; tam 40 tane eczaneyi telefonla aradık, 15-20 tanesinede tek tek sorduk. Sadece 2 tane bulabildik. Nişantaşından fulyaya doğru inerken Bir fırsatcı eczacıda 5 tanesini 250 tl olduğunu söyledi. En son Şişli'de bir eczanede ilaçtan bolca bulduk ben 10 adet aldım. İhtiyacı olan arkadaşlar için kartını aldım.
GÜLBİN Eczanesi teşvikiye Mah. Ferah sok. No:21 Şişli TEL: 0212 296 12 20.
Hepimize acil şifalar

Nurusima81 arkadaşımız umarım herşey yolunda gider, hayırlı haberlerini,müjdeli haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:
ARUNA--------------------------------------------------257
ASBELOVE----------------------------------------------257=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------257
AYYUZLUM---------------------------------------------257
BAHAR85-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR247----------------------------------------------257
BANU_K-------------------------------------------------257
BENGUSUU---------------------------------------------257
BEYLEM-------------------------------------------------257
BİRUMUT99---------------------------------------------257
DENİZBULUT-------------------------------------------257
ECRİN23------------------------------------------------256
ENFAL33------------------------------------------------256=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------256
GVNF---------------------------------------------------256=OKUDU
HASRET------------------------------------------------256=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------256
KADER_NL----------------------------------------------OKUYAMIYOR
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------256
MİXER07------------------------------------------------256
NİLDA015----------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURUSİMA81------------------------------------------256
SAGANAK-----------------------------------------------256
SEVAL0817---------------------------------------------256=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------256
TULAY20------------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99-------------------------------------------------256=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------256
YMEL-----------------------------------------------------256
ZAMBAK06----------------------------------------------256

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Bengusunun dualarını okudum... Rabbim tez zamanda nur topu gibi bebişler nasip etsin... Aminnnnnnnn

S.a. Arkadaşlar başka bir topikte fetih suresi başlattım kendim için benim eşim yarın ameliyat olacak benim için fetih suresi okuyabilicek arkadaşlar varsa lütfen yardım edin yarın sabah 9DA eşim ameliyata girecek öncesinde bitirmek lazım.27 tane eksiğim var.okuyacak arkadaşlar dua şu şekilde yapılıyor.fetih suresi okunuyor ve 28. Ayette muhammeden rasulllulah denildiği zaman durup niyetini söylüyorsun.lütfen okuyacak kişiler haber versin şimdiden çok teşekkür ederim:54::54::54:

NURUSIMA canim:16::16: senin icin 1fetih suresi okudum, belki tamamlanmistir...ALLAHcc mucizeleri coktur yarin guzel haberlerini bekliyoruz.
insallah teseden birsuru sperm bulunur
sonuc ne olursa olsun herseyin hayirlisi olsun amin.:54::54:

Banu nun duasını okudum. Allah kabul etsin. En kısa zamanda dertlerine derman bulur kucaklarına Hayırlı evlatlar alırlar. :nazar:

günaydın arkadaşlarım
nurusima81 arkadaşımızn süresini okudum allah kabul etsin,bol bol spermcikler çıksın inşallah.allahım gani gani yardımcıları olsun.

canım ben bengusunun dualarını okudum yalnız 3 tane fazla okumuşum haber vereyim dedim
nurusima(vck) dualarınıda okudum canım sabah erken kalktım yetiştirmek için rabbim bu güzel gününde vck nin yüzünü güldürür insallah bizede hayırlı haberlerini duymayı nasip eder dualarımız vck ile

Kızlar herkese merhaba,
Bugün eşimle memorial hastanesine gittik. Tekrar kan testi yaptırdık, Doktor testesteron değerlerini yükseltmişiz, yalnız karaciğer değerlerin yükseldiği için arimidexi keselim dedi. Preglny 5000 iğneyi yine haftada 1 vurulacaksın 1 ay sonra tekrar değerlere bakalım dedi. Ama değerler ne olursa olsun tese ameliyatı şart dedi. Yani eninde sonunda ameliyatla tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olacaksınız dedi. Yani anladığımız kadarıyla bizi şuan en iyi şartlarda ameliyata hazırlıyor. İlacı temin etmeye gelince; tam 40 tane eczaneyi telefonla aradık, 15-20 tanesinede tek tek sorduk. Sadece 2 tane bulabildik. Nişantaşından fulyaya doğru inerken Bir fırsatcı eczacıda 5 tanesini 250 tl olduğunu söyledi. En son Şişli'de bir eczanede ilaçtan bolca bulduk ben 10 adet aldım. İhtiyacı olan arkadaşlar için kartını aldım.
GÜLBİN Eczanesi teşvikiye Mah. Ferah sok. No:21 Şişli TEL: 0212 296 12 20.
Hepimize acil şifalar

pembemmsi;
dr kim acaba murat bey mi bizimki de o yanlız tese diyor başka bir yol vermiyor tamam başta ilaç veriyo ama teseden başka bir çözüm sunmadı buda benim biraz aklımı karıstırıyor sizin azosperm nedeniniz nedir? ve nekadar zamandır tedavi oluyorsunuz ?

nursima81

canım senin için fetih süresini okudum inşallah amelliyatta hayırlı sonucu alırsınız

sa.kızlar eşim şimdi ameliyata girdi inşallah size müjdeli haber vermemi RABBİM NASİP EDER ÇOK HEYECANLIYIM

sa.kızlar eşim şimdi ameliyata girdi inşallah size müjdeli haber vermemi RABBİM NASİP EDER ÇOK HEYECANLIYIM

İnşallah canım inşallah.kız biz senden daha çok heyecenlıyız burda.:52:
Seni çok iyi anlayabiliyorum.aynı şeyleri iki kez yaşadım ben.:50:
Rabbim güzel haberlerini almak nasip eder inşallah.dualarımdasın:16:

cnm ins hayirli haberler verirsin bizlere
dualarimiz seninle tatlim ufff beklemekte zor yaaa:18:

Son düzenleme:
canım nurisima dan haber var mı eşi ameliyata gireli 1 saat oldu ama :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrrrrrrrrr remziyenin eşinden son anda bulundu spermm opuya alıyolarmış :52::52::52::52:
bahar haber verdi şimdilik haberler bu kadarrrrrrrr tüylerim diken diken oldu vallaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52:

Back
X