Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun
hayırlı uykular olsun hepinize:3::54:

çok sağol canım Allah razı olsun amin inşallah hepimiz hamişliği yaşarız biran evvel.çok teşekkür ederim tatlım ameliyattan sonra düzelir inşallah.canım ya aslında haklısın ama paradan kaçayım derken daha büyük sıkıntı yaşamak istemiyorum keşke dediğin gibi 2000 falan olsa onada razıyım biraz daha araştırıcam inşallah hakkımda hayırlısı neresiyse Rabbim oraya gitmemi nasip etsin amin

haklısın cnm ne demişler biraz pahalı olsun kırmızı olsun ;)) en iyi merkezi bulmaya çalış sen yinede...Allah yardımcın olsun..

bende bugün bebek mevlidindeydim güzel geçti dua ettim hepimiz için...cemremin dediği gibi geçen günde bebeği görmeye gitmiştim annesi bebeğine bebek arabası almış,bebek pusedi almış onları gösterdi bize hepsi güzeldide maşşallah bebeği çok tatlıydı ama ellemedim hiç hiç kimse ellemiyo diye bende elliyemedim sevesim gelmişdi o kadarda :( inş. bizlerede nasip olur.

cnm ben beyaz kızı seçtim o hoşuma gitti senin kara olsun
allh iiliğini versin emi yok koş koş aynı cins bunlarrr:9::9::9:

gözünüzaydın cnm pazar günü de hep olumlu şeyler duy inşşş:16:

güle güle gel cnm hayırlı haberler alıp gitmek nassip olsun size:34:

amin canim amin insaallah

Kan tahlillerini hastaneden yaptırıyorsunuz. İnhibin b yi özel bir laboratuar yapıyor, Mecidiyeköy profilo avm nin orda düzen laboratuarı bunu önceden yaptırabilirsiniz...Birde genelde testis ultrasonu istiyor hoca diğerleri hastanede yapılabiliyor....

Merhaba gozdem:3: dun sana ozelden mesaj attim geldimi
Dr Celaletin peru ile randevu icin

günaydınnnnn canlarrrrrrrrrrr :71::71::71:

$537718_502695149763296_527657719_n[1].webp

slm kızlar biraz önce geldim eve bugün görümcemle eminönüne gittik bebek için alışverişe:ssz:
görümcemin kızı 3 haftaya kadar doğum yapacak
araba aldık, araba koltuğu aldık, bornoz, mevlüt kıyafeti ( oda smokin oluyomuş )patik
neler neler aldık aldıkça içim yandı da yandı,gözlerim sulandı:25::25:
ya insan nasıl garip oluyo nasıl boynu bükük oluyo anlatılamaz ben beğendim hepsini
içimden de diyorum kızzs benin bebişime alsanm olsa da offf efkarlandım gene:14::14:
inanın neler çıkmış şok oldum:53:yaradan bizlere de almayı nasip edecek inşşşlhhhh kendi evlatlarımız için:16:

bidenemmmmm inş sana da nasip olacak o hazırlıkları yapmak :16:
içimizde öyle bi hasret varken hiç kolay değil başkalarının mutluluğuna şahit olmak...
hep diyoruz kıskanmak değil bu tabi ki onlar için mutlu oluyoruz...
ama aynı mutluluğu bizler yaşayamadığımız için içimiz yanıyor...
ama sürekli olmayacak bu durum allahın izniyle bizde yaşıycaz o mutluluğu...
bak negüzel sizin tedavinizde iyi gidiyor...
inş yakın bi zamanda sperm çıkışıda olur herşey yoluna girer kavuşursun bebişine bidenem :49::16:

sa. canlarım nasılsınız ben pek giremiyorum topiğe çok ağrılarım var miyom ameliyatı olucam kısmetse para bulmaya çalışıyorum 5milyarmış histereskopi yöntemiyle ameliyat olacakmışım hastane ve doktor araştırıyorum çok yoğunum.bu arada teyzeleri 6 tane bebişimi dondurdular sizlere müjde vereyim dedim:34::34::34::34:

canım gözün aydınnnnnnnn bak seni bekleyen 6 bebişin var :46::46::46:
inş diğer sıkıntılarından da kurtulur bi an evvel alırsın bebişlerini göbüşüne :49:
buarada bizim embriyolarıda 3. gün dondurmuşlar transferden 2 gün önce çözmüşlerdi canım :34:

Gözdemmmin esi bizim icin Hoca ile görüsmüs normal yoldan bile cikis olabilir bunlarda demis...
Allahim nasip ederse Hocamizin tedavisiyle belki bizde kavusuruz yavrularimiza..

canım negüzel bi moral olmuş hocanın söyledikleri size :46::46::46:
inş dediği gibi olur hayırlısıyla sperm çıkışı olur ve seninde günlerini sayarız inş :49:
bak artık kendini üzüp durmak yok umutlu ol biraz...
kendini strese sokma bebişlerinin sana ihtiyacı olacak :emir_bebek::emir_bebek::34:

iyiyim canım nolsun işte evdeydim bugün misafirim vardı
ayrıca adetime de çok az kaldı 4-5 gün falan
kısmetse bir aksilik çıkmazsa başlıcam 3. tedavime
Rabbim hayırlı etsin inşallah

nursenimmmmmm tedavine çok az kalmış inş bu defa hayırlısıyla kavuşursun bebişine :49:
hamişlerimizin arasına katılmanı dört gözle bekliyorum tatlım :16::16::16:

bende bugün bebek mevlidindeydim güzel geçti dua ettim hepimiz için...cemremin dediği gibi geçen günde bebeği görmeye gitmiştim annesi bebeğine bebek arabası almış,bebek pusedi almış onları gösterdi bize hepsi güzeldide maşşallah bebeği çok tatlıydı ama ellemedim hiç hiç kimse ellemiyo diye bende elliyemedim sevesim gelmişdi o kadarda :( inş. bizlerede nasip olur.

ayyy kıyamam ben size yaaa nasıl da içimiz gidiyor herşeye değil mi :43:
allah bizlerede yaşatsın inş :16:
bende sürekli kuzularımla ilgilenirken çok duygulanıyorum...
çok cimcime bi öğrencim var geçen gün ders bitti okuldan çıktık...
babası kapıda bekliyormuş motorla almaya gelmiş kızını...
benim kuzu geçti babasının arkasına birbirlerine bi gülümseyişleri var içim gitti arkalarından bakaka kaldım :5:
allahım benim aşkımda böyle evlatlarıyla ilgilenebilecek mi diye bi duygu seli geldi aldı götürdü beni :5:
hemen arabaya bindim toparladım kendimi...
inş hiç bi hevesimiz kursağımızda kalmaz :16:

Günaydınn canımm :70:
ne kadarda tatlıymışş bu bebişşşşşşşşş.
yerimm onuu :16::16::16::16::16:

günaydınnnn tatlımmmmm ye tabi teyzesi sizleri mutlu etsin diye ekledim bu resmi :16:
nasılsın canım dün kontrole gitmişsin başka güne randevu vermişler galiba :34:

günaydınnnn tatlımmmmm ye tabi teyzesi sizleri mutlu etsin diye ekledim bu resmi :16:
nasılsın canım dün kontrole gitmişsin başka güne randevu vermişler galiba :34:

çokk tatlılar yaa avatarındaki resimm hele daha bii tatlıı..pembiş pembişş :16::16::16:
insanın baktıkça ısırası geliyooo:1::1::1:
iyiyim canımm..netten dizi izliyorumm..Evt cnm giddim cumaya verdiler randevuyu.bakalım ogün gidicemm .
sen nasılsınnnn:16:

çokk tatlılar yaa avatarındaki resimm hele daha bii tatlıı..pembiş pembişş :16::16::16:
insanın baktıkça ısırası geliyooo:1::1::1:
iyiyim canımm..netten dizi izliyorumm..Evt cnm giddim cumaya verdiler randevuyu.bakalım ogün gidicemm .
sen nasılsınnnn:16:

aaaa avatarımdaki bebiş bitane tatlımmmmm kızımız o bizim :16:
pcde masa üstü resmimiz o sürekli konuşuyoruz kızımızla :1:
pc hep açık resmen evde bebek varmış gibi sürekli onu seviyoruz onunla konuşuyoruz :9::9::9:
kocişte benle birlikte kırdı kafayı ne olacak sonumuz bilmem :27:
iyi bakalım canım inş iyi haberler alırsın sonunda...
bende iyiyim canım kahvaltı yapıcaz şimdi :56:

aaaa avatarımdaki bebiş bitane tatlımmmmm kızımız o bizim :16:
pcde masa üstü resmimiz o sürekli konuşuyoruz kızımızla :1:
pc hep açık resmen evde bebek varmış gibi sürekli onu seviyoruz onunla konuşuyoruz :9::9::9:
kocişte benle birlikte kırdı kafayı ne olacak sonumuz bilmem :27:
iyi bakalım canım inş iyi haberler alırsın sonunda...
bende iyiyim canım kahvaltı yapıcaz şimdi :56:

kızındaa pek tatlıymışş senin giibiiiiiiiiiii:16::16::17:
ayy bendemii masaüstüne bi bebiş koysam biizmki koymuş bi araba resmi değiştirmek lazımm onu :27:
inş cnmm sağoll..
ben yaptım kahvaltımı tek başımaa:59:
bizimki uyuyoo her zamanki gibiiiii:1:
size afiyet olsun o zaman şekerimmmmmm:34::16:

kızındaa pek tatlıymışş senin giibiiiiiiiiiii:16::16::17:
ayy bendemii masaüstüne bi bebiş koysam biizmki koymuş bi araba resmi değiştirmek lazımm onu :27:
inş cnmm sağoll..
ben yaptım kahvaltımı tek başımaa:59:
bizimki uyuyoo her zamanki gibiiiii:1:
size afiyet olsun o zaman şekerimmmmmm:34::16:

saol bitanemmmmmmmm :29:
koy tatlım sende kaldır araba resmini sende bebişinin resmini koy :34:
bak eniştede nasıl hevesleniyor ozaman...
biz sürekli bebekten konuşuyoruz bazen kötü oluyor ama yinede avutuyoruz kendimizi resimdeki bebişimizle :16:
siz mayısta tedaviye başlayacaksınız zaten koyda eniştemiz daha da heveslensin bian evvel bebişine kavuşmak için :34:
kıyamam ben sana yine tek başına yaptın desene...
olsun canım kocişin kalkınca biraz atıştırırsın onunla...
saol tatlımmmm benim :54:

Son düzenleme:
saol bitanemmmmmmmm :29:
koy tatlım sende kaldır araba resmini sende bebişinin resmini koy :34:
bak eniştede nasıl hevesleniyor ozaman...
biz sürekli bebekten konuşuyoruz bazen kötü oluyor ama yinede avutuyoruz kendimizi resimdeki bebişimizle :16:
siz mayısta tedaviye başlayacaksınız zaten koyda eniştemiz daha da heveslensin bian evvel bebişine kavuşmak için :34:
kıyamam ben sana yine tek başına yaptın desene...
olsun canım kocişin kalkınca biraz atıştırırsın onunla...
saol tatlımmmm benim :54:

Evt el atıcamm bu işee koçiş kalkmadan halledeyimm:1::1::1:
tabi cnm insan herzaman bebekten konuşuncada biraz üzülüyo ama olsunn..
mutluda oluyoo onları sevdikçee..:16::16:
inşallah cnm bi aksilik olmazda başlayabilriimm..sonrada sen inş..:26::26::26::26:
alıştım cnm ben tek yapmaya olsun o kalkıncada onunlada oturup atıştırırmm..:31:

ayyy kıyamam ben size yaaa nasıl da içimiz gidiyor herşeye değil mi :43:
allah bizlerede yaşatsın inş :16:
bende sürekli kuzularımla ilgilenirken çok duygulanıyorum...
çok cimcime bi öğrencim var geçen gün ders bitti okuldan çıktık...
babası kapıda bekliyormuş motorla almaya gelmiş kızını...
benim kuzu geçti babasının arkasına birbirlerine bi gülümseyişleri var içim gitti arkalarından bakaka kaldım :5:
allahım benim aşkımda böyle evlatlarıyla ilgilenebilecek mi diye bi duygu seli geldi aldı götürdü beni :5:
hemen arabaya bindim toparladım kendimi...
inş hiç bi hevesimiz kursağımızda kalmaz :16:

senin işinde zor cnm o kadar kuzucukların içinde evlat hasretin iyce depreşir.onların her hareketi sende farklı duygular uyandırır benimde olsaydı oda yaparmıydı vs gibi.baba kızın birbirlerine gülümsiyirek bakışmaları benide etkilerdi :(
inş. dediğin gibi hevesimiz kursağımızda kalmaz bizlerinde olur bebeimiz...

biz yeni kararlar aldık hem evlat edinmeye başvurucaz hemde tedavi olmaya karar verdik..bugün eski merkezime gidip ultrasona girdim rahim kalınlığı 5.2 iyi 3 folikül gözküyor polip,kist,miyom yok herşey yolunda folikülüm az olmasına rahman bunada şükür 2 tüp dondurulmuş sperm varmş ...embriyoloğun yardımcısıyla görüşdüm spermi başka merkeze taşımak istediğimi söyledim sorun çıkarmı dedim sorun yok istediğin zmn yardımcı oluruz dediler.önümüzdeki ay nasipse tedaviye başlıcam duygu ve düşüncelerim değişmezse...yeni merkezim eurofertile bağlı çalışan bi dr olucak...
yanlız ben tedaviye başlama fikrini aklıma koyduğumdan beri stres içindeyim geceleri uyku sorunu yaşamaya başladım yine bu tedavi beni gerio baya bi :((( kafayı yicem yine :(((
hakkımızdan hayırlısı olsun...:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

nbr nasılsın? ..masaüstünü deiştinmi şekerim ne o masa üstünde arabamı tutuon kız kaldır onu koy bebişlerinin resmini ;))))
arabayıda bize yolla hehhee ;))))):1::1::1:

senin işinde zor cnm o kadar kuzucukların içinde evlat hasretin iyce depreşir.onların her hareketi sende farklı duygular uyandırır benimde olsaydı oda yaparmıydı vs gibi.baba kızın birbirlerine gülümsiyirek bakışmaları benide etkilerdi :(
inş. dediğin gibi hevesimiz kursağımızda kalmaz bizlerinde olur bebeimiz...

canım hem zor hem çok güzel :16:
çoğu zaman onları severken onlarla ilgilenirken kendi derdimi unutuyorum :16:
bazende bi anda tüm acılarım depreşiyor öyle işte :31:
imreniyor insan yaa elde değil düşünüyorsun bizim bebişimizde olsaydı nasıl olur du falan diye :59:
ama geçicek bu günler inanıyorum hepimiz yaşıycaz annelik duygusunu :16::16::16:

biz yeni kararlar aldık hem evlat edinmeye başvurucaz hemde tedavi olmaya karar verdik..bugün eski merkezime gidip ultrasona girdim rahim kalınlığı 5.2 iyi 3 folikül gözküyor polip,kist,miyom yok herşey yolunda folikülüm az olmasına rahman bunada şükür 2 tüp dondurulmuş sperm varmş ...embriyoloğun yardımcısıyla görüşdüm spermi başka merkeze taşımak istediğimi söyledim sorun çıkarmı dedim sorun yok istediğin zmn yardımcı oluruz dediler.önümüzdeki ay nasipse tedaviye başlıcam duygu ve düşüncelerim değişmezse...yeni merkezim eurofertile bağlı çalışan bi dr olucak...
yanlız ben tedaviye başlama fikrini aklıma koyduğumdan beri stres içindeyim geceleri uyku sorunu yaşamaya başladım yine bu tedavi beni gerio baya bi :((( kafayı yicem yine :(((
hakkımızdan hayırlısı olsun...:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canımmmmmmmm çok sevindimmmmmmmm sizin adınıza :46::46::46:
bence çok güzel bi karar vermişsiniz allah inş gönlünüze göre verir :16:
inş 2 bebişinizde arka arkaya gelir biarada büyütürsünüz :emir_bebek::emir_bebek::16:
merkezini değiştirmekle iyi yapmışsınız yeni bi drla denemek en iyisi...
inş yeni drunuz ve merkeziiz vesile olur bebişinize kavuşmanıza :49:
allah yardımcınız olsun inş gelecek ay herşey beklediğinizden daha da güzel olur :16:
okadar sıkıntıdan sonra şimdi aynı korkular seni tedirgin ediyor canım...
ama siz zaten karar verdiniz kuruma başvuracaksınız...
esmanın bebişi neçabuk gelmişti inş sizinkide öyle çabuk gelir...
bebişinin biri gelicek hayırlısıyla inş gelecek ayda herşey yolunda gider ve diğer bebişinde yola çıkar :49:
kendini kasma streste etkiliyor yumoşları biliyorsun..
allah gönlüne göre versin inş canım arkadaşımmmmmmm :70:

Back
X