çok teşekkür ederim canım Allah raı olsun amin biz bu dertten kurtulduk darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah herkes bu azo illetinden kurtulur ve bebiş sahibi oluruz .sende tekrar tedaviye başlamaya karar vermişsin hayırlı uğurlu olsun sonucu bebişli olsun inşallah
çok sağol canım Allah razı olsun darısı bütün arkadaşalrımın başına Rabbim kimseyi bu dertle daha fazla sınamasın 8.5 senedir ne çektiğimi ben bilirim sizleri çok iyi anlıyorum sizede umut olmuşumdur inşallah Rabbim hepimize en yakın zamanda hamiş olmayı nasip etsin inşallah
oh canım sefan olsun çok severim sergileri bende bir zamanlar kumaş boyama ve folyo kursuna gidiyordum çok güzel şeyler yaptım kumaş boyamada bebiş için bir sürü şeyler yapmıştım onları kullananamamanın üzüntüsünü yaşıyordum şükürler olsun azodan kurtulduk birde bebişim gelirse inşallah onlarıda kullanırım.canım evet facede umutta çektiğimiz fotolar var ben.cemrem flzask ve bahar85 arkadaşımızla birlikte çekilmiştik bakabilirsin.canım benim o kadar çok 47xxyli arkadaşımız varki daha yeni yeni ortaya çıkıyorlar inşallah Rabbim herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin dualarım sizinle
canım ben okurum Rabbim işinizi rastgetirsin tedavin su gibi geçsin saonucu bebişli olsun amin
evet canım kırmızıları bekliyorum gelsin de başlayım diye
hayırlısıyla inşallah bu sefer olur canım

canım çok sevindim adınıza inşallah hakkınızda hayırlısı olur bu kez yüzünüz güler canım
maşallah Rabbim nasip edince işte olmayan şey yok
çok sevindim canım inşallah darısı spermleri görmeye olsun

canım adet olmazsam okurum inşallah söz vermeyim yine
peki birşey sorucam
ilk başta meryem-yasin-fetih sureleri diye yazmışsın
en sonda da parantez içinde meryem-yasin-fatiha diye yazmışsın hangisi doğru canım?
canım ben okudum meryem süresini ,yasin süresini ve fatiha yı rabbim yolunuzu acık etsin dilerim rabbimden niyetini kabul eder rabbim yardımcınız olsun
Canlarım herkese hayırlı akşamlar ,Allahın selamı rahmeti berekti hepinizin hepimizn üzerine olsun okuyan arkadaşlardan ALLAH BİNKAT RAZI OLSUN ,okumak isteyen arkadaşlarımdan da Allah razı olsun sureler MERYEM YASİN FETİH olacak hepinize çok ama çok teşekkür ederim.bana yaptığınız daualrın Rabbim bin katıyla sizleri mükafatlandırsın .canlarım Allah izin verirse cumartesi gece yolu çıkacam pazartesi bismillah diyeceğiz tedavi yaklaşık bir ay sürece bu süre zarfında dualrınızdan beni unutmayın .Allahım hepinizede mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip etsin

A.E.OLUN