Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımmmm nasıl sevindim anlatamam bunun tarifi yokkk,inan gözlerim doldu,çünkü sizde bizim gibi Sertolly Cell diniz,en iyi hastanelerin,en iyi eğitim almış profösörlerin umutsuz vaka olarak adlandırdıkları Sertolly Cell...Bu sadece bizim ülkemizde değil arkadaşlar,ben tanıdık doktorlar vasıtasıyla bağlantı kurduğumManchester Üniversitesindeki hocalar,Yong üniversitesinde ki hocalarda ameliyat raporuma bakıp Sertolly Cell için yapılacak hiç birşey yok dediler,kök hücreyi beklememi belirttiler....Burada sözün bittiği yerde Celalettin hocanın adı başlıyor işte....bulunması zor bir insan,Rabbim onu sanki bize sebep olsun diye karşımıza çıkardı,çok sevindimm çokkk bana da nasıl umut oldun.İnşallah bebişinin cennet kokusunuda koklayacaksın...Rabbim sevincini daha da artırsın ,hamileliğini duymayıda nasip etsin inşallah.Çok sevindim yaaaa çokkkkk

Bu arada gözdemmm sizin yaptıklarınız da asla unutulmaz.O kadar yardımcı oldunuz ki burada ki herkese ve bana...Eşinin telefonunu verdin,ilgilendi sağolsun,ve hep yardımcı olmaya çalışıyor,takip edip tekrar dönüş yapıp bilgi veriyor.Ve bunu sadece insanlara yardım etmek için yapıyorsunuz,karşılık beklemeden...Dünya da hala iyi insanlar var dedirtiyorsunuz herkese...Allah senden de eşinden de razı olsun canım,Rabbim oğluna,sana,eşine hayırlı,güzel,huzurlu,sağlıklı ömürler nasip etsin,yuvanızda hep huzur olsun...

gözünaydın inşallah devamı gelir burada sperm çıkış haberinide alırız
buda halaylık bir haber bence
darısı bizede inşallah
eşim haftaya gidecek celalettin hocaya

herkese iyi gecelerr
nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
ben iyiyim Allaha şükürr
bugün yeni evimize gittik örnek direye baktıkk herşey çokk güzel olmuşş inşş oturmak nasip olurrr yeni evimize bebişlerimizle birlikteee
gece rüyamda hamile olduğumu gördüm karnım kocamandıı çokk güzeldii
ben rüyada bile şoktayımm rüyamda herşeyi bi kenara bırakmışım fiziğim bozulacak derdine düştümm
ama rüya bile olsa çokk güzelldi 8 aylık hamileydimm yaaa gece benimm çocuğum olmıyacak diye yatağa girmiştimm
rabbim ne zaman umutsuzluğa kapılsam beni mutlu ediyor bi işaretmi acabaa??
köyde dolaşıyordumm teyzemler felan vardıı ciddi ciddi onlara doğuma az kaldıı diyordumm gerçek gibi onlarda inşş sağsalim doğurursun diyorlardıı..
işte böylee rüyalar gerçek our inşş

canımmmmmmmmmmmmmmmmm çokkk sevindimmm
spermatit çıkmışş hemde tüp bebek yapılabilirmişş ne güzel bi haber verdinnnnn
az kaldıı spermleri göreceksiniz inşş çokk çokkk çokk güzel bi haberr
4 ayda bu kadar iyi bi sonuç aldınız 2 yıldır azoyla savaşıyorsunuz bazı doktorların uyguladığı tedaviler yüzünden daha zor anlar yyaşadınız
ama şimdi nazlı spermcikler gelecek hemde 4 ayda hala şoktayım inanamıyorumm
eşimede okuttum yazdıklarını oda çokk sevindiii Rabbim hamileyim diye yazdığın günü göstersin inşş hakediyorsunn bitanemmm
Allahım yardımcınız olsunn

Son düzenleme:
buraya yazdığın ve celalettin hocayı tanımamıza vesile olduğun için sağol
ben randevu sayfasını takip ediyorum perşembeye randevu alacağım
bizde celalettin hocadan umutlu haberler alırız inşallah

Son düzenleme:

haklısın canım, öncesinde haber vermem gerekirdi, temizlenince hemen okurum az kaldı zaten..
inş dediğin gibi olur enfalle aynı gün başladık, yumurta takibindeyiz..buradan güzel haberler vermek naip olur inş..

marta dolu dizgin girdik inş bu ay sizlerin güzel haberleriyle şenlenecek topiğimizzzzzzzzz
allah yardımcınız olsun canlarımmmmmmmm inş dördünüzde hamiş olursunuzzzz

Amin İNŞALLAH..
hayırlı olsun tedavileriniz.
baharımın dediği gibi hayırlı haberlerle dönün aramıza inş.
dualrım sizlerle
ALLAH yar ve yardımcınız olsun

Çok sağol, amin inş...
kızlar tedaviniz hayırlı olsun rabbim yardımcınız olsun güzel haberlerle dönmeyi nasip eder insallah rabbim

Çok sık yazmasam da dikkatlerden kaçmayıp dua almak çok güzel..
Allahım inş bu kez bize de nasip eder ve birbirimize umut oluruz...

mesaj tekrarı...

Son düzenleme:

Canım Bu çok güzel bir haber.inan ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Bir mucizeyi yaşıyorsun sende ve bizlere de çok güzel umut oluyorsun.
İnşallah yaptığınız tüm tedavilerden olumlu sonuç alanlardan olursunuz.
Yüce Rabbim bu doktoru bulmamıza vesile olanlardan razı olsun inşallah.

cnmmmmm çok şükür allahıma tedavinizden olumlu sonuçları görmeye başladınız
4 aydır tedavidesiniz ve spermin bi önceki hali hemde binlerce ve tüp bebek bile denenebilirmiş
bende çok heycanlandım çok mutlu oldum darısı spermleri görmeye olsun inşlh tatlım
yüreğim pıt pıt atıyor bizimde 15 günümüz kaldı 15 gün sonra bakalım biz ne göreceğiz
allahım inşlh emeklerimiz yer bulur ve bizi umduklarımıza kavuşturur.....

cnm asbeloveyi tanıyoruz dua listesinde var
birde istanbulda celalettin beye gittiğimizde onlarda vardı onlarla ve gnvf lerle orda tanışmıştık
asbelovelerde morfoloji sorunu vardı cnm demek hamişti ve düşük yapmış inşlh bi dahaki sefere
bebişini kavuşur hem sevindim hemde üzüldüm bunlar hep sınav hepsini sabırla geçeceğiz inşlh...:26:

hayırlı cumalar kızlar cuma hürmetine gölünüzden geçen ne varsa sizi bulsun inş

Kızlar merhaba, eşimin 1 aralıklarla sonuçlarını yazıcım. Lütfen yorumlayabilen varsa aranızda yardımcı olsun. Gittiğimiz doktor pek yorum yapmadı. Sadece arimidexi kesin preglny iğneye devam dedi. Tepeden başka yol yok diyor. Başka doktorada danışmayı düşünüyoruz birde sizden fikir alayım istedim. Teşekkürler.

Eşimin ilk sonuçları ve 1 ay sonraki sonuçlarıda şöyle.

.....................................İlk .......................1ay sonra
Testesteron total ..........2.40............................3.51

Estradıol........................14.2...........................5.05
Lh................................11.03...........................13.51

Fsh...............................24.66.............................33.26

Sgot(ast) ........................36................................64

Sgp(alt)..........................81...................................128

Alp......................................55...............................54

Bilirubin total.........................0,55......................... 1.06

Son düzenleme:

canım inşallah yeni evinizde bebişlerinizle oturmak nasip olur
rüyan da hayır olsun inşallah tez vakitte gerçeğini yaşarsın

dualarımız kabül cumamız bayram olsun inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım anladığım kadarıyla testesteron yükselmiş bu iyi ama sperm üretimini gösreren fsh yükselmiş bu iyi değil çünkü
fsh yükselmiş üretimin azldığını gösteriyor benim bildiğim bu umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım

canım çok duygulandım okurken inşallah bizim bebeklerimizde gelir sevindirir bizi hiç ummadığımız bir anda rabbim ol derse olmayacak şey yok allahım dualarımızı kabul eder inşallah..

arkadaslar suan en cok ihtiyacım olan sey dua eşimde azospermi teshisi konmustu evlenmeden öncesinde bilioduk bi dönem bekledikten sonra doktora gittik eşime tese yapıldı bende rahim çökmesi var fln dediler birsürü ilaç iğne derken dün yumurta toplama işlemim yapıldı 16 yumurta bugün telefon deldi 10tanesini kullanmışlar bunlardan 6 tanesi söllenmiş yarın transfer işlememim var bizler hakediyoruz anne olmayı yine takdiri ilahi elimizden geleni yapıp dua etmek tek yapabileceğimiz sey sanırım bana dualarınızla yardımcı olursanız cok sevinirim.Allah bana ve tüm bekleyenlere hayırlısıyla sağlıklı bebeklerini kucaklarına almayı nasiip etsin. kendinize ii bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…