Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar hepinize selam osun.epeydir nete giremedim.ablamın doğumu vardı geçen hafta.çok şükür ikinci kızı cennet kokulusu dünya meşkalesi rabbimin hediyesi dünyaya geldi.geçen hafta çarşamba gittim.perşembe kucağımıza aldık.rabbim acılarını göstermesin.ikisi birbirinden güzel ve akıllı.hangisini sevip ciğerime bassam bilemedim.ben teyze olarak böyleydim ya anne olmak nasıldı acaba.hep onlara dua ettim.allahım acılarını gösterme diye.allahım bebek kokusu nasıl bi koku.tarifsiz.hiç bir parfüm böyle olamaz.her an kokusunu alıyorum.dün eve geldim ama burnumda tütüyorlar.her yerden kokusu geliyor.sanki benimle gelmiş kokusu.belkide teyzesine bırakmış biraz kokusundan.allahım bende istiyorum cennet kokundan.ne olur nasip et yalvarıyorum allahım.tüm isteyen kullarınada.amin.

tedavisi başlayan arkadaşlar tedaviniz inşallah hayırlı sonuçlanıp cennet kokusuna rabbim nail eylesin.bu kokudan hiç birimiz mahrum olmayalım.

arkadaşlar hepinize selam osun.epeydir nete giremedim.ablamın doğumu vardı geçen hafta.çok şükür ikinci kızı cennet kokulusu dünya meşkalesi rabbimin hediyesi dünyaya geldi.geçen hafta çarşamba gittim.perşembe kucağımıza aldık.rabbim acılarını göstermesin.ikisi birbirinden güzel ve akıllı.hangisini sevip ciğerime bassam bilemedim.ben teyze olarak böyleydim ya anne olmak nasıldı acaba.hep onlara dua ettim.allahım acılarını gösterme diye.allahım bebek kokusu nasıl bi koku.tarifsiz.hiç bir parfüm böyle olamaz.her an kokusunu alıyorum.dün eve geldim ama burnumda tütüyorlar.her yerden kokusu geliyor.sanki benimle gelmiş kokusu.belkide teyzesine bırakmış biraz kokusundan.allahım bende istiyorum cennet kokundan.ne olur nasip et yalvarıyorum allahım.tüm isteyen kullarınada.amin.

hoşgeldin canım gözünüz aydın Allah ömürler versin yeğenlerine
amin Rabbim bize de nasip etsin hayırlı evlatlar

canım senin için okadar mutlu oldumki anlatamam.rabim hamile haberinide duymayı nasip etsin inşallah.ağrıların son bulur inşallah.

gözün aydın.ne güzel bi gelişme çok sevindim adınıza.rabbim milyonlarca sperm görmeyide nasip etsin inşallah..sonrada doğal hamilelik olsun inşallah.sana bişey soracağım canım.doktor bey sizdeki ile tüp bebek yapılabileceğini söylemiş sanırım.sizdeki elegon spermatidmi.bizde microtese ve boyamalıda elegon spermatid çıkmıştı doktor spermin son evresi demişti bize aynı şeymi acaba.geylani macunu bize doktor bey vermemişti.hatta bizi hiç bir aktara yönlendirmedi. doktor bey gözdem hanımın eşinin telefon nosunu verip onunla irtibat kurdurmuş.buna gözdemin eşi bile şaşırmış.sanki bişeyler ters gidiyor ben böyle his ediyorum.yerine oturmayan şeyler var sanki.umudum menegon iğnede.kullanmadığımız bi o kaldı.

kızlar bizdeki elegon spermatidler neden hala ilerlemiyorlar kafayı yiyeceğim.adamcağız kalbura döndü.ne yapmak lazım bilmiyorum.

EL-BASİR; her şeyi bütün incelikleriyle gören,Cenab-ı Hak,bütün varlıkları en küçük hareket ve davranışlarını,ima ve işaretlerini bilir ve görür.Onun görmesi için gece veya gündüz fark etmez,ışık veya karanlık gerekmez.Onun görmesi için göze veya başka bir alet ve cihazı ihtiyacı yoktur.Bütün kainatı ve içindekilerin hal ve davranışlarını avucunun içi gibi bilir ve görür,kontrolü altında tutar.
Bu ismi belirtilen gün ve saatte,belirtilen miktarda okumaya devam eden kimsenin,isteği çabuk yerine gelir.Bu ismin büyük tesir gücü vardır.

Bu ismi her gün,sabah namazından sonra 302 defa,zikretmeye devam eden kimseye gizli işler açılır,gizli olaylar ve sırlar gösterilir.
Bu ismi temiz bir cam kaseye 100 defa yazıp yağmur veya kaynak suyu ile bozarak aç karnına içien kimsenin zihni açılır.Hafızası kuvvetlenir.Anlayışı kuvvetlenir.Kalp gözü açılır.

Cuma namazından önce 302 defa okuyanın kalp gözü açılır ve sözünde ve işinde doğruluga salih amele muvaffak olur.
Pazartesi günü sabah namazının farzı ile sünneti arasında sağlam bir itikat ve teslimiyetle 100 defa zikreden kimse,Allah yardımına ve iltifatına kavuşur.

gözün aydın.ne güzel bi gelişme çok sevindim adınıza.rabbim milyonlarca sperm görmeyide nasip etsin inşallah..sonrada doğal hamilelik olsun inşallah.sana bişey soracağım canım.doktor bey sizdeki ile tüp bebek yapılabileceğini söylemiş sanırım.sizdeki elegon spermatidmi.bizde microtese ve boyamalıda elegon spermatid çıkmıştı doktor spermin son evresi demişti bize aynı şeymi acaba.geylani macunu bize doktor bey vermemişti.hatta bizi hiç bir aktara yönlendirmedi. doktor bey gözdem hanımın eşinin telefon nosunu verip onunla irtibat kurdurmuş.buna gözdemin eşi bile şaşırmış.sanki bişeyler ters gidiyor ben böyle his ediyorum.yerine oturmayan şeyler var sanki.umudum menegon iğnede.kullanmadığımız bi o kaldı.

eyinas63 .!.:
iyi akşamlar canım.sana bişey sormak istiyorum.bizde gittik celallettin beye.bize söylediği çok iyi bi aktar arkadaş var onunla gerçekten ciddi sperm çıkışı olanlar olmuş.hastalardan yüksek rakam istemeye başlayınca onunla çalışmayı bırakmış.acaba bahsettiği aktar hangisidir.gerçekten böyle biri varmı.merak ediyorum.ayrıca böyle biri varsa niye çalışmayı bırakmış.hem microtese çokmu ucuzki .....bilsemki gerçekten böyle biri var gerçekten görüşürdüm.doktorun bize verdiği eczaneden satılan dr green macunu.açıkcası faydası varmı bilemiyorum.hem eşim hocanın verdiği tedaviyi istemedi.çünkü biz o tedaviyi microteseden önce yapmıştık dediysekte dinletemedik.birde bizim şansımıza biz içerde tarım saat kaldıysak anca 15 dakika konuşabildik.telefonu hiç susmadı.hem bize öyle çokta faklı gelmedi.mesela bende muayene olmak için fiş aldım.bana bakmadı bile.endoskopi çekelim anlarız dedi.bunu zaten nerye gitsem bilirler.birde inhibin b için biz yaptık bizim değer iyiydi ama microtesede elegon çıktı dedik ama gene istedi.ben zaten homonlarra artık takılmıyorum.bu kısmst işi onu anladım.değerler çok iyi olup bişey çıkmayabilir ama değerler berbat olup çıkanlarda var.bunu hepimiz biliyoruz.demek istediğim inhibin b kesinlik vermiyor.kaan hocaya sorduk inbin b tekrar teseden önce yapalımmı diye gerek yok dedi.çünkü ordan doku alındığı için düşük çıkar dedi.aynen öyle oldu.değer 25 den 5 e düşmüş..

Canım adım geçtiği için cvp vermek istedim..Yerine oturmayan bişeyler var çok haklısın...Geçmişte yazdığın msj ı tekrar bulup okudum...Kendinde gör diye kopyaladım..Biz hocanın verdiği tedaviyi istemedik yazmışsın...Dolayısıyla sizin bitkisel kürleriniz eksik kalmıştır..Ayrıca şimdi eşime sordum, eşin gym plus diye bir ilaç sormuş...Dolayısıyla eşim şaşırmış...Sen dr agüvenip,inanıp tedavisini uygulasaydın ,macunları,bitkiselleri ihtiyacınız doğrultusunda size de verirdi....Yerine oturmayan bişey de kalmazdı....

Son düzenleme:
bebek özlemi çekmek nedemek bilirmisniz..?
hayalini kurduğun minicik bir mucizenin senin olmasını istemektir..
rüyalarında sevdğin kokusunu duydugun fakat uyandığında kollarının boş olması demektir..
bütün gün huzur aşk dolu yuvanda eşini yanlız beklemektir..
kapıyı baba diye açan prens ve prensesinin olmayışıdır..
evinde minik eşyaların bulunmaması demektir...
dışarı çıktığında gördüğün hamilelerin karnına bakıp bakıp iç çekip imrenip sonra gözlernin dolması demektir...
önünden geçtğin bebek kıyafetleri satan mağzanın önünde durup seyr etmektir...
bazen içeri girip oradakı alışveriş yapanları izlemektir...
sonra oradan eli boş dönmektir...
dostlar arasında herkesin hamileliklerini anlattılarında senin susman demektir...
ve bebek özlemi çekenlerin tek hayali ANNE OLMAKTIR...:43::43::43::43::43::43:

fsh 30larda olup sertoly cell çıkan hastalar için hiçbir doktor umut vermedi..acaba bu celalettin hoca bizler için çözümü varmıdır

baharcım ecrinin dualarını okudum allah kabul etsin , gönlüne göre versin inşallah..

cnm inş o yeni tertemiz evine 2 değil 3 4 hatta 5 kişilik aile olarakj girersin cnm bebişlerinin odası olur
her rüyada vardır hayır belkide senin bebeğinde sana gelmeye başladı yavaş yavaş hadi inş cnm benim dualarımız hepimiz için:34::16:

hiç sorma cnm bi bakim dedim hemen çıktım zaten sanki senin yazını görmüş gibi:9::9::9:
evet dersler başladı amannnnn inş bu dönemde kurtarırım:26:

ahhh canımm yaaaa 5 kişilik ailee olalım inşş Rabbim nasip etsin o günleri:16::16:
inşş gelsin annesi onları hazır bekliyorr sabırsızcaa:52::52:
canım sorma benimde haftaya ygs sınavım var bende konsantre olamıyorumm videodan ders dinliyorum ama hep topikteyimm bende iyi bi azara ihtiyacım varr niye böyle oldum anlamadımm kafam almıyor
beynim hep bebekte herşey etkiliyor iştee
haftaya atlatıyımm rahatlıyacağım dünn gece 4 te yatmışımm saçma sapan konulara yorum yazar oldumm bide beddua yedimm hakarette hediyesi:1::1::1::1:
amannn neler yapıyorum bennn:53:
derdim bana yetmezmiş gibi ne konular varyaaaa şok oldum resmen :53:

fsh 30larda olup sertoly cell çıkan hastalar için hiçbir doktor umut vermedi..acaba bu celalettin hoca bizler için çözümü varmıdır

Celalettin Peru nun buna benzer durumda olup çocuk sahibi olan hastaları var...Tıbben çaresi yok diyorlar ama hoca hormonal sistem ve bitkisel takviyelerle bu işi çözüyor...Biraz uğraş ve sabır gerekiyor zaman isteyen tedaviler, eğer hocayı dinleyip dediklerini uygularsanız fayda göreceğinizi umuyorum...

Fsh 30 da olması üretimin görülmemesi sebebi ile vücudun hormonal sisteme yüklenmesi sonucu oluşuyor maalesef bazı doktorlar sonuç alamayınca sertoli germ hücre aplazisi gibi terimlerin arkasına sığınıp olmaz diyor ve uğraşmıyorlar...Bu tip hastalarda tese kolay yol olarak seçiliyor ve sonuç alınmazsa yapacak birşey yok deniliyor...

Hoca tüm iyi niyetiyle uğraşıyor bu tip durumlar doktor için gerçekten büyük yük; sürekli takip alaka gerektiriyor...Herkezin kaldırabileceği bir hayat değil, biraz bilenler beraber vakit geçirenler görüyor...Bırakın hasta tedavi etmeyi telefonlarına birgün boyunca bakmanız gerekse bakamazsınız bıkarsınız...Diğer doktorların kaçtığı bu esasında...

canım cooooooooooooooooooooooook sevindim mmmmmmmmmmmmm kız onlara bir üflede olgunlaşsınlar saka bu yana sizin adınıza cok sevindim insalllah tez zamanda muradınada ulasacan Allahın izniyle hadi bakıyım rabbim yardımcınız olsun

Allah razı olsun canım desteklerin ve duaların için.
inş .immatür hücreler sperme dönüşür.
inş canım inş celalettin hocanın Rabbimin yardımıyla verdiği ilaçlar üfleyecek sperme dönmeleri için immatürlere.
(bira zuzun bir cümle oldu ama :1::1:)
darısı sana ve ümitle bakleyen herkesin başına olsun.amin.
dualarını eksik etme tatlım.

Canimcimmmmmmmmmm gözün aydin olsun cikan hücrelerde sertolly cellye kapak olsuunnnnnn:52::52::52::52:
Cok sevindim bitanem Allahim insallah en saglikli spermcikleri göstersin size...
Bu Allahin mucizesi iste Rabbim older ve olur dedigin gibi...
Ve Celalettin hocadan Gözdemm ve esinden de Allah binlerce kez razi olsun...

Sende benim aklimdasin güzelim..
Dualarim sizinle ve tüm arkadaslarimla...
Ahh bi haber gelse de bizde baslasak tedaviye..
Heycanlanmaya basladim iyice..:1::1::1::1:
Allahim hepiimize bebislerimizi nasip etsin insallahhh...AMIN...:nazar::nazar:

amin canım amin.
inş en kısa zamanda görürüz spermleri de .
çünkü 2 yıldır kocişimin burdaki arkadaşlarımın eşleri gibi yemediği ot çöp kalmadı.
inş doğru tedaviyle 2 yılın mükafatını alırız tatlım.

canımmmm nasıl sevindim anlatamam bunun tarifi yokkk,inan gözlerim doldu,çünkü sizde bizim gibi Sertolly Cell diniz,en iyi hastanelerin,en iyi eğitim almış profösörlerin umutsuz vaka olarak adlandırdıkları Sertolly Cell...Bu sadece bizim ülkemizde değil arkadaşlar,ben tanıdık doktorlar vasıtasıyla bağlantı kurduğumManchester Üniversitesindeki hocalar,Yong üniversitesinde ki hocalarda ameliyat raporuma bakıp Sertolly Cell için yapılacak hiç birşey yok dediler,kök hücreyi beklememi belirttiler....Burada sözün bittiği yerde Celalettin hocanın adı başlıyor işte....bulunması zor bir insan,Rabbim onu sanki bize sebep olsun diye karşımıza çıkardı,çok sevindimm çokkk bana da nasıl umut oldun.İnşallah bebişinin cennet kokusunuda koklayacaksın...Rabbim sevincini daha da artırsın ,hamileliğini duymayıda nasip etsin inşallah.Çok sevindim yaaaa çokkkkk

Allah razı olsun canımcım duaların için.
aynen öyle kapak olsun tatlım .
inş tatlım inş spermlerde çıkarda herkese ümit olur.
bu illet öyle kötü birşey ki düşmanıma vermesin.amin.
inş hepimizin hamileliğini buradan duymayı nasip eder Rabbim.amin.

slm kızlar pıtırcık sizina dınıza çok sevindim canım inşallah o hücreler sperme dönüşür bizimde celalettin hocada 3 ay oldu tedavimiz hafataya eşimde gidecek test vermeye size hoca yeni ilaç verdimi daha önce macunmu vermişti canım

cnm güle güle git iice hasret gider anne babn ve küçük zeynebinle:16::16::16:

pıtırcık cnm benim yaaa biz SECOLLY CELL lielere umut oldun yemin ederim he
kız okuyunca eşime de okuttum o 1.400 ü okuyunca eşimin gözlerinden yaş geldi ve çok şükür bi kkişi daha kurtuluyo dedi:14::14:
inş cnm bu yaz sende tedaviş günlerini gförrüsün tez zamnad a sende hamiişler kervanına katılırsın bizede 1 ay kaldı test için
inş hepimiz için heppp hayırlar olsunnnnnnnnnnn:16::16::16::16:

ahh cnm inş bi daha ki sefere tutunur bebişi:26:

cnm inş o yeni tertemiz evine 2 değil 3 4 hatta 5 kişilik aile olarakj girersin cnm bebişlerinin odası olur
her rüyada vardır hayır belkide senin bebeğinde sana gelmeye başladı yavaş yavaş hadi inş cnm benim dualarımız hepimiz için:34::16:

inş bebeğin sana tutunur ncm hayırlısıyla hamile haberini de yazarsın buraya :34:

hiç sorma cnm bi bakim dedim hemen çıktım zaten sanki senin yazını görmüş gibi:9::9::9:
evet dersler başladı amannnnn inş bu dönemde kurtarırım:26:

ayyyy cnm hadi hayırlısıyla doğumunu yapasın
bi avazda inşllhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

canımcım allah razı olsun duaların için.
darısı hepinizin başına.
ama henüz çıkan sperm olmayınca bişey diyemiyorum .
immatür hücreler sperme dönüşür inş.
hepimiz kavuşuruz cennet kokulu evlatlarımıza.amin.
dualarım sizlerle.

güzel arkadaşlarım günaydın,
Hasretim canım rabbim hayırlısıyla kurtasın,bebişini sağlıklı,sihatli kucağına almanızı nasip etsin inşallah.

Pıtırcık senden de güzel haberler var inşallah.inşallah çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alacağız.sizin adınıza çok sevindim ve seni kocaman öpüyorum.

canlar dün bende Celalettin hoca için çarşamba saat 10:10 geçe randevü aldım.hemde eşime sormadan.mırın kırın ediyor gene ama hiç takmıyorum.oynaya oynaya gidecek.ben gidemeyeceğim ama olsun.hayırlısıyla güzel haberlerle döner inşallah.

Allah razı olsun.amin canım amin inş çektiklerimizin mükafatını hepimize en kısa zamanda verir inş.
canım bende seni kocaman öpüyorum.
dualarını eksik etme tatlım.
immatürler sperme dönüşsün .
dualrım seninle.:16::16:

slm kızlar pıtırcık sizina dınıza çok sevindim canım inşallah o hücreler sperme dönüşür bizimde celalettin hocada 3 ay oldu tedavimiz hafataya eşimde gidecek test vermeye size hoca yeni ilaç verdimi daha önce macunmu vermişti canım

canım Allah razı olsun.
nikin gibi umuda merhaba dersiniz inş.
test sonucunuz inş bol spermli olur.
canım önce geylani macunu vermişti.
şimdi ermiş macunu gelecek inş.
dualarım seninle canım
inş sperm çıktı diye güzel haberlerle gelirsin. amin.

canım arkadaşım gözün aydın allah tamamına erdirsin

topiğe derslerden giremiyorum şimdi gördüm

kendim gibi sevindim inan

ol deyince oluveriyor işte yaradan

biraz sabır biraz emek biraz gözyaşı lazım demek ki

vermek dilemeseydi istemek vermezdi

allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip eylesin amin

seni çok seviyorum canım kardeşim her daim dularımdasın

dualarında unutulmamak dilegiyle......:16::16::16::16::16:

:nazar::nazar::nazar:

canım Allah razı olsun.
nikin gibi umuda merhaba dersiniz inş.
test sonucunuz inş bol spermli olur.
canım önce geylani macunu vermişti.
şimdi ermiş macunu gelecek inş.
dualarım seninle canım
inş sperm çıktı diye güzel haberlerle gelirsin. amin.

Back
X