Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım adaşım benim saolasın.insanın elinde değil ki herdaim arayasım var eşimi.kızar diye arayamıyorum.durmadan saate bakıyorum.içim içime sığmıyor.ama kendimle gurur duyuyorum eşimi zor da olsa Dr.göndermeyi başardım ya helal olsun bana.gerçi göndermem bayaa zaman aldı ama olsun.geçte olsa başarı başarıdır.
normalde ben yalnız kalamam evde.ama dün akşam hiç korkmadım bile.sonu güzel olacak diye teselli ettim kendimi.
haberleri alır almaz yazacam hemen.buarada eşim dediki bir karıkoca var burda onlarda sıralarını bekliyor.sizin topikten midir acaba dedi.bilmiyorum ki bugün giden var mı dedim.
selam kızlar nasılsınızzz? Bızde sıl bastan yapmaya karar verdık bu hafta esım spermıyogram verdı 500bınle gebe kalmıstım. Suan 600bın cıktı sayısı tabı doktor sayıyı yetersız goruyo... Beynım hala pek yerınde degıl ama artık onumuze bakmaktan baska caremız yok.. Bılgınız var mı bu sayı asılama ıcın yeterlı mı kı yoksa az mı ?:18:
asılama ıcın ml basına en az 5 mılyon sperm sayınızın olması lazım canım
500 bınlen ne gusel hamıle kalmıssın
rabbım tekrardan yasatsın ınsallah
selam kızlar nasılsınızzz? bızde sıl bastan yapmaya karar verdık bu hafta esım spermıyogram verdı 500bınle gebe kalmıstım. suan 600bın cıktı sayısı tabı doktor sayıyı yetersız goruyo... beynım hala pek yerınde degıl ama artık onumuze bakmaktan baska caremız yok.. bılgınız var mı bu sayı asılama ıcın yeterlı mı kı yoksa az mı ?:18:
amin insallah canım.birinci asamayı gectik zor razı ettim ameliyata.simdi yavastan yavasa işliyorum istanbula gezmeye gidelim diorum güya kandırıp celaletin hocaya götürecem:) insallah canım o spermler gelsin hepimize gelsin burda öyle bir oldukki vallaha billaha artık tek kişilik dua bile edemiyorum rabbim kabul etsin hepimiz için ediyorum amin canım rabbim hepimizi kavuştursun bebeklerimizecanımcım hadi hayırlısı olsun.
inş eşin umutla döner istanbuldan .
inan kürleri ilaçları daha bir istekli yiyor benim eşim.
umutlandırır eşini celalettin baba meraklanma.sen de yazarsın inan eşim kendiliğinden yiyor kürleri balları diye
ve yazarsın ardından '' geldi nazlı spermler kızlar bolca '' diye inş.
Rabbim umutlarını kırmasın ve tez zamanda kavuştursun evlatlarına .amin.
dualrım seninle ......
kolay gelsin.
temizledin mi evini canım?
ohhhh mis gibi olmuştur evin....
benim evimin de ihtiyacı var
pasaklı oldum valla bu aralar....
canım geçmiş olsun.
takma kafanı proflara.
ne imkansızı gördük , okuduk bu sayfalarda canım.
Rabbim istedikten sonra fsh lh bahene.....
Rabbim normal yoldan hamilelik nasip etsin inş.
inş kapak olur olmaz diyen doktarlara canım.
takma kafana bunları.
şimdi eşin biraz iyleşsin hele kürlere falan başlasın gör bak spermler gelecek inş .
allah yar ve yardımcın olsun.amin.
insallah canım .Allah razı olsun amin amin hepimize insallahcnm geçmiş olsun ya yazamadım hemen çıkmıştım
off iileş heen tmm mı güzelim inş cuma da güzel haberler alırsın dr.dan
geçmiş olsun cnm ameliyat oh şükür iimiş
darısı bundan sonra o gıcıkspermciklereeeeeeeeeeee
aman boşver sen sölenenleri rabbim ol desin bak nasıl olur heh
cnm açık mı oldu ameliyatını eşin:26:
sgl canım acık ameliyat olmuş.estedik dikişler atmışlar.doktor ben hiç yapmadım mikroskopla ameliyat dedi ama sunu biliyorum doktorumuz iyiydi o kelimeleri kullanırken hissettim yani bizden daha fazla üzüldü sanki biz sırtımızı rabbime dayadık demi gerisi onun işi:) kız acıdan deil tuvaleti yüzünden uyutmadı beni elimde sise 3 saniyede bir basındaydım o iyi olsun yeter Allah razı olsun canım
esma cnm eşine gece bağırdığını söylemişsin cnm çok stres yapmış eşin demenk
inş tez zamandda çabucak atlatır bu hastalığı derdi veren yaradan dermanını da çabuk göndersin inşşhhhh
yok cnm iyiyim çok şükürrr
evt cnm ya yaklaştıı.19 eylülde negatifi alıncaaaa nasıl ağlıyodum üzülüyodumm..
zaman nasıl geçicek ne zaman başlıycam diyeeeee..
ama geçtiii 6 ayy çabucakkkkkkk..
inşallah cnmmmmmmm ..Allah razı olsunn..son olur hepimiizinn inş
iyice sabırsızlaştım sankii bu sefer...bi an önce gelsin istiyorumm.bi taraftanda korkuyorummm:18:
hayırlısı olsunn..
heeycan var cnm :18:.. 6 ay geçtide sankii şu 2 ay gözümde büyüdüüüüü nasıl geçicek diyorumm
canımm benim yaaaaa inşallahhhhhhhh..bu tedavimin sonu bebişli olurrrrrrrr...Allah razı olsunn:26:
sonradaaaaaaa siz gelirsinizzzzzzz arkamızdannnnnnnnnnn koca göbekli
ahhhhh hamiş olayımda hayırlsıyla valla kilolara takılmıycammmmmmmm
hep hayal kuruyorum hamişliğin ilk aylarında bulantılar oluyoya o zaman belki bi ka. kilo veririmm diyorumm[/QUOTEinsallah canım o günleri görmeyi nasip eder rabbim.kız kiloları verirsin 3 ay da sonra daha fazlasını alırsın bi de duygusal olursun ayy hayali bile güzel kim bilir annelik ne güzel yakısır sana rabbim hayırlısını versin canım insallah saglıklı gecirisin canımmmmm rabbim hiç agrı sızı vermez insallah
canım seni üzmek istemem ama bildigim kadarıyla yeterli deil canım en az 3milyon olması lazım die biliyorum.canım nacizane fikrim bence bazı takviyelerle artırırsınız canım sayıyı .bak canım burda ben gidemesemde cogu arkadas celaddin hoca gidiyo bir düşün derim.bir yeniden esine baktırın .benim görümcem ameliyat hemsiresi cogo ameliyatlardan sonra varikosel tekrardan nüks etme ihtimali varmış canım .bu gün bizde ameliyat olduk bunların aynısı doktorda söledi canım hakkında hayırlısı olsun canım
nerde canım bu haca... olur mu ole sey bıldıklerımızı paylasıoruzz sagolasınn... amın canımm...
canım istanbulda .bezmi alem üniversitesinde.gözdem arkadasımız var ya burda ondan bilgi alabilirsin canım o en dogru bilgiyi verecektir şimdiden rabbim yardımcınız olsun ben esimi razı edeyim nasip olursa bende gidecem
Arastir canim sen ana dilin almanca.
O zaman inhibin b yi burada yaptirin canim gitmeden 2hafta felan suruyor eline gecmesi.
Canim kismetse nisanin 2.haftasi gidecek esim.
Insallah hakkimizda hayirlisi olur.
canım inş kolay bir doğumun olur .
Rabbim sağlıcakla hasretle beklediğin bebişini kucağına almanı nasip eder.
dua et tatlım bol bol.
sende benim dualarımdasın inş.
heyecan doruktadır şimdi sende.
Allah rahmet etsin canım.başınız sağolsun.
geride kalanlarada RAbbim sabırlar versin.amin.
anaaaam. ne tatlıdır şimdi. yumuk yumuk anne karnında ....
canım inş kucağına almayı nasip etsin RAbbim.
büyümüş elbet
ısırmalık bile olmuş .Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
bazıları için kolay evlat sahibi olmak ama bizler için çabayla,emekle....canım emeklerinin sonucu bu.
inş sağlıcakla kucağına almayı nasip eder RAbbim .
ozaman bizim için de ısır emi tombiş yanaklarından yeğenimizin.
Insallah esin hayirli haberlerle döner canim. sen gitmicekmisin?
Okudum biraz, bu inhibin testini kadinlarada yapiyorlarmis dogrumu?
Amin canim insallah hayirlisi olur.
Canim ben 2012 de mayista gittim temmuzda geldim sonra agustos sonu gittim ekimde geldim.
Bu sene de eylul gibi gitmeyi dusunuyorum kismetse.
Esim cok kalmayacak zaten 3-4gun ancak kalacak bosuna gitmeye degmez.
Evet canim kadinlarada yapiliyormus.
cnm dualarımız enfalle inş bu sefer hayırlısıyla bebiği tutunur ve sonunda evladını kucağına almayı nasip eder yaradancanımm benimmmmmm pıtırcığımm nasılsınn..
enfalin bugün kontrolü vardı ama bulunduğu yerde internete giremeyebilirim demişti..
eğer giremezsem benden rica etti arkadaşlara bilgi verirsin diyee.
yumoşlar iyiymiş ve cumartesi inş opu ve eşinin m.tese ameliyatı olucakmışş..
saat 11.de eşini 1' de de enfali alıcaklarmışş..
hepinizdennn dua bekliyo :26::26::26:
sayılı günler kaldı artıkk..çok şükür herşey yolundaa
sıkıntılar yaşadı ama inşallah bu sefer herşeyyyy güzel olur..
gönlü güzell arkadaşımınn..![]()
anladım cnm olsun açık veya mıcro sonuçta sağlığı yerine gelsin desgl canım acık ameliyat olmuş.estedik dikişler atmışlar.doktor ben hiç yapmadım mikroskopla ameliyat dedi ama sunu biliyorum doktorumuz iyiydi o kelimeleri kullanırken hissettim yani bizden daha fazla üzüldü sanki biz sırtımızı rabbime dayadık demi gerisi onun işi:) kız acıdan deil tuvaleti yüzünden uyutmadı beni elimde sise 3 saniyede bir basındaydım o iyi olsun yeter Allah razı olsun canım
Herkese hayırlı geceler ,canlarım ben evime geldim 18 martta başladım bazı tahliller verdim birazı bir ikigün sonra birazıda 15 gün sonra çıkacak tahlilerin sonucuna göre ilaç tedavisine başlıyacaklar 15 gün sonra Allah kısmet ederse tekrar yollar düşüceğim artık herşeyin hayırlısı benim için çok yorucu oluyor ama Rabbim gücünü veriyor Allah bu imtihanda hepimizin yardımcısı olsun .(yol boyonca ismi aklıma gelen kardeşlerime hep dua ettim benim için de dua eden tüm kardeşlerimin Allahım dünya ahiret yardımcıları olsun bize ettikleri duaların bin bin katıyla mukafatlandırsın rabbim )A.E.OLUN![]()
Ooohh masallah baya gitmisin sen. Bizde haziranda gitmeyi düsünüyoruz, bide eylülde.
Gerci eylülde tatil icin gitmek istiyoruz ama nasip artik.
Benim esim hayatta tek gitmez herhalde :) gerci meraktan bende duramam