- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
öncelıkle hepınıze Rabbım kolaylıklar versın. . . Insaallah tez zamanda evlatlarınız göbişlerinize düşer :) sonra da kucaklarınızaaaa. . .
tez zamanda kokusunu duyun ınsaallaaahhh . .
Bambaska bı duyguymus gercekten Rabbım herkese nasıp etsın. . . Ben 26 esım 32 yasında. . .yaslarımız genc aslında ama esımde Sperm sorunu yıllardır vardı zaten. . . Aralık 2012 de yaptıgımız spermıogram testı dunyayı basımıza yıktı. . . Inanan ınsanlarız evet ama normal yoldan evlada sahıp olamayacak olmak cok yıkıcı
sonuc 0 dı cunku. . Normal yolla mumkun degıl dedı doktor. . . tup bebek dedı! Adetıme cok az bı sure kalmıstı kı hemen hastane arayısına gırdım. . . .bulundugum yerde tup bebek merkezı yoktu Ankara da arastırdım hep. . . Ve fatıh hast ne canan hanıma karar verdım . . .ocak basında ılk adetle basladım tedavıye. . . Uzun protokol uygulanacaktı. . 50 gun surdu. . . Doktorum ccok ılgılıydı cok emek verdı guleryuzluydu hakkını odeyemem ama hakkını odeyemeyecegım bırı daha var. . Esımı cok seven bı abısı. . . Esım Paylasmıs derdımızı onunla. . . Bıze bı kavanoz bal verdı. . . KESTANE BALI. . .onu 50 gun boyunca sabah aksam bır tatlı kasıgı yedı esım. . .ac karnına. . Yumurta toplama gunu yapılan spermıogram da oyle bı sonuc cıktı kı. . .Rabbıme bınler kere Hamd u senalar olsun. . . 1 tane bıle olsa bıze yeterken. . .400.000 tane spermımız olmustu. . . Ve % 50 sı canlıydı. . .samımıyetle soyluyorum. . ve sıddetle tavsıye edıyorum Hanımlar. . . Insaallah Rabbımın ıznı ve ınayetyle sızlere de sıfa olur. . . Olsun :) tamam o bal vesıle oldu belkı ama ben hep pozıtıftım. . . Asla karamsarlıga dusmedım. . . . Hep pozıtıf hep eglencelı olmaya calıstım. . . Esımı de kendımı de rahatlatmam sarrtı cunku. . .bu ıslerın en buyuk engelı stres uzuntu. . . Olacagına ınandıgınızda oluyo Allahn ıznıyle. . .cok da dua edın. . .Allaha sıgının :) tez zamanda guzel haberlerınızı verın ınsaallah. . . Allaha emanet olun. . . baslıgı gorunce dayanamadım, sızlere bı nebze yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana. . . Opuyorum hepınızııı :)
tez zamanda kokusunu duyun ınsaallaaahhh . .
Bambaska bı duyguymus gercekten Rabbım herkese nasıp etsın. . . Ben 26 esım 32 yasında. . .yaslarımız genc aslında ama esımde Sperm sorunu yıllardır vardı zaten. . . Aralık 2012 de yaptıgımız spermıogram testı dunyayı basımıza yıktı. . . Inanan ınsanlarız evet ama normal yoldan evlada sahıp olamayacak olmak cok yıkıcı