Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlaar gununuz bereketlı huzurlu gecsıın ınsallah bugunde guzel haberler alırız rabbım nesemızı eksık etmesın :52::52:

kızlar ya bir sürü alıntı yaptım ama o ikoncanlar yok mu:20::20:
onlar yüzünden gönderemedim yazımı:19::19::19:
150 sınırmış
benim olmuş 500 :52::52::52::52:
Allah hepinizden razı olsun canlarım sevincime sevinç kattınız ortak oldunuz bana
Rabbim tez vakitte sizlerin de böyle güzel haberlerini almamızı nasip etsin.
bu arada ben daha halay çekmedim ya eee kafa bi dünya heyecandan:1::1::1::1:
geç olmadan ben de katılayım size bari
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

bu arada hamilelik takvimim nasıl olmuş güzel demi :16::16::16::16:

Ya canlarim size biseyler danismak istiyorumm..
Ben bugün öglenden beri düsünüyorum...
Su tese ile m.tese arasindaki fark ne Allah askina basim agridi...
Bazilariniz bilirki biz almanyada amelyat olmustuk...
Ama bizim amelyatimiz yaklasik 30 dakika tas catlasin 40 dakika sürdü...
Daha sonra doktor esimin ismini söyleyip beni cagirdi neyse elime 3 tüp tutusturdu..
Bunlar toplanan parcalar dedi al tüp bebek merkezine götür orada hemen arastirilacak bekle dedi..
Hemen taksiye binip tüp bebek merkezine gittim tüpleri laboratuvardakilere verdim beklemeye basladim neden bekliyosun dediler sonucu dedim sen git doktorunuz sizi arayacak dedi...
Simdi icimi bulandiran bu ne idi tese mi m.tese mi??
Offf acaip canim slkkln bugün düsünmekten kafayi yiycem..
Elimize sadece hastaneden 1kagit verdiler ondada tese m.tese yapilacak yaziyor..
Ama tüp bebek merkezi bize hicbir kagit göndermedi..
Simdi biz ne yapalim anlamadim??:14::14::14::14:

Canim bu sizinki normal tese bence, iki taraftan doku örnekleri alınmış, daha sonra lab da araştırılmak için gönderilmiş. Benim eşim de dün oldu,aynen bu şekilde 40 dkk bile sürmedi, neyse ki ameliyathaneyle bebek merkezi aynı binadaydı sorun yaşamadık. Doku örneklerini kendileri gönderdi. İleriki zamanlarda mikro tese yapılacak, normalden bişey çıkmadı çünkü, aynı gün bilgi vermeleri gerekirdi , bence ara hastaneyi ve merkezi ısrarla bilgi iste, anlamadığını bunları ilk defa yaşadığını falan anlat, Rabbim sabır versin

150 sınırmış
Allah hepinizden razı olsun canlarım sevincime sevinç kattınız ortak oldunuz bana

Çok güzel olmuuuuuuuuşşşşşş canım çok sevindim maşallah hayırlı olsun :nazar::nazar::nazar: en kısa zamanda bebişkonu sağ salim kucağına alırsn inşallah :))))) :7::7: :4::4:

DARISI BAŞIMIZAAAAAAA :49: :49::49: :49: :49:

150 sınırmış

CANIIM OLSUN ALINTI YAPMIS GIBI OLDUN VALLA SENDE BIZI UCURDUN SEVINCTEN COK GUZEL BIR HABERDI INAN SENIN ADINA COK SEVINDIM ALLAHIN IZNI ILE HAMIS TABLOMUZ HAMIS ANNELERLE DOLUCAK :49::49: BUGUN NASILSIN SEN DAHA BIR HAFTA INANAMAZSIN BEN OYLE OLMUSTUM SOKTAYDIM NEZMANKI ULTRASYON KAGIDINI ALDIM ELIME OZAMAN GERCEK OLDUGUNA INANDIM BEN EN COK ULTRASYOK KAGIDINI ELIME ALDIGIMDA AGLADIM HER ASAMASI COK AYRI BIRGUZEL TADNI CIKAR , HAMILELIK TAKVIMIN SUPER :46: BENIMDE EN BUYUK HAYALIMDI BIRINCISI KIZLAAAR HAMILEEYIIIM YAZMAKTI IKINCISIDE BU HAMIS TAKVIMI RABBIM BUTUN ARKADASLARA NASIB ETSIN INSALLAH HERSEYIN VAR BIR VAKTI ZAMANI ISTE SIRASI GELENE RABBIM NASIB EDIYOR :49::49::emir_bebek: RABBIM INSALLAH SORUNSUZ SAGLIKLI BIR HAMILELIK GECIRMEYI NASIB ETSIN SAG SALIM KUCAGINA ALIRSIN :emir_bebek:

150 sınırmış

birtanem gözün aydın olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin yüce mevlam.dün ara ara girdim okudum ama en son misafirlerim gelince topikten çıkmak zorunda kaldım
ama inan hep aklım sendeydi en son flzaşk cığım aradı ve haberi kendisinden aldım inan çok ama çok sevindim ama nedense hep sana karşı içimden çoğul gebelik geçiyordu
hatta arkadaşıma tekmiymiş diye sordum.hakkınızda hayırlısı olsun şimdi görüyorum ki değerin 500müş inşallah ikizdir senelerce beklediğin evlatların çifter çifter gelmiş
hamilelik takviminde çok güzel sen bunu çoktan beri hak ettin hayırlı uğurlu olsun.ben dünkü halaya geç kaldım bugünkine yetiştim sanırım:62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

enfall33 canım çok üzgünüm söylenecek söz yok Rabbim sabrının mükafatını versin demek ki vakti zamanı gelmemiş
ama senin pes etmeyeceğini düşünüyorum inşallah sizin birbirinize olan sevgi ve sonsuz inancınızla bebişinizide kucağınıza alırsınız
bak bende senelerce mücadele ettim ve halen savaş vermekteyim bazen yıkılıyorum ama yinede dünya döndükçe hayat devam ettikçe mücadeleye devam edicem
inşallah Rabbim sabrımızın ve azmimizin sonunda bize cennet kokulu evlatlarımızı gönderir.bugün senin içinde halay çekmeyi çok isterdim ama ne yazık ki herşey bizim istediğimiz gibi olmuyor
sınavınız henüz bitmemiş takdiri ilahi bundan sonra herşey gönlünüzce olsun:16::16::16::16::16::16::16:

esesslim tatlım şükürler olsun demek eşinde immatür germ hücre çıktı darısı sperm bulunmasına inşallah:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
yüce mevlam güzel gönlünün mükafatını tez vakitte versin :16::16::16::16::16::16::16::16::16:
o günlerde gelecek inşallah sende sevinçten havalara uçarsın ben yaşadım ve dualarım Rabbim hepinize yaşatması için
Rabbim kimseyi umutsuz ve darda bırakmasın hergünümüz mutlu ve sevinçli geçsin hergün birileri hamile kalsın şu azo illetinden herkes kurtulsun inşallah

150 sınırmış

canımmmmmmm benimm maaşallah değerinn ne kadar artmışşş.:32::32::32:
ikizlermi geliyoooooooooooooo :52::52::52::52:
Hamilelik takviminde çok güzel olmuşşş..:16::16::16::16:
şimdi sıra keseyi ve kalp atışını görmekteeeeeee:46::46::46:
rabbim hayırlısyla tamamına erdirsin cnm inş.

tatlım ikiz olabilir değil mi nedense benim içimden hep öyle geçiyor değeride yüksek ikiz olabilir değilmi?

Caniimmmm cok sevindiimmm allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah tatlim. İslerden anca firsat bulup yazabildim tatlim. Halayin sonuna da ben durayim bari :) telden girdigim icin halay da cekemiyorum ama :( darisi bizim basimiza olsun insallaahhh

ne güzel hamilelik haberlerini duyunca insan mutlu oluyor inşallah herkez dileğine evladına kavusur. bende çok istiyorum biz daha yolun basındayız benim eşim azospermi hormonları normal klomen kullandı varikosel ameliyatı oldu şuan en son gittiğimiz doktor iltap ve %90 tıkalı dedi 10 tane antibiytik igne ve 4 kutu cipro 750mg antibiyotik verdi. Ege üniversitesi tüp bebek merkezinden 7 mayısa randevu aldık bu durumda olup çözüm bulan sperm bulan varmı ikimizde çok umutsuzuz bir umut ışığına o kadar ihtiyacımız var ki

günaydın kızlar dün coook güzel bir gündü nesemizin sebebi canım kardesimiz nusenin hamile kalması ayyy hala yüzümde bir tebessüm var
cemrem nasılsın yakında sendende güzel haberler alacaz insallah

cnm eşin 15 gün sonra tahlillerini yaptıracakmış
inşlh milyonlarca sperm görürsünüz
peki ya bu 3 aylık zamanda hiç horonlarınıza Baktırdınızmı
neler kullandınız şimdi neler kullanıyorsunuz
ay valla bende soru memuru gibiyim ama napim sizin tedavi nasıl gidiyor merak ediyorum....:37::37:
inş görürüz o yıllarca bizi uğraltıran ama gelince de bi çırpıda mutlu eden spermciklerrrrrr:16::16:
cnm hormon testleri hiç yaptırmadık eşim haftaya yaptırmak istiyo sperm den önce hormonları yaptırayım dedi
şimdi varikosel ameliyatından sonra preglyn iğnesi hafta da 2 kere,
çay , 2 kavanoz macun , panax e 1 kullandı halen devam ediyo bunlara macunumuz az kaldı
bakalım bende merak ediyorum hormonlarını ne çıkacak acaba:26:
inş hakkımıza hayılrı şeyler çıkar cnm siz ne zaman yapıcaksınız sperm testtini
he bu arada 1 yasini okudum geç oldu ama kusura bakam mevlam duaşlarını kabul etsin testtinizde bol bol spermler çıksın inş:16::16:
150 sınırmış

nursen kızzzz desene yazdıkça yazasın geldi 500 sınırı aştın:9::9:
ah güzelim o takvime burda hayran olmayan var mı hiç ?
o kadar güzel kiiii hemde ne güzel olmuşşşşş güle güle kullan:9::9:
hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görelim inş cnm :emir_bebek::16:
günaydın kızlar dün coook güzel bir gündü nesemizin sebebi canım kardesimiz nusenin hamile kalması ayyy hala yüzümde bir tebessüm var
cemrem nasılsın yakında sendende güzel haberler alacaz insallah

evet cnm çok güzeldi dün bundan sonrada böyle olsun hep inşşş
sağol cnm iim sen nasısln
ay ağzından bal damlıyo kızzzz:16::16::16: İNŞŞLLHH CNM BENİM
ne kadar korku merak varsa şimdi bende tets günü yaklaştıkça iiçimden nelerrrrr geçiyo bi bilsen
hepimiz bu yolda evlat sahibi oluruz inşşş:34:

cnm 1 tane yasinini okudum inş yeni tedavinde sağlıklı ve mutlu geçip gider veeeeee
o minik tatlı bebişin sana tutunur sende o hamile takvimini koyarsın cnm benim:29::54:

150 sınırmış

merhaba nursen tebrik ederim öncelikle canm sizin sorununuz neydi nasıl hamile kaldın ne süreçlerden geçtin biraz anlatabilirmisin ?

inş ameliyatta bolca sperm bulunur dualrımız seninle cnm
sonucu merakla bekliyoruz :16:

evet cnm deneyimli sayılırım yıllardır ne duyduysak yaptık ama:50:
cnm celallettin beyi bizde yeni tanıdık ama tedavisinde olup olumlu sonuç alanlar oldu sıra bizlerde gelir umarım
yok macunu isteğe göre değil hastalığına göre veriyo şükür ülkemde herşey var alalha hamdolsun
cnm senin için zordur evet anlayabilirim inş sende:34:

yarenim cnm tese ile micro tese arasında ki fark micro mikroskopik altında inceleniyo
tese de inceleniyo da ayrıntılı çok bakılmıyo
bizim de tese en fazla 45 dk. sürdü ama microtese yaklaşık 1 buçuk saati buldu
bence o verilen sana parça idi içinde sperm yada hücre varmı diye baklıması için alınmıştır da
nasıl olurda cvp gelmez araştır onu cnm sen gene de o ameliyatı yapan dr. git bi konuş yani bu şüphe ile de olmaz tatlım:44:

Off demekki canim bize de tese yapildi ama bizi kandirdilar m.tese diye..:14::14:
Evet o parcalara bakilmasi icin tüp bebek merkezine götürdüm 3 tüp...
Aksamina doktorumuz aradi bulunamadi diye ama neden bulunamadi sebep ne hicbir cvp alamadik..
Simdi tüp bebek merkezini arasak aradan 1 yil gecti o zaman bile aciklama yapmadilar simdi hic cvp vermezler offffffff..:14::14:

yarencim canım mc.tesede fark ameliyat mikroskonuyla yapılıyo olması ve bu işlem 2002den beri vr siz ne zaman ameliyat oldunuz bide artık olan olmuş çok düşünüp kendini yorma takdir eden hz. allah ..
inşaallah tedavinin ilerleyen süreci daha güzel gider

bende ameliyat sonrası raporları istedim klinikten göndermediler
merak ediyorum bizde buldukları aslında neydi diye:18: belkide şeytan vesvese verip bizi bunlarla meşgul etmeye çalışıyo ..:47:
ammaaann ıolan oldu napalım rabbim önümüzü açsın:16::16:

Canim biz gecen sene amelyat olduk..
Aama yazilanlari okudum da m.tese sizinde dediginiz gibi farkli sekilde inceleniyor..
Dedigin dogru olan oldu ama yinede insanin aklini kurcaliyor..
Bizimde raporlarimiz gönderilmedi ilginclik var bu islerde...
Ama Allaha havale ediyorum birde bizim tüp bebek doktorumuz Türktü güvendik ama bin pismaniz...

Canim tedavinizin ilk 3 ayini geride birakacaksiniz yakinda Allahin izniyle..
Insallah Rabbim 2hafta sonra size nazlilari gösterir ve bizlerde havaya ucariz..
Pamuk arkadasima Allahim pamuk gibi evlatlar nasip eder insallahh dualarim sizinle canimcim..

Ya tatlim birde ne sorucam sana hocanin vermis oldugu kürler kacar kavanoz ve 1 kavonoz ne kadar süre yeterli oluyor..
Esime ona göre söyleyeyim hani 1 kavanoz 1 ay yetiyorsa esim en az 2-3 tane almali 3 ay icin..
Biz güzel Türkiyemde olmadigimiz icin ve herzaman gelme firsatimiz olmadigi icin tedarikli olmaliyiz..
Beni bilgilendirirsen sevinirim tatlimm...:16::16::16::16::16::16::16::16:

Çok güzel olmuuuuuuuuşşşşşş canım çok sevindim maşallah hayırlı olsun :nazar::nazar::nazar: en kısa zamanda bebişkonu sağ salim kucağına alırsn inşallah :))))) :7::7: :4::4:

DARISI BAŞIMIZAAAAAAA :49: :49::49: :49: :49:
teşekkür ederim canım :16::16: Allah razı olsun
amin inşallah Rabbim sizlere de göstersin bu günleri
CANIIM OLSUN ALINTI YAPMIS GIBI OLDUN VALLA SENDE BIZI UCURDUN SEVINCTEN COK GUZEL BIR HABERDI INAN SENIN ADINA COK SEVINDIM ALLAHIN IZNI ILE HAMIS TABLOMUZ HAMIS ANNELERLE DOLUCAK :49::49: BUGUN NASILSIN SEN DAHA BIR HAFTA INANAMAZSIN BEN OYLE OLMUSTUM SOKTAYDIM NEZMANKI ULTRASYON KAGIDINI ALDIM ELIME OZAMAN GERCEK OLDUGUNA INANDIM BEN EN COK ULTRASYOK KAGIDINI ELIME ALDIGIMDA AGLADIM HER ASAMASI COK AYRI BIRGUZEL TADNI CIKAR , HAMILELIK TAKVIMIN SUPER :46: BENIMDE EN BUYUK HAYALIMDI BIRINCISI KIZLAAAR HAMILEEYIIIM YAZMAKTI IKINCISIDE BU HAMIS TAKVIMI RABBIM BUTUN ARKADASLARA NASIB ETSIN INSALLAH HERSEYIN VAR BIR VAKTI ZAMANI ISTE SIRASI GELENE RABBIM NASIB EDIYOR :49::49::emir_bebek: RABBIM INSALLAH SORUNSUZ SAGLIKLI BIR HAMILELIK GECIRMEYI NASIB ETSIN SAG SALIM KUCAGINA ALIRSIN :emir_bebek:
inşallah canım hamile kalmayan kimse olmasın topiğimizde inşallah
canım ya benim hafiften başladı mide bulantım :) midem ağzımda yani öyle hissediyorum istifra falan yok da
doğru söylüyosun canım her aşaması ayrı bir heyecandır muhakkak
inşallah buradaki bütün kardeşlerimize nasip eder Rabbim
inşallah hep birlikte kucaklarımıza almak nasip olur evlatlarımızı
birtanem gözün aydın olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin yüce mevlam.dün ara ara girdim okudum ama en son misafirlerim gelince topikten çıkmak zorunda kaldım
ama inan hep aklım sendeydi en son flzaşk cığım aradı ve haberi kendisinden aldım inan çok ama çok sevindim ama nedense hep sana karşı içimden çoğul gebelik geçiyordu
hatta arkadaşıma tekmiymiş diye sordum.hakkınızda hayırlısı olsun şimdi görüyorum ki değerin 500müş inşallah ikizdir senelerce beklediğin evlatların çifter çifter gelmiş
hamilelik takviminde çok güzel sen bunu çoktan beri hak ettin hayırlı uğurlu olsun.ben dünkü halaya geç kaldım bugünkine yetiştim sanırım:62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
sağol canım Allah razı olsun :16::16::16:
daha belli değil canım tek mi çoğul mu ilerki zamanlarda görücez inşallah
kız ben bile unuttum kendi halayımı çekmeyi geç değil merak etme :9::9::9:
kızzzz o benim değerim değil ikoncanlarımın sayısı :1::1:
bir sürü alıntı yapmıştım ikoncanların sayısı 500 olduğu için gönderemedim
yarın öğrencem kısmetse yeni değerimi inşallah 500 olur kız değerim :52::52:
inşallah tatlım sırasıyla hepsini görmek nasip olur inşallah
Caniimmmm cok sevindiimmm allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah tatlim. İslerden anca firsat bulup yazabildim tatlim. Halayin sonuna da ben durayim bari :) telden girdigim icin halay da cekemiyorum ama :( darisi bizim basimiza olsun insallaahhh
Allah razı olsun canım darısı sizlerin başına olsun inşallah.
ne güzel hamilelik haberlerini duyunca insan mutlu oluyor inşallah herkez dileğine evladına kavusur. bende çok istiyorum biz daha yolun basındayız benim eşim azospermi hormonları normal klomen kullandı varikosel ameliyatı oldu şuan en son gittiğimiz doktor iltap ve %90 tıkalı dedi 10 tane antibiytik igne ve 4 kutu cipro 750mg antibiyotik verdi. Ege üniversitesi tüp bebek merkezinden 7 mayısa randevu aldık bu durumda olup çözüm bulan sperm bulan varmı ikimizde çok umutsuzuz bir umut ışığına o kadar ihtiyacımız var ki
canım sen de hamiş kalacaksın inşallah
eğer tıkanıklık varsa ameliyatla düzeltilir ve normal şekilde spermler gelir inşallah
normal yolla bile hamile kalabilirsin Allahın izniyle moralini bozma
inş görürüz o yıllarca bizi uğraltıran ama gelince de bi çırpıda mutlu eden spermciklerrrrrr:16::16:
cnm hormon testleri hiç yaptırmadık eşim haftaya yaptırmak istiyo sperm den önce hormonları yaptırayım dedi
şimdi varikosel ameliyatından sonra preglyn iğnesi hafta da 2 kere,
çay , 2 kavanoz macun , panax e 1 kullandı halen devam ediyo bunlara macunumuz az kaldı
bakalım bende merak ediyorum hormonlarını ne çıkacak acaba:26:
inş hakkımıza hayılrı şeyler çıkar cnm siz ne zaman yapıcaksınız sperm testtini
he bu arada 1 yasini okudum geç oldu ama kusura bakam mevlam duaşlarını kabul etsin testtinizde bol bol spermler çıksın inş:16::16:

nursen kızzzz desene yazdıkça yazasın geldi 500 sınırı aştın:9::9:
ah güzelim o takvime burda hayran olmayan var mı hiç ?
o kadar güzel kiiii hemde ne güzel olmuşşşşş güle güle kullan:9::9:
hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görelim inş cnm :emir_bebek::16:

evet cnm çok güzeldi dün bundan sonrada böyle olsun hep inşşş
sağol cnm iim sen nasısln
ay ağzından bal damlıyo kızzzz:16::16::16: İNŞŞLLHH CNM BENİM
ne kadar korku merak varsa şimdi bende tets günü yaklaştıkça iiçimden nelerrrrr geçiyo bi bilsen
hepimiz bu yolda evlat sahibi oluruz inşşş:34:

hiç sorma kızzz öyle oldu :1:
merak etme canım sizlere de nasip edecek Rabbim inşallah teşekkür ederim bitanemmmm :16::16::16:
inşallah canım inşallah

Canim bu sizinki normal tese bence, iki taraftan doku örnekleri alınmış, daha sonra lab da araştırılmak için gönderilmiş. Benim eşim de dün oldu,aynen bu şekilde 40 dkk bile sürmedi, neyse ki ameliyathaneyle bebek merkezi aynı binadaydı sorun yaşamadık. Doku örneklerini kendileri gönderdi. İleriki zamanlarda mikro tese yapılacak, normalden bişey çıkmadı çünkü, aynı gün bilgi vermeleri gerekirdi , bence ara hastaneyi ve merkezi ısrarla bilgi iste, anlamadığını bunları ilk defa yaşadığını falan anlat, Rabbim sabır versin

Size de cok büyük gecmis olsun canim..
Rabbim tez vakitte sifanizi versin insallah...
Degilmi canim ya bana da normal tese gibi geldi...
Canim doktorumuz dokularin alindigi aksam aradi sadece sperm bulunamadi dedi okadar..
Sonrasinda ne bi mektup ne bisey yok göndermediler..
Esim suan Türkiyede Celalettin hocaya gitmisti gelsinde ona aratacagim..
O sert konusur bilgi verirler belki...
Hakkimizda hayirlisi olur insallah hepimizin..AMIN...

Back
X