Arkadaşım gözün aydın hayırlısı vakti gelince alırsın bebeğini kucağına
sağol canım inşallah darısı sizlere olsun.
Canım gozun aydın...hayırlı ugurlu olsun...allahım kucagına aldıgın gunlerıde gostersın

Tebrık ederım senı ..Cok sevındım senın adına

darısı bızım basımıza olsun
sağol çiçekcim Allah razı olsun inşallah sizlere de yazarsınız buraya tez vakitte hamileyim diye

merhaba arkadaslar ben yeni katıldım aranıza 4 yıllık evliyiz ve esim azospermi tese oldu 3 tup sperm donduruldu ve tup bebek yaptık ama tutmadı morfoloji kötu dendi bahcecide yaptım tup bebeği. sonra ankara kaan aaydosa gittik kaan bey proxeed ve klomen verdi onları kullanıyoruz ve ermiş aktardan aldıgımız macun cay ve keçi boynuzu özü kullanıyoruz ins. normal yolla cıkıs olur bir daha tup bebek denemeye korkuyorum allah bu forumdaki herkese sabır versin gercekten azospermi cok kötü insanı bunalıma sokuyor uzun ve zorlu bir surec hem maddi hem manevi cok yıprandık.
merhaba hoşgeldin aramıza inşallah azodan kurtulanlardan olursunuz siz de
kullandıklarınız şifa olur inşallah ve spermleri görürsünüz

tam ben de onu dicektim ne gülmüştüm ben de

kız ne var onda utancak

olabilir yani böyle şeyler

biraz kusura baktım hani ne öyle uçmuş sayfalar

neyse hadi nurusima bayağıdır gelip sohbet etmiyodu
onun hatrına kusura bakmıyım bari

merhaba arkadaşlar hepinize..
uzun süredir gelmiyordum topiğe.. şimdiyse çok pişmanım doğrusu..
çok güzel gelişmeler olmuş.. hamiş olan arkadaşlarımı eşinde sperm çıkışı başlayan arkadaşları tebrik ediyorum...

ben taşındım.. sonra hastalıklarla uğraştık.. şimdi iyiyiz çok şükür.. bu nedenlerden de gelemedim anlayacağınız topiğe..
ama hepinizi ve topiği çok özlemişim..
hoşgeldin canım uzun süredir yoktun buralarda
tebriğin için teşekkürler
yeni evin hayırlı uğurlu olsun hastalıklar için de çok geçmiş olsun.
ne güzel ya çok güzel birşey bu bizde azospermiz normal çıkış ilaçlardan danmı oldu hiç ameliyat oldumu eşiniz birde tüp bebekteki ilaçlar çok pahalı die duydum sgk karşılamıyormu canm bizimde spermatid bulundu normal sperm çıkmazsa onlar denenecek ne kadar zamandır bu durumla ugraşıyorsunuz biz geçen sene eylülde ögrendik aralık ayından beri tedavideyizz kusura bakma çok soru sordum ama çok meraktayım umarım anlarsın beni...
dediğim gibi bayağı birşeyler kullandık canım belki ilk kullandığımız macunların da faydası sonradan olmuştur
6 aylık panax ve e1 kullanımından sonra sayının 1 milyona yaklaşık olduğunu öğrenmiştik
hiç ameliyat olmadı ufak tefek şeyleri karşılıyo sgk örneğin progestan hap opudan sonra kullanılmaya başlanan
ilk denemiz raporlu oldu raporlu da olsan ilaçlarda 500tl farkediyo raporsuza göre(bizde öyle oldu)
bizim 4 yıl oluyo canım öğreneli o zamandan bu zamanda birşeyler yapmaya çalışıyoruz
geçen sene mayısta olduk ilk denememizi sonra kasımda bunlar negatifti
bu son denememi de martta yaptık ve çok şükür bu pozitif oldu
sormak istediğin daha başka şeyler olursa cevaplamaya çalışırım canım
Çok sevindim..Rabbim tamamına erdirsin..Kucağına aldığın günleride göstersin...
sağol gözdemcim Allah razı olsun inşallah canım
herkese hayırlı sabahlar
bugün erkenciyim ilk selamı ben veriyim dedimmmmmmmmm
hayırlı sabahlar canımmmmmm

nasılsın bakimmmmm