Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar cetveli yaptımda yapıştırmayı yapamdım kullanıcı kontrol panelindeki imzalı alan yapıştır dio imzalı yazısını bulamadımkine:(
nerde bu alan

tatlım kullanıcı profilinde düzenle yazıyo ya oraya tıklayınca
çizelge imza ikisinden birisi yazar oraya tıkla ve en alttaki değişiklği kaydet de bitti gene dene cnm olur bak görürsün

Tatlımm sende şimdi ne heyecan vardır ..:52::52::52::52:
15 gün sonra testte inşallah görürsünüz spermleriiiii:52::52::52::52::52:

Merhaba cnm hoşgeldinn seni burda görmek ne güzell
özlettin gerçekten kendiniiiiii:16::16::16::16::16:
Evt cnm güzel gelişmeler oluyooooo bizde mutlu oluyoruz..
geçen seni aradım ama ulaşamadım tatlımm..nasılsın iyimisin..:34::34:

canım ben seni yarın arıycam inş. iyiyim çok şükür.. artık iyiyim :52::52::52:
sen nasılsın canım?

bütün sıkıntıların gelmiş geçmiş olsun
bence de gidip görüşün celallettin beyle burda birden fazla kişi de sperm öncesi hücreler çıktı bile cnm
sizin de hayırlsııyla tedavi süreciniz başlar tatlım:34:
ben ii sayılırım bide celallettin beyde tedavideyiz 3 ay dolmak üzere 15 güne kadar sperm testti yapıcaz bakalım hayırlısı:26:

hayırlı olsun canım inş. görürsünüz sağlıklı spermciklerinizi..:1::1::1::16::16::16:

Kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar .tatlı rüyalar diyorum ki biran önce çıkında benimde içim rahat etsin aklım burda kalmasın :9::9::9::9::9:hadi ama kocişleriniz yalnız kaldılar boyunları bükük kaldılar hem daha onlara ihtiyacınız var sperm falan:1::1::1:

iyi gecelerrrrr sanadaa..
biz daah burdayızz sen git yatttttttt:27::27::27::27:

canım ben seni yarın arıycam inş. iyiyim çok şükür.. artık iyiyim :52::52::52:
sen nasılsın canım?

hayırlı olsun canım inş. görürsünüz sağlıklı spermciklerinizi..:1::1::1::16::16::16:

tamam cnm konuşuruzzzzz
bende iyiyim cnm çok şükür..günleri geçiriyoruz iştee..:16::16::16::16:
detayları yarın konuşuruzz. :))

Son düzenleme:
Tatlımm sende şimdi ne heyecan vardır ..:52::52::52::52:
15 gün sonra testte inşallah görürsünüz spermleriiiii:52::52::52::52::52:

hiççç sorma yaaaaaaa korkuyorum kız inan ki :18::18:
ya nasıl bi duygu bu öödüm patlıyo sanki
ya çıkarsa diyorum bide ya çıkmassa........
acayip düşünceler içindeyim diyorum ki sperm çıksa hemen tüp bebek yaparım
ahhhh gene daldım hülyalara inş ama ben çıkıcağını zannetmiyorum yani 3 ay kısa bi süre bana göre
belki 4 veya 5.ci ayda çıkar da bu 3 ay da çıkar mı bilemm:26::26:

kızlar ben çıkıyorum herkese allah rahatlık versin iyi uykularrrrrrrrrrrrr:54::54:

hiççç sorma yaaaaaaa korkuyorum kız inan ki :18::18:
ya nasıl bi duygu bu öödüm patlıyo sanki
ya çıkarsa diyorum bide ya çıkmassa........
acayip düşünceler içindeyim diyorum ki sperm çıksa hemen tüp bebek yaparım
ahhhh gene daldım hülyalara inş ama ben çıkıcağını zannetmiyorum yani 3 ay kısa bi süre bana göre
belki 4 veya 5.ci ayda çıkar da bu 3 ay da çıkar mı bilemm:26::26:

canım sakın olumsuz düşünme.. çıkacak inş. bol bol dua et.. ve inan.. bence bu işte başarı biraz da inanmaktan geçiyor.. eşin de moralini yüksek tutsun :1::1::1: e burda iş de sana düşüyor :34::34::34:

tmm cnm gördüm çizlege yazısını ama benim kilom istenilen formatta değilmiş öngörülmedi ;)))) olmadı

Son düzenleme:
sağol canım bizim sorun başta azospermdi ama daha sonra normal çıkış başladı
bir sürü şeyler denedik macunlar çaylar panax e1 kullandı
tüpbebek tedavimle hamile kaldım canım bu 3. denememdi

ah güzelim ya bende de bi gülümseme oldu bizim kızlar yanlış anladı diye :9::9:
inşallah canım doğru niye olmasın
Allahın izniyle artacak değerim inşallah:16:

ne güzel ya çok güzel birşey bu bizde azospermiz normal çıkış ilaçlardan danmı oldu hiç ameliyat oldumu eşiniz birde tüp bebekteki ilaçlar çok pahalı die duydum sgk karşılamıyormu canm bizimde spermatid bulundu normal sperm çıkmazsa onlar denenecek ne kadar zamandır bu durumla ugraşıyorsunuz biz geçen sene eylülde ögrendik aralık ayından beri tedavideyizz kusura bakma çok soru sordum ama çok meraktayım umarım anlarsın beni...

Arkadaslar sadecik'e ulasmam lazim,dogustan 47xxy liler topigine ugramadi hala?Cikartilan tabloda esinin 47xxy li oldugunu ve suan hamile oldugunu gordum cok umut oldu bana,orda ilac kullandigi yaziyor 3 ay ne kullandi girerse yazsin lutfen,yada biln varsa yazsin,nurusima81 esindede sprem bulundu tablodaki bilgilerde sizinde ilac kullandiginiz yaziyor ne kullandiniz Allah rizasi icin detayli anlatin,benim esimde 47xxy li 2 senelik evliyim yurt disindayiz,Allah izin verirse nisan sonunda micro tese ameliyati cikarsa Allah izin verir bi mucize olursa tup bebek icin..emre bakirciogluna gitmeyi duunuyorum,daha once hic tedavi olmadik,ameliyatta,yeni ogrendik sayilir zaten,burda esi 47xxy klinefelter sendromlu olanlar yardimci olsunlar Allah rizasi icin bu ulkedr bir yandan gurbetlik bir yandan bu dert aile hasreti cok uzuluyorum,esimin testisleride cok kucuk cikmazsa diye cok korkuyorum,esi 47 xxy li olanlar sizin eslerinizinde testisleri kucuk fsh lh yuksek ve testosteronu dusuk mu?Ve bu halde olupta microtesede sperm bulunan var mi?:2:

canım sakın olumsuz düşünme.. çıkacak inş. bol bol dua et.. ve inan.. bence bu işte başarı biraz da inanmaktan geçiyor.. eşin de moralini yüksek tutsun :1::1::1: e burda iş de sana düşüyor :34::34::34:
haklısın da ben sevinin ce olmuyo yani ben çıkar desem kendimiz için çıkmıyo benim hayatım boyunca istekelrim hepp geç oldu yaradan öyle nasip ediyo bana onun için sevinmek çıkar demekten korkuyorum:18::18: her zaman eşime desteğim tam cnm hiçbir zaman onu bu yolda yanlız , tek ve caresiz bırakmadım takdir allah tan keşke çıksa inş olumlu haberler alırım diye için için dua ediyorum zaten tatlım:16:
tmm cnm gördüm çizlege yazısını ama benim kilom istenilen formatta değilmiş öngörülmedi ;)))) olmadı

aaa o da ne öyle kız sen fazlasıyla zayıfmısın da kilo kriteri olmadı dyo:44:
bi daha denersin olmassa sende bize yazarsın kilonu bakalım bize güzelim:54:

herkese hayırlı sabahlar
bugün erkenciyim ilk selamı ben veriyim dedimmmmmmmmm:52:

Arkadaşım gözün aydın hayırlısı vakti gelince alırsın bebeğini kucağına
sağol canım inşallah darısı sizlere olsun.
Canım gozun aydın...hayırlı ugurlu olsun...allahım kucagına aldıgın gunlerıde gostersın:16::16:
Tebrık ederım senı ..Cok sevındım senın adına :nazar::nazar: darısı bızım basımıza olsun
sağol çiçekcim Allah razı olsun inşallah sizlere de yazarsınız buraya tez vakitte hamileyim diye
kızlar başka topiklerden birinde okudum bu yazıyı tam benlik ya bayıldım bi bakın süper yaaaaaaaaaaaaaa
tam kilolar için süper demiş vasfiye teyzeeeeeeeeee

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=679749&d=1365428425
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
:1::1::1::1::1:
merhaba arkadaslar ben yeni katıldım aranıza 4 yıllık evliyiz ve esim azospermi tese oldu 3 tup sperm donduruldu ve tup bebek yaptık ama tutmadı morfoloji kötu dendi bahcecide yaptım tup bebeği. sonra ankara kaan aaydosa gittik kaan bey proxeed ve klomen verdi onları kullanıyoruz ve ermiş aktardan aldıgımız macun cay ve keçi boynuzu özü kullanıyoruz ins. normal yolla cıkıs olur bir daha tup bebek denemeye korkuyorum allah bu forumdaki herkese sabır versin gercekten azospermi cok kötü insanı bunalıma sokuyor uzun ve zorlu bir surec hem maddi hem manevi cok yıprandık.
merhaba hoşgeldin aramıza inşallah azodan kurtulanlardan olursunuz siz de
kullandıklarınız şifa olur inşallah ve spermleri görürsünüz
kızz allah sizi ne etmesin emiiiiii:9::9::9:
nursenin mesaj sayısını ne zannettiniz yaaaaaaaaaa
yerim ben sizi beeeeeeeeeeeee
gülmekten yazamıyorum he ona göre kızmayın banaaaaaaaaa
:60::60::60::60::60:
gel gel utanma hepimiz yapabiliriz böyle hatalarrrrrrrrrrrr:9:
:9::9::9::9:
Evt cnm ya yapabiliriz böyle hatalarr.:27:
sizde geçen sene donsuz geceleri yanlış anlamıştınız yaa o zamanda ne gülmüştüm hatta yarenede söyledim akşam:60::60::60:
tam ben de onu dicektim ne gülmüştüm ben de:1::1:
dervişin fikri neyse zikride o olurmuş ne yapalım :1::1::1::1::1:
Ay flzaşkcığım aradaı söyledi nasıl utandım anlatamam
bundan böyle cevap yazmadan önce bekliycem herkes yazsın ben sonra yazarım sazan gibi atlamamak lazım
yok şekerim ben size kızarmıyım ama gerçekten çok utandım:17::17::17::17::17:

geldim geldim canım anca beraber kanca beraber birbirimize destek olalım değilmi:16::16::16::16:
kız ne var onda utancak:48: olabilir yani böyle şeyler :54::54:
geçmişi okuyacak arkadaşlar kusura bakmazlar inş.
biraz kaynattıkkkkkk :17::17::17::17::17::17:
her zaman böyle güzel sohbet olmuyoo:16::16::16::16:
biraz kusura baktım hani ne öyle uçmuş sayfalar :15::15:
neyse hadi nurusima bayağıdır gelip sohbet etmiyodu
onun hatrına kusura bakmıyım bari:9::9::9::9:
merhaba arkadaşlar hepinize..
uzun süredir gelmiyordum topiğe.. şimdiyse çok pişmanım doğrusu..
çok güzel gelişmeler olmuş.. hamiş olan arkadaşlarımı eşinde sperm çıkışı başlayan arkadaşları tebrik ediyorum... :49::49::49::64::64::64:
ben taşındım.. sonra hastalıklarla uğraştık.. şimdi iyiyiz çok şükür.. bu nedenlerden de gelemedim anlayacağınız topiğe..
ama hepinizi ve topiği çok özlemişim..
hoşgeldin canım uzun süredir yoktun buralarda
tebriğin için teşekkürler
yeni evin hayırlı uğurlu olsun hastalıklar için de çok geçmiş olsun.
ne güzel ya çok güzel birşey bu bizde azospermiz normal çıkış ilaçlardan danmı oldu hiç ameliyat oldumu eşiniz birde tüp bebekteki ilaçlar çok pahalı die duydum sgk karşılamıyormu canm bizimde spermatid bulundu normal sperm çıkmazsa onlar denenecek ne kadar zamandır bu durumla ugraşıyorsunuz biz geçen sene eylülde ögrendik aralık ayından beri tedavideyizz kusura bakma çok soru sordum ama çok meraktayım umarım anlarsın beni...
dediğim gibi bayağı birşeyler kullandık canım belki ilk kullandığımız macunların da faydası sonradan olmuştur
6 aylık panax ve e1 kullanımından sonra sayının 1 milyona yaklaşık olduğunu öğrenmiştik
hiç ameliyat olmadı ufak tefek şeyleri karşılıyo sgk örneğin progestan hap opudan sonra kullanılmaya başlanan
ilk denemiz raporlu oldu raporlu da olsan ilaçlarda 500tl farkediyo raporsuza göre(bizde öyle oldu)
bizim 4 yıl oluyo canım öğreneli o zamandan bu zamanda birşeyler yapmaya çalışıyoruz
geçen sene mayısta olduk ilk denememizi sonra kasımda bunlar negatifti
bu son denememi de martta yaptık ve çok şükür bu pozitif oldu
sormak istediğin daha başka şeyler olursa cevaplamaya çalışırım canım
Çok sevindim..Rabbim tamamına erdirsin..Kucağına aldığın günleride göstersin...
sağol gözdemcim Allah razı olsun inşallah canım
herkese hayırlı sabahlar
bugün erkenciyim ilk selamı ben veriyim dedimmmmmmmmm:52:

hayırlı sabahlar canımmmmmm:16::16::16:
nasılsın bakimmmmm

Back
X