canlarımmmm benimm kader arkdaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI SİZLERİN BAŞINA TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
selam kızlar kusura bakmayın flzaşkın haberini alınca selam bile vermeden halaya katıldım uzun zamandır yazmıyorum kendime göre sıkıntılarım oldu ve herkesin derdi zaten kendine yetiyor birde benim sıkıntım eklenmesin diye düşündüm bir sürede olsa uzak durmaya çalıştım topikten.kendimden bahsedeyim biraz biliyorsunuz benim tedavim miyom dolayısıyla iptal edilmiş ve embriyo transferim yapılamamıştı.ameliyat olacaktım iyileştikten sonra bebişimi transfer edeceklerdi.bundan 2 hafta önce bana telefon açtılar haziranın 3nde raporunuzun süresi doluyor bu süre içerisinde trasferiniz gerçekleşmediği takdirde verdiğiniz ücrette yanacak tekrar ücret vermek zorunda kalacaksınız dediler.bende raporumu uzatmak için rapor aldığım hastaneye gittim aynı zamanda muayene oldum doktor miyomumun küçüldüğünü söyledi bizde tekrar tüpbebek merkezine gittik ve doktorumla konuştuk biraz küçüldüğünü söyledi bende ameliyat olmak istemediğimi hem maddi olarak hemde psikolojik olarak hazır olmadığımı söyledim doktorumda bir paketi açalım ne çıkarsa şansına transfer ederim ama miyomdan dolayı tutunma olmazsa üzülmek yok diye söz aldı bende.kısmetse adetimin 2 .günü başlıyorum kısmet inşallah sağlıklı bebişlerim olur ve bana sıkı sıkı tutunurlar miyoma inat benimle olurlar.dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hepinize bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah
selam kızlar kusura bakmayın flzaşkın haberini alınca selam bile vermeden halaya katıldım uzun zamandır yazmıyorum kendime göre sıkıntılarım oldu ve herkesin derdi zaten kendine yetiyor birde benim sıkıntım eklenmesin diye düşündüm bir sürede olsa uzak durmaya çalıştım topikten.kendimden bahsedeyim biraz biliyorsunuz benim tedavim miyom dolayısıyla iptal edilmiş ve embriyo transferim yapılamamıştı.ameliyat olacaktım iyileştikten sonra bebişimi transfer edeceklerdi.bundan 2 hafta önce bana telefon açtılar haziranın 3nde raporunuzun süresi doluyor bu süre içerisinde trasferiniz gerçekleşmediği takdirde verdiğiniz ücrette yanacak tekrar ücret vermek zorunda kalacaksınız dediler.bende raporumu uzatmak için rapor aldığım hastaneye gittim aynı zamanda muayene oldum doktor miyomumun küçüldüğünü söyledi bizde tekrar tüpbebek merkezine gittik ve doktorumla konuştuk biraz küçüldüğünü söyledi bende ameliyat olmak istemediğimi hem maddi olarak hemde psikolojik olarak hazır olmadığımı söyledim doktorumda bir paketi açalım ne çıkarsa şansına transfer ederim ama miyomdan dolayı tutunma olmazsa üzülmek yok diye söz aldı bende.kısmetse adetimin 2 .günü başlıyorum kısmet inşallah sağlıklı bebişlerim olur ve bana sıkı sıkı tutunurlar miyoma inat benimle olurlar.dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepinize bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah
selam kızlar kusura bakmayın flzaşkın haberini alınca selam bile vermeden halaya katıldım uzun zamandır yazmıyorum kendime göre sıkıntılarım oldu ve herkesin derdi zaten kendine yetiyor birde benim sıkıntım eklenmesin diye düşündüm bir sürede olsa uzak durmaya çalıştım topikten.kendimden bahsedeyim biraz biliyorsunuz benim tedavim miyom dolayısıyla iptal edilmiş ve embriyo transferim yapılamamıştı.ameliyat olacaktım iyileştikten sonra bebişimi transfer edeceklerdi.bundan 2 hafta önce bana telefon açtılar haziranın 3nde raporunuzun süresi doluyor bu süre içerisinde trasferiniz gerçekleşmediği takdirde verdiğiniz ücrette yanacak tekrar ücret vermek zorunda kalacaksınız dediler.bende raporumu uzatmak için rapor aldığım hastaneye gittim aynı zamanda muayene oldum doktor miyomumun küçüldüğünü söyledi bizde tekrar tüpbebek merkezine gittik ve doktorumla konuştuk biraz küçüldüğünü söyledi bende ameliyat olmak istemediğimi hem maddi olarak hemde psikolojik olarak hazır olmadığımı söyledim doktorumda bir paketi açalım ne çıkarsa şansına transfer ederim ama miyomdan dolayı tutunma olmazsa üzülmek yok diye söz aldı bende.kısmetse adetimin 2 .günü başlıyorum kısmet inşallah sağlıklı bebişlerim olur ve bana sıkı sıkı tutunurlar miyoma inat benimle olurlar.dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hepinize bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah
kızzzzzzzzzzzzz inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım süper bi haber bu yaaaaaaaaaaaaaaa hamdolsun yaradana şükür ki bebişin seninle olacak artık
halayaaaaaaaa
kuzummmmmmmmmmmm şükürler olsunnnnn mutluluktan ağlıyorum inan rabbim bugünleri gösterdi
şükürler olsun canımıniçi mutluluktan çıldırmak üzereyim...........
şükürler olsun kardeşim şükürler olsun maşallah maşallah ayyyyyyyyyy bu çok güzel bir haber darısı benim başıma İNŞ. ,bugün test yapmakla iyi yapmışsın iki gün daha ne bekliyesin ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH FLZ
CNM BU NE GÜZEL BİR HABER BÖYLE
BENDE SABIRSIZLIKLA CUMAYI BEKLİYORDUM
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA SENDE KAVUŞTUN MERCİMEĞİNE
ARTIK HEP BÖYLE GÜZEL HABERLER ALALIM
DARISI İSTEYEN HERKESE İNŞLH DUR BENDE HALAYA GİREYİM CNM FAZLASIYLA HAK ETTİN
süper bir haber bu bu sefer olacağına çok inanıyordum şükürler olsun Rabbime inşallah devamı gelir değerlerin katlanır ve bebişlerin seninle 9 ay boyunca kalır ve kucağına almanı nasip etsin Rabbim inşallah.
dn baharın güzel haberini aldık eşi işe başlamış bugünde flzaşkımın bebiş haberini bundan sonra inşallah hep güzel haberler alırız amin
Fistigimmmmmmmmmmmmm gözleriniz aydin olsun..........
Edilen dualar Allah katinda yer buldu sükürler olsun...
Cok ama cok sevindim sevincten elim ayagim titredi...
Aradim ama ulasamadim sana...
Insallah bebislerin ikizdir bitanem degerin cok iyi cikmis...
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin yegenlerimi...
64:
canım benim allahım tamamına erdirsin inşallah çok sevindimm
cadı seniiii dayanamayıp test mi yaptınnnnn
bende bu ne kalabalık topikte diyorum geçmişi okuyorummmm yaaaaaa
çokkkkkkk çokkkkkk sevindimmmmmmmm canımmmmmmm
sen bize hep süpriz mi yapcaksın hep böyleee bakıyımm
Hepimiz okadar inandık ki bu sefer olacak diyee RABBİM DUALARIMIZI kabul etti
hala şoku atamadım ne yazcağımı bilemiyorum bitaraftan ağlıyorum sevinçten ağlanırmııı
yaa ben hamile olsam bu kdar sevinmezdim heraldeee
Allahım evinizdeki mutluluğu hiç eksiltmesin en kötü gününüz böyle olsunn bebeğimm
RABBİM İSTEYEN HERKESE BU ANLARI YAŞATSIN İNŞŞ
HALAY ZAMANI BUGÜN BOL BOL ÇEKERİZZ
bitanemmmmmmmm sırf halaya geç kalmamak için müdür odasındayım biliyorsun
şükürler olsun rabbime bugünleri gördük
ben dünden beri zaten biliyordum idrar testi herşeyi kanıtlamıştı zaten
şükürler olsunnnnnnnnnnnnn
sabahtan beri tel trafiğindeyiz elim ayağım titriyor hala
değerin çok yüksek ikiz geliyor allahın izniyle ikizzzzzzzzz
bitanemmmmmmmm bebişlerin için hobaaaaaaaaaa
filizimi de şu tablayadiye ekledim ya şükürler olsun rabbimeeeeeeeeee
darısı benim ve kalan arkadaşların başına
Allahimmm yaaaaa dershanede int vardi tesadufen topige girdim veeee nee goreyimm kendimi zor tuttum eve gidince aglarim artik sevincten :) cok mutlu oldum allahim burdaki herkese yasatsin bu duyguyu rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin tel halay yok eve gidince tutarim ucundan tey teyyyyyyyyy :) :)
Ne güzel haber bu maşallah. Darısı isteyen tüm arkadaşların başına inşallah.
canım arkadaşım dualar kabul olduuu allahım mutluluğunu daim etsin inşallah allahım nazarlardan korusun seni :-*
halay çekemedim beceriksizim herhalde
darısı hepimizin başına inşallah arkadaşlar
Canım kader arkadaşım.
Çok ama çok mutlu oldum.Sonunda bebişlerine kavuşacaksın.9 yılın acısını çıkartıyorsun umarım.
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip eder inşallah.
Çok şükür rabbim dualarımızı yalvarışlarımızı yakarışlarımızı duydu ve sen hamilesin.
Veeee en önemliside bir azolu daha aramızdan mutlu sonla ayrıldı.
Darısı bizim gibi bir tanecik spermi bekleyen kardeşlerimize ve tedavi aşamasında olanlara olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?