• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı akşamlar birtanem hoşgeldin şükürler olsun flzaşkım hamile darısı hepimizin başına olsun inşallah.
Amin canım inşallah bende bebişime kavuşurum zaten hamiş olamazsam bana ameliyat yolu görünüyor inşallah bebeğim beni kurtarır şu ameliyattan çünkü çok korkuyorum:18::18::18::18::18:hem hamiş olunca doğumda miyomdanda kurtulurum bir taşla 2 kuş vurmuş olurum:9::9::9:

inşallah herşey dilediğin hayal ettiğin gibi olur canım benim ben inanıyorum ya Rabbim seni o tese günü nasıl yüzünü güldürdüyse olmaz denilen olduysa yine yalnız bırakmaz seni tabiki dualarımızla ....Allahım yardımcın olsun canım....

canlarımmmmm ben hala inanamıyorummmmmmm yerdemiyim göktemiyim bilmiyorumm..:53::53::53::53:
kafam durdu sankiiiiii..insan seneler sonra o kadar olumsuzluktan sonra böyle bi haberde inanası gelmiyo ...
sizlerin desteği duaların sayesindeee geldik buralaraa..:16::16::16::16:
beni inanıyorumm...sırayla herkes olucakkkkkk yaşayacak o duyguları.
bizler zor elde ettiğimiz içinnnnnnn hamileliğin her aşamasını tedirgin geçiriyoruz ben bile şimdiden herşeyi kafaya takıyorum ilerleyen zamanda nasıl olucak bilmiyorummm:19: inşalla sorunsuz bi hamilelik geçiririmm..
sizleriiiiii çokk seviyorummmmm..iyiki varsınızzzzzz..:29::29::29::29::29::29::29::54::54::54::54::54::54:

allahım güne hamile haberiyle başlamak negüzel hemde filizimizin en güzel haberiyle.bu haberi verdirene şükürler olsun.
dün fırsatım olmadı topiğe giremedim.sabah işe gelirgelmez topiğe girdim ki topiğimizde bayram varmış.Filizim çoooook tebrik ediyorum.rabbim sağlıklı,sihatlı kucağına almayı nasip etsin,huzurlu,sakin,rahat bir hamilelik geçirisin inşallah.şuanki mutluluğunu tahmin edebiliyorum.rabbim utandırmasın.inşallah bizlerde senin gibi güzel haberler verebiliriz kuzum.
geç oldu ama bende halaya katılacam nasılsa halay dağılmamıştır bu mutluluktan.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Baharım hoşgeldin canım.eşin güzel bir iş bulmuş inşallah.allah daim etsin.
özledik seni,bizi sensiz bırakma.
Baharım ben Brumut arkadaşımızın süresini okudum allah kabul etsin inşallah.
rabbim bu yolda herbirimizin yüzünü güldürsün.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:3::3::3:
bugün de hepp güzel şeyler ve güzel haberler alalım inş hayatttannnnnnnnnn
:24::24::32::32:

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun evet birazda olsun küçülmüş en azından şimdilik ameliyat olmaktan kurtuldum doktor bir paket embriyoyu açıcam ne çıkarsa bahtına dedi tutunma olmazsa üzülmek yok dedi birde eğer hamile kalmazsan ikinci paketi açmam ameliyat olursun dedi hakkımda hayırlısı olsun duaların için canı gönülden amin diyorum rabbim sanada nasip etsin bu aşamalara gelmeni ve hamiş olmanı dualarınızla zaten buralara kadar geldik benim her zaman dualarınızla yanımda olduğunuzu biliyorum allah razı olsun:54::54::54::54::54:

Nurusima canım allah hakkında hayırlısını versin,bu olumsuzluktan, güzel bir sebeple çıkarsın inşallah.miyomla hamile kalan çok insan var.allah ol dedikten sonra değil miyom,azo bile etkili olmaz.:))
güzel düşünelim güzel olsun inş.bu zaman zarfında da kendine çok iyi bakkı miyonların dahada küçülsün.

baharcığım iyi akşamlar canım enfall33 için 290 olan ayetel kürsi ise ben okuyabilirim farklı dua ise onu bilmiyorum ayetel kursi ise hemen başlıyayım ENFALL33 İÇİN 290 AYETEL KURSİ ALDIM

herkese günaydın:16: Allahın selamı üzerinize olsun,baharcığım ENFALL33 İÇİN 290 ADET AYETEl KURSi OKUDUM .Allah niyetinizi kabul etsin :emir_bebek:

Canım çok sevindim..Rabbim tamamına erdirsin..Kucağına aldığın günleride gör inşallaahhh..Darısı bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına..

sağol cnm Allah razı olsun..

allahım güne hamile haberiyle başlamak negüzel hemde filizimizin en güzel haberiyle.bu haberi verdirene şükürler olsun.
dün fırsatım olmadı topiğe giremedim.sabah işe gelirgelmez topiğe girdim ki topiğimizde bayram varmış.Filizim çoooook tebrik ediyorum.rabbim sağlıklı,sihatlı kucağına almayı nasip etsin,huzurlu,sakin,rahat bir hamilelik geçirisin inşallah.şuanki mutluluğunu tahmin edebiliyorum.rabbim utandırmasın.inşallah bizlerde senin gibi güzel haberler verebiliriz kuzum.
geç oldu ama bende halaya katılacam nasılsa halay dağılmamıştır bu mutluluktan.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

sevalimmmmm tatlımmmmmmmm çok sağol güzel dileklern için:16::16::16::16::16::16:
Amin inş. sorunsuz geçiririm hamileliğimi..:26::26::26:
sizlerinde güzel haberlerini alıcam inş..canımm benimmmmmmmmm:54::54::54::54::54:
halaylar hiç bitmesinnnnnnn sıra durudenizderyaa inşallahhhhhhhhhhhhh:52::52::52::52::52:

arkadaşlar kader_nl isimli arkadaşı dua listemizden çıkarıyorum...
4 listede eksiği var...
2 aydır foruma girmiyor…
daha fazla kimseyi geride kalmamak adına kendisini listeden çıkarıyorum...

denizbulut'a=238
ecrin23'e=277=saganak aldı...
enfal33=290
nursen'e=278=enfall33 aldı...

arkadaşlar bu eksiklerden almak istediğiniz olursa lütfen topiğe özellikle belirtin kimin için eksik olan sureleri alıp okuyacağınızı....
eksiklerini tamamlamayanlar tek tek listeden çıkarılacak haberiniz olsun...
allah yardımcı olup okumak isteyen arkadaşlardan razı olsun...

baharcığım DENİZBULUT KARDEŞİMİZE 238 AYETEL KURSİ ALIRYORUZ OKUNUNCA YAZARIM :16:

canım kardeşim filizim hayırlı uğurlu olsun Rabbim çift eylesin kucağın dolsun taşsın maşallah olsun bacıma
çok sevindim ne yazcağımı bilmiyorum canım benim ya o kadar sevindim ki ifade etmeye kelimeler yetmiyor bak gene diyorum ev işidir yemektir alo diyosun işte olsa olsam bile akşam gelip yapıyorum biz paşamızı kolay bulmadık annesi iyi bak ona yediğine içtiğine dikkat et çooookkk sevindim
şimdi halay zamanı :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:nazar:FLZCİĞİM NERELERDESİN BENİ YANLIZ BIRAKTTIN Allahım seni sevindirdi :emir_bebek:inş.bizide sevidirir test gününü iple çekiyorum.flz bugünde test yaptırdın mı bize doktar arka arkaya 2 gün dedi :18::18::18:

canlarımmmm benimm kader arkdaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160 :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:52::52::52::52::52::52::52:
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI SİZLERİN BAŞINA TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

:nazar::nazar::nazar:maaşAllah maaşAllah maaşAllah :71::124::124::124::124::124::124::124::124::124:benim güzel arkadaşım çok çok sevindim yine halayın ucunu kaçırdım aslında dün topiğe girdim fakat sayfaları tek tek okumamıştım .Allah güzel bir hamilelik geçirip sağ sağlim kuçağına almayı nasip etsin bence senin ikiz:emir_bebek::emir_bebek: değerin 10. güne göre iyi Rabbim buradaki evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımada nasip etsin.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:

:nazar:FLZCİĞİM NERELERDESİN BENİ YANLIZ BIRAKTTIN Allahım seni sevindirdi :emir_bebek:inş.bizide sevidirir test gününü iple çekiyorum.flz bugünde test yaptırdın mı bize doktar arka arkaya 2 gün dedi :18::18::18:

canım inşAllah seninde halayını çekeriz.sıra sıra buradaki herkezin :49::emir_bebek::nazar:

burdayımmmm cnm bakıp çıkıyorummmmmm.arada cnm sıkılıyo tek başına oturuyorum..:1:
ay yok tek başına değilim tabii bebişlerde varrrr:1::1:
cnm hemşire bana bi daha testi tekrarlanmana gerek yok dedi.değerin iyi dedi.ama ben cumartesi tekrar yaptırıcam.
senin günü ne zaman .:34:

canım kardeşim filizim hayırlı uğurlu olsun Rabbim çift eylesin kucağın dolsun taşsın maşallah olsun bacıma
çok sevindim ne yazcağımı bilmiyorum canım benim ya o kadar sevindim ki ifade etmeye kelimeler yetmiyor bak gene diyorum ev işidir yemektir alo diyosun işte olsa olsam bile akşam gelip yapıyorum biz paşamızı kolay bulmadık annesi iyi bak ona yediğine içtiğine dikkat et çooookkk sevindim
şimdi halay zamanı :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Aminnnnnn canım benimmmmm..RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH sizlerdende duyayım bu mutluluğu..
cnm teldede senin sevincin benide tekrar duygulandırdı..çok sağolllllll..canımmmmmmm ...:16::16::16::16:

:nazar::nazar::nazar:maaşAllah maaşAllah maaşAllah :71::124::124::124::124::124::124::124::124::124:benim güzel arkadaşım çok çok sevindim yine halayın ucunu kaçırdım aslında dün topiğe girdim fakat sayfaları tek tek okumamıştım .Allah güzel bir hamilelik geçirip sağ sağlim kuçağına almayı nasip etsin bence senin ikiz:emir_bebek::emir_bebek: değerin 10. güne göre iyi Rabbim buradaki evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımada nasip etsin.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:

sağollllllll bitanemmmmmmmmm inşAllah rabbim hayırlısyla kucağıma almayıda nasip eder.sen dün girdin
tüh dedim görmedii:1::1::1::1:
dün sayfalar uçtu tabi benim haberimleeeeee o yüzden göremedi dedimmmmmmm..:52::52::52::52:
çok şükür cnm bugünleride gördükkkk..yavaş yavaş kurtuluyoruz ..azodannn hepimizzz :52::52::52::52::52:

cnm saolasın allah razı olsun
senin test tarihin ne zaman canım
inşlh sendende hamiş haberleri alacağız
sende bu dertten kurtuluşa erenlerden olurusun amin....:25::25:

canım benim 13 mayıs pzrts tahlil günü eşimle bekliyoruz heyecanla korkuyla karmakarışık duygular.Rabbim hepimizi kurtarsın

canım inşAllah seninde halayını çekeriz.sıra sıra buradaki herkezin :49::emir_bebek::nazar:

zcu canım benim kazasız doğum yap bebişin sağlıklı sıhatli olsun .dualarınızı bekliyorum

burdayımmmm cnm bakıp çıkıyorummmmmm.arada cnm sıkılıyo tek başına oturuyorum..:1:
ay yok tek başına değilim tabii bebişlerde varrrr:1::1:
cnm hemşire bana bi daha testi tekrarlanmana gerek yok dedi.değerin iyi dedi.ama ben cumartesi tekrar yaptırıcam.
senin günü ne zaman .:34:

ayyyyyyyyy ben o bebişleri severim canlarım benim annelerini bırakmamışlar :emir_bebek::emir_bebek:

Aminnnnnn canım benimmmmm..RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH sizlerdende duyayım bu mutluluğu..
cnm teldede senin sevincin benide tekrar duygulandırdı..çok sağolllllll..canımmmmmmm ...:16::16::16::16:

sağollllllll bitanemmmmmmmmm inşAllah rabbim hayırlısyla kucağıma almayıda nasip eder.sen dün girdin
tüh dedim görmedii:1::1::1::1:
dün sayfalar uçtu tabi benim haberimleeeeee o yüzden göremedi dedimmmmmmm..:52::52::52::52:
çok şükür cnm bugünleride gördükkkk..yavaş yavaş kurtuluyoruz ..azodannn hepimizzz :52::52::52::52::52:

hosgeldin canim iyiyim ben cok sukur.:16:
FLZASK VE DURUDENIZDERYA dan hamis haberlerini bekliyoruz dort gozlee ins,halay cekicezz:9::9::9:
siz nasilsiniz oglusun buyuyormu yerimize op onu annesi:55:[/QUO
Aa transerlerimi oldu flzask ve deryanınogluşum iii teyzesi büyüyo napsn senin hamişlil nasıl gidi cinsiyeti bellimi

canım ya nasıl sevinmem biz burda çok günler geçirdik inşallah bir gün bende seni sevindiririm Rabbim kucagını doldursun hayırla al inşallah büyüt en kötü günün böyle olsun komşun eşyaları alsın artık odadan orası paşa odası olucak nedendir bilmem ama içimden hep erkek ve ikiz geliyor ikiz bacım çoookkk sevindim çooookkk maşallah :nazar:

canım ya nasıl sevinmem biz burda çok günler geçirdik inşallah bir gün bende seni sevindiririm Rabbim kucagını doldursun hayırla al inşallah büyüt en kötü günün böyle olsun komşun eşyaları alsın artık odadan orası paşa odası olucak nedendir bilmem ama içimden hep erkek ve ikiz geliyor ikiz bacım çoookkk sevindim çooookkk maşallah :nazar:

ayyyy unutmamışsınnnnnn cnm ,o odada eşya olduğunu komşum aldı çoktannnnn eşyalarııııı:1::1::34:
inşallah cnm hayırlısı artıkkk ..:26::26::26::26:

Back
X