• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canlarım eşim bugun kontrole gitti celalettin hocaya kan tahlili ve spermiyogram verdi 1.340.000 immatür germ hücresi 660.000 lökosit cktı sonuc kan tahlili iyiyimiş şükür ama için buruk nedense sevinemedim olgunlaşır mı onlar ne olur bilemiyorum ki neyse buna şükür en son kağıtta 3 tane yazıyordu :)))bizden haberler böyle.....

cnm ne güzel bi haber bu yaaaaa:52::52::52::52::52::52:
niye buruksun olgunlaşır yaaaa sen sevinmene bak hadi bi halay çekelim ne güzel spermler artık çıkmaya başlıyooooooo
demekki:21::21::21::21::21::21::21:cnm lokosit için antibiyotik verdimi celallettin bey cnm
gözünaydın bni daha ki testte spermleri görücen inşllhhhhhhhhhhhhhhhh

herkese hayırlı bi hafta olsunnnnnnnn
kızlar benim bi arkadaşımın eşi böbrek hastası ve evde dialize giriyor
nakil sırasına girmiş ve böbrek nakli bekliyor
onun için 41 yasin başlattık benim hemen aklıma sizler geldiniz
isteyen varsa yasin okuyabilir mi hastanın adı İLKER okuyan dan da okumayan dan da allahım (c.c ) razı olsun:16::16:
süre haftaya pazara kadar canlarım benim:16::16::16:

cemrem.........5 yasin okudu
esra1982.......1 yasin
flzask ..........1 yasin
pare55.........1 yasin okudu
bahar85........1 yasin
duruderyadeniz..3 yasin okudu
nursen.........1 yasin
nilda05.........1 yasin
pembe85.......2 yasin
umut99.........2 yasin

Günaydın hanımlar..Oğluşumun ateşi düşmedi:(( Gene nöbetteyim...En erken günaydın gene benden....Geçmişi okuyamadım...Filiz keseyi görmüşsün,son sayfada gördüm...Mercimeğine ii bak....Minicik bi bebek olsun sağlıcakla...

Gunaydin arkadaslar. Gununuz guzel olsun, Rabbim minik minik bebisler versin kucaginiza:) gözdemm gecmis olsun oglusunun ateşi neden var?

isteyen varsa yasin okuyabilir mi hastanın adı İLKER okuyan dan da okumayan dan da allahım (c.c ) razı olsun:16::16:

esra1982.......1 yasin
flzask ..........1 yasin
bahar85........1 yasin
nursen.........1 yasin
nilda05.........1 yasin
pembe85.......2 yasin
umut99.........2 yasin
günaydın Cemrem.allah acil şifalar versin.bende 1 yasin alıyorum.

Günaydın hanımlar..Oğluşumun ateşi düşmedi:(( Gene nöbetteyim...En erken günaydın gene benden....Geçmişi okuyamadım...Filiz keseyi görmüşsün,son sayfada gördüm...Mercimeğine ii bak....Minicik bi bebek olsun sağlıcakla...

Günaydın Gözdemm geçmiş olsun canım.demek oğluşunun ateşi var.annesi halleder,düşürüverir ateşini inşallah.rabbim bağışlasın inş.

esra1982.......1 yasin
flzask ..........1 yasin
bahar85........1 yasin
nursen.........1 yasin
nilda05.........1 yasin
pembe85.......2 yasin
umut99.........2 yasin

geçmiş olsun canım,bir yasin de bana yaz

Canlarımmmmmmmmm biz geldikk mercimeğimleeeeeee:52::52::52::52::52:
bi tanecik gördük kesemizi..çok şükür...:26::26::26::26:
sabah o kadar heyecanlıydımki kalbim güm güm....
masaya yattım yine heyecanlıydım hep dua ettim doktor gelene kadar..
sonra geldi..baktı kese görünüyo dedi bi ohh çektim..:52::52::52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
miniğim benimleeeeeeee 10 gün sonra kalp atışı için gidiceğiz inşallah onuda görürümm teyzeleri..
mercimeğimle dua ediceğiz hep :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Allahım teyzelerimede bu güzel duyguları yaşatsın diyeeeeeee:26::16::16::16::16::16:
:54::54::54::54::54::54::54::54::54:
canım hadi gözün aydın darısı kalp atışını da duymaya inşallah
kalp atışını duymaya gittiğinde 2.keseyi de görebilirsin canım bence ona da hazırlıklı ol :)
olabiliyo böyle durumlar yani tabi ki hayırlısı Rabbim ne dilerse o olur.
merhaba canlarım eşim bugun kontrole gitti celalettin hocaya kan tahlili ve spermiyogram verdi 1.340.000 immatür germ hücresi 660.000 lökosit cktı sonuc kan tahlili iyiyimiş şükür ama için buruk nedense sevinemedim olgunlaşır mı onlar ne olur bilemiyorum ki neyse buna şükür en son kağıtta 3 tane yazıyordu :)))bizden haberler böyle.....
sizde daha önce de çıkmıştı sanki bu immatür germ h. öyle hatırlıyorum
inşallah onlar tez zamanda olgunlaşıp sperme dönüşür canım
bu çok güzel bi haber canım 0 dan bunları görmek dimi ama :64::64::64::64::64::64::64::64:

günaydın gözdem geçmiş olsun yavrucuğuna inşallah iyileşir bi an evvel.

kızlar ben de bebişimden haberler getirdim dün geç vakit olduğu için yazamadım
uyanmışken haber vereyim dedim yazdıktan sonra yine yatıcam :)
çok şükür Allaha kızlar bebişim iyi hem de kocaman olmuş neredeyse 2 hafta önceki halinin 3 katı büyüklüğündeydi
2 hafta önce 12mm di 2 hafta sonra 30mm. maşallah bebeğime(siz de maşallah deyin emi :)
kanama yerine gelince o kocamannnnn kanama yeri kaybolmuş(o da çünkü kese gibi görünüyodu ve bebeğimin kesesinin 2 katı büyüklüğündeydi)
sadece kesenin yine hemen altında ince bi çizgi halinde kalmış kanama yeri
çok şükür Rabbime güzel şeyler duymamı nasip etti
bu arada boy olarak bayağı uzadı ya normalde dün 9+3 olması lazımdı ama
10 haftalık görünüyomuş yine maşallah diyelim bebeğime :)
2 hafta sonra ikili tarama testi için gidicem kısmetse
inşallah hiçbir sorun çıkmaz onda da
Rabbim hepimize daima güzel haberler duymamızı nasip etsin.

Suan ıstanbul yollarındayım allah nasıp ederse sızlerınde dualarıyla bugun tedavıye baslıcam yıne bır aksılık cıkmazsa tabı dualrınızı beklıyorum

gözdem geçmiş olsun cnm oğluşuna inş bi an evvel geçer biter ateşi:34:
günaydın Cemrem.allah acil şifalar versin.bende 1 yasin alıyorum.
çok sağol allah razı olsun senden gönlündekilerin hepsi nasip olsun sana:16::16:
geçmiş olsun canım,bir yasin de bana yaz
sende çok sağol cnm benim senden de alalhım razı olsun gönlünüzdeki muratları nasip etsin mevlam:16::16:
çok şükür Allaha kızlar bebişim iyi hem de kocaman olmuş neredeyse 2 hafta önceki halinin 3 katı büyüklüğündeydi
2 hafta önce 12mm di 2 hafta sonra 30mm. maşallah bebeğime(siz de maşallah deyin emi :)
kanama yerine gelince o kocamannnnn kanama yeri kaybolmuş(o da çünkü kese gibi görünüyodu ve bebeğimin kesesinin 2 katı büyüklüğündeydi)
önce:nazar::nazar::nazar:koyalım maşallah
inş 2 hafta sonrada 2li testte de bi sorun çıkmaz cnm benim
Suan ıstanbul yollarındayım allah nasıp ederse sızlerınde dualarıyla bugun tedavıye baslıcam yıne bır aksılık cıkmazsa tabı dualrınızı beklıyorum
dualarımız seninle cnm benim hadi hayırlı haberler alırız inş senden de:49::49::49::49::16::16::16:

herkese günayduınlarrrrrrrrr
bugün biraz uyukalmışım:9:
bugün sıra duruderyadenizdeeeee:52::52::52::52:
hadi ondan da güzel haberler alalım buhafta bayağı enerjik oldu beee
darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına olsun
aaa nurusimanın da artık kırmızıları gelsin:47::9::9:

kızlar cansunida ne durumda hiç görünmüyo topikte inş güzel haberlerle gelir oda :emir_bebek:

Son düzenleme:
nihayet rahatladı arkadaşımızzzzzzzz :46:
bebişimizin kesesi göründü en önemliside sen hamiş olduğuna inandınnnnnnnnnn bi halayı hakettiniz :64::64::64::64::64:

Evt canım rahatladımmm..:1::1:
seninde halayını çekiceğiz inşallah canım benim..:64::64::64::64:

Fistigim gözün aydin olsun mercimeginin kesesini görmüssünüz...:52::52::52::52::52::52:
Olsun talim 1 tane olsun seninle olsun...:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:
Allaha binlerce sükürler olsun...
Bende sabahtan beri catladim burada...:1::1::1::1:
Insallah 10 gün sonrada kalp atisini duyarsin biricik yegenimin...:16::16::16::16:
Bende sizin icin duaciyim fistigim...
Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin...Amin....:16::16::16::16:

Evt teyzesi gördükkk..kesemizi..
bi tanecik olsun benim olsun sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlat olsun..
ben bitane bile görmeye razıydımm..çok şükür gördükk sırada kalp atışı varr..
Amin bitanemmmmm..RABBİM bu güzel heyecanı sanada yaşatsın inş:16::16:

hamdolsun cnm çok şükür yaadana bu günleri de gördün:52::52::52: devamını da göürüsün inşllhh
olsun tek olsun biz hep çift zannettik ya:9::9:
demek mercimeğin artık seninle:49::49::16::16::16::16:
rabbim sağlıklı kucağına alacağın günleri göstersin kızzz duygulandım bak gene ne sulu gözlüyüm ya ben:43:
amin darısı cümle isteyenlerin başınaaa ve banadaaa:16::16:
kesenin şerefineeeeeeeeeeee :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Çok şükür canım..gördük..:16:
evt ya herkes ikiz zannediyodu ama bi tanecik yavrum tutunmuşş..
bellide olmaz belki süpriz yapar sonradan diğeri :34:
kıyamam benimm duygusal arkadaşımmmm...:70::70:
seninde böyle halayını çekiceğizzz inşallah tatlımm..
senin gibi pamuk bi kızın bi oğlunn olucak inş.:26:

Hoşgeldin sefalar getirdin.:42:
Şükürler olsun bize güzel haberler getirdin.:16:
Ne mutlu sana ve bizlere.:46:
Şimdi şu 10 gün de geçmez senin için ama olsun beklemeye değer.:52:
Darısı Durudenizderya nın başına olsun inşallah.:16:

Allaha binlerce şükürler olsun..
Evt cnmm bi 10 gün daha önümde biraz daha rahat geçirim bu süreyi..
Aminnn cnm:26:
darısı hepinizin başına

Herkese günaydınlar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun .dün kendime ilk defa hamile pantolunu aldım .hamile kıyafetleri denedim kabinde ağlıyacaktım kendimi zor tuttum çok duygulandım oradakilerden utandım.Giyinirken bile dua ettim Allahım bu duyguyu tüm arkadaşlarıma yaşat dedim .bizimkinide tamamına erdirir inşallah ....

flz benim minikim daha çok küçük 1 mayısta taransfer oldu daha 21 günlük bugün kesesi görünürmü acep ,ayrıca keseye nereden bakıyorlar vajinalultrasyon falan yazıyor bu alttan muayeneler nezaman bitecek yaaa:1:

amin canım Rabbim sanada yarın yaşatsın inşallah o mutluluğu Rabbim hepinizin evladını sağlıklı kılsın ve kucaklarınıza almanızı nasip etsin dualarımız seninle A.e.ol
nurisima canım Allah razı olsun Allah hepimize bebişleimizi yakın zamanda nasip etsin.seninde tedavin yakın zamanda hayırlı bir şekilde başlar ve bu son kırmızılar olur inşallah
maşallah maşallah maşallah 41 kere maşallah güzel haberlelrle gelmene çok sevindim Allahım meleğinizi bebişinizi sana ve eşine bağışlasın canım benim:emir_bebek:

sarliva canım benim istanbul yolcususun ya Allahım yolunuz zçık olsun tedaviniz su gibi geçsin Allahım maddi manevi yanınızda olsun inşallah .hayırlı heberlerini bekliyoruz

oh oh maaşallah.demek ben burdayım anne dedi.tek mi gelmiş o.hım.neyse gelsin de tek gelsin,güle güle gelsin.teyzeleri de ona dua edecek inşallah.hep annciğyle kalsın,sağlıklı sihatli büyüsün.

Evt teyzesii benimleymişş..miniğimm..ve tek gelmişş.kardeşini bırakmışş.:1:
olsun bunada şükürr..Rabbim bi melek lüfetti bana inşallah tamamınada erdirir.hayırlısıyla.
sağ sağlim kucağımada alırımm..
sonrada teyzelerinin melekleri olucak arkadaş olucakk benimm yavrumaa.inş..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben bilmiyordum canımm maaşallah subhanallahhh
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh:16::16::16::16::16:

Aminn cnm Allah razı olsunn..:16::16:
darısı isteyen herkesin başına :26:

ağlattınn beniiiiiii bende çok sulu gözümm yapma böyle şeyler artık inan bebeğine o hep seninle olucak buna inan güzel annecikkk...:16::16::16::16::16:

bi halay daha çekilir bu habere :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Bizler hepimiz sulu gözlüyüzzzzz..en ufacık bişeyde gözler hemen doluyo ..
hep güzel şeyler için gözlerimiz dolsa hep mutluluktan olsa keşke..
inanıyorum tatlım..bebeğim benimlee ..ultrason kağıdına bakıp duruyorumm..:16::16:
Yeni başlıyacağın tedavindede inşallah hiç bi sorun çıkmaz ve sonunda sende kavuşursunn meleğine.:emir_bebek:

canımmm gözün aydınnnnnn:nazar::nazar::nazar:
bak keseyi gördn mercimeğin seninlee çok güzel anlar ALLAHIm doya doya yaşatsın size evlat sevgisini
İNŞALLAH kalp atışınıda duyacaksınn mercimeğinin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bizim için dua et güzel hamşişim mercimeğine arkadaş gelsinn:10::10::10::10::10::10:
sırada olan arkadaşlarımızdan güzel haberler alalım İNŞALLAH :52::52::52::52::52::52:
tosunn orda rahat rahat büyüsünn bakıyımm :55::55::55::55::55::55::55:
kız bişey yazacaktım yazmıyom canın çeker diyeeeee:26::26::26::26:
flazkımm sen ilksin bitanem hamile olupta hala inanmak istemeyen kişi ilan ettim seniiii:9::9::9::9::9::9::9:
:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:

sağol canım benimm :16:..
inşallah tatlımm .şimdilik rahatımm bi kaç gün sonra nasıl olcam bilmiyorumm:27::27::27::27:
hep dua ediyorumm tatlım..meleğim yanlız kalmasın teyzelerininde olsunn inş..
ne yazcaktın kızz canım şimdilik bişey çekmiyoo..söyle hadi..
VEE artık inanıyorummmmmm..hamile olduğumaaaaaaaa.:52::52::52::52::49::49::49:
Rabbim inşallah bu günleri sizlerde yaşatsın görücem ben sizleri...:1::1:

herkese günayduınlarrrrrrrrr
bugün biraz uyukalmışım:9:
bugün sıra duruderyadenizdeeeee:52::52::52::52:
hadi ondan da güzel haberler alalım buhafta bayağı enerjik oldu beee
darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına olsun
aaa nurusimanın da artık kırmızıları gelsin:47::9::9:

kızlar cansunida ne durumda hiç görünmüyo topikte inş güzel haberlerle gelir oda :emir_bebek:

cemrem günaydın nasılsın canım 41 yasini tamamladın mı tamamlamadıysan 1 adette eşim okumak istiyor bana neden almadın diyo bana...inaşallah canım ya bugün benide korku sardı önceden hiç yoktu bugün ya kese yoksa falan fistan insanın aklına saçma sapan herşey geliyor Allahım bu aşamaları ve sonrasını sizlerede yaşatsın o zaman görüşecez teyzelerimizle herzaman dua ediyorum sizlerden güzel haberler almak enaz kendim kadar sevindiyor :16:

cemrem günaydın nasılsın canım 41 yasini tamamladın mı tamamlamadıysan 1 adette eşim okumak istiyor bana neden almadın diyo bana...inaşallah canım ya bugün benide korku sardı önceden hiç yoktu bugün ya kese yoksa falan fistan insanın aklına saçma sapan herşey geliyor Allahım bu aşamaları ve sonrasını sizlerede yaşatsın o zaman görüşecez teyzelerimizle herzaman dua ediyorum sizlerden güzel haberler almak enaz kendim kadar sevindiyor :16:

günaydın cnm yok daha tammalanmadı olur eşin alsın cnm 1 tane sağolsun
yooo korkma bak flzask nasıl gitti geldi süper haberlerle sende geleceksin süper haberlerle kız yoksa senin ki ikiz çıkarmış ne süpriz olur ama:52::52::52:hakkına hayırlısı olsun tek olsun eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da gerisi boş
evet artık HAMİŞLER BİZLERE DUA EDECEKLERRRRRR HEMDE DUALARI ÇİFTER ÇİFTER OLDUĞU İÇİN KATMERLİ OLUR:16::16::9::9:
HEP BÖLE SEVİNESİN İNŞ CNM......:29:YA KUSURA BAKAM İSMİNİ YANLIŞ YAZIYORUM BAZEN:27:

günaydın cnm yok daha tammalanmadı olur eşin alsın cnm 1 tane sağolsun
yooo korkma bak flzask nasıl gitti geldi süper haberlerle sende geleceksin süper haberlerle kız yoksa senin ki ikiz çıkarmış ne süpriz olur ama:52::52::52:hakkına hayırlısı olsun tek olsun eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da gerisi boş
evet artık HAMİŞLER BİZLERE DUA EDECEKLERRRRRR HEMDE DUALARI ÇİFTER ÇİFTER OLDUĞU İÇİN KATMERLİ OLUR:16::16::9::9:
HEP BÖLE SEVİNESİN İNŞ CNM......:29:YA KUSURA BAKAM İSMİNİ YANLIŞ YAZIYORUM BAZEN:27:

tamam canım okuyunca yazarım inşallah canım inşallah sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli olsun salihlerden olsun inşalalh ikizmiş tekmiş hiç önemli değil yeterki Allahım hayırlısı ile çoçuk özlemimizi dindirsin .sevincime üzüntüme ortak olan tüm kardeşlerimin çoçuk özlemini dindirsin inşallah ...Cansunidayı bende merak ettim :18:Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin :emir_bebek:

Back
X