Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ahh o gereksiz negatif insanlar anlamadan dinlemeden soru soran aptallar ayyy yavrum olur olur üzülme diyenler ilk aydan daha
bebek yokmu olmuyormu diyenler....gereksizlerrr

Son düzenleyen: Moderatör:

Gızzzzz allah seni kayretmeyeeeeee
İnan şu anda gülme krizine girdim.
Yok ya hiç abartmadın.sonu galiba çok güzel uydu.Çalışan bir bayan olunca benim en son halim öle olur.
İnşallah canım inşallah atlatacağız hepsini ve hepimiz.

slm kizlar aranizda dondurulmus ile transfer icin estrafem kullanip sonrasinda ciddi ic sikintisi endise panik ve depresyon gibi belirtiler yasayan oldum 3 haftadir kullaniyordum son 1haftadir kafayi yiyecek hale getirdi beni 2 gundur kestim artik doktoroda danistim bu belirtiler olabiliyormus.

bence dondurulmuş tedavi için strese bağlı yazdıkların...inş tedavin olumlu sonuçlanır...

ahh o gereksiz negatif insanlar anlamadan dinlemeden soru soran aptallar ayyy yavrum olur olur üzülme diyenler ilk aydan daha
bebek yokmu olmuyormu diyenler....gereksizlerrr

ooooo oda bişey mi benim bir arkadaş hamileliğini benden sakladı.neymiş ben üzülürmüşüm.Hay yarabbim ne durumlara düştük.

Az önce daireye ye engelli bir çocuk sakız satmaya geldi.Şefimle beraber birer paket falım beşli sakız aldık.bir tanesini açtım ve Yazan şu aynen aktarıyorum.

Bu çok güzel bir meyve
Aşkınızdan size hediye
Büyüyecek neşeli mutlu
Hayırlı olacak millete.....

:92::92::92::92::92:

Son düzenleyen: Moderatör:
durudenizderya dan haberi olan var mı durumu nasıl acaba.
bahar85 den haberi olan var mı eşinin sonuçları nasıl çıkmış acaba.
cansunida dan haberi olan var mı bebişi tutunmuş mu acaba.

flzask2003 CANIM ÇOK SEVİNDİM ÇOKKK SAĞLIKLA KUCAKLA İNŞŞŞ
BAHARRRRR SENİ ÇOK MERAK ETTİMMM İNŞ GÜZEL HABERLE GELİRİSN
BENİM EŞİMİNDE KONTROLLERİ VARDI KİTLESİNDE BİR BÜYÜME YOK(genel durumu stabil dedi ) AMA KEMİK ERİMESİ İLERLEMİŞ DEDİ DR

canım bizde öyleydik ne canlı ne ölü hiç bir tane bile yoktu 5 ay kullandıktan sonra 2 tane ölü sperm çıktı şok olduk sizde kullanın canım benim lokman hekim aktarlarından aldık biz bu otu

teşekkürler canım bugün gidip o otu buldum ama bizim o kadar vaktimiz yok. ya bu yaz tüp bebek denemesi yapacağız yada iki yıl beklemek zorunda kalacağız. ne yapacağımı bilmiyorum kafam baya karışık. beklemeye değer mi bilemiyorum.

gözün aydın canım.okurken nasıl duygulandım sanki kendim yaşamış gibi.rabbim mutluluğunu daim etsin canım.

canım unutma her şer görünende bir hayır var.ben hoca bize neden macun kür vermedi diye çok üzülüyordum.bugün okuduklarım rabbil aleme olan hamdımı artırdı.biz borç harç gitmiştik.pislolojim inan yerlerdeydi.hatta dedim herkesdte çıkış olacak ama biz çok umutsuz vakkayız hoca bize ondan vermedi yada uğraşmak istemedi.ben rabbime çok dua ettim herkes gibi.rabbim halimi gördü merhamet etti diye düşünüyorum. kür verseydi belki alamayacaktık bilemiyorum.sırf tedaviye yetişmek için ilden ilçeye kış günü taşındık.şimdi bu ilçe beni boğuyor ne kadar dayanırım bilmiyorum.ama bundada hayır var diyirom.şimdi patronun sana böyle yapmasaydı daha ne fedakarlıklar yapacakyın.şimdi tanıdın ve özverini ona göre yaparsın.işten çıkmanı tavsiye etmiyorum canım.çünkü evde kendine daha çok kızacaksın bunca yıl boşuna emek verdim diye.sende kısasa kısas yap canım.benim naçizane fikrim bu.en iyisini bilen sensin.hiç bir şeyi kafana takma canım.şu an sevincini yaşamalısın.sizde microtesede elegonlar çıkmamışmıydı ki.sertoli cel. hiç hücre olmaması demek değilmi canım.

kızlar burda hasret diye biri varmı.rüyamda hasret diye birinin bebeğini görmeye gidiyorum.çok güzel bir bebekmiş ve karyolasında seviyorum bebeği.umarım rüyam doğru çıkar ve biri daha kurtulur evlatsızlıktan.

kızlar cansunidadan haberi olan yokmu.test günü gelmedimi takip edemedim ama çok meraklandım.

bak gördünmü sakız falı bile sana spermlerin gelecğini müjdeliyor inşallah.

çok geçmiş olsun canım.umarım dahada ilerlemez.eşinin yaşı kaçki canım.

selamünaleyküm canlarım benim iğnelerimi kullandım akşamda catlatma iğnelerimi vurdum bitti çok şükür yarın opu işlemi yapılacak Allahın izniyle.hepinizin dua ve desteklerini bekliyorum rabbim bizimde bu yolda ugraşan bütün kardeşleriminde dualarını kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallah hepinizi öpüyorum

canım nasılsın ?İstanbulda moralin baya bozulmuş üzüldüm inan.ne gıcık bir patronun varmış ya gerçi bu durumu özel sektör diye ayırmak yanlış ben devletteyim biz de celaleddin hocanın yanına gittiğimizde tahliller 2. güne kalmıştı müdür aradım mazeret izni yazın diye yazmadı bursaya geldik tekrardan bigünlük rapor aldım ertesi gn tekrar istanbula gittik 2 gün mahvolmuştum git gel .malesef insan olmayan kendini böle belli ediyor heryerde.
sen güzel canını hiç sıkma canım üüzme kendini de.

canım biz aldık bizde kprex,hprex sertoli ve leydie var,ilaçlar bitince tozlara geçilecek .size fazla vermiş sanki yazdıklarının bazıları yok ben de gerçi durumlar farklı ondan olabilir.tozları nasıl kulllanacaklar onu söylemedi ilaç bitsin tekrar ara dedi
inşallah şifa olur eşlerimize ya.

canım eşinle aynı gün gitmiştik biz de hatta birumutlar da vardı kontrollerimizde aynı zamnlarda.bizimde bitmişti bitkiseller hocayı aradım bursadaki ersel beyin numarasını verdi ordan alın dedi bir ay var gelmemize dedim bu ilaçlar 2 ayda bitiyormuş.olsun dedi siz bir ay sonra gelin ilaçların bitmesini beklemeden.bence sen de ara bakalım. ne diyecek

canım doktora gitmişsin ,rabbim bebişine sağlıklı ömürler versin inşallah..
sağlıcakla büyüsün ggöbüşünde bir an önce kavuşsun anneciğine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…