Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar nasılsınız? arkadaşlar hepınıze cok tesekkur edıyorum umarım hepımız mutlu sona ulaşırız.....
sevgıdolucum sızın tedavınız nasıl gıdıyor sanırım kaan hocada tedavı goruyorsunuz mıkro tesenızı emre beyde mı olmustunuz? neden soruyorum canım cunku eslerımız aynı hastalıkla savasıyor hıpo. bıraz anlatır mısın canım mikro teseden once nasıl bır tedavı uygulamıstınız? hangı ilaçları iğnelerı kullanmıstı?
inşallah canım

sa. bacılar bayadır giremedim siteye arda okuyup kaçıyorum sonuç bekleyen arkadaşlarım inş. güzel sonuçlarla dönersin topiğe;RABBİM HEPİNİZE 3-5 tane cocuk verir inş.

bu arada ben ve oğlum 6.ayı biteceğiz bakalım RABBİM naasip eylerse doğduğu günüde göreceğim...DARISI sizlere olsun inş...
canım iyi dileklerin için sagol sende saglıkla kavuş yavruna allah yardımcın olsun.

ooooo larem gülencim oh oh hamişlerimiz gelmiş hayırlısıyla saülıklı sıhhatli kucagınıza almak nasipolsub gülencim benide listene yaz olurmu

iyidir belgin bacı sen nasılsın kız görüyonmu bizim hamişleri daha dün gibi dimi sperm çıktıydı nasılda beklemiştik gebelik testinin sonuçlarını vaybe kız belgin inşallah ende yaşıcan bunları ama benle harzem yaşarmı bilmem ayyyy seninde spermler çıksada gün saysak hayırlısıyla inşallah

canım arkadaşım benimde çiksın inşallah sizlerede bir umut ışıgı dogsun allahım hepimizin yüzünü güldürsün kimseyi boynu bükük koyupta ellerden ayrı koymasın arkadaşım.

Merhabalar arkadaşlar....inşallah herkes iyidir...belgin zaman ve espoir verdiğiniz cevaplara teşekkür ediyorum...dün akşam aret beyle tekrar bir görüşmemiz vardı.eşimden hormonlarını istemişti hepsi normal çıktı 4.sperm analizinide vermiştik dün; ondada hiç sperm çıkmadı.hormonlarına ben daha öncede baktırmıştım ondada çok ii çıkmıştı ...ama ne canlı ne ölü sperm yok..eşimin 8 yaşında yumurtalığı kasığına kaçmış va iğnelerle indirmişler artık nasıl oluyosa anlamadım aynı zamanda kabakulakta geçirmiş...heralde bunların etkisiyle infertilite oluştu...ben şunu merak ediyorum istanbul tüp bebekte aret beyle başladık gibi tedaviye ama hiç ürolog görmedi bizi ve direk tese dendi ayrıca ne bir ilaç ne bir iğne tedaviside verilmedi...aret bey bize ilk regl döneminde gel başlayalım seni hazırlayalım senden yumurta toplayacağımız günde eşin tese olacak dedi.15 şubatta regl olucam ama başlamalımıyız kafam çok karışık...ayrıca dediki eşin teseye girece önce micro enjeksiyon yapılacak sperm varsa zaten dökülüyo bisürü dedi ama yoksa o zaman açılıp bakılcak dedi yani bunlar aynı esnada olacakmış ve genel anestezi ile...yapan arkadaşlar yada yaptıracaklar bu işlem böylemi oluyor....allahım okadar zorki emin olun hepinizi okadar iyi anlıyorumki..
şimdi seni tabikide anlıyoruz ama ilk başta yapman gerekenleri en sonda yapma inan canın ozaman daha çok yanıcak bak şimdi benim yaptıgım hatayı yapma bizde ilk denemede ürologu sadece 1 kere gördük ada ayak üstü 5dk falan sonra ameliyatta girdi şimdi sorun bizde degil eşlerimizde ve bize iibir kadın dogumcu degil üroloğ lazım normal bi ürolog bile azokonusunda yetersiz kalırken kadındogumcular ne anlar yani bize tüpü iibir kadınogumcu degil ürolog lazım bu işi erkekten yürüten dr lazım malesef çogu tüpbebek merkezindede işler böyle yürüyor gel hemen adetinde başlayalım işin ucu para olunca çıkmayıncada zaten belliydi derler inan bunları yaşamaktansa bir ürologa gidin emre bakırcıoglu tansel kaplancan ve ankarada kaan hoca var kaan hocada tedavi olcaksın ama mtese için ii biryer degil emrebeyde eşim 2.mteseyi oldu sonuçta tamam sperm çıkmadı ama hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrası çok ilgilendi ve hala eşimin sorularına cevap verir bak ameliyat olalıda 3 ay olmasına ragmen şimdi kaaan hoca zaten süper biri yani dememoki hemen bebegim olsun diye balıklama dalarsın hata yapma bi 3 ürologtan birine git 3de bu işin ustaları ilk başta gitmen gerekenler bu drlar bence hem emre beyin ilk muayenesi ücretsiz gidin durumu anlatın acele etmeyin 2 ay sonra olsun ama bilinçli olsun

slm kızlar tosbikim sağol canım biz evet şuan kaan hocada tedavideyiz mikroteseyi genart tüp bebek merkezinde bir ürolog yaptı ve gelişmemiş hücreler bulundu döllenme oldu fakat gebelik olmadı çünkü sperm tam oluşmamıştı teseden önce eşim menegon pregnly ve bitkisel kulladı şimdi ise sadece koolmen ve proxed pulus kullanıyor ve bitkisel şuan hormonlar normalde inşallah çıkışta olur ikinci denemeyi kısmetse emre bey veya semih beyde düşünüyoruz

laremm nasılsınn ?
kıslar nasılsınızz
bayadır ugramadık sizlere , bizde baya büyüdükk ancak sıkıntımız var oglan bizi beklettine pişman oldu herhalde ki erken gelmeye kalkıyor bizede dua edin olurmu
dogum öncesi bi liste yapmak istiyorum dogum esnasında olamazda hemen öncesinde sisimlerinizle dua etmek istiyorum ötle bi adak gibi biişeyim vardı isteyenleri yazarım kagıdıma inşallah hamilelelerin duaları kabul olur derler..
gülencim canım allahım sağlıklı bir şekilde bebeğinin gelmesini nasip etsin benimde ismimim yazarmısın allah kabul etsinde bizlerde bebek sahibi olalım inşallah hayırlısı ile

laremcim sende hoşgeldin canım inşallah seninde bebeğin sağlıcakla dünyaya gelir canım bizler içinde dua et emi

laremm nasılsınn ?
kıslar nasılsınızz
bayadır ugramadık sizlere , bizde baya büyüdükk ancak sıkıntımız var oglan bizi beklettine pişman oldu herhalde ki erken gelmeye kalkıyor bizede dua edin olurmu
dogum öncesi bi liste yapmak istiyorum dogum esnasında olamazda hemen öncesinde sisimlerinizle dua etmek istiyorum ötle bi adak gibi biişeyim vardı isteyenleri yazarım kagıdıma inşallah hamilelelerin duaları kabul olur derler..

ıyı aksamlar kızlar, canım benım ıcın de ısmımı yazıp dua edebılır mısın?cok tesekkur ederım arkadasım.

cicekcım bız emre bakırcıoğluna tedavı oluyoruz gecen hafta ilk muayenemızı olduk cok iyi bır doktor tavsıye ederım canım....

cicekcım bız emre bakırcıoğluna tedavı oluyoruz gecen hafta ilk muayenemızı olduk cok iyi bır doktor tavsıye ederım canım....

tosbikcim sagol bizde dusunuyoruz ama karar vermek cok zor gormemiz lazim gormeden insan bilimeiyor hangi doktor iyi
sizde durum ne su an hangi asamadasiniz?

selam cicek
nasilsin görüsmeyeli.
Dedigim gibi esinin hormon tahlileri güzel.
Kaan aydso sana cevap yazdi mi ?

oooooooooo güülencim bu güzel fikir yazsen hepimizi umudunu kaybetme canım sizin test ne oldu yazmamışsın bişeyler

selam cicek
nasilsin görüsmeyeli.
Dedigim gibi esinin hormon tahlileri güzel.
Kaan aydso sana cevap yazdi mi ?

idere eder fazla iyi degilim bizim bu durumu kimse bilmiyor ya kayinvalidem ikide bir soruyor ne oldu bir sorunmu var doktora gidin caresine bakin her gordugumde ayni konu anlatacam daha kotu olacak artik anlatsam bu seferde hergun doktor ne diyor gelisme varmi diye sorar anlayacagin moral bozuk.
Yok daha kaan aydos cevap vermedi.
Sen nasilsin ?

idere eder fazla iyi degilim bizim bu durumu kimse bilmiyor ya kayinvalidem ikide bir soruyor ne oldu bir sorunmu var doktora gidin caresine bakin her gordugumde ayni konu anlatacam daha kotu olacak artik anlatsam bu seferde hergun doktor ne diyor gelisme varmi diye sorar anlayacagin moral bozuk.
Yok daha kaan aydos cevap vermedi.
Sen nasilsin ?

kayinvalidene söylememekle haklisin birde onun sorularini çekmek zorunda kalacaksin senin derdin sana yeter
birde onunla urasip duracaksin söylemek sana düsmez söylemek gerekirse ki bence geregi yok esinin söylemesi daha iyi olur oda isterse ama sen hiçbirsey söyleme.
Bunun için sakin moralini bozma kafayada takma bosver canim.
Hormon degerleri güzel insallah güzelde haber alirsin kaan aydos'tan.
Bize gelince beklemedeyiz nisanin gelmesini bekliyoruz. Esim ilaçlara devam ediyor.
Bu arada fransa'dan verdigin siparis geldi mi ?

Back
X