Merhabalar arkadaşlar....inşallah herkes iyidir...belgin zaman ve espoir verdiğiniz cevaplara teşekkür ediyorum...dün akşam aret beyle tekrar bir görüşmemiz vardı.eşimden hormonlarını istemişti hepsi normal çıktı 4.sperm analizinide vermiştik dün; ondada hiç sperm çıkmadı.hormonlarına ben daha öncede baktırmıştım ondada çok ii çıkmıştı ...ama ne canlı ne ölü sperm yok..eşimin 8 yaşında yumurtalığı kasığına kaçmış va iğnelerle indirmişler artık nasıl oluyosa anlamadım aynı zamanda kabakulakta geçirmiş...heralde bunların etkisiyle infertilite oluştu...ben şunu merak ediyorum istanbul tüp bebekte aret beyle başladık gibi tedaviye ama hiç ürolog görmedi bizi ve direk tese dendi ayrıca ne bir ilaç ne bir iğne tedaviside verilmedi...aret bey bize ilk regl döneminde gel başlayalım seni hazırlayalım senden yumurta toplayacağımız günde eşin tese olacak dedi.15 şubatta regl olucam ama başlamalımıyız kafam çok karışık...ayrıca dediki eşin teseye girece önce micro enjeksiyon yapılacak sperm varsa zaten dökülüyo bisürü dedi ama yoksa o zaman açılıp bakılcak dedi yani bunlar aynı esnada olacakmış ve genel anestezi ile...yapan arkadaşlar yada yaptıracaklar bu işlem böylemi oluyor....allahım okadar zorki emin olun hepinizi okadar iyi anlıyorumki..