- Emoji Skoru
- 6.447
- Puanlar
- 448
maşaallh cnm darııs bizlerecanlarım canım kardeşlerim Allah razı olsun şükürler olsun duyduk ve gördüm iki kese üst üstte birisi diğerinin üzerine yatmış çok komikler bu bir mücize Allahın o kadar çok istiyorum ki buradaki gönül kardeşlerimde bunları yaşasıncemreciğim yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum güzelim gercek isminle hep dua ediyorum,nursenciğim Allahım senide bebeğinide korusun kazasız kavuş minikine
![]()
allah razı olsun cnm dualarında yer bulmak bile yeter bana..
gözünaydın cnm hadi inş güzel olumlu haberler alırsınız dr. beydenselam kzılar eşimi sonunda ikna ettim salı günü istanbula gitcez inşallah celalettin beye inşallah iyi haberler alırım çok heyecanlandım şimdiden iyimi olacak kötümü diye durudenizderya dualarında benide unutma arkadaşım..
cnm evine ve buraya hoşgeldinselam canlar biz dün akşam evimize döndük
dün eşim drunun istediği göğüs filmini çektirdi
dru çok öksürdüğü için tüberkülozdan şüphelenmişti ama sonuç temiz çıktı şükürler olsun
biliyorduk zaten çünkü öksürüğü üşütmekten olmuştu geçti oda
pazartesi günü ablası ve erkek kardeşi gelecek saat 9 da hepsinden doku araştırma laboratuarında kan alınacak uyumluluk testi için
dua edin canlarım inş kardeşleriyle uyum sağlanır
uyumluluk testinin sonucu belli olunca tekrar görüşücez druyla tüm tedavi süreci o zaman belli olacak
bu arada işi şansa bırakmamak için gelecek ay histeroskopiyi olup bi sonraki ayda dondurulmuş bebişlerimi alıcam göbüşüme
pgt de yaptırabiliriz eşimle uyumluluk taşıyan embriyonun seçilmesi için
merkeze gidince drumuzunda fikrini alıp ona göre hareket ederiz artık
8 tane dondulmuş embriyomuz var zaten...
inş bebişim sıkıca tutunur, dünyaya gelip babasına şifa olur
bizim ilk tüp bebek tedavimizden kimsenin haberi yoktu
önceki kanser tedavisi nedeniyle eşimin azosperm olduğunu sonradan çıkış olduğunu biliyorlardı tabi
bizim sperm sayısını yükseltip doğal yoldan hamile kalmak için tedavi gördüğümüzü sanıyorlardı
eşimin hastalığı nedeniyle tedavi olacağını öğrenince ablam(görümcem) ve annem(kayınvalidem) beklemeyin bu arada hemen tedavinize başlayın diye ısrar ettiler
bizde zaten aynı fikirde olduğumuzu söyledik artık yeni tedavi sürecimizden onlarında haberi var
inş her şey yolunda gider ve en kısa zamanda bu sıkıntıyı da atlatırız
hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu nasip eder inş
canlarım dualarınızı eksik etmeyin hem eşim hem bebişimiz için
bak ne güzel inş eşinin kardeşlerinden de olumlu sonuç alacaksınız inşşş
ayy kıyamam karar verdin demek en iisi bence de senin yerinde olsam bend eöle yapardım belli mi olur güzeller güzeli meleğiniz babasına hem mutluluk hemde canınıza can katar inşllh güzelim benim hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz alalhın izniyle....