Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar.çok düşündüm bu iki doktor arasında çok gittim geldim.eşim her iki doktorada muayne oldu görüştü.kaan beye giderken beraber gittik ama emre beye giderken ben yoktum.ama eşim istanbuldan geldikten sonra o kadar moralsizdi ki.eşim hormonlarını gösterdi ben hormon doktorumuyum dedi biraz ters gitti görüşmesi.hiç umut vermedi eşime.ama kaan bey insana hayat veriyo olucak inşallah pes etmeyin diyo herşeyden önce değer veriyo.bitkisel ilaçlara emre bey inanmıyo....bilmiyorum kafam çok karışıkkkkkkkk

Cnm demek büyük gün yarın hadi inşlh spermler yarın size yüzünü gösterir

cnm dün gnfv lerde tahlilleri yaptırdılar onlarda sonucu cuma günü hocaya gösterecekler
hoca akşamları olmayacağını söylemiş
veeeee onlarda da ilk defa 900 binin üzerinde germ hücre görülmüş:52::52::46::64::64:
Dün konuştuğumuzda hastanedelerdi sperm testinide akşam 4 gibi verdikleri için sonucu bugün almışlar
arayıp bana sordu cnm benim ne olduğunu bile bilmiyormuş çok sevindi
inşlh darısı spermleri görmeye olur....:25:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:superrr ins yakinda spermleride gorurler

arkadaşlar.çok düşündüm bu iki doktor arasında çok gittim geldim.eşim her iki doktorada muayne oldu görüştü.kaan beye giderken beraber gittik ama emre beye giderken ben yoktum.ama eşim istanbuldan geldikten sonra o kadar moralsizdi ki.eşim hormonlarını gösterdi ben hormon doktorumuyum dedi biraz ters gitti görüşmesi.hiç umut vermedi eşime.ama kaan bey insana hayat veriyo olucak inşallah pes etmeyin diyo herşeyden önce değer veriyo.bitkisel ilaçlara emre bey inanmıyo....bilmiyorum kafam çok karışıkkkkkkkk

Bizde ikisinede gitmistik aynen sizin gibi olmustu bizede esimin morali cok bozuk gelmisti emre bey direk tese olun demisti,kaan bey tedavi olun sonra olun demisti teseyi..bence once tedavi ve bitkisel destek alin derim sansinizi deneyin,biz ilk ogrendigimizde tese olmustuk hic cikmamisti

herkese hayırlı akşamlar bebişlerimizin teyzeleri nerelerdeler ya .......havalar güzel buraya gelmez oldular.hepinizde hayırlı haberlerle gelin inşallah canlarım biz baya tedirginiz bebişlerin gelişimine göre üçüncü ayda rahim ağzına dikiş atabiliriz dediler ,ikiz gebelik baya riskli bir şeymiş hep ikiz olsun diye dua ederdim Allahım hepimize hayırlısını versin sürekli yeni yeni şeyler geliyor başımıza daha yedi ayımız var bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler ...hepinizi öpüyorum dualarımız sizlerle

herkese hayırlı akşamlar bebişlerimizin teyzeleri nerelerdeler ya .......havalar güzel buraya gelmez oldular.hepinizde hayırlı haberlerle gelin inşallah canlarım biz baya tedirginiz bebişlerin gelişimine göre üçüncü ayda rahim ağzına dikiş atabiliriz dediler ,ikiz gebelik baya riskli bir şeymiş hep ikiz olsun diye dua ederdim Allahım hepimize hayırlısını versin sürekli yeni yeni şeyler geliyor başımıza daha yedi ayımız var bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler ...hepinizi öpüyorum dualarımız sizlerle

Rabbim yardimcin olsun ins 7 ay cabucak geciverir bebeklerine kavusursun:emir_bebek::emir_bebek:

Hayırlı akşamlar canımm..:16::16::16:
ben burdayımm teyzesiiiiii.bakıp çıkıyorumm ...burda hava yağmurluuu:19::19:
cnm her güzelliğin bi zorluğu var bizde katlanacağız hem belkide dikiş atılmaz ilerleyen aylarda olur..
hem bebekler için bu daha iyiyse ne gelir elden yeterkii..hayırlıslyla doğsunlar..
evt yedi ay var nasıl geçicek hep korkuyla Rabbim emanet yavrularımız.
bendende bugün bi kaç damla kahverengi leke geldi sanırım kullanığım jelden dolayı tahrişşşşş oldu ama tedirgin oldum:18::18::18:
hiçç böyle bişey yaşamamıştım.kontrolümde haftaya cumaa..inş olmaz bi daha ..:26::26::26:

Rabbim yardimcin olsun ins 7 ay cabucak geciverir bebeklerine kavusursun:emir_bebek::emir_bebek:

inaşallah canım Allah razı olsun ,sen eski üyelerdensin demi bi ara yoktun galiba,şu anda tedaviniz ne aşamada Allahım hepimizin emeklerinin karşılığını versin ben yaklaşık 7 yıldır buradayım seni hatırldım göğsünle ilgili bir konuda vardı galiba şimdi iyisindir inşallah ...Allah hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun

inaşallah canım Allah razı olsun ,sen eski üyelerdensin demi bi ara yoktun galiba,şu anda tedaviniz ne aşamada Allahım hepimizin emeklerinin karşılığını versin ben yaklaşık 7 yıldır buradayım seni hatırldım göğsünle ilgili bir konuda vardı galiba şimdi iyisindir inşallah ...Allah hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun

Evet canim ne yazikki eskilerden:ssz:
Girmiyodum uzun suredir simdi yeniden tedaviye baslayinca girmeye basladim
Celalettin Hocada basladik 2.5 ay oldu
Canim Allaha sukur gogsumde birsey cikmadi buyuk ihtimal sitresten biraz da kendim buyuttum ...
Bize cok dua edin siz hamilesiniz kabul olur ins:16:

Hayırlı akşamlar canımm..:16::16::16:
ben burdayımm teyzesiiiiii.bakıp çıkıyorumm ...burda hava yağmurluuu:19::19:
cnm her güzelliğin bi zorluğu var bizde katlanacağız hem belkide dikiş atılmaz ilerleyen aylarda olur..
hem bebekler için bu daha iyiyse ne gelir elden yeterkii..hayırlıslyla doğsunlar..
evt yedi ay var nasıl geçicek hep korkuyla Rabbim emanet yavrularımız.
bendende bugün bi kaç damla kahverengi leke geldi sanırım kullanığım jelden dolayı tahrişşşşş oldu ama tedirgin oldum:18::18::18:
hiçç böyle bişey yaşamamıştım.kontrolümde haftaya cumaa..inş olmaz bi daha ..:26::26::26:

flzciğim hoş geldin lekelenme için korkma herkeste oluyormuş.evet o jeller fitiller of yaaa ...dikiş konusunda tedirginim canım ayrıca ikiz bebeklerde ikili ve üçlü test yapılmıyormuş farklı bir uygulama varmış oda bebekler için riskliymiş için de hep bi korku var Allahım bu günleri gösterdi tamamınada ulaştırır inşallah tüp bebek normal gebelik gibi olmuyor onlar daha rahat biz çok tedirginiz Allahım tüm bebekleri korusun tabiki ,haftaya cuma kontrol güzel geçer ,bebişinden hayırlı haberler alırsın inşallah:16: nurisma ile görüştün mü dualarımız onunla :16:

burdayım teyzesi.kimse yazmayınca kendi kendime yazıp sonra yazdıklarımı okuyup çıkıyorum.:43:hava güzel ama gezecek adam yok ki.sende endişe etme canım inşllah bişeycikler olmaz yeğenlerimize.gerekirse dikiş atılsın canım benimde arkadaş dikiş attırmıştı.kız ne olacak zaten küçücük bişey:1:

flzciğim hoş geldin lekelenme için korkma herkeste oluyormuş.evet o jeller fitiller of yaaa ...dikiş konusunda tedirginim canım ayrıca ikiz bebeklerde ikili ve üçlü test yapılmıyormuş farklı bir uygulama varmış oda bebekler için riskliymiş için de hep bi korku var Allahım bu günleri gösterdi tamamınada ulaştırır inşallah tüp bebek normal gebelik gibi olmuyor onlar daha rahat biz çok tedirginiz Allahım tüm bebekleri korusun tabiki ,haftaya cuma kontrol güzel geçer ,bebişinden hayırlı haberler alırsın inşallah:16: nurisma ile görüştün mü dualarımız onunla :16:

Hoşbulduk canımmm..evt bi kaç arkadaşta genelde oluyo dedi.işte normal gebelik olmayınca çok tedirgin oluyoruz..
Amin cnm inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza..cnm inşALLAH bi sorun çıkmadan alırsın kucağına bebişlerini ne zorluklardan geldik buralara inş sonuda güzel olur..:26:
nurusima başka bi topiğe yazmış yarın trnasferi var ama merkezden bugün aramamışlar biraz tedirgin olmuş oda herhalde
inşallah bi sorun çıkmaz yarın trasnferi gerçeklşir..:26:

Evet canim ne yazikki eskilerden:ssz:
Girmiyodum uzun suredir simdi yeniden tedaviye baslayinca girmeye basladim
Celalettin Hocada basladik 2.5 ay oldu
Canim Allaha sukur gogsumde birsey cikmadi buyuk ihtimal sitresten biraz da kendim buyuttum ...
Bize cok dua edin siz hamilesiniz kabul olur ins:16:

lamyay canım celalettin hocadan buradaki çoğu arkadaş çok memnun sizin içinde hayırlı olur inşallah ,göğsün iyimiş şükür ilk tedavimden sonra bende göğsümden baya korkmuştum içinden birşeyler gelmişti oda ilaçlardan kaynaklanmış galiba ...şimdi rabbim nasip etti şükürler olsun ben kendimden umudu kesmiştim sadece vicdanen rahatlamak ve eşimin üzerimde hakkı olduğu için tedaviye başladım ilk olumsuzluktan sonra psikolojim falan baya kötüydü ama Allahım hep süprizlerle dolu ondan asla umudunu kesme tabiki dua ederim dilim döndükçe ,biz de çok zor günler geçirdik bunları yaşayan tüm kardeşlerime Allah helalinden çoçuklarını nasip etsin .gercek ismini özelden yaz dua listeme ekliyeceğim 42.kişisin

burdayım teyzesi.kimse yazmayınca kendi kendime yazıp sonra yazdıklarımı okuyup çıkıyorum.:43:hava güzel ama gezecek adam yok ki.sende endişe etme canım inşllah bişeycikler olmaz yeğenlerimize.gerekirse dikiş atılsın canım benimde arkadaş dikiş attırmıştı.kız ne olacak zaten küçücük bişey:1:

dikişten mi korkacaz demi o kadar oramızı buramızı millet gördü:1: canım elimde değil ya tedavi süreci hiç bitmiyor o çatala çık in çık in of of .eyinas63 canım benim gezecek adam yok demi haklısın inşallah bir sürü çoçuğun olur da gezmeye vaktin olmaz :16:canım kardeşim hepinizden hayırlı haberler bekliyorum

Kızlaaaaaarrr ben geldıııııııımmmm benım turkıye maceram bıttııı oglusumla bııır guzel gezdık dolastık tadını cıkardııık veee evımıze sag salım donduk cok sukurrr , sızler nasılsınız napıyosunuz hepınızı cok merak edıyorum ben gecmısı okuycam ama bayagı bırıkmıs gecmıııs bırı bana ozetlese ne guzel olucak :34::34::34:

kızlar ben geldim ama sarhoş gibiyim dün celaleddin hocadaydık tahlillerimizi verdik spermiogram yaptırdık sonuçtan hiç birsey anlamadım sağolsun deniz bulut yetişti imdadıma immatür germ hücre sayımı 960 000 cc oranı %64 lökosit sayısı 540 000cc %36çıkmış inşallah sonumuz hayır olur cuma aksamı görücek doktor dün orada bizden birileri vardı ama konuşamadım sarısın bir bayandı bilginiz varmı

canım arkadaşlarım benden bir haber falan yok biliyorsunuz yarın transferim olacaktı ama henüz merkezden bir haber gelmedi.ben aradım biz sizi ararız dediler ama yine aramadılar gözüm telefonda heran haber gelmesini bekledim çok moralim bozuldu nedense bir cevap gelmedi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kısmetten öteye gidilmiyormuş:14:

flzaşk canım korkma dediğin gibi jellerden falan tahriş olmuştur biliyorsun kanama bile olsa doktorlar korkmayın diyor kendinide bebeğinide üzme o bizim umut ışığımız iyi bak kendinize :16::16::16::16::16:
arkadaşım bir sorum olacak sana senin transferin için seni ne zaman çağırmışlardı ve saat kaç gibi transferin gerçekleşmişti hatırlıyormusun :18::18::18:

canım arkadaşlarım benden bir haber falan yok biliyorsunuz yarın transferim olacaktı ama henüz merkezden bir haber gelmedi.ben aradım biz sizi ararız dediler ama yine aramadılar gözüm telefonda heran haber gelmesini bekledim çok moralim bozuldu nedense bir cevap gelmedi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kısmetten öteye gidilmiyormuş:14:

canım dur bakalım bence sabah ararlar..bozma moralini..genelde sabahtan arayıp öğlen 12-1 gibi oluyo transferler..
olumsuz bi durum olsa ararlardı..:34:

lamyay canım celalettin hocadan buradaki çoğu arkadaş çok memnun sizin içinde hayırlı olur inşallah ,göğsün iyimiş şükür ilk tedavimden sonra bende göğsümden baya korkmuştum içinden birşeyler gelmişti oda ilaçlardan kaynaklanmış galiba ...şimdi rabbim nasip etti şükürler olsun ben kendimden umudu kesmiştim sadece vicdanen rahatlamak ve eşimin üzerimde hakkı olduğu için tedaviye başladım ilk olumsuzluktan sonra psikolojim falan baya kötüydü ama Allahım hep süprizlerle dolu ondan asla umudunu kesme tabiki dua ederim dilim döndükçe ,biz de çok zor günler geçirdik bunları yaşayan tüm kardeşlerime Allah helalinden çoçuklarını nasip etsin .gercek ismini özelden yaz dua listeme ekliyeceğim 42.kişisin

Amin insaallah...Rabbim ne guzel nasip etmis onca imtihandan sonra...
Bundan sonra ins cok mutlu olursunuz ailecek buyuk bir aile olarak

Back
X