Arkadaşlar kısa süre önce tüpbebek sonucumun pozitif olduğunu yazmıştım ama dün keseyi görmek için gittiğimizde doktorum dış gebelik olduğunu söyledi ne kadar üzüldüğümü anlatamam herhalde,dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti kapandi artık ,halbuki çok zor bugünleri görmüştük 47 xxy klinefelter gibi genetik bi azospermi sonucu eşimde mikrotese sonucu sperm bulunmuş benden yumurta toplanmış transfer yapılmıştı zorluklar geçirdim ohss oldum ama yinede zorluklar bitmemiş demek ki dış gebelik dedi doktor zaten değerim de düşmüştü epeyce,doktorum pazartesi bi daha kanda bhcg bakalım düşüyorsa umarım kendiliğinden adetle atarsın dedi yoksa metatraksat mi ne öyle bi kanser hastalarına verilen bi iğne verebilirmiş yada laparoskopi ameliyatı şimdi neye üzüleyim bilemiyorum o kadar maddi manevi yıkıntı ve hüsran,bahçeci fulyada yaptırmıştık tüpbebeği doktorumuzda güvenç karlıkayaydı memnunum merkezden ve doktorumdan,neden dış gebelik oldu bilmiyorum daha öncesinde çektirdiğim rahim filminde tüplerde bi sorun görünmemişti halbuki ,artık bir an önce kurtulmak bu olaylardan uzaklaşmak istiyorum biran önce birde ameliyatla yıpratma Allahım ne olur

((((( bi kere daha
tüp bebek yapacak kadar sperm kaldı sadece o da ne zaman olur olur mu Allah bilir artık çokta korkuyorum hem ohss hem dış gebelik geçirmekten

((( bitti artık çile demiştim sevinip umutlanmıştım ama daha zamanı varmış demek ki ne yapayım bu saatten sonra ağlasamda kendimi parçalasamda yapacak bişey yok galiba ama elimde değil o kadar üzülüyo ki insan

(( inşallah diğer arkadaşlarınki olumlu olur öncelikle aynı kaderi paylaştığım nurisimanınki,böyle bi haber verip umutlarınızı,moralinizi düşürmek istemezdim dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun...Hoşçakalın