Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bize daha önce tam bi neden söyleyen olmadı lh normal fsh da 20 lerde testeron düşük biraz daha önce hiç ilaç falan kullanmadık celalettin hocaya ilk kez gittik hocada iğne falan vermedi sadece bitkiselleri verdi.

canım bizim de fsh 19 testeron düşük ,martta başladık biz de macun nebido vs kullandık işte macunlar bitince bursadaki ersel beyin ilaçlarını kullanmaya başladık problemlerimiz aynı sanırım.biz de hocayla başladık ilk olarak,temmuzun başında gideceğiz bakalım değerlere bakılacak duruma göre pregnly ve menogon kullanacağız dedi hoca.bakmışız bitkiseller fayda etmiş iğneye gerek kalmamış ne güzel olur demi:)

hayrlısı olsun..

Merhaba kızlar uzun zaman oldu topiğe girmeyeli.biliyorsunuz evde netim yok işyerinde de patron nerelere giriyoruz netten takip etmeye başladı.çok incitici bir durum ama yapacak bişey yok neyse.umarım herkes iyidir.Filizimin,Durudenizderya nın,Nzln’in,Enfalin bebekleri iyidir.
Cemrem güzel haberini okudum geçenlerde çok mutlu oldum.inşallah artarak devam ederler de sende kendiliğinden hamile kalırsın canım.
Tülayım sende iyisindir umarım.yeni tedaviniz hayırlı olsun inş.
Baharım hep aklımda,dualarımdasın.rabbim inşallah mucizenizi verir ve hem eşine bebeğiniz dermen olur hemde bütün sıkıntılarınız bebeğinizle son bulur.
Benim eşimde işlerini toparlayabilirse bu pazartesi Celalettin Hocanın yolunu tutacak.İlaçlarımız ve bitkisellerimizde bitti sayılır.bakalım rabbim mucizesini bizlerede gösterecek mi.
Size bir sorum olacak sperm testini bir günde alabilir miyiz?malum testi İstanbul da Hocanın dediği yerde verecek.pazartesi günü testi verip,hocaylada görüşüp gelemez mi acaba yoksa 2. Güne sarkar mı? sizin ki nasıl olmuştu?

kızlar dualarınız bekliyorum.sonucu alır almaz birşekilde sizlere haber edeceğim inş.
dönüşüm muhteşem olur inş.:))

Merhaba kızlar uzun zaman oldu topiğe girmeyeli.biliyorsunuz evde netim yok işyerinde de patron nerelere giriyoruz netten takip etmeye başladı.çok incitici bir durum ama yapacak bişey yok neyse.umarım herkes iyidir.Filizimin,Durudenizderya nın,Nzln’in,Enfalin bebekleri iyidir.
Cemrem güzel haberini okudum geçenlerde çok mutlu oldum.inşallah artarak devam ederler de sende kendiliğinden hamile kalırsın canım.
Baharım hep aklımda,dualarımdasın.rabbim inşallah mucizenizi verir ve hem eşine bebeğiniz dermen olur hemde bütün sıkıntılarınız bebeğinizle son bulur.
Benim eşimde işlerini toparlayabilirse bu pazartesi Celalettin Hocanın yolunu tutacak.İlaçlarımız ve bitkisellerimizde bitti sayılır.bakalım rabbim mucizesini bizlerede gösterecek mi.
Size bir sorum olacak sperm testini bir günde alabilir miyiz?malum testi İstanbul da Hocanın dediği yerde verecek.pazartesi günü testi verip,hocaylada görüşüp gelemez mi acaba yoksa 2. Güne sarkar mı? sizin ki nasıl olmuştu?

kızlar dualarınız bekliyorum.sonucu alır almaz birşekilde sizlere haber edeceğim inş.

Sevalimmmmm canımm benimm hoşgeldinnnnnn özledim seniiiiii :70::70:
kıyamam demek patronun öyle yapınca giremedin sende ne yapcan cnm şte..
biz iyiyiz teyzesii dün gördük bebeğimizi büyüyoo maaşallahh..:nazar::nazar:
Herşey iyi gidiyoo ..
Canım inşallah sizin sperm testinizin sonucu güzelllll olur..
dualarımm sizinleeee tatlı arkadaşım..Allahım isteyen herkese hepinizee bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin cnmm.:26:

Canım doğum günün kutlu olsunnnnnn :71::71::71::71::71::71::16::16::16:
Eşinle sevdiklerinleeeee geçireceğin güzel bi sene olur..
Yeni yaşında herşey dileğin gibi olur inşallahhhhhh.canımm :54::54::54::54::54:

hoşgeldin cnm aaa patronda hiç hoş bişey yapmıyo ama olsun cnm boşver sen ii olda...
cnm biz tetsti sabah 11 de verdik akşam 6 da alıcaktık çok yoğun olduğu için ertesi gün almıştık ama olsun hemen veriri akşaMA SİZE DE ERTESİ GÜNE KALIYO MECBuren çünki 5 veye 6 da dahi ç.ıksa hoca hast. ayrılmış oluyo ama siz dr. beye söleyin belkide aynı gün görüşürsünüz cnm
inş o mucizelerden sizede uğrayacak gelecek inş süpermenlerrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52:

cnm doğum günün kutlu olsunnnnn:71::119::119::119::119:
inşllh bi daha ki doğum günüde bebişin göbişinde olsunnnnnnnnnn:49::40:
yuvanda huzur ,mutluluk eksik olmasın cnm benim:16::16::16:

canım rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun sağlıcakla inşallah..

daha minicik öle mi sevsinler onu :)

Aminn cnm ..darısı sizlere olsunnn inşallahhhh:26:
Evtt cnm daha minicikkkkkk ama belli oluyoo heryerii :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

şükürler olsun maşallah herşey yolunda hamilelikte troit bezleri düşüp yükselebiliyor tsh de troitle ilgili diye biliyorum,Allahın izniyle ondan korkma bebeşinede kendinede iyi bak :emir_bebek::nazar:

Çok şükür cnm meleğim iyi..yerindee...annesindee ufak sorunlar çıktı ama o kadarda olsunn büyük sıkıntılar olmasında..
Evt cnm tsh triotlerle ilgili bende okudum hamileliğin ilk 3 ayında düşüp yükselebiliyomuş..artık bi dahiliye bölümüne yada endokrinoloji bölümüne gidicem..sende cnm bebeişlerine kendine iyi bakkkk..cnm rüyalarında görüyomuşsun özledin sen bebeklerini.ne zaman gidiceksin kontrole daha varmıı:34:

Canim benim gözün aydin olsun test sonuclariniz Temiz cikmis...
Yegenimde gün gectikce büyüyor masallahhh.:nazar::nazar::nazar::nazar:..Teyzesi yesin onu....
Fistigim insallah sag salim dogumunu yaptigin ve yeneimi kucagina aldigin günleride görürüz...Öpüldünüzzz miniklerimmm...:16::16:

Sağol cnm ufak bi hormon düşüklüğünün dışında bi sorun yok çok şükür.:34:
Evt teyzesi büyüyoooo yee onuuuuuuuuu sennnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.
İnşallahhhhhhhh canım benim Rabbim o günleride gösterir inşaALLAH:26: Ben doğurmadan sizinde güzel haberlerinizi alırım inşallah..:49::49::49::49::49::49: :54::54::54::54::54::54:

cnm bizim kullandığımız kprex ve hprex bunlarda aç karının alınıyo cnm sizinkini kullanmadık biz bilm,yorum cnm bence eysel beyi ara kafan rahat etsin bence:44:

amannnn hoşgeldin kızzzzz
demek bebişin iimiş ohh şükür yaradana maşallahahh:nazar:
inş 2 li test ii çıkar tatlım olsun tsh düşük bile olsa çaresi avr güzelim buna şükür inş sağlıkla kucağına alırsın minik bebişiniii
oyyyy miniğimiz büyüyo oooo kocaman olmuş....:16:

Hoşbulduk cnm dün kimseye cevap yazamadım o kadar yoruldumkii..
akşam 11 olmadan uyumuşummmm :27:
Evt iyi teyzesii maaşallah büyümüşş artık belli heryeri. kafası kolları bacakları:1::1::1::1:
15 gün sonra daha da büyümüş olucakkk inş sonuçlarda iyi çıkarrrr bundan sonraaaaaa çok daha rahat geçirirm hamileliği.
Evt cnm tsh düşük olunca çaresi varrmışş..çok şükürrrr
sen nasılsınnnnnnn bakalımmmmm:16::16::16:

selam kızlar nasılsınız benim kaç gündür netim yoktu sizsiz kaldım ne yazık ki:16::16::16::16::16::16:
kızlar bu arada bugün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozuk :14::14::14::14::14::14::14::14::14:ne olur dua edin salı günü kan tahlilinde pozitifi göreyim:49::49::49::49:

flzaşk canım gözün aydın bebişinin sağlığı yerindeymiş sendede ufak sorunlar çıkmış Rabbim şifa versin .inşallah 2li ,3lü testinizdede sorun çıkmayacak Rabbim sizi bir ömür boyu ayırmasın sağlık sıhhat versin ikinizede:16::16::16::16:

canım yazını gözyaşlarıyla okudum çok üzüldüm inan bu kadar bebeğine yakınlaşmışken bu kadar acı çekmek ve evladının düşmesi için uğraşmak acıların en ağırı olsa gerek Rabbim çektiğin sıkıntılarını son buldursun en yakın zamanda sana sağlıklı ve salih evlat versin inşallah

selam kızlar nasılsınız benim kaç gündür netim yoktu sizsiz kaldım ne yazık ki:16::16::16::16::16::16:
kızlar bu arada bugün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozuk :14::14::14::14::14::14::14::14::14:ne olur dua edin salı günü kan tahlilinde pozitifi göreyim:49::49::49::49:

Selammmmmm cnm ahh dayanamadınmıııı cnmm yapmışsın testii bakk üzüldün ama keşke yapmasaydınn..
idrar testleri yanıltabilyoo hemen bozma moralini........salı günü inşallahhhhhhhh kanda pozitifiiiiiii görüceksinnnnnn..:16::16::16::16
bu arada cnm ben tefriciyelerini okudummmmm Allah niyetini kabul etsin.

sana çok kızğınım :47::47::47::47::47::47::47::47::47: YA İDRAR TESTİ İLE KENDİNİ NEDEN ÜZÜYORSUN :47::47::47::47::47::47:BAK BEN HEP ŞUNU DİYORUM BİZLERİN (embiryolar tarnsfer edildikten sonra)BEBEKLERİMİZE EN YAKIN OLDUĞUMUZ DÖNEMDİR BU İŞTE BUNUN TADINI ÇIKARMAK LAZIM BEBEĞİNLE İÇİÇE EĞERKİ NEGATİF ALIRSAK ÜZÜLECEK ÇOK ZAMANIMIZ OLACA ZATENNN AMA BEBEĞİMİZ BİZLEYESE BU SÜRECİ İDRAR TESTİ İLE ÜZÜLEREK GEÇİRMENİN NE ANLAMI VAR ......DUALARIMSEN VE SONUÇ BEKLEYN TÜM ARAKADAŞLARIM İÇİN HAYIRLI SĞALIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALALIM

flzaşk canım gözün aydın bebişinin sağlığı yerindeymiş sendede ufak sorunlar çıkmış Rabbim şifa versin .inşallah 2li ,3lü testinizdede sorun çıkmayacak Rabbim sizi bir ömür boyu ayırmasın sağlık sıhhat versin ikinizede:16::16::16::16:

Sağollll cnmm çok şükür bebeğim iyii...ufak sorunlar çıktı ama allahım daha büyüklerinden esirgesin..bebeğim iyi olsunda ben 9 ay iğnede olurum ilaçta kullanırımmmmmm..az uğraşmadımmmmmm yavrum için.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Aminnnnnnn cnmmmm..inşallahhhhh seninde bu aşamalara geldiğini görürümmmm..zamanı gelmiştir inşaALLAH.:26:

canım hemen moralını bozma bazen yanıltıcı oluyor ıdrar testlerı.ınsallah salı gunune guzel haberler alcaz senden ıcını ferah tut ümidini kaybetme sakın :):16::16::54::54:

Selammmmmm cnm ahh dayanamadınmıııı cnmm yapmışsın testii bakk üzüldün ama keşke yapmasaydınn..
idrar testleri yanıltabilyoo hemen bozma moralini........salı günü inşallahhhhhhhh kanda pozitifiiiiiii görüceksinnnnnn..:16::16::16::16
bu arada cnm ben tefriciyelerini okudummmmm Allah niyetini kabul etsin.
evet canım yaptım birsürü belirtim vardı çıkar diye düşündüm en azından 2. çizgi silik çıkar diye düşünmüştüm:14::14::14::14:
canım elimde değilki moralim bozuluyor işte çok zor bir durummuş şimdi sizler çok daha iyi anlıyorum
inşallah canım o gün hayırlı sonuçlar alırım Rabbim duysun sesini.duan içinde çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun

Sağollll cnmm çok şükür bebeğim iyii...ufak sorunlar çıktı ama allahım daha büyüklerinden esirgesin..bebeğim iyi olsunda ben 9 ay iğnede olurum ilaçta kullanırımmmmmm..az uğraşmadımmmmmm yavrum için.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Aminnnnnnn cnmmmm..inşallahhhhh seninde bu aşamalara geldiğini görürümmmm..zamanı gelmiştir inşaALLAH.:26:

GEÇMİŞ OLSUN CANIM SAĞLIKLA BİTSİN 9 AY İNŞŞŞŞŞ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar kısa süre önce tüpbebek sonucumun pozitif olduğunu yazmıştım ama dün keseyi görmek için gittiğimizde doktorum dış gebelik olduğunu söyledi ne kadar üzüldüğümü anlatamam herhalde,dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti kapandi artık ,halbuki çok zor bugünleri görmüştük 47 xxy klinefelter gibi genetik bi azospermi sonucu eşimde mikrotese sonucu sperm bulunmuş benden yumurta toplanmış transfer yapılmıştı zorluklar geçirdim ohss oldum ama yinede zorluklar bitmemiş demek ki dış gebelik dedi doktor zaten değerim de düşmüştü epeyce,doktorum pazartesi bi daha kanda bhcg bakalım düşüyorsa umarım kendiliğinden adetle atarsın dedi yoksa metatraksat mi ne öyle bi kanser hastalarına verilen bi iğne verebilirmiş yada laparoskopi ameliyatı şimdi neye üzüleyim bilemiyorum o kadar maddi manevi yıkıntı ve hüsran,bahçeci fulyada yaptırmıştık tüpbebeği doktorumuzda güvenç karlıkayaydı memnunum merkezden ve doktorumdan,neden dış gebelik oldu bilmiyorum daha öncesinde çektirdiğim rahim filminde tüplerde bi sorun görünmemişti halbuki ,artık bir an önce kurtulmak bu olaylardan uzaklaşmak istiyorum biran önce birde ameliyatla yıpratma Allahım ne olur :(((((( bi kere daha tüp bebek yapacak kadar sperm kaldı sadece o da ne zaman olur olur mu Allah bilir artık çokta korkuyorum hem ohss hem dış gebelik geçirmekten:(((( bitti artık çile demiştim sevinip umutlanmıştım ama daha zamanı varmış demek ki ne yapayım bu saatten sonra ağlasamda kendimi parçalasamda yapacak bişey yok galiba ama elimde değil o kadar üzülüyo ki insan :((( inşallah diğer arkadaşlarınki olumlu olur öncelikle aynı kaderi paylaştığım nurisimanınki,böyle bi haber verip umutlarınızı,moralinizi düşürmek istemezdim dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun...Hoşçakalın

Canımm gerçektennnn üzüldümmm o pozitifi görüpp sonucun böyle olmasıı çok üzücü..:19:
Ama nasipp değilmiş .Rabbimin takdiri..o kadar zorluklardan buralara gelmekkkk..çok güzel ama ..
bi kere daha deneme şansınız var en azındaan kendinizi hazır hissedince tekrar denersiniz
Rabbim maddi manevi güçç versinn :26::26::26:

sana çok kızğınım :47::47::47::47::47::47::47::47::47: YA İDRAR TESTİ İLE KENDİNİ NEDEN ÜZÜYORSUN :47::47::47::47::47::47:BAK BEN HEP ŞUNU DİYORUM BİZLERİN (embiryolar tarnsfer edildikten sonra)BEBEKLERİMİZE EN YAKIN OLDUĞUMUZ DÖNEMDİR BU İŞTE BUNUN TADINI ÇIKARMAK LAZIM BEBEĞİNLE İÇİÇE EĞERKİ NEGATİF ALIRSAK ÜZÜLECEK ÇOK ZAMANIMIZ OLACA ZATENNN AMA BEBEĞİMİZ BİZLEYESE BU SÜRECİ İDRAR TESTİ İLE ÜZÜLEREK GEÇİRMENİN NE ANLAMI VAR ......DUALARIMSEN VE SONUÇ BEKLEYN TÜM ARAKADAŞLARIM İÇİN HAYIRLI SĞALIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALALIM
bende kendime çok kızgınım keşke yapmasaydı dediğin gibi sayılı günleri bari umud ederek bebeğime sıkı sıkı sarılarak geçirmem lazımdı:14::14::14::14:duaların için teşekkür ederim birtanem Allah razı olsın inşallah boşa üzülmüşümdür inan içim acıyor bebeğime bu kadar yaklaşmışken elimden kayıp gitmesi çok zormuş:14::14::14:

evet canım yaptım birsürü belirtim vardı çıkar diye düşündüm en azından 2. çizgi silik çıkar diye düşünmüştüm:14::14::14::14:
canım elimde değilki moralim bozuluyor işte çok zor bir durummuş şimdi sizler çok daha iyi anlıyorum
inşallah canım o gün hayırlı sonuçlar alırım Rabbim duysun sesini.duan içinde çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun

Her aşamasıı çok zorrrrrrrr bu tedavilerin en zoru bu bekleme..süresiiii..
bende korkularımı anlatınca herkezz benide rahatlatmaya çalışıyodu ama dediğin gibi elde değilllki..
bilmiyorumm rahat olan varmıdırrrrr..ama sanadaa diyicek bişeyy bulamıyorummmmmmm.cnm moralini bozma demekten başka.. en azındann..salı gününü düşün iyi şeyler olucağını..kan daha garantiii çünküüü..
bizeeeeeeee süprizzzzzzzz yaparsınnnnnnn inş salı günüüüüüü:52::52::52::52:.

Back
X