Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım allahım dualarımızı kabul eder bizede evlat nasip eder,kullandıktan sonra hiç sperm tahlili yada hormon tahlili yaptırdınızmı marttan beri yoksa temmuzda gidincemi yaptırcaksınız inşallah faydası olmuştur.Eşim o kadar umutlandı ki hep çocuğumuz olursa şöyle yaparım böyle yaparım diye hayaller kurmaya başladı daha önceden bu konuda hiç konuşmazdı inşaallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimizinde.

canım hiç tahlil yaptırmadık biz gidince yaptıracağız bakalım ne olacak.inşallah eşlerimize şifa olmuştur kullandıklarımız.rabbim tez zamnda da eşinin duasını kabul eder evinizi şenlendirir inşallah..

canım biz ilk gittiğimizde doktor test yaptırın dememişti.
kontrole gittiğimizde ilk defa orda yaptırmıştık test.
noldu canım neden sordun ki.
Tülaycim cevabın için teşekkür ederim bizde bir ordami test versek diye düşünüyorum acaba esimde de cikarmi yoksa belli bir tedavi sonucu mu çıkıyor yani acaba orası detaylı bakıyor biz memorialde yaptırdık sıfır çıkıyor immatür vs yazmıyor o yüzdenmerak ettim

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun kızlar,rabbim bu hayırlı günde edilen bütün dualarımızı kabul etsin inşallahh..

dualarin geri cevrilmedigi cok bereketli ve faziletli bir gece BERAT gecenizi tebrik ederim:16::16::16:
.ALLAHim dileyen herkese cennet kokulu yavrularini bugecede takdir eyle.hamislerimizin bebeklerini koru saglikla kavusalim ins.ve tum hayirlari yalniz senden diliyoruz bizi senin yolundan ayirma amin..

canim nasilsin hic denk gelemiyoruz insallah hersey yolundadir beni sormussun allah razi olsun bitanem cok sukur biz bebisimle iyiyiz teyzesi bi yaramazlik yok cuma gunu test yapildi ic organlari ile alakali herseyi cok temiz cikti masallah senden gelecek guzel haberleri bekliyoruz insallah bu gecenin hurmetinesen bve diger arkadaslarin pes pese mujdesini aliriz :49::49::emir_bebek::emir_bebek: ALLAHA emanet l gunu ve gecen mubarek olsun insallah beraatimizi alanlardan eyler rabbim

Kızlar merhaba, bana yardım eder misiniz? Eşimin sperminde hareket azlığı ve morfoloji sorunu var. Doktor sadece e vitamini ve clomen verdi. Ama e vitaminini selenyumla birlikte kullanmak gerekiomuş, bide kırmızı kore ginsengi, çinko, folik asit vs. Bide proxeed plus var. Ne kullansam karar veremedim. Sadece e vitamini ve clomen ve proxeed plus mı, yoksa e vitamini, clomen ve diğerlerini ayrı ayrı mı kullanmalıyım. Lütfen konuyla ilgili tecrübeleriniz varsa benimle paylaşır mısınız?

Kızlar merhaba, bana yardım eder misiniz? Eşimin sperminde hareket azlığı ve morfoloji sorunu var. Doktor sadece e vitamini ve clomen verdi. Ama e vitaminini selenyumla birlikte kullanmak gerekiomuş, bide kırmızı kore ginsengi, çinko, folik asit vs. Bide proxeed plus var. Ne kullansam karar veremedim. Sadece e vitamini ve clomen ve proxeed plus mı, yoksa e vitamini, clomen ve diğerlerini ayrı ayrı mı kullanmalıyım. Lütfen konuyla ilgili tecrübeleriniz varsa benimle paylaşır mısınız?

canim benim yardimci olmak isterdim ama bu ilaclar hakkinda bilgim yok ben esime hep bitkisel kurler kullandim , arisutu bal polen keciboynuzu kuru caksir koku nohut kuru kirmizi kore ginsengi bu tur seyler ok skur benim esimde fayda sagladi bizde uretim var cikis yoktu mikrotese yontemi ile sperm elde ettik , rabbim sizlerede kolaylik ve sifa versin insallah

canim benim yardimci olmak isterdim ama bu ilaclar hakkinda bilgim yok ben esime hep bitkisel kurler kullandim , arisutu bal polen keciboynuzu kuru caksir koku nohut kuru kirmizi kore ginsengi bu tur seyler ok skur benim esimde fayda sagladi bizde uretim var cikis yoktu mikrotese yontemi ile sperm elde ettik , rabbim sizlerede kolaylik ve sifa versin insallah

Kafam çok karıştı, Allah hepimize yardım etsin, Kandiliniz de mübarek olsun okuyan herkesin, teşekkür edrim.

Tülaycim cevabın için teşekkür ederim bizde bir ordami test versek diye düşünüyorum acaba esimde de cikarmi yoksa belli bir tedavi sonucu mu çıkıyor yani acaba orası detaylı bakıyor biz memorialde yaptırdık sıfır çıkıyor immatür vs yazmıyor o yüzdenmerak ettim

tabi burası daha detaylı bakıyor.
sizde orada bi yaptırın isterseniz.
bakalım sizde de çıkacak mı immatür.

En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı nice mutlu kandillere….
Rabbim bu gece edeceğimiz tüm duaları kabul eder inş :16::16::16:

$1005410_532191310161936_993513973_n.webp

baharcığım hoş geldin tekrar canım ,siz her izmire gidecez dediğinde kendi gidiş gelişlerimiz aklıma geliyor hep izmir bursa arası o kadar çok gittik ki maddi manevi çok yorulmuştuk ....hayırlı bir şekilde bu günleri atlatacaksınız Allahın izniyle hepimiz buna inanıyoruz ,yakında tüp bebeğe tekrar başlıyorsun inş.değil mi dondurulmuşlarla deniyeceksin galiba onun tedavisi daha kolaymış yumurta toplama falan yok inş.bu sefe herşey yolunda gider sonuda :49::16::16::16::16::16::16::16:

canım inş bizde izmire gidip gelmekten kurtuluruz hayırlısıyla...
allahım şifa versin kocişime...
evet canım allah izin verirse ağustos adetimle başlıycaz dondurulmuş tedavisine...
canım öncekinde de bizim dondurulup öyle transfer olmuştu zaten hatırlarsan...
daha kolay oluyor transfere kadar estrofem isimli ilacı kullanıyorsun okadar...
rabbim inş bu denememizde nasip eder bebişlerimizi :emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

kızlar benden bi anda bi su boşaldı rengide koyuydu çok üzüldüm doktoru aradık kanamaya çevirirse hast.yatırın hemen demiş eşime lütfen bize dua edin Allahım bebeklerimi bize bağışlasın Allahım bu yolda kimseyi koyma:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

çok geçmiş olsun canım rabbim bebişlerinizi size bağışlasın...
çoğu hamişte oluyor bu kanamalar...
özellikle hatırladığım nurdah, mercan ve hasretim01in kanamaları çok olmuştu hastanede falanda yatmışlardı...
ama çok şükür üçüde aldı bebişlerini kucağına :nazar:
darısı senin ve diğer hamişlerin başına inş :16:
sen kendine dikkat et bol bol dinlen...
sende bebişlerinde allaha emanet olun bitanem :16::16::16:

canlarım öncelikle flz,esma,bengisu,yeteer,hpk,cemrem,nurdah bu zor anımda yanımda olduğunuz için Allah razı olsun çok teşekkürler
dün akşam üstü bi anda ne olduğunu anlamadığım bir durum yaşadım ve sanki dünya başıma yıkıldı fakat şükürler olsun sizlerin ve sevdiklerimin duaları sayesinde normale döndük,Allah sizlerinde gönül muradını versin. flz ciğim Allahım seninde bebeğini korusun ,bengusu,yeteer,esma,cemrem,hpk Rabbim tez vakitte sizlere ve eşinize şifalar versin bebeklerinize hayırlı bir şekilde kavuşun inş.nurdahcığım canım çok sağol Allahım çoçuğunuzu size bağışlasın hayırlı ömürler versin güle oynaya büyüt ....zor anımda destek oldunuz biz şimdilik şükürler olsun iyiyiz sizlerinde şimdiden REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.Allahım sevdiği kullar ve sevdiği zamanlar hürmetine dualarınızı kabul etsin .Allaha emanet olun güzel gönüllü kardeşlerim :16::emir_bebek::emir_bebek:

çok şükür herşey yolundaymış dualarım sizinle canım arkadaşım :70:

hadi inşallah güzel haberler alırız birtaşla iki kuş vurursun gelince bebişlerini al git annesi
kıyamam demek eşinde bu sefer çok istekli inşallah Rabbim nasip edecek inşallah hayırlı zaman gelmiştir
bebeişlerinize kavuşmanızı Rabbim en yakın zamanda nasip etsin amin:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin canım rabbim hayırlısıyla bizi iki taraftan da mutlu edicek inş :16:
bu hastalık konusu olduğundan beri daha çok dile getirmeye başladı bebek konusunu...
inş rabbim gönlümüze göre nasip eder herşeyi...
saol duaların için canım arkadaşım sende benim dualarımdasın :70:

inşallah canım kendiliğinden çıkış yaptığında ne kadar sevinmiştim ilk kez sevinçten çığlık atasım gelmişti sonra niye böyle oldu bilmiyorum tekrar hiç çıkmaz diye çok korkuyorum eşimin doktoru hayatının bir evresinde çıkıp sonra hiç çıkmayabilir demişti o aklıma geliyor.gecen seneki yumurtalarım dondurulmuş olsaydı şimdi şansımızı denemiş olacaktık ama demek hayırlısı böyleymiş

canım çıkış olduysa gene olur üzülme sen...
olsun canım gene denersiniz m.tesede 1 sperm bulunup hamiş olan arkadaşlar vardı burada...
oldu mu 1 taneylede olur yeterki rabbim nasip etsin sen umutlarını yitirme...

Uzun zamandır uğrayamadım topiğe bizim işlerimiz gayet güzel geçti emre bey çok düşük bir şans vermişti ve canım çok sıkılmıştı ama allahıma şükürler olsun azda olsa bulundu 10 yumurtadan sadece ikisini döleyebildi ve sadece biri transfer yapıldı .Sperm bulunacak ve yumurtam dölenecek ve transferim yapılacak beni için hayelden öte bir durumdu İNŞALLAH O TEK BİR TANECİK EMRİYOM ANNESİNİ HİÇ BIRAKMAYACAK..
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCI OLSUNN

canım gözün aydın transferin gerçekleşmiş :46::46::46:
rabbim o bir bebişini sana bağışlasın sıkı sıkı tutunsun meleğin sana inşşşşşş :16::16::16:
hamiş haberlerini bekliyoruz canım allah yardımcınız olsun...

amin canım rabbim hayırlısıyla bizi iki taraftan da mutlu edicek inş :16:
bu hastalık konusu olduğundan beri daha çok dile getirmeye başladı bebek konusunu...
inş rabbim gönlümüze göre nasip eder herşeyi...
saol duaların için canım arkadaşım sende benim dualarımdasın :70:

canım çıkış olduysa gene olur üzülme sen...
olsun canım gene denersiniz m.tesede 1 sperm bulunup hamiş olan arkadaşlar vardı burada...
oldu mu 1 taneylede olur yeterki rabbim nasip etsin sen umutlarını yitirme...

canım gözün aydın transferin gerçekleşmiş :46::46::46:
rabbim o bir bebişini sana bağışlasın sıkı sıkı tutunsun meleğin sana inşşşşşş :16::16::16:
hamiş haberlerini bekliyoruz canım allah yardımcınız olsun...

canlarımmmm hepimiz için dualr ettim etmekteyimm allahım kabul etsin inşşşş BAHARIMMMM SENİN VE EŞİN İÇİN AYRICA DUALR ETTİM KUZUM BÜTÜN SIKINTILARDAN RABBİMBİR AN ÖNCE KURTARSIN SİZİ DİYE İNŞŞ KABUL EDER ALLAHIM TÜM DUALRIMIZI

herkeslere güzel ii ve bol mutlu haberler alacağımız bi haftalarrrrrrrrrrrrrrr:3::3:
bugün ve bundan sonra hep neşe sevinç mutluluk bizimle olsun :24::32:
inşllh nurusima dan salı güzel haberler alacağızzzzzzzzzzzzz:49::16:

Son düzenleme:
tülaycım bizde çok şükür ikinci 3. aylıktedavimize bugün başlıyoruz, pregnly nasıl yapıyorsunuz tarif edebilirmisin

günaydın arkadaşlar,
mutlu bir haftaya bir haftaya başlarız inşallah.
flzask bebeğinden gzüel haberler varmış herşey yolundaymış Rabbim sonuna kadar böyle nasip etsin
durudenizcim çoook geçmiş olsun inşallah bidaha olmaz böyle şeyler güzel bir hamilelikle geçer hamileliğin.
nursimacım yarın halay için hazırız ona göreeeeee:16::16:

tülaycım bizde çok şükür ikinci 3. aylıktedavimize bugün başlıyoruz, pregnly nasıl yapıyorsunuz tarif edebilirmisin

Haftada 3 gün kabadan yapılıyor.
Rabbim tez zamanda Süpermenleri göstersin inşallah.
Yeni tedaviniz hayırlara yol açsın inşALLAH.

Kontrolünüz nasıl geçti.Test yaptırdınız mı.Celalettin Hoca ne dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın arkadaşlar,
mutlu bir haftaya bir haftaya başlarız inşallah.
flzask bebeğinden gzüel haberler varmış herşey yolundaymış Rabbim sonuna kadar böyle nasip etsin
durudenizcim çoook geçmiş olsun inşallah bidaha olmaz böyle şeyler güzel bir hamilelikle geçer hamileliğin.
nursimacım yarın halay için hazırız ona göreeeeee:16::16:

Günaydın canım iyi haftalar sizede.
VAlla ben de hazırım nurusima için kurtlarımı dökmek istiyorum.:49::16:

Günaydın,
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle giremedim bir süredir. Nurusima canım kardeşim senden mutlu haberler alıcaz:) İnşallah herkes için güzel bir hafta olur... Geçmiş Kandiliniz mübarek olsun.

Back
X